Canım cok güzel bilgiler verdin demekli ilk saat 140 ı gçmedikçe sorun yok
Senle tahmini doğum tarihimiz bile aynı
Benimde 4-5 gün büyüktü geçen hafta 1500 gramdı bu hafta bence benimki 1700 -1750 civarı olmuştur.
İnşallah sorunsuz tamamlarız hepimiz ya
Ocak 2017 dogumlu mu kızın?
Kestir canim kestir, hiccc de inanma oyle hurafelere. Dinimizde oyle seyler yok. Gece tırnak da kesilir sakiz da cignenir.
Yer gok dua, sen duani yap melegin saglikla gelsin insallah.
Tahmini d.t. den 7 gun once alacak o halde,
39+0 mi oluyor?
Evet yaaaa bizim grup oy çokluğu ile Erdem demis.
Ah canim öyle degerli bilgiler paylastin kiiiii.
Ama tabiii benim icin cok gec oldu bu bilgileri öğrenmek
Ben hep 2.saati baz aldim,
1.saat yuksek cikiyordu sonradan birakmistim olcmeyi 2.saate baktim hep dr da 140 alti bebek etkilenmez deyince
Demek ki 1.saat gebeler, 2.saat seker hastalari faha onemliymis vah vah bana. Allah tan bebek etkilenmemis suana kadar. Biraz daha ac gezineyim ben o halde tekrardan.
Canim cok gecmis olsun insaAllah bebis biraz daha dayanirda hemen gelmeye kalkmaz saglicakla al kucagina yavrunuKızlar buraya olumsuz birsey yazıp kimse etkilemek korkutmak istemiyorum. Ama yazmaya ve dualariniza cok ihtiyacım var. Bugün kontrolum vardi bir ay önce de rahim boyumda biraz kısalma vardı progestan fitil başlamıştık bugünkü kontrolde rahim boyum baya kısalmış bebis dönmüş kafasını yaslamış erken doğum riskine karsi iki günlük hastaneye yatirildim serum yapildi cok sanci yok bir iki sanci cikti takip edilecek 23.30 da bir nst daha bakilacak ona göre sanci durdurucu ilac baslanacak bebeğe ciğer geliştirici igne yapip yapmayacagi belli olacak böyle iste kızlar biraz rahatladim ilk serumla ama hoca 32 haftayi atlatsan çok iyi olurdu dedi bebis 1.350 gr bugun 30. Haftaya yeni girmistik. Allaha sığındım 7 yıl sonra gelen mucizemi Allaha emanet ettim. Ne olur kimse benden etkilenmesin hakkinizi helal edin hepimiz saglikla tam vaktinde bebislerimizi kucagimiza alalim insallah
Tabiki de yazacaksin, paylastikca daha iyi hissediyoruz hepimiz. Dualarım seninle ama bak gör vakti zamaninda gelecek bebegin, onceki gruplarda okumustum ben aybi bu rahim boyu ile alakali olupta zamanında doguran çok kisi. Sen icini ferah tut, stres biliyorsun ki cok etkiliyor.Kızlar buraya olumsuz birsey yazıp kimse etkilemek korkutmak istemiyorum. Ama yazmaya ve dualariniza cok ihtiyacım var. Bugün kontrolum vardi bir ay önce de rahim boyumda biraz kısalma vardı progestan fitil başlamıştık bugünkü kontrolde rahim boyum baya kısalmış