2020 Şubat Anneleri

Canım ya kalkıp benim gelesim geldi vallahi yakın arkadaşın falan yok mu rica etsen gelse nasıl yapıcaksın öyle yalnız yalnız. Hem ameliyatlı olcaksın hem 2 bebek senden ilgi bekliyor olucak. Allah yardımcın olsun canım benim

Haha aynen bebekken yine neysede yürümeye başladıklarında olay

Eşinin biraz izin alıp yanında kalması mümkün değilmi? Veya kv kendı evıne gider gün ıcınde yine 1-2 saatte olsa ugrar sana yemegını fln yapıp gider , Allah yardımcın olsun canım , bahar biraz daha büyük olsaydı iyi olurdu , yaş aralıgı çok az olunca anne için yorucu oluyor ,

Senin isinde cok zor canim insallah her sey yolunda gider de esin kalir biraz yaninda rabbim yardimcimiz olsun

5 gun yasal hakki bar canim, hafta sonu ile de birlesirse 7 gun eder. Benim derdim en az 15 gun ise gitmeyecek sekilde isinden izin alsin ki aralarda yine gider gelir onemli bi durumlarda.
Cij teşekkür ediyorum,Allah razi olsun.
Var ama herkesin kendi sorumluluklari var.
Çöpsüz üzüm yok yani cevremde:)
Izmitteler onlar arada 1.5 saatlik bi mesafe var.
Git gel yapabilir ara sira zaten, yemek yapip koyacak dolaba gibi gibi. Zaten bi kv var , o da olmasa naparmisim bilmem. Allah tan cok iyi bir insan seviyoruz sayiyoruz anlasiyoruz yoksa cekilmezdi o günler. Esim ile zaten o sekil konustum. Dogum izninin pesine yillik izninden ek ile 15 gun yanimda kal ki ben toparlanip cocuklara bakabilecek duruma gelebileyim. Bahar cok hareketli onun enerjisi icin baba sart valla :)
Senin isinde cok zor canim insallah her sey yolunda gider de esin kalir biraz yaninda rabbim yardimcimiz olsun
Aminnn canim, esim izin ayarlayip yanimda olursa kimseye de ihtiyacim kalmayacak zaten.
Hayırlısı olsun.

Allah kolaylık versin canım neredeyse durumumuz aynı annem gelecek bana da ama uzun kalamayacak normal Doğum olsa n güzel ayaklanır iki çoçuğa da bakardık bizim r de eşimin ameliyat olabilme durumu çıktı hepsi üst üste

Rabbim sana da kolayliklar versin, zor.
Eşin icin de acil şifa diliyorum Allah tan, hemen olup ayaklanir o da inşallah.

Kızlar bugün kuaföre ağdaya geldim baya tombiş olmuş bacaklarım .Konya’da Ankara’da abarttım yemek yemeyi. Karnım çok kasılıyor ablama söyledim magnezyumu ihmal etme dedi. Ben çok ihmal ettim doğru dürüst ilaç içmiyorum. Bu Cumartesi soracağım doktora neden olur tahmini doğumumuz ne zaman olur

Ya bende şimdi gideceğim bayaa uzun zamandan sonra ilk kez özel bölge için gitcem o kadar utanıyorum ki Yarın doktor kontrolüm var mecbur gitmem lazım. Göbeğim büyüdü göremiyorum artık kendim ama utanmaktan ölücem sanırım

İnş eşin izin konusunu halleder canım dualarım seninle

Ben normalde de kuaföre gidiyorum. Kendim denedim ,ya tam alamıyorum yada acıtıyorum. Bende muayene öncesi hep giderim niyeyse bir durum gelişirse hazırlıklı olmak istiyorum. Utanıyor tabi insan ama zamanla da alışıyorsun, kuaförün sahibi kız benim doktorumda normal Doğum yapmış. 24 gün olmuş normalde dış gebelik ameliyatı olmuş öncesinde doktor bir zararı olmaz demiş normal yapmış. Bana öyle birşey demez diye düşünüyorum.

Canm ben sidefer kullaniyorum hap icemedigim icin toz stik. Icinde demir b6 b12 folikasit ve c vitamini var. gunluk vitamin ihtiyaclarimin neredeyse tamami. Benim demirim dusuk degil ama bende akdeniz anemisi tasiyiciligi var sanirim o yuzden 3 aydir yukselmiyor hep 9 kanim 3 aydir. Hamilelikten once 10.5 falandi.
Ay bugun bimde yorgan gordum aldim 35 tl. Yatagi guzel dursun diye. Yastik sus icin iki tane yapariz. Ama yatmasi icin yastikta yatmicak mi su yastiktan solerim diye dusundim.
Besiginde yatmaz mi bu yastikla bosa mi olur ki?

kabin boy valizler yeter mi acaba hastane icin. Boylari 55 cm falan heralde o civarda.
daha pijamalarim hazir degil ama iki pijama takimi yeter mi ki hastaneye.sanirim dogum ani icin bizim hastane gecelik veriyor. Cunku doktorun profiline girince her hastada dogum sirasi uzerinde ayni sey var. gecelik almam oyle olursa.3 pijama alirim.hastaneye lohusa pijamalari goturmek istemiyorum cok sevmiyorum dantelli daha cok normal pijama istiyorum. Ne dersin :)

Eklentiler

• EF127236-9716-49A8-BF56-46FDD4EF59C7.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 31
alttan bakıyomukı bn hamılelıkten once lazere gdıypdum 3 seanstan sonrası kaldı bacaklarımda tek tuk kaldı ama genıtal seyrek ama var az dayanıp bnde agdaya gtcem mebur

geçmiş olsun canım inşallah hamilelik boyunca bir sıkıntı yaratmadan tamamlarsın.

bebeklerin yastıkta yatması önerilmiyor canım, nedenini biliyordum doktor anlatmıştı ama inan unuttum. kafa yapıları boyun yapıları yastık için uygun olmuyor hatta 1 yaşına kadar yatırmayın demişti bizim doktorumuz. o yüzden bebek için yastığı eleyebilirsin listenden :)

özel hastanelerde önlük giydiriyorlar, ben normal doğurmama rağmen yatışı yaptığım an o önlüğü giydim gecelik gibi. doğumdan sonra seni temizleyip artık çantanda ne varsa ne istiyosan onu giydirirler. iki takım yeter bence çok da abartma :))

kabin boy valizle gitmiştim ben anca sığmıştı her şey, çoğunu kullanmadım ama ertesi gün öğlen hemen taburcu oldum kullanacak vakit olmadı. ama yine de almak gerek hazır bulunsun bence yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…