2020 Şubat Anneleri

Kızlar bugün küçük tansiyonum 97 yek adar yükseldi dinlene dinlene 86 ya düştü zaten genelde 80-90 arası devam ediyor

Kızlar bugün küçük tansiyonum 97 yek adar yükseldi dinlene dinlene 86 ya düştü zaten genelde 80-90 arası devam ediyor
Çok yüksek pabuççum. Bi seferlik yükselebilir ama sürekli yüksek olması biliyosun preeklampsi sebebi. Tansiyon için alfamed yazmış mıydı? 9dan yukarısını doktoruna bildirmen lazım, düzenli almasan da yükseldiğinde bari ilaç alman lazım.

Biliyorum canım diğer gebelikte de vardı gebelik tansiyonu takip edicem bir kez daha yüksek ölçersem söyleyeceğim belki anlık birleştir eşimin durumuna canım sıkılmıştı stes çok etkiliyor beni

Biliyorum canım diğer gebelikte de vardı gebelik tansiyonu takip edicem bir kez daha yüksek ölçersem söyleyeceğim belki anlık birleştir eşimin durumuna canım sıkılmıştı stes çok etkiliyor beni
Heh sürekli dedin de ondan korktum. 9un üstüne çıkmıyorsa bi seferlikse önemi yok. Benim de çok üzüldüğümde 15/10 u gördüğüm oldu sonra düzelir inşallah.

Heh sürekli dedin de ondan korktum. 9un üstüne çıkmıyorsa bi seferlikse önemi yok. Benim de çok üzüldüğümde 15/10 u gördüğüm oldu sonra düzelir inşallah.
Yok genelde 8-9 arası canım aslında o bile çok ama dr 9 stüne çıkarsa konuluruz dedi .bakalım hayırlısı ile tamamlayalım inşallah

Ozel sektorde 3 gun babalik izni canim esimin de bu seneden iceride 3 gunu vardi 3 ordan 3 te babalik izni 6 gunde esim kullanacak izin dogumdan sonra. Hepimiz kisa surede toparlaniriz kolayca atlatiriz insaAllah dogum sonrasini
amin canım.
ama değişti diye biliyorum ben özel sektörde 5 güne çıktı. kızımda 3 gün kullanmıştı evet. hatta muhabbeti bile geçti bu sefer 5 gün oldu babalık izni demişti eşim. dur gelsin de işten bi sorayım ben yine. internette de her bilgiye güvenilmiyor.

Kızlar oğlumun eşyalarını yıkamıştım ya bugün de ütüledim, tam 2 saat sürdü

kızımınkileri ben yapmamıştım, ne zormuş bi anda o kadar eşyayı iç dış ütülemek. bir de ufacıklar ya daha zor.

ütüleyip dolaba yerleştirdim ama üstlerini örttüm tozlanmasınlar diye.
erken demiştim ama değilmiş ya çok ağırlaşmadan aldıkça yıkayıp kaldırın bence, belim koptu vallahi

Evet cnm malesef cok uzun sürüyor o ütü isleri ben yapali 2 hafta oluyor cok yorulmustum gercekden

kızlar ben bu bacak ağrısından ölücem galiba felaket halde bacağım ağrıyor.Üstelik magnezyum, folik asit ve kalsiyum kullanmama rağmen.Dayanamıyorum çok ağrıyor
Aynen benimde gece uyutmuyor çoğunzaman yürüryüş de yapıyorum ama fayda yok

Ay 5 se cok iyi esime 3 demisler nette de oyle yaziyodu evet her bilgi dogru degil maalesef esine sorarsan cok sevinirim canim

Evet cnm malesef cok uzun sürüyor o ütü isleri ben yapali 2 hafta oluyor cok yorulmustum gercekden
hepsini biriktirip yapınca zor oldu ama napayım bi anda aldım her şeyi. neyse bitti şükür gerçekten yorucuymuş.

oturarak yaptım ama kasığım yine çok ağrıdı. doktor uzun süre ayakta kalma ve oturma demişti, oturunca da baskı oluyomuş. elimizden geldiğince uzanmalıymışız.

Ilk bebekte ayniymisiz.
Peki aralari ne kadar olacak doğduğunda?
Beni zorlayacak olan zaten kizim. Aralarinda 2.5 yas olacak cunku.

seninki çok küçük daha cnm benim kızım 2013 doğumlu, 1. sınıfa gidiyor senin işin bi çıt daha zor çünkü o da daha ana kuzusu imiş :) benim ki çok abla tam şimdiden benden çok daha düşünüyor, böbreklerimden rahatsızlandığımda ilaç içmek zorunda kalmıştım bana " içiyorsun o ilaçları çocuğa zararı yok mu" demişti ben şok olmuştum bakalım doğuncada umarım böyle sahiplenici olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…