Cift korunma yontemi ile korunun mutlaka.Bende ilk cocukla 2. Arasinda 4 sene beklemeyi dusunuyorum es kaza bir sey olmazsa
Cok tatlisin hahahahah.Önceki ay denedim olmadı gittim kuaföre iyi ki girmişim hep duruyormuş aldım sanıyormuşum resmen
Ben de o yuzden sordum.seninki çok küçük daha cnm benim kızım 2013 doğumlu, 1. sınıfa gidiyor senin işin bi çıt daha zor çünkü o da daha ana kuzusu imiş :) benim ki çok abla tam şimdiden benden çok daha düşünüyor, böbreklerimden rahatsızlandığımda ilaç içmek zorunda kalmıştım bana " içiyorsun o ilaçları çocuğa zararı yok mu" demişti ben şok olmuştum bakalım doğuncada umarım böyle sahiplenici olur
Cift korunma yontemi ile korunun mutlaka.
Kazaya mahal verme aman.
Cok tatlisin hahahahah.
Ben oldum olasi jilet kullaniyorum,
Zaten cok yoğun cikan biri degilim komple.
Agdaya tahammül edemem birkac denenem olmustu, ne gerek var dedim aciya. Banyodan banyoya jilet kullaniyorum hic uzayamiyorlar boylelikle.
Ben de o yuzden sordum.
Tahmin ettim cunku 1.nin buyuk oldugunu.
Ilk cocukta kimseyi aramiyorsun hatta istemiyorsun dahi.
Biz ilk banyosunu bile esimle ikimiz yaptirmistik kizima. Zaten zorlanacak olanlar benim gibi 1 ile 2 arasinda yas farki az olup üstüne yardim edeni olmayanlar.
Ama ciddi ciddi şu oyun ablasi olayina bi bakmaya karar verdim.
Kizimi ihmal edecegim ister istemez.
Yarim gun hafta ici 5 gun kaca gelinir nasil olur bi arastirip esimle konuşacağım. Arkadasima soyledim mantikli dedi, ablasina soracak o da varsa cevrede biri onerecek bakalim.
Ben de yarım lazeriyim aslında jilet çok kaşındırıyor beniCift korunma yontemi ile korunun mutlaka.
Kazaya mahal verme aman.
Cok tatlisin hahahahah.
Ben oldum olasi jilet kullaniyorum,
Zaten cok yoğun cikan biri degilim komple.
Agdaya tahammül edemem birkac denenem olmustu, ne gerek var dedim aciya. Banyodan banyoya jilet kullaniyorum hic uzayamiyorlar boylelikle.
Ben de o yuzden sordum.
Tahmin ettim cunku 1.nin buyuk oldugunu.
Ilk cocukta kimseyi aramiyorsun hatta istemiyorsun dahi.
Biz ilk banyosunu bile esimle ikimiz yaptirmistik kizima. Zaten zorlanacak olanlar benim gibi 1 ile 2 arasinda yas farki az olup üstüne yardim edeni olmayanlar.
Ama ciddi ciddi şu oyun ablasi olayina bi bakmaya karar verdim.
Kizimi ihmal edecegim ister istemez.
Yarim gun hafta ici 5 gun kaca gelinir nasil olur bi arastirip esimle konuşacağım. Arkadasima soyledim mantikli dedi, ablasina soracak o da varsa cevrede biri onerecek bakalim.
Super oldu bu canim cok tesekkurlerevet canım 5 günmüş.
internetten de baktım tekrar.
38 ya da 39 da canim benim dr um 38 de yapicam demistiBu lazerden tam sonuç alan yok heralde ya bende lazerden sonra hiç agdaya gitmemiştim az çıkıyor diye jilet kullandım yeni taşındım kimseyi tanımıyorum yakındaki kuaförde ağda yapmiyordu bende jilete gectim şimdi ağda yaptıracak temiz bıryer bulacagim ama çatı muayenesi hangi haftada yapılıyor ondan önce yapsak doğuma kadar yine uzar değil mi
Nasıl kayıt oldun canım nerden ?Kizlar ben normalde ozele gidiyorum ama gittigim ozelde gebe okulu olmadigi icin devletin gebe okuluna kayit oldum ilk gebelik bilgi ediniyim bana da faaliyet olur amacli bi arkadas daha kayit olmus bugun ilk egitim vardi gittik birlikte ilk basta ebe gebelikte meydana gelen fizyolojik olaylari vs anlatti sonra diyetisyen girdi derse gebelikte ne yenir ne yenmez nasil ve ne araliklarla beslenmeliyiz vs konularini anlatti haftaya da derse fizyoterapi dr u girecek gebelikte meydana gelen bel ve sirt agrilari, nefes egzersizleri,sanci sirasinda yapilacak masajlar vs anlatacakmis. Ebe 2. Trimesterden sonra bacak agrilari ve kramplari artis gosterebilir bunun nedeni b12 vitamin eksikligi ve az alinan kalsiyum dedi gunluk tukettigimiz kalsiyum eger bize ve bebege yeterli gelmezse bebek bunu anne vucudundan kendi icin temin ederken annede bacak agrilari meydana gelirmis yorumlarda bacak agrilari olan arkadaslar var onlar icin yazmak istedim bende cok sukur hic agri yok belimdeki sikayetim disinda ve ben genel olarak kalsiyum agirlikli besleniyorum sanirim ebenin anlattigi dogrusizde buna dikkat ederek agrilarinizi gozlemleyebilirsiniz
