Canım ya kalkıp benim gelesim geldi vallahiBeni cok zor gunler bekliyor.
Ne bi annem ne bi ablam var gelebilecek.
Ne de kuzen vs.
Umarim esim yillik izninden alabilir is yerinden, yoksa halim duman. Ayaklanana kadar kizimla ilgikenecek biri sart çünkü.
Hastanede 2 gun ref olarak esimin teyzesi gelecek(kesin degil ayarlayabilirse gelecek,yoksa tek olcam hastanede)
Evde de kv ile esim ilgilecek kizimla bu surecte.
Eve gelince ben, 2 gun daha durabilir kv, cunku o da annesine bakıyor kalamaz daha fazla.
Uzun lafin kisasi dogumdan itibaren 4-5 gun sonra yanliz kalacagim. Sezeryani istememe sebebim ssvd yi arzu etme nedenim buydu. Ama dr um onay vermedi durumumdan dolayi.
Maddi durumum iyi olsa 1 ayligina eve oyun ablasi alirdim o zaman hersey çözülmüş olurdu.
Allah o günler geldiginde insallah kolaylik verir bana, bize
Günaydın herkese
Tabi başka çocukta okunca vakit bölünüyor, biz de vakit bolluğundan napacağımızı bilemiyoruzDün bir arkadaşım çocuğuyla geldi, evdeki çoğu eşyanın yerini değiştirdi 2 saat içinde, nasıl bir enerji tutamadık çocuğu. Son sakin zamanlarım olduğunu bir daha hatırlattı bana
Beni cok zor gunler bekliyor.
Ne de kuzen vs.
Umarim esim yillik izninden alabilir is yerinden, yoksa halim duman. Ayaklanana kadar kizimla ilgikenecek biri sart çünkü.
Hastanede 2 gun ref olarak esimin teyzesi gelecek(kesin degil ayarlayabilirse gelecek,yoksa tek olcam hastanede)
Eve gelince ben, 2 gun daha durabilir kv, cunku o da annesine bakıyor kalamaz daha fazla.
Uzun lafin kisasi dogumdan itibaren 4-5 gun sonra yanliz kalacagim. Sezeryani istememe sebebim ssvd yi arzu etme nedenim buydu. Ama dr um onay vermedi durumumdan dolayi.
Maddi durumum iyi olsa 1 ayligina eve oyun ablasi alirdim o zaman hersey çözülmüş olurdu.
Senin isinde cok zor canim insallah her sey yolunda gider de esin kalir biraz yanindaBeni cok zor gunler bekliyor.
Ne de kuzen vs.
Rahim genisledigi için olurmuş. Bide magnezyum eksikliğinden olurmuş. Ama bende magnezyum eksikliği yok.Ağrı kesici ve magnezyum verdi.Yapacak bi şey yok dediDr ne diyor bu durumuna?
Çözümü yokmuymus ki?
Gecmis olsun, üzüldüm
5 gun yasal hakki bar canim, hafta sonu ile de birlesirse 7 gun eder. Benim derdim en az 15 gun ise gitmeyecek sekilde isinden izin alsin ki aralarda yine gider gelir onemli bi durumlarda.inşallah çok hafif atlatırsın ve hemen ayaklanırsın canım
eşinin zaten doğum izni hakkı değil mi neden yıllık izninden kullanacak? gerçi özel sektörde çalışıyorsa hak hukuk tanımayan şirket çok ne yazık ki. ama yanlış hatırlamıyorsam özel sektörde 5 gün, kamuda 10 gün babalık izni kullanma hakları var. eşim 5 gün kullanacak iznini, hafta sonuyla birleşirse işte bir hafta oluyor.