bebis dönmüş kafasını yaslamış erken doğum riskine karsi iki günlük hastaneye yatirildim serum yapildi cok sanci yok bir iki sanci cikti takip edilecek 23.30 da bir nst daha bakilacak ona göre sanci durdurucu ilac baslanacak bebeğe ciğer geliştirici igne yapip yapmayacagi belli olacak böyle iste kızlar biraz rahatladim ilk serumla ama hoca 32 haftayi atlatsan çok iyi olurdu dedi bebis 1.350 gr bugun 30. Haftaya yeni girmistik. Allaha sığındım 7 yıl sonra gelen mucizemi Allaha emanet ettim. Ne olur kimse benden etkilenmesin hakkinizi helal edin hepimiz saglikla tam vaktinde bebislerimizi kucagimiza alalim insallah
Burada esimsiz hastaneye gitmem adeta imkansiz kizimla. Normal kontrollere anca gidebiliyoruz isten dolayi dikkat cekecek diye ödüm kopuyo.Canım endokrin hemşiresi dedi bu bilgileri, asıl doktora gidince yine sorarım ama bence sende bir görün bu bölüme. Çünkü kadın doğumcum az yemek aç kalmakta bebeğin gelişimi açısından iyi değil demişti. Olurda çok yükseliyorsa insülin veriyorlar belki sana öyle bir uygulama yaparlar. İnsülinden korkmamak gerektiğini de duymuştum, sonuçta vücudunun salgılayamadığı hormonu alıyorsun dışarıdan aynı tiroid ilacı gibi. Lütfen az yemeden bir doktoruna danış senin için yanlış bir şey söylemek istemem canım
Merhaba kızlar, koşuşturmacadan yazamadım bende. 2 gün üstüste kadın doğumcuya gittim, birisi endokrin kısmını açtırmak için devletinki, diğeride kendi kadın doğumcum. Pztsi görüştüğüm devletteki doktor o gün içinde endokrine yönlendirdi, ilk olarak bölümün hemşiresine ve diyetisyenine görünüp diyet listesini uygulayıp ölçüm yaparak öyle gözükecekmişim endokrin doktoruna. Bölümün hemşiresi şeker durumu için yine belirtti 140’ı genel olarak aşmamak gerekiyor ama 180’i geçerse tehlikeli dedi, hipoglisemi durumu ise 60’ın altına düşmemeliymiş. Ayrıca ölçümde ilk saat 2. saat olayını sordum, gebelerde ilk saat ölçümüne şeker hastalarında ise 2. saat ölçümüne bakıyoruz dedi. Yarın da diyetisyenle görüşüp onların listesini uygulamaya başlayacağım bakalım.
Dün de kendi doktoruma göründüm 1 hafta ileriden gidiyormuş 1800gr olmuş, şekerden ötürü olabilir ama 1 hafta o önden gitmesi o kadar önemli değil ancak 40. haftayı geçirmeyeceğim doğum için dedi. Suyu da normalmiş. İlk defa nstye bağlandım bir de çok ilginçti yarım saate yakın güp güp kızımın kalp atışlarını dinledim :) ultrasondada yüzünü gösterdi tombiş yanaklı bişey olmuş ellerini ağzına alıyordu sürekliŞeker ölçümleride 150 civarı çıkıyor şimdilik umarım geri kalan haftalarıda risksiz atlatırız.
