2020 Şubat Anneleri

Yemek yapmaya ve yemeye usenen ben canim deli gibi tatli cekti ve tarif uzun surmesine ragmen onunla ugrasiyorum 1 saattir saka gibii
Ben hala çok üşeniyorum. Canım da beni biliyo hiç zor şeyler istemiyo
Ben de aylar sonra evi süpürdüm, hamilelikte bu görev eşimdeydi. Ama artık çalışmıyorum,adamcağızı uğraştırmıyım yavaş yavaş yapiyim dedim, uu beybi ev işleri çok zor

Bittiiii kahvemide yapiyorum oglumla parti yapcassss simdii

Ben de aynıyım. Daha izne ayrılmama 10 hafta var. Nasıl geçecek bakalım. İyi haberler alırsın canım inşallah benim kontrol haftaya Cuma
ERDEM dedim eşimin adı
Ben ilk hamileliğimde günde 2 kere içiyordum kan ilacını hep düşüktü kanım. Bu sefer yükselmiş 1 tane içiyorum. Her hafta pancar yiyorum. Her gün de keçi boynuzu pekmezi içiyorum. Onların faydası mı oldu acaba? Sen de pancarı dene bence.
Kızlar saçımı kestirmek istiyorum. çok gür bakımı kurutması çok zor. bazı batıl ınanclar var ama siz ne dersiniz
Batıl inanç zaten. Ben geçen ay kestirdim.

tabikii
cok guzel duygu yaa bende yikadim yerlestirdim

Kızlar saçımı kestirmek istiyorum. çok gür bakımı kurutması çok zor. bazı batıl ınanclar var ama siz ne dersiniz
Valla ben bir gece öyle darlandim öyle darlandimki banyo yapmıştım soluğu annemin yanında aldım gece onikide zorla kestirdim oda garibim öyle bir yamuk kesmis ki halbuki yapmazdi sonra biraz öyle yamuk kullandım ilk gezmeye gideceğim zaman kuaföre gittim kestirdim mis gibi oldu şimdi doğumdan sonra hemen yine kestirecegim

Merhaba kızlar, koşuşturmacadan yazamadım bende. 2 gün üstüste kadın doğumcuya gittim, birisi endokrin kısmını açtırmak için devletinki, diğeride kendi kadın doğumcum. Pztsi görüştüğüm devletteki doktor o gün içinde endokrine yönlendirdi, ilk olarak bölümün hemşiresine ve diyetisyenine görünüp diyet listesini uygulayıp ölçüm yaparak öyle gözükecekmişim endokrin doktoruna. Bölümün hemşiresi şeker durumu için yine belirtti 140’ı genel olarak aşmamak gerekiyor ama 180’i geçerse tehlikeli dedi, hipoglisemi durumu ise 60’ın altına düşmemeliymiş. Ayrıca ölçümde ilk saat 2. saat olayını sordum, gebelerde ilk saat ölçümüne şeker hastalarında ise 2. saat ölçümüne bakıyoruz dedi. Yarın da diyetisyenle görüşüp onların listesini uygulamaya başlayacağım bakalım.
Dün de kendi doktoruma göründüm 1 hafta ileriden gidiyormuş 1800gr olmuş, şekerden ötürü olabilir ama 1 hafta o önden gitmesi o kadar önemli değil ancak 40. haftayı geçirmeyeceğim doğum için dedi. Suyu da normalmiş. İlk defa nstye bağlandım bir de çok ilginçti yarım saate yakın güp güp kızımın kalp atışlarını dinledim :) ultrasondada yüzünü gösterdi tombiş yanaklı bişey olmuş ellerini ağzına alıyordu sürekli Şeker ölçümleride 150 civarı çıkıyor şimdilik umarım geri kalan haftalarıda risksiz atlatırız.

Canim kanin cok iyi bence benim 8.9 o yuzden hic moralini bozma.
Bu arada bime gelcekmis acaba ici buyuk mudur hastane cantasi olarak kullanilabilir buyuklukte midir kabin bavul valiz alcaktim ama onlarda fiyat olarak daha yuksek. Bu cok uygunmus.

Eklentiler

• 90D08556-3053-4CE7-9086-E94361AD5D5E.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 35
Canim kanin cok iyi bence benim 8.9 o yuzden hic moralini bozma.
Bu arada bime gelcekmis acaba ici buyuk mudur hastane cantasi olarak kullanilabilir buyuklukte midir kabin bavul valiz alcaktim ama onlarda fiyat olarak daha yuksek. Bu cok uygunmus.
Yakindan bakmak lazim canim bende hala karar vermis degilim cantaya

Canım cok güzel bilgiler verdin demekli ilk saat 140 ı gçmedikçe sorun yok
Senle tahmini doğum tarihimiz bile aynı
Benimde 4-5 gün büyüktü geçen hafta 1500 gramdı bu hafta bence benimki 1700 -1750 civarı olmuştur.
İnşallah sorunsuz tamamlarız hepimiz ya

içim rahat değil ama gürlüğü çok bıktırdı benı. bıde her banyomda 3 yaşındakı kızımıda yıkıyorum oda saçlı maşallah onu giydiğr kurut kendı saçımla ugraş mahvoluyorum
Ocak 2017 dogumlu mu kızın?
Kestir canim kestir, hiccc de inanma oyle hurafelere. Dinimizde oyle seyler yok. Gece tırnak da kesilir sakiz da cignenir.
Yer gok dua, sen duani yap melegin saglikla gelsin insallah.
Tahmini d.t. den 7 gun once alacak o halde,
39+0 mi oluyor?
Bizim grup hep Erdem demiş sanırım ben de Erdem dedim
Evet yaaaa bizim grup oy çokluğu ile Erdem demis.

Ah canim öyle degerli bilgiler paylastin kiiiii.
Ama tabiii benim icin cok gec oldu bu bilgileri öğrenmek
Ben hep 2.saati baz aldim,
1.saat yuksek cikiyordu sonradan birakmistim olcmeyi 2.saate baktim hep dr da 140 alti bebek etkilenmez deyince
Demek ki 1.saat gebeler, 2.saat seker hastalari faha onemliymis vah vah bana. Allah tan bebek etkilenmemis suana kadar. Biraz daha ac gezineyim ben o halde tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…