2020 Şubat Anneleri

Kızlar buraya olumsuz birsey yazıp kimse etkilemek korkutmak istemiyorum. Ama yazmaya ve dualariniza cok ihtiyacım var. Bugün kontrolum vardi bir ay önce de rahim boyumda biraz kısalma vardı progestan fitil başlamıştık bugünkü kontrolde rahim boyum baya kısalmış bebis dönmüş kafasını yaslamış erken doğum riskine karsi iki günlük hastaneye yatirildim serum yapildi cok sanci yok bir iki sanci cikti takip edilecek 23.30 da bir nst daha bakilacak ona göre sanci durdurucu ilac baslanacak bebeğe ciğer geliştirici igne yapip yapmayacagi belli olacak böyle iste kızlar biraz rahatladim ilk serumla ama hoca 32 haftayi atlatsan çok iyi olurdu dedi bebis 1.350 gr bugun 30. Haftaya yeni girmistik. Allaha sığındım 7 yıl sonra gelen mucizemi Allaha emanet ettim. Ne olur kimse benden etkilenmesin hakkinizi helal edin hepimiz saglikla tam vaktinde bebislerimizi kucagimiza alalim insallah

Bencede olmuştur ağırlığı dediğin gibi canım Artık 2 kiloya yakın alıp yanımıza gelecekler umarım :) Sen doktorunla konuştunmu doğum zamanını, 40 haftanın üstünde bekleyecek mi?

Canım endokrin hemşiresi dedi bu bilgileri, asıl doktora gidince yine sorarım ama bence sende bir görün bu bölüme. Çünkü kadın doğumcum az yemek aç kalmakta bebeğin gelişimi açısından iyi değil demişti. Olurda çok yükseliyorsa insülin veriyorlar belki sana öyle bir uygulama yaparlar. İnsülinden korkmamak gerektiğini de duymuştum, sonuçta vücudunun salgılayamadığı hormonu alıyorsun dışarıdan aynı tiroid ilacı gibi. Lütfen az yemeden bir doktoruna danış senin için yanlış bir şey söylemek istemem canım

Canim cok gecmis olsun insaAllah bebis biraz daha dayanirda hemen gelmeye kalkmaz saglicakla al kucagina yavrunu

Tabiki de yazacaksin, paylastikca daha iyi hissediyoruz hepimiz. Dualarım seninle ama bak gör vakti zamaninda gelecek bebegin, onceki gruplarda okumustum ben aybi bu rahim boyu ile alakali olupta zamanında doguran çok kisi. Sen icini ferah tut, stres biliyorsun ki cok etkiliyor.
Burada esimsiz hastaneye gitmem adeta imkansiz kizimla. Normal kontrollere anca gidebiliyoruz isten dolayi dikkat cekecek diye ödüm kopuyo.
Protein ağırlığı beslenirsem hem doyarim hem lanet seker yukselmez. Birde boyna tarçınlı yoğurt yersem tamamdir. Allah im su zaman bi geciversin de saglikla alalim bebekleri ya be lanet bi sekermis bu. Yedirmiyor korkutuyor valla kufur edesim geliyor acaip sinirli oluyorum ya.

Merhaba kızlar, bebek arabası konusunda kafam karışık, çoğunuz alışverişi tamamladı. Hafif kolay taşıyabileceğim bir ürün arıyorum hangi markalar rahat ve sağlam acaba bana bir fikir verebilir misiniz? İndirimleri de kaçırdık. Bir de ebebek şubat indirimi ay başında başlıyor mu?

Yerim tombiş yanakları nst de yarım saat bayag uzun kalmıssın ,hangı hastaneye gidiyosun canım

Allah yardımcın olsun , inşallah vaktı geldıgınde saglıkla doğar bebişin , pozıtıf düşünmeye çalış ,

Çok geçmiş olsun Umarım minik içeride bir süre daha dayanır ama yinede bir kiloyu geçmiş riski giderek azalıyor annesi. Olabildiğince az ayağa kalkmaya çalış, sakın iş yapma. Erken doğum olmasın diye dikiş yapılma durumu yapılabiliyor mu şu an sana?

Biraz daha büyümeyi beklesin inşallah. Neyseki farkedilip önlem alındı, geri kalan süreyi dinlenerek geçirirsin.
Tabiki yazıcaksın paylaşımda bulunmak için varız. Moralini yüksek tut

Canım çok geçmiş olsun bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah.. amin dedim öyle de oldu. İyi haberlerini bekliyorum. Allaha emanetler.

Pierre cardinin cabin boy arabasını tavsiye edebilirim katlanınca küçücük oluyor oğluma büyük almıştım şimdi İkinci araba ihtiyacı doğdu onu da bu arabadan yana kullanmayı düşünüyorum. İnternette bir izle istersen tek elle açılıp kapanıyor.

Eklentiler

• DB43DFE5-3C80-4B5D-8267-6519415FC084.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 35
Dikis icin vakit geçmiş oraya mudahele edip riske atmak istemem dedi doktor insallah kalsin biraz daha icerde canim sağol

Evet cnm ole yapcakmis doğumu 7 gun once aliriz dedi

Central hospital canım, her randevudan önce 25 dakika tutacaklarmış ☺

Yengem orda dogum yaptı hatta orda kadın bir doktor vardı bayag meshurdu , randevu bulmak cok zordu ama adını hatırlamıyorum
Sankı 10 dk fln kalıyodum nst de dıye hatırlıyorum , doktordan doktora degısır tabi talepler

canım çok geçmiş olsun, tabiiki paylaş yaz mutlaka. burada iyi kötü her şeyi paylaşıyoruz. dualarım seninle
inşallah kuzucuğun dayanacak, vakti gelince doğacak. çok zor ama stres yapmamaya çalış, her şey güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…