2020 Şubat Anneleri

Canım bol bol dinlen Rabbim zamanında sağlıkla nasip etsin inşallah bebeğini

Biraz gec oldu cnm ama sut ve sut urunlerinde de seker orani yuksektir cacıgin kalorisi bile normalde fazla yukselten cacik buyuk ihtimalle
canım 145 aşırı yüksek değil.bende de çıktı şeker ve diyetisyen tarhanayı yasaklamıştı.muhtelen tarhanadan öyle oldu

Kizlar otribebe aldim burun aspiratoru ve 10 lu yedek uc. Serum fizyolojik diye birsey okudum simdi onu da almam gerekiyor mu?
Alt degistirme ortusu de dalin aldim. Kirmizibeyaz da fiyatlari cok uygundu gercekten.
bu alt degistirmeler tek kullanimlik mi yoksa pislenene kdar kullanabilir miyim?

Ben kullanmadm cnm genelde kundak batıyordu ama gittigin yerde olabilir belki

Umarım memnun kalmıştır hastaneden. Uzun süre Eskişehirde durmak zorunda kaldım biliyorsun, bir aydır falan buradayım ilk bulduğum hastane ve doktora gittim bu yüzden çok soruşturamadan. İnşallah bir problem yaşamam.. Belki nst odası boş diye mi o kadar yaptılar bilmiyorum, güzeldi ama uzun süre dinlemek, evde o aletten olsa açar açar dinlerdim sürekli

Memnundu canım doktorundan 2 dogumunuda orda yaptı,
Nst güzel oluyor ya bizim elımıze şuan öyle aletler vermeleri çocuk ıcın pek hayırlı olmaz bırde senın ilk ya ınsan dayanamıyor , elada her hafta gıderdık doktora , yavrum ıkıncısınde 3haftada 1 gıdıyoruz

Pislenene kadAr kullanabılırsın , ılk zamanlar sık pislenıyor , iyi yapmıssın kullan at olanlardan almakla rahat oluyor, serum fizyolojık sımdı alma o dogumdan sonra doktor gerekırse söyler ozaman alırsın canım

Çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun inşallah vaktin de sağsalim kucağına alırsn yavrunu

Bizi en iyi biz anlarız canım tabiki de yazacaksın buraya destek olacağız birbirimiz için dua edeceğiz.her şey iyi olacak tevekkelallah

Bunlar benim eksik listem kizlar. Atesolcerde hangisini alsam kararsizim. Sizce burda gereksiz birsey var mi? 4 yastik dedim ikisi sus icin nevresimi guzel dursun diye yataginda olcak. Bebek besikte uyucak ama

Eklentiler

• 59AD43ED-EA3C-4B69-9D88-8DD95DCF133C.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 61
Bu arada dun trendyolda soyledim. 300 kusur yorum vardi yorum sayisina aldanip soyledim. 80 tlydi. Ben 78 kg oldugum icin xl soyledim evlenirken m bedendim ne ara xl oldum

Eklentiler

• 114449D4-59CE-4FCD-BB0B-731E3B4B01B8.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 65
İnşallah hiç sorun olmadan bitirirsin bu süreci, çok dikkat et kendine, hiç yorma bol bol dinlen, aklına kötü şeyler getirme

Bunlar benim eksik listem kizlar. Atesolcerde hangisini alsam kararsizim. Sizce burda gereksiz birsey var mi? 4 yastik dedim ikisi sus icin nevresimi guzel dursun diye yataginda olcak. Bebek besikte uyucak ama
Baby Me bin biberon temizleyicisi güvenli içerik değil canım ve çok yapay kokuyor kokusu da zor çıkıyor parfümlü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…