insan hüzünleniyor seni anlayabiliyorum, keşke yanında en azından 15 gün kalacak biri olsaydı. ama yine de hep en kötüsünü düşünüp yaşadığımız duruma şükredelim, allah sağlık versin evlatlarımıza yeter ki. kadınlar o kadar güçlü ki aşılır bir şekilde bu zor günler inşallah
Cij teşekkür ediyorum,Allah razi olsun.Canım ya kalkıp benim gelesim geldi vallahiyakın arkadaşın falan yok mu rica etsen gelse nasıl yapıcaksın öyle yalnız yalnız. Hem ameliyatlı olcaksın hem 2 bebek senden ilgi bekliyor olucak. Allah yardımcın olsun canım benim
Izmitteler onlar arada 1.5 saatlik bi mesafe var.Eşinin biraz izin alıp yanında kalması mümkün değilmi? Veya kv kendı evıne gider gün ıcınde yine 1-2 saatte olsa ugrar sana yemegını fln yapıp gider , Allah yardımcın olsun canım , bahar biraz daha büyük olsaydı iyi olurdu , yaş aralıgı çok az olunca anne için yorucu oluyor ,
Aminnn canim, esim izin ayarlayip yanimda olursa kimseye de ihtiyacim kalmayacak zaten.Senin isinde cok zor canim insallah her sey yolunda gider de esin kalir biraz yanindarabbim yardimcimiz olsun
Evet canım benim tek çarem o, çok iyi geliyorBen de şimdi onu deneyecektim, yudum yudum içilince iyi geldiği aklımda kalmış. Sen de öyle yaptın dimi?
Sabahtan beri yoktu şimdi yine başladı
Allah kolaylık versin canım neredeyse durumumuz aynı annem gelecek bana da ama uzun kalamayacak normal Doğum olsa n güzel ayaklanır iki çoçuğa da bakardık bizim r de eşimin ameliyat olabilme durumu çıktı hepsi üst üsteBeni cok zor gunler bekliyor.
Ne de kuzen vs.
Rabbim sana da kolayliklar versin, zor.Allah kolaylık versin canım neredeyse durumumuz aynı annem gelecek bana da ama uzun kalamayacak normal Doğum olsa n güzel ayaklanır iki çoçuğa da bakardık bizim r de eşimin ameliyat olabilme durumu çıktı hepsi üst üste
Ya bende şimdi gideceğim bayaa uzun zamandan sonra ilk kez özel bölge için gitcem o kadar utanıyorum kiKızlar bugün kuaföre ağdaya geldim baya tombiş olmuş bacaklarım .Konya’da Ankara’da abarttım yemek yemeyi. Karnım çok kasılıyor ablama söyledim magnezyumu ihmal etme dedi. Ben çok ihmal ettim doğru dürüst ilaç içmiyorum. Bu Cumartesi soracağım doktora neden olur tahmini doğumumuz ne zaman olur
İnş eşin izin konusunu halleder canım dualarım seninle5 gun yasal hakki bar canim, hafta sonu ile de birlesirse 7 gun eder. Benim derdim en az 15 gun ise gitmeyecek sekilde isinden izin alsin ki aralarda yine gider gelir onemli bi durumlarda.
Cij teşekkür ediyorum,Allah razi olsun.
Var ama herkesin kendi sorumluluklari var.
Çöpsüz üzüm yok yani cevremde:)
Izmitteler onlar arada 1.5 saatlik bi mesafe var.
Git gel yapabilir ara sira zaten, yemek yapip koyacak dolaba gibi gibi. Zaten bi kv var , o da olmasa naparmisim bilmem. Allah tan cok iyi bir insan seviyoruz sayiyoruz anlasiyoruz yoksa cekilmezdi o günler. Esim ile zaten o sekil konustum. Dogum izninin pesine yillik izninden ek ile 15 gun yanimda kal ki ben toparlanip cocuklara bakabilecek duruma gelebileyim. Bahar cok hareketli onun enerjisi icin baba sart valla :)
Aminnn canim, esim izin ayarlayip yanimda olursa kimseye de ihtiyacim kalmayacak zaten.
Hayırlısı olsun.
Arkadaşım Allah yardımcın olsun. Ben yalnız kalmamak için ailemin yanına geldim ve sürekli şikayet ediyorum şimdi halimden utandım.Rabbim sana da kolayliklar versin, zor.
Eşin icin de acil şifa diliyorum Allah tan, hemen olup ayaklanir o da inşallah.
