2020 Şubat Anneleri

Bende ilk cocukla 2. Arasinda 4 sene beklemeyi dusunuyorum es kaza bir sey olmazsa
Cift korunma yontemi ile korunun mutlaka.
Kazaya mahal verme aman.
Önceki ay denedim olmadı gittim kuaföre iyi ki girmişim hep duruyormuş aldım sanıyormuşum resmen
Cok tatlisin hahahahah.
Ben oldum olasi jilet kullaniyorum,
Zaten cok yoğun cikan biri degilim komple.
Agdaya tahammül edemem birkac denenem olmustu, ne gerek var dedim aciya. Banyodan banyoya jilet kullaniyorum hic uzayamiyorlar boylelikle.
Ben de o yuzden sordum.
Tahmin ettim cunku 1.nin buyuk oldugunu.
Ilk cocukta kimseyi aramiyorsun hatta istemiyorsun dahi.
Biz ilk banyosunu bile esimle ikimiz yaptirmistik kizima. Zaten zorlanacak olanlar benim gibi 1 ile 2 arasinda yas farki az olup üstüne yardim edeni olmayanlar.

Ama ciddi ciddi şu oyun ablasi olayina bi bakmaya karar verdim.
Kizimi ihmal edecegim ister istemez.
Yarim gun hafta ici 5 gun kaca gelinir nasil olur bi arastirip esimle konuşacağım. Arkadasima soyledim mantikli dedi, ablasina soracak o da varsa cevrede biri onerecek bakalim.

nette siteler var orada fiyatlar görmüştüm sanki bi bak istersen

Ben de yarım lazeriyim aslında jilet çok kaşındırıyor beni

Bu lazerden tam sonuç alan yok heralde ya bende lazerden sonra hiç agdaya gitmemiştim az çıkıyor diye jilet kullandım yeni taşındım kimseyi tanımıyorum yakındaki kuaförde ağda yapmiyordu bende jilete gectim şimdi ağda yaptıracak temiz bıryer bulacagim ama çatı muayenesi hangi haftada yapılıyor ondan önce yapsak doğuma kadar yine uzar değil mi

38 ya da 39 da canim benim dr um 38 de yapicam demisti

Nasıl kayıt oldun canım nerden ?

Benim lazerim yarım kalmıştı hamile kaldığımda dolayı

Cnm bugun aynini bizde yaptik. Ama ben yapmadimm valla sagolsunlar iki annem. Biri benm utuyu biri evinden getirdigini masanin bir yarisini o bir yarisini digeri kullanarak yapti. Nevresimlere kadar herseyi utulediler. Bende etrafta takimlari eslestirme yaptim. Ustlerini ortmedim ama raf icin kaydirmaz birsey aldim onun ustune koydum. Belki sonra orterim ustlerini suan dolaplarinda ama dolaplarinda kapklari acik havalaniyor mobilya koktuklarindan. Cok az eksigim kaldi ama gercekten cok masrafli. Bir de ben calistigim icin esimden para istemiyorum cogu zaman buldukca internetten soyluyorum. Kredi kartimla. Onla biryere gidip birsey aldik mi oduyor o. Bu ay sadece 2bin tl bebege harcamisim hala daha harcicam. Bir de bana gecen para biriktiriyormusun bu kadar ders verip dedi bende ona artik her aldigimi bak bunu aldim bu kadar diye soyluyorum. Iki gunde 400 tl harcamisim gene. Kan ilacim, yorgan, pijama, bebege birkac sey derken. Nasil biriktiriyim aklima geldikce netten soyluyorum uygun buldukca herseyi. Iviri ziviri bitmiyor ki. O bebek arabasi, bebek odasi, kiyafetle hersey bitti sandi. Bitmedi mi hala diyor . Kiyamiyorum da iki is yapiyordu suan tek kendi isine dondu butcesi sarsildi haliyle ona yansitmiyorum masraflari pek ama birikmez de bu kosulda :)

Nasıl kayıt oldun canım nerden ?
Devlet hastanesinden canim kadin dogumcularin oldugu katta gebe okulu var gidiyosun oraya basvuru formu dolduruyosun egitimleri oluyo haftada 1 gun ona katiliyosun her hafta farkli bir bransta dr giriyo derslere ilk derse diyetisyen 2. Ye fizyoterapi 3.ye psikolog giricek 4. Dersi unuttum suan dogumhaneyi falanda gezdiriyolarmis nasil bi yer, nerde ne yapiliyo falan diye guzel bir uygulama tavsiye ederim herkese

Ben çok çok uzun zamandır gitmiyordum o yüzden çok utandım bugün
alttan bakıyomukı bn hamılelıkten once lazere gdıypdum 3 seanstan sonrası kaldı bacaklarımda tek tuk kaldı ama genıtal seyrek ama var az dayanıp bnde agdaya gtcem mebur
Hayır canım alttan bakmıyo da yinede pantolonu aşağıya doğru çekince rahatsız oluyorum ben. O yüzden her ay gitmeden önce alıyorum mutlaka
Canım ben zaten kuaförde çalışmıştım kendim biliyorum ağda yapmayı ilk başlarda gidiyordum da hatta sonra eve makina aldım hep kendim yaptım. Gittiğim yer bildiğim kuaför temizlik konusunda şüphem yok yani ama bir dahaki sefere evden kendi makinamı götürüp direk onu kullanmasını isteyebilirim aslında zaten toplamda ya 4 kez giderim ya 5 kez bugünü atlattım ya rahatladım
Şu durumda başka çare yok canım ben de geçen ay başladım kuaföre
Bende geçen ay yarı görür yarı görmez aldım ama bu ay hiç görmüyorum ilk gitmeyi atlattım gerisi gelir diye düşünüyorum

Merve2407 canım tremdyol dan aldığın pijama geldi mi çok aşırı güzel yorum var bende mi alsam bilemedim
Hayir daha kargoya da verilmedi bende onu bekliyorumm. Biri yazmis 168 boyundayim 62 kiloyum M dar geldi degistirdim L aldim tam demis. Ben 78 kiloyum xl olur umarim en buyuyu o.

Bende aynı durumdayım . Bakacak kimse Yok diye düşünüp duruyordum . Bıraktım Artık . Allah bi hale yola koyar güç verir . Evet Korkuyorum endişeliyim ama düşünmek daha da bunaltıyor

Bende aynı durumdayım . Bakacak kimse Yok diye düşünüp duruyordum . Bıraktım Artık . Allah bi hale yola koyar güç verir . Evet Korkuyorum endişeliyim ama düşünmek daha da bunaltıyor
Ilkse korkma, ben ilkinde de yanlizdim cunku.
Ilk banyosunu dahi esimle beraber yanliz yaptirdik. Ben kızım küçük oldugu icin yazdim o mesajimi, çünkü sezeryandan hemen ayaklanamiyorsun cok zor olacak ilk zamanlar.
O yuzden sen hiiic korkma cok kolay gecirirsin sureci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…