2020 Şubat Anneleri

Günaydın herkese

Tabi başka çocukta okunca vakit bölünüyor, biz de vakit bolluğundan napacağımızı bilemiyoruz Dün bir arkadaşım çocuğuyla geldi, evdeki çoğu eşyanın yerini değiştirdi 2 saat içinde, nasıl bir enerji tutamadık çocuğu. Son sakin zamanlarım olduğunu bir daha hatırlattı bana

Ya benim bebik geceden beri yorulmuyoo surekli tekmeliyo niye yapiyo boyle yaa hic mi yorulmadi hic mi uykusu gelmedi gece beni de uyutmadi simdide devam ediyo tekmelere korkuyorum erkenden cikacak diye valla artik
Vala al benden de o kadar canim doktora soyledim o da bunlar hep bole dedi ama oglum cok usluydu dedim güldü

İnşallah bi süre daha kalabilir bebiş ama maşallah kilosu iyi Allah korusun erken gelse bile riski çok azalmış durumda. siz bol bol dinlenin iyi şeyler düşünün dualarımız sizinle

Canim kanin cok iyi bence benim 8.9 o yuzden hic moralini bozma.
Bu arada bime gelcekmis acaba ici buyuk mudur hastane cantasi olarak kullanilabilir buyuklukte midir kabin bavul valiz alcaktim ama onlarda fiyat olarak daha yuksek. Bu cok uygunmus.
yok takılmadım fazla zaten çok düşük değil. doktorun sana ne önerdi seninki biraz daha düşük?

bu arada o çantanın boyutunu görmeden anlayamazsın ama küçük gibi yetmeyebilir.
bir de listende 4 tane yastık var, süs için al ama bebekler yastıkta yatırılmaz ilk 1 yıl önermiyorlar haberin olsun. o kadar yastık fazla yani :)
yorganın da acelesi yok ama yatağında güzel dursun diye alabilirsin tabii. yorgan da örtülmez bebeklere.

çok sevindim çok güzel bir haber
sakın kendini yorma güzelce dinlen, her şey yolunda gidecek inşallah.

Ben biberon almadım, kullanmayı düşünmüyorum inşallah gerek kalmaz, emzik aldım sadece onu da sıcak suda kaynatsam temizleyici kullanmadan olur mu acaba
biberonu gerekirse alabilirsin. benim ilk 3 gün sütüm gelmeyince doktorum hastanede çay kaşığıyla mama verdirdi kızıma. biberonun kolaylığına alışıp memeyi reddeden bebekler olabiliyor sanırım ondan. zaten ilk zamanlar hemen doyuyorlar yumurta kadar mideleri var :)

emziği de sadece kaynatman yeterli temizleyiciye gerek yok onun için.

Vala al benden de o kadar canim doktora soyledim o da bunlar hep bole dedi ama oglum cok usluydu dedim güldü
İlk defa bu kadar uzunca bir sure hareket etti ya sasirdim kaldim vallahi gece boyunca babasinin elini tekmeledi hep esim de diyo bu cocuk icerde napiyo kac saattir boyle

Ya benim bebik geceden beri yorulmuyoo surekli tekmeliyo niye yapiyo boyle yaa hic mi yorulmadi hic mi uykusu gelmedi gece beni de uyutmadi simdide devam ediyo tekmelere korkuyorum erkenden cikacak diye valla artik
Benim oğlumda aynı.
Aralikta gelecek gibi geliyor bana full hareketli olunca. Gerdirme dönme ittirme sertlesme hersey var. Hayırlısı olsun artik ne diyelim.

Benim oğlumda aynı.
Aralikta gelecek gibi geliyor bana full hareketli olunca. Gerdirme dönme ittirme sertlesme hersey var. Hayırlısı olsun artik ne diyelim.
Ayyy anneme dedim bu cocuk sen gelmeden once gelcek galiba diye bugun valla dogumdan korkmuyorum tek istedigim annem yanimdayken onunla birlikte doguma gidebilmek ilk gebeligim kimsem yok annemsiz olmaz cok uzulurum bi daha ki kontrolumde de dr la konusacagim tahmini dogum tarihini hic konusmadik bu konuda en son ki usg kagidinda 14 subat yaziyodu bakalim dr ne diyecek

kızlar çok hareketli diye bebek erken gelmez korkmayın daha son haftalar öyle bir gerinecek ki ah şimdi doğurcam galiba dediğiniz anlar olacak ama öyle olmuyo tabii hareketli olması güzel bişey, insanı bazen rahatsız ediyor ama sağlıklı kıpır kıpır işte aklımız da kalmaz. az hareket etse o zaman da korkucaz. yaranamıyo bu bebeler bize

Beni cok zor gunler bekliyor.
Ne bi annem ne bi ablam var gelebilecek.
Ne de kuzen vs.
Umarim esim yillik izninden alabilir is yerinden, yoksa halim duman. Ayaklanana kadar kizimla ilgikenecek biri sart çünkü.
Hastanede 2 gun ref olarak esimin teyzesi gelecek(kesin degil ayarlayabilirse gelecek,yoksa tek olcam hastanede)
Evde de kv ile esim ilgilecek kizimla bu surecte.
Eve gelince ben, 2 gun daha durabilir kv, cunku o da annesine bakıyor kalamaz daha fazla.
Uzun lafin kisasi dogumdan itibaren 4-5 gun sonra yanliz kalacagim. Sezeryani istememe sebebim ssvd yi arzu etme nedenim buydu. Ama dr um onay vermedi durumumdan dolayi.
Maddi durumum iyi olsa 1 ayligina eve oyun ablasi alirdim o zaman hersey çözülmüş olurdu.
Allah o günler geldiginde insallah kolaylik verir bana, bize

kızlar ben bu bacak ağrısından ölücem galiba felaket halde bacağım ağrıyor.Üstelik magnezyum, folik asit ve kalsiyum kullanmama rağmen.Dayanamıyorum çok ağrıyor

inşallah çok hafif atlatırsın ve hemen ayaklanırsın canım
eşinin zaten doğum izni hakkı değil mi neden yıllık izninden kullanacak? gerçi özel sektörde çalışıyorsa hak hukuk tanımayan şirket çok ne yazık ki. ama yanlış hatırlamıyorsam özel sektörde 5 gün, kamuda 10 gün babalık izni kullanma hakları var. eşim 5 gün kullanacak iznini, hafta sonuyla birleşirse işte bir hafta oluyor.

insan hüzünleniyor seni anlayabiliyorum, keşke yanında en azından 15 gün kalacak biri olsaydı. ama yine de hep en kötüsünü düşünüp yaşadığımız duruma şükredelim, allah sağlık versin evlatlarımıza yeter ki. kadınlar o kadar güçlü ki aşılır bir şekilde bu zor günler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…