Kızlar buraya olumsuz birsey yazıp kimse etkilemek korkutmak istemiyorum. Ama yazmaya ve dualariniza cok ihtiyacım var. Bugün kontrolum vardi bir ay önce de rahim boyumda biraz kısalma vardı progestan fitil başlamıştık bugünkü kontrolde rahim boyum baya kısalmış bebis dönmüş kafasını yaslamış erken doğum riskine karsi iki günlük hastaneye yatirildim serum yapildi cok sanci yok bir iki sanci cikti takip edilecek 23.30 da bir nst daha bakilacak ona göre sanci durdurucu ilac baslanacak bebeğe ciğer geliştirici igne yapip yapmayacagi belli olacak böyle iste kızlar biraz rahatladim ilk serumla ama hoca 32 haftayi atlatsan çok iyi olurdu dedi bebis 1.350 gr bugun 30. Haftaya yeni girmistik. Allaha sığındım 7 yıl sonra gelen mucizemi Allaha emanet ettim. Ne olur kimse benden etkilenmesin hakkinizi helal edin hepimiz saglikla tam vaktinde bebislerimizi kucagimiza alalim insallah
Çok geçmiş olsun Umarım minik içeride bir süre daha dayanır ama yinede bir kiloyu geçmiş riski giderek azalıyor annesi. Olabildiğince az ayağa kalkmaya çalış, sakın iş yapma. Erken doğum olmasın diye dikiş yapılma durumu yapılabiliyor mu şu an sana?Kızlar buraya olumsuz birsey yazıp kimse etkilemek korkutmak istemiyorum. Ama yazmaya ve dualariniza cok ihtiyacım var. Bugün kontrolum vardi bir ay önce de rahim boyumda biraz kısalma vardı progestan fitil başlamıştık bugünkü kontrolde rahim boyum baya kısalmış bebis dönmüş kafasını yaslamış erken doğum riskine karsi iki günlük hastaneye yatirildim serum yapildi cok sanci yok bir iki sanci cikti takip edilecek 23.30 da bir nst daha bakilacak ona göre sanci durdurucu ilac baslanacak bebeğe ciğer geliştirici igne yapip yapmayacagi belli olacak böyle iste kızlar biraz rahatladim ilk serumla ama hoca 32 haftayi atlatsan çok iyi olurdu dedi bebis 1.350 gr bugun 30. Haftaya yeni girmistik. Allaha sığındım 7 yıl sonra gelen mucizemi Allaha emanet ettim. Ne olur kimse benden etkilenmesin hakkinizi helal edin hepimiz saglikla tam vaktinde bebislerimizi kucagimiza alalim insallah
Biraz daha büyümeyi beklesin inşallah. Neyseki farkedilip önlem alındı, geri kalan süreyi dinlenerek geçirirsin.Kızlar buraya olumsuz birsey yazıp kimse etkilemek korkutmak istemiyorum. Ama yazmaya ve dualariniza cok ihtiyacım var. Bugün kontrolum vardi bir ay önce de rahim boyumda biraz kısalma vardı progestan fitil başlamıştık bugünkü kontrolde rahim boyum baya kısalmış bebis dönmüş kafasını yaslamış erken doğum riskine karsi iki günlük hastaneye yatirildim serum yapildi cok sanci yok bir iki sanci cikti takip edilecek 23.30 da bir nst daha bakilacak ona göre sanci durdurucu ilac baslanacak bebeğe ciğer geliştirici igne yapip yapmayacagi belli olacak böyle iste kızlar biraz rahatladim ilk serumla ama hoca 32 haftayi atlatsan çok iyi olurdu dedi bebis 1.350 gr bugun 30. Haftaya yeni girmistik. Allaha sığındım 7 yıl sonra gelen mucizemi Allaha emanet ettim. Ne olur kimse benden etkilenmesin hakkinizi helal edin hepimiz saglikla tam vaktinde bebislerimizi kucagimiza alalim insallah
Canım çok geçmiş olsun bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah.. amin dedim öyle de oldu. İyi haberlerini bekliyorum. Allaha emanetler.Kızlar buraya olumsuz birsey yazıp kimse etkilemek korkutmak istemiyorum. Ama yazmaya ve dualariniza cok ihtiyacım var. Bugün kontrolum vardi bir ay önce de rahim boyumda biraz kısalma vardı progestan fitil başlamıştık bugünkü kontrolde rahim boyum baya kısalmış bebis dönmüş kafasını yaslamış erken doğum riskine karsi iki günlük hastaneye yatirildim serum yapildi cok sanci yok bir iki sanci cikti takip edilecek 23.30 da bir nst daha bakilacak ona göre sanci durdurucu ilac baslanacak bebeğe ciğer geliştirici igne yapip yapmayacagi belli olacak böyle iste kızlar biraz rahatladim ilk serumla ama hoca 32 haftayi atlatsan çok iyi olurdu dedi bebis 1.350 gr bugun 30. Haftaya yeni girmistik. Allaha sığındım 7 yıl sonra gelen mucizemi Allaha emanet ettim. Ne olur kimse benden etkilenmesin hakkinizi helal edin hepimiz saglikla tam vaktinde bebislerimizi kucagimiza alalim insallah
Yerim tombiş yanaklarınst de yarım saat bayag uzun kalmıssın ,hangı hastaneye gidiyosun canım
Pierre cardinin cabin boy arabasını tavsiye edebilirim katlanınca küçücük oluyor oğluma büyük almıştım şimdi İkinci araba ihtiyacı doğdu onu da bu arabadan yana kullanmayı düşünüyorum. İnternette bir izle istersen tek elle açılıp kapanıyor.Merhaba kızlar, bebek arabası konusunda kafam karışık, çoğunuz alışverişi tamamladı. Hafif kolay taşıyabileceğim bir ürün arıyorum hangi markalar rahat ve sağlam acaba bana bir fikir verebilir misiniz? İndirimleri de kaçırdık. Bir de ebebek şubat indirimi ay başında başlıyor mu?
