Ben hala çok üşeniyorum. Canım da beni biliyo hiç zor şeyler istemiyoYemek yapmaya ve yemeye usenen ben canim deli gibi tatli cekti ve tarif uzun surmesine ragmen onunla ugrasiyorum 1 saattir saka gibii
Bittiiii kahvemide yapiyorum oglumla parti yapcassss simdiiBen hala çok üşeniyorum. Canım da beni biliyo hiç zor şeyler istemiyo
Ben de aylar sonra evi süpürdüm, hamilelikte bu görev eşimdeydi. Ama artık çalışmıyorum,adamcağızı uğraştırmıyım yavaş yavaş yapiyim dedim, uu beybi ev işleri çok zor
Ben de aynıyım. Daha izne ayrılmama 10 hafta var. Nasıl geçecek bakalım. İyi haberler alırsın canım inşallah benim kontrol haftaya CumaBeni çok sarstı bu hamilelik kızım duymasınOğlan ne rahatmış bunda nefes nefeseyim sürekli tuvalete gidiyorum. Yoruluyorum bacaklarım ağrıyor. Zamanın çabucak geçmesini istiyorum. Cumartesi gününü iple çekiyorum kontrol var inş. Herşey yolundadır.
ERDEM dedim eşimin adıAnket - Oylar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Rica etsem anketime katılır mısınız? ( Soyadımız Şeker )www.kadinlarkulubu.com
Kizlar anketime katılır mısınız rica etsem.
Ben ilk hamileliğimde günde 2 kere içiyordum kan ilacını hep düşüktü kanım. Bu sefer yükselmiş 1 tane içiyorum. Her hafta pancar yiyorum. Her gün de keçi boynuzu pekmezi içiyorum. Onların faydası mı oldu acaba? Sen de pancarı dene bence.bakalım doktorum ne diyecek, belki de çok düşük bulmaz. hiç sevmiyorum şu hapı. ilk hamileliğimde o kadar kabızlık çektim ki bu ilaç yüzünden. ama bu sefer çok şükür olmadı öyle bi sorun.
inşallah doğumdan sonra da öyle devam eder hiç belli olmaz ☺
Batıl inanç zaten. Ben geçen ay kestirdim.Kızlar saçımı kestirmek istiyorum. çok gür bakımı kurutması çok zor. bazı batıl ınanclar var ama siz ne dersiniz
Kestirdiğimde 9haftslık kaybettiğimde 11 haftalıktı.Kaç haftalıktı ki ozaman
tabikiiAnket - Oylar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Rica etsem anketime katılır mısınız? ( Soyadımız Şeker )www.kadinlarkulubu.com
cok guzel duygu yaa bende yikadim yerlestirdimBugün eşyaları yıkamaya başladım, odasında kurutuyorum şimdi hava çok soğuk ve karanlık sanki akşam olmuş gibi
şu görüntüye bakınca gözlerim doldu, çok duygulandım ve heyecanlandım
sağlıkla giysin bebişlerimiz cicilerini ❤
Eki Görüntüle 2561684
Ben oyumu Erdem den yana kullandimAnket - Oylar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.
Benim 27 kasımda doğum günümdü sürpriz olarak ablamlar yaptı canım ikisi bir arada oldu ama çokta güzel oldu hüngür hüngür ağladımKızlar aranızda Baby shower yapacak olan var mı
Valla ben bir gece öyle darlandim öyle darlandimki banyo yapmıştım soluğu annemin yanında aldım gece onikide zorla kestirdim oda garibim öyle bir yamuk kesmis ki halbuki yapmazdiKızlar saçımı kestirmek istiyorum. çok gür bakımı kurutması çok zor. bazı batıl ınanclar var ama siz ne dersiniz
Bizim grup hep Erdem demiş sanırım ben de Erdem dedimBende erdem dedim
Boyunuz kaçKizlar bugun tam 29 hafta olduk benim karnim hala cok buyumus degil xs kazagimi bu sekilde giyebiliyorum sizin gobusler ne durumda
Canim kanin cok iyi bence benim 8.9 o yuzden hic moralini bozma.ayderde şubatta kardan adam festivali oluyo, her sene gidicem dedim gidemedim. bu sene şubatta zaten mümkün değil biz olucaz festival
bir kere canım.
canım inan bende bilmiyorum ama mantıklı düşünürsek sezaryende daha çok kan kaybedilir, ameliyat o sonuçta.
bana kan ilacını her iki hamileliğimde de 4. ayımda başlattı. günde bir sefer yatmadan önce içiyorum. hamile olmadığım zamanlarda da ne zaman baktırsam 11 küsürden fazla çıkmaz kan değerim.
geçen ay 11,1 çıkmış. dünki 10,8 çıkmış şimdi daha dikkatli bakınca küsüratını gördüm aslında çok da fark yokmuş.
anketine katıldım bu arada :)
Minnakim ben cep boy 1.60Boyunuz kaç
Yakindan bakmak lazim canim bende hala karar vermis degilim cantayaCanim kanin cok iyi bence benim 8.9 o yuzden hic moralini bozma.