Ben normalde de kuaföre gidiyorum. Kendim denedim ,ya tam alamıyorum yada acıtıyorum. Bende muayene öncesi hep giderim niyeyse bir durum gelişirse hazırlıklı olmak istiyorum. Utanıyor tabi insan ama zamanla da alışıyorsun, kuaförün sahibi kız benim doktorumda normal Doğum yapmış. 24 gün olmuş normalde dış gebelik ameliyatı olmuş öncesinde doktor bir zararı olmaz demiş normal yapmış. Bana öyle birşey demez diye düşünüyorum.Ya bende şimdi gideceğim bayaa uzun zamandan sonra ilk kez özel bölge için gitcem o kadar utanıyorum kiYarın doktor kontrolüm var mecbur gitmem lazım. Göbeğim büyüdü göremiyorum artık kendim ama utanmaktan ölücem sanırım
Canm ben sidefer kullaniyorum hap icemedigim icin toz stik. Icinde demir b6 b12 folikasit ve c vitamini var. gunluk vitamin ihtiyaclarimin neredeyse tamami. Benim demirim dusuk degil ama bende akdeniz anemisi tasiyiciligi var sanirim o yuzden 3 aydir yukselmiyor hep 9 kanim 3 aydir. Hamilelikten once 10.5 falandi.yok takılmadım fazla zaten çok düşük değil. doktorun sana ne önerdi seninki biraz daha düşük?
bu arada o çantanın boyutunu görmeden anlayamazsın ama küçük gibi yetmeyebilir.
bir de listende 4 tane yastık var, süs için al ama bebekler yastıkta yatırılmaz ilk 1 yıl önermiyorlar haberin olsun. o kadar yastık fazla yani :)
yorganın da acelesi yok ama yatağında güzel dursun diye alabilirsin tabii. yorgan da örtülmez bebeklere.
çok sevindim çok güzel bir haber ❤
sakın kendini yorma güzelce dinlen, her şey yolunda gidecek inşallah.
alttan bakıyomukı bn hamılelıkten once lazere gdıypdum 3 seanstan sonrası kaldı bacaklarımda tek tuk kaldı ama genıtal seyrek ama var az dayanıp bnde agdaya gtcem meburYa bende şimdi gideceğim bayaa uzun zamandan sonra ilk kez özel bölge için gitcem o kadar utanıyorum kiYarın doktor kontrolüm var mecbur gitmem lazım. Göbeğim büyüdü göremiyorum artık kendim ama utanmaktan ölücem sanırım
Anladığım kadarıyla sorun yok :)Eki Görüntüle 2562052
Kizlar dun kan vermistim bi sikinti varmi acaba bilen yazabilirmi doktora da yazdm cevap bekliyorum
3.4 lokosit pek sorun değil ilaç vereceğini sanmam.Eki Görüntüle 2562052
Kizlar dun kan vermistim bi sikinti varmi acaba bilen yazabilirmi doktora da yazdm cevap bekliyorum
geçmiş olsun canım inşallah hamilelik boyunca bir sıkıntı yaratmadan tamamlarsın.Canm ben sidefer kullaniyorum hap icemedigim icin toz stik. Icinde demir b6 b12 folikasit ve c vitamini var. gunluk vitamin ihtiyaclarimin neredeyse tamami. Benim demirim dusuk degil ama bende akdeniz anemisi tasiyiciligi var sanirim o yuzden 3 aydir yukselmiyor hep 9 kanim 3 aydir. Hamilelikten once 10.5 falandi.
Ay bugun bimde yorgan gordum aldim 35 tl. Yatagi guzel dursun diye. Yastik sus icin iki tane yapariz. Ama yatmasi icin yastikta yatmicak mi su yastiktan solerim diye dusundim.
Besiginde yatmaz mi bu yastikla bosa mi olur ki?
kabin boy valizler yeter mi acaba hastane icin. Boylari 55 cm falan heralde o civarda.
daha pijamalarim hazir degil ama iki pijama takimi yeter mi ki hastaneye.sanirim dogum ani icin bizim hastane gecelik veriyor. Cunku doktorun profiline girince her hastada dogum sirasi uzerinde ayni sey var. gecelik almam oyle olursa.3 pijama alirim.hastaneye lohusa pijamalari goturmek istemiyorum cok sevmiyorum dantelli daha cok normal pijama istiyorum. Ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?