Dikis icin vakit geçmiş oraya mudahele edip riske atmak istemem dedi doktor insallah kalsin biraz daha icerde canim sağolÇok geçmiş olsun Umarım minik içeride bir süre daha dayanır ama yinede bir kiloyu geçmiş riski giderek azalıyor annesi. Olabildiğince az ayağa kalkmaya çalış, sakın iş yapma. Erken doğum olmasın diye dikiş yapılma durumu yapılabiliyor mu şu an sana?
Minnakim ben cep boy 1.60
Evet cnm ole yapcakmis doğumu 7 gun once aliriz dediOcak 2017 dogumlu mu kızın?
Kestir canim kestir, hiccc de inanma oyle hurafelere. Dinimizde oyle seyler yok. Gece tırnak da kesilir sakiz da cignenir.
Yer gok dua, sen duani yap melegin saglikla gelsin insallah.
Tahmini d.t. den 7 gun once alacak o halde,
39+0 mi oluyor?
Evet yaaaa bizim grup oy çokluğu ile Erdem demis.
Ah canim öyle degerli bilgiler paylastin kiiiii.
Ama tabiii benim icin cok gec oldu bu bilgileri öğrenmek
Ben hep 2.saati baz aldim,
1.saat yuksek cikiyordu sonradan birakmistim olcmeyi 2.saate baktim hep dr da 140 alti bebek etkilenmez deyince
Demek ki 1.saat gebeler, 2.saat seker hastalari faha onemliymis vah vah bana. Allah tan bebek etkilenmemis suana kadar. Biraz daha ac gezineyim ben o halde tekrardan.
Central hospital canım, her randevudan önce 25 dakika tutacaklarmış ☺
canım çok geçmiş olsun, tabiiki paylaş yaz mutlaka. burada iyi kötü her şeyi paylaşıyoruz. dualarım seninleKızlar buraya olumsuz birsey yazıp kimse etkilemek korkutmak istemiyorum. Ama yazmaya ve dualariniza cok ihtiyacım var. Bugün kontrolum vardi bir ay önce de rahim boyumda biraz kısalma vardı progestan fitil başlamıştık bugünkü kontrolde rahim boyum baya kısalmış bebis dönmüş kafasını yaslamış erken doğum riskine karsi iki günlük hastaneye yatirildim serum yapildi cok sanci yok bir iki sanci cikti takip edilecek 23.30 da bir nst daha bakilacak ona göre sanci durdurucu ilac baslanacak bebeğe ciğer geliştirici igne yapip yapmayacagi belli olacak böyle iste kızlar biraz rahatladim ilk serumla ama hoca 32 haftayi atlatsan çok iyi olurdu dedi bebis 1.350 gr bugun 30. Haftaya yeni girmistik. Allaha sığındım 7 yıl sonra gelen mucizemi Allaha emanet ettim. Ne olur kimse benden etkilenmesin hakkinizi helal edin hepimiz saglikla tam vaktinde bebislerimizi kucagimiza alalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?