2020 Şubat Anneleri

utanma utanma alışırsın
düzenli olarak gidince insan alışıyor. 10 yıldır gidiyorum ben, ilk zamanlar çok utanmıştım ama sonra ohooo alışıyosun gayet rahat oluyosun

sana özel ağda kutusu açan kuaförler var, ben öyle yapıyorum. sürekli gittiğim kuaförde ayrı ağdam var. hamileyken özellikle buna dikkat etmek gerek. her kuaför bunu uygulamıyor ama ekstra ücretini vererek rica edebilirsin yeni kutu açmasını.

Çok geçmiş olsun dualarımız seninle sağlıklı bir şekilde zamanında bebeklerimizi kucağımıza alacagiz inşallah

Doğumdan öncede bolca buzluga yiyecek at canım , kolaylık olur sana

Amin canim insaAllahh

Tesekkur ederimm canimm. Cok sagol

Ozel sektorde 3 gun babalik izni canim esimin de bu seneden iceride 3 gunu vardi 3 ordan 3 te babalik izni 6 gunde esim kullanacak izin dogumdan sonra. Hepimiz kisa surede toparlaniriz kolayca atlatiriz insaAllah dogum sonrasini

Kızlar çevremdeki herkes bana Deniz konusunda çok gerginsin çok korumacısın diyor. Hatta ablam bu gerginlikle erken doğurursun diye takılıyor bana. Deniz çok hareketli sürekli tehlikeli şeyler deniyor ben yaralanmasından korkuyorum ama diğer insanlar eşim de dahil çok rahat. Ben mi abartıyorum. Şu aralar depresif ve mutsuzum

Ben biberon almadım, kullanmayı düşünmüyorum inşallah gerek kalmaz, emzik aldım sadece onu da sıcak suda kaynatsam temizleyici kullanmadan olur mu acaba

emzik kaynatın sadece temizleyici kullanmanıza gerek yok, ama biberon kullanacakları tavsiyemdir sterilizatör alın.

benim annemde kayınvalidemde var ancak doğumda birer gün mü ne kalmışlardı yanımda evde 1 er günde hastanede o kadar üstelik aynı şehirdeyiz, kalma konusunda maaelsef beklenen olmamıştı eşimdi10 gün falan mı ne kalmıştı, kısmetse bunda da izin alacak yine öyle yarı kırkımız çıkmadan bizde yanlızız yani

ağda konusunda utanılacak bi durum yok onlara sizin gibi kaç tane geliyor öyle düşünün, kesinlikle çok rahatlık

Kizlar ben normalde ozele gidiyorum ama gittigim ozelde gebe okulu olmadigi icin devletin gebe okuluna kayit oldum ilk gebelik bilgi ediniyim bana da faaliyet olur amacli bi arkadas daha kayit olmus bugun ilk egitim vardi gittik birlikte ilk basta ebe gebelikte meydana gelen fizyolojik olaylari vs anlatti sonra diyetisyen girdi derse gebelikte ne yenir ne yenmez nasil ve ne araliklarla beslenmeliyiz vs konularini anlatti haftaya da derse fizyoterapi dr u girecek gebelikte meydana gelen bel ve sirt agrilari, nefes egzersizleri,sanci sirasinda yapilacak masajlar vs anlatacakmis. Ebe 2. Trimesterden sonra bacak agrilari ve kramplari artis gosterebilir bunun nedeni b12 vitamin eksikligi ve az alinan kalsiyum dedi gunluk tukettigimiz kalsiyum eger bize ve bebege yeterli gelmezse bebek bunu anne vucudundan kendi icin temin ederken annede bacak agrilari meydana gelirmis yorumlarda bacak agrilari olan arkadaslar var onlar icin yazmak istedim bende cok sukur hic agri yok belimdeki sikayetim disinda ve ben genel olarak kalsiyum agirlikli besleniyorum sanirim ebenin anlattigi dogru sizde buna dikkat ederek agrilarinizi gozlemleyebilirsiniz

Ilk bebekte ayniymisiz.
Peki aralari ne kadar olacak doğduğunda?
Beni zorlayacak olan zaten kizim. Aralarinda 2.5 yas olacak cunku.

Herkes hemfikirse muhtemelen haklıdırlar :)

Şu durumda başka çare yok canım ben de geçen ay başladım kuaföre

Bende ilk cocukla 2. Arasinda 4 sene beklemeyi dusunuyorum es kaza bir sey olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…