Bu arada bime gelcekmis acaba ici buyuk mudur hastane cantasi olarak kullanilabilir buyuklukte midir kabin bavul valiz alcaktim ama onlarda fiyat olarak daha yuksek. Bu cok uygunmus.
Canım cok güzel bilgiler verdin demekli ilk saat 140 ı gçmedikçe sorun yokMerhaba kızlar, koşuşturmacadan yazamadım bende. 2 gün üstüste kadın doğumcuya gittim, birisi endokrin kısmını açtırmak için devletinki, diğeride kendi kadın doğumcum. Pztsi görüştüğüm devletteki doktor o gün içinde endokrine yönlendirdi, ilk olarak bölümün hemşiresine ve diyetisyenine görünüp diyet listesini uygulayıp ölçüm yaparak öyle gözükecekmişim endokrin doktoruna. Bölümün hemşiresi şeker durumu için yine belirtti 140’ı genel olarak aşmamak gerekiyor ama 180’i geçerse tehlikeli dedi, hipoglisemi durumu ise 60’ın altına düşmemeliymiş. Ayrıca ölçümde ilk saat 2. saat olayını sordum, gebelerde ilk saat ölçümüne şeker hastalarında ise 2. saat ölçümüne bakıyoruz dedi. Yarın da diyetisyenle görüşüp onların listesini uygulamaya başlayacağım bakalım.
Dün de kendi doktoruma göründüm 1 hafta ileriden gidiyormuş 1800gr olmuş, şekerden ötürü olabilir ama 1 hafta o önden gitmesi o kadar önemli değil ancak 40. haftayı geçirmeyeceğim doğum için dedi. Suyu da normalmiş. İlk defa nstye bağlandım bir de çok ilginçti yarım saate yakın güp güp kızımın kalp atışlarını dinledim :) ultrasondada yüzünü gösterdi tombiş yanaklı bişey olmuş ellerini ağzına alıyordu sürekliŞeker ölçümleride 150 civarı çıkıyor şimdilik umarım geri kalan haftalarıda risksiz atlatırız.
Ocak 2017 dogumlu mu kızın?içim rahat değil ama gürlüğü çok bıktırdı benı. bıde her banyomda 3 yaşındakı kızımıda yıkıyorum oda saçlı maşallah onu giydiğr kurut kendı saçımla ugraş mahvoluyorum
Tahmini d.t. den 7 gun once alacak o halde,Selam kizlar bende kontrolden geldim şükür hersey yolunda 1500 grm mis kizim3 subata insallah dogum görünüyor hersey yolunda dedi ilk defa yuzunu gordum bugun ilk kez esim olmadan giittim cok tuhafti o olmayinca ama olsun onu bekleyemezdm
Evet yaaaa bizim grup oy çokluğu ile Erdem demis.Bizim grup hep Erdem demiş sanırım ben de Erdem dedim
Ah canim öyle degerli bilgiler paylastin kiiiii.Merhaba kızlar, koşuşturmacadan yazamadım bende. 2 gün üstüste kadın doğumcuya gittim, birisi endokrin kısmını açtırmak için devletinki, diğeride kendi kadın doğumcum. Pztsi görüştüğüm devletteki doktor o gün içinde endokrine yönlendirdi, ilk olarak bölümün hemşiresine ve diyetisyenine görünüp diyet listesini uygulayıp ölçüm yaparak öyle gözükecekmişim endokrin doktoruna. Bölümün hemşiresi şeker durumu için yine belirtti 140’ı genel olarak aşmamak gerekiyor ama 180’i geçerse tehlikeli dedi, hipoglisemi durumu ise 60’ın altına düşmemeliymiş. Ayrıca ölçümde ilk saat 2. saat olayını sordum, gebelerde ilk saat ölçümüne şeker hastalarında ise 2. saat ölçümüne bakıyoruz dedi. Yarın da diyetisyenle görüşüp onların listesini uygulamaya başlayacağım bakalım.
Dün de kendi doktoruma göründüm 1 hafta ileriden gidiyormuş 1800gr olmuş, şekerden ötürü olabilir ama 1 hafta o önden gitmesi o kadar önemli değil ancak 40. haftayı geçirmeyeceğim doğum için dedi. Suyu da normalmiş. İlk defa nstye bağlandım bir de çok ilginçti yarım saate yakın güp güp kızımın kalp atışlarını dinledim :) ultrasondada yüzünü gösterdi tombiş yanaklı bişey olmuş ellerini ağzına alıyordu sürekliŞeker ölçümleride 150 civarı çıkıyor şimdilik umarım geri kalan haftalarıda risksiz atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?