yeb4
amin canim çok teşekkür ederim
Ikinci nst de sancı çıkmadı kızlar şükür bir ilac vermicekmis
Sabah bakılacak ona göre taburcu edilirim herhalde bundan sonrasi dikkat dinlenme gerisi Allaha emanet artık
yeb4
Sabah bakılacak ona göre taburcu edilirim herhalde bundan sonrasi dikkat dinlenme gerisi Allaha emanet artık
Deliricem ya.
Akşam yemeğim
Bi kase tarhana
1 tabak fırında patates musakka
Cacık
Yarım dilim ekmek
Tokluk1. Saat 145 deli olucam
Sadece bir kaç dilim patates mi yükselten şimdi ?? Üstelik yağsız ve fırında.
Eşime pilav yapmıştım tatmadım bile yinede yüksek
Kizlar otribebe aldim burun aspiratoru ve 10 lu yedek uc. Serum fizyolojik diye birsey okudum simdi onu da almam gerekiyor mu?
Alt degistirme ortusu de dalin aldim. Kirmizibeyaz da fiyatlari cok uygundu gercekten.
bu alt degistirmeler tek kullanimlik mi yoksa pislenene kdar kullanabilir miyim?
Kizlar otribebe aldim burun aspiratoru ve 10 lu yedek uc. Serum fizyolojik diye birsey okudum simdi onu da almam gerekiyor mu?
Alt degistirme ortusu de dalin aldim. Kirmizibeyaz da fiyatlari cok uygundu gercekten.
bu alt degistirmeler tek kullanimlik mi yoksa pislenene kdar kullanabilir miyim?
Yengem orda dogum yaptı hatta orda kadın bir doktor vardı bayag meshurdu , randevu bulmak cok zordu ama adını hatırlamıyorum
Sankı 10 dk fln kalıyodum nst de dıye hatırlıyorum , doktordan doktora degısır tabi talepler
Umarım memnun kalmıştır hastaneden. Uzun süre Eskişehirde durmak zorunda kaldım biliyorsun, bir aydır falan buradayım ilk bulduğum hastane ve doktora gittim bu yüzden çok soruşturamadan. İnşallah bir problem yaşamam.. Belki nst odası boş diye mi o kadar yaptılar bilmiyorum, güzeldi ama uzun süre dinlemek, evde o aletten olsa açar açar dinlerdim sürekli
yeb4
Umarım memnun kalmıştır hastaneden. Uzun süre Eskişehirde durmak zorunda kaldım biliyorsun, bir aydır falan buradayım ilk bulduğum hastane ve doktora gittim bu yüzden çok soruşturamadan. İnşallah bir problem yaşamam.. Belki nst odası boş diye mi o kadar yaptılar bilmiyorum, güzeldi ama uzun süre dinlemek, evde o aletten olsa açar açar dinlerdim sürekli
Memnundu canım doktorundan 2 dogumunuda orda yaptı,
Nst güzel oluyor ya bizim elımıze şuan öyle aletler vermeleri çocuk ıcın pek hayırlı olmaz bırde senın ilk ya ınsan dayanamıyor , elada her hafta gıderdık doktora , yavrum ıkıncısınde 3haftada 1 gıdıyoruz
Pislenene kadAr kullanabılırsın , ılk zamanlar sık pislenıyor , iyi yapmıssın kullan at olanlardan almakla rahat oluyor, serum fizyolojık sımdı alma o dogumdan sonra doktor gerekırse söyler ozaman alırsın canım
yeb4
Kızlar buraya olumsuz birsey yazıp kimse etkilemek korkutmak istemiyorum. Ama yazmaya ve dualariniza cok ihtiyacım var. Bugün kontrolum vardi bir ay önce de rahim boyumda biraz kısalma vardı progestan fitil başlamıştık bugünkü kontrolde rahim boyum baya kısalmış bebis dönmüş kafasını yaslamış erken doğum riskine karsi iki günlük hastaneye yatirildim serum yapildi cok sanci yok bir iki sanci cikti takip edilecek 23.30 da bir nst daha bakilacak ona göre sanci durdurucu ilac baslanacak bebeğe ciğer geliştirici igne yapip yapmayacagi belli olacak böyle iste kızlar biraz rahatladim ilk serumla ama hoca 32 haftayi atlatsan çok iyi olurdu dedi bebis 1.350 gr bugun 30. Haftaya yeni girmistik. Allaha sığındım 7 yıl sonra gelen mucizemi Allaha emanet ettim. Ne olur kimse benden etkilenmesin hakkinizi helal edin hepimiz saglikla tam vaktinde bebislerimizi kucagimiza alalim insallah
Pislenene kadAr kullanabılırsın , ılk zamanlar sık pislenıyor , iyi yapmıssın kullan at olanlardan almakla rahat oluyor, serum fizyolojık sımdı alma o dogumdan sonra doktor gerekırse söyler ozaman alırsın canım
Bunlar benim eksik listem kizlar. Atesolcerde hangisini alsam kararsizim. Sizce burda gereksiz birsey var mi? 4 yastik dedim ikisi sus icin nevresimi guzel dursun diye yataginda olcak. Bebek besikte uyucak ama
Bu arada dun trendyolda soyledim. 300 kusur yorum vardi yorum sayisina aldanip soyledim. 80 tlydi. Ben 78 kg oldugum icin xl soyledim evlenirken m bedendim ne ara xl oldum
yeb4
Bunlar benim eksik listem kizlar. Atesolcerde hangisini alsam kararsizim. Sizce burda gereksiz birsey var mi? 4 yastik dedim ikisi sus icin nevresimi guzel dursun diye yataginda olcak. Bebek besikte uyucak ama