Benim lazerim yarım kalmıştı hamile kaldığımda dolayıBu lazerden tam sonuç alan yok heralde ya bende lazerden sonra hiç agdaya gitmemiştim az çıkıyor diye jilet kullandım yeni taşındım kimseyi tanımıyorum yakındaki kuaförde ağda yapmiyordu bende jilete gectim şimdi ağda yaptıracak temiz bıryer bulacagim ama çatı muayenesi hangi haftada yapılıyor ondan önce yapsak doğuma kadar yine uzar değil mi
Cnm bugun aynini bizde yaptik. Ama ben yapmadimm valla sagolsunlar iki annem. Biri benm utuyu biri evinden getirdigini masanin bir yarisini o bir yarisini digeri kullanarak yapti. Nevresimlere kadar herseyi utulediler. Bende etrafta takimlari eslestirme yaptim. Ustlerini ortmedim ama raf icin kaydirmaz birsey aldim onun ustune koydum. Belki sonra orterim ustlerini suan dolaplarinda ama dolaplarinda kapklari acik havalaniyor mobilya koktuklarindan. Cok az eksigim kaldi ama gercekten cok masrafli. Bir de ben calistigim icin esimden para istemiyorum cogu zaman buldukca internetten soyluyorum. Kredi kartimla. Onla biryere gidip birsey aldik mi oduyor o. Bu ay sadece 2bin tl bebege harcamisim hala daha harcicam. Bir de bana gecen para biriktiriyormusun bu kadar ders verip dediKızlar oğlumun eşyalarını yıkamıştım ya bugün de ütüledim, tam 2 saat sürdü
kızımınkileri ben yapmamıştım, ne zormuş bi anda o kadar eşyayı iç dış ütülemek. bir de ufacıklar ya daha zor.
ütüleyip dolaba yerleştirdim ama üstlerini örttüm tozlanmasınlar diye.
erken demiştim ama değilmiş ya çok ağırlaşmadan aldıkça yıkayıp kaldırın bence, belim koptu vallahi
Devlet hastanesinden canim kadin dogumcularin oldugu katta gebe okulu var gidiyosun oraya basvuru formu dolduruyosun egitimleri oluyo haftada 1 gun ona katiliyosun her hafta farkli bir bransta dr giriyo derslere ilk derse diyetisyen 2. Ye fizyoterapi 3.ye psikolog giricek 4. Dersi unuttum suan dogumhaneyi falanda gezdiriyolarmis nasil bi yer, nerde ne yapiliyo falan diye guzel bir uygulama tavsiye ederim herkeseNasıl kayıt oldun canım nerden ?
Ben çok çok uzun zamandır gitmiyordum o yüzden çok utandım bugünBen normalde de kuaföre gidiyorum. Kendim denedim ,ya tam alamıyorum yada acıtıyorum. Bende muayene öncesi hep giderim niyeyse bir durum gelişirse hazırlıklı olmak istiyorum. Utanıyor tabi insan ama zamanla da alışıyorsun, kuaförün sahibi kız benim doktorumda normal Doğum yapmış. 24 gün olmuş normalde dış gebelik ameliyatı olmuş öncesinde doktor bir zararı olmaz demiş normal yapmış. Bana öyle birşey demez diye düşünüyorum.
Hayır canım alttan bakmıyo da yinede pantolonu aşağıya doğru çekince rahatsız oluyorum ben. O yüzden her ay gitmeden önce alıyorum mutlakaalttan bakıyomukı bn hamılelıkten once lazere gdıypdum 3 seanstan sonrası kaldı bacaklarımda tek tuk kaldı ama genıtal seyrek ama var az dayanıp bnde agdaya gtcem mebur
Canım ben zaten kuaförde çalışmıştım kendim biliyorum ağda yapmayı ilk başlarda gidiyordum da hatta sonra eve makina aldım hep kendim yaptım. Gittiğim yer bildiğim kuaför temizlik konusunda şüphem yok yani ama bir dahaki sefere evden kendi makinamı götürüp direk onu kullanmasını isteyebilirim aslında zaten toplamda ya 4 kez giderim ya 5 kezutanma utanma alışırsın
düzenli olarak gidince insan alışıyor. 10 yıldır gidiyorum ben, ilk zamanlar çok utanmıştım ama sonra ohooo alışıyosun gayet rahat oluyosun
sana özel ağda kutusu açan kuaförler var, ben öyle yapıyorum. sürekli gittiğim kuaförde ayrı ağdam var. hamileyken özellikle buna dikkat etmek gerek. her kuaför bunu uygulamıyor ama ekstra ücretini vererek rica edebilirsin yeni kutu açmasını.
Bende geçen ay yarı görür yarı görmez aldım ama bu ay hiç görmüyorumŞu durumda başka çare yok canım ben de geçen ay başladım kuaföre
Hayir daha kargoya da verilmedi bende onu bekliyorumm. Biri yazmis 168 boyundayim 62 kiloyum M dar geldi degistirdim L aldim tam demis. Ben 78 kiloyum xl olur umarim en buyuyu o.Merve2407 canım tremdyol dan aldığın pijama geldi mi çok aşırı güzel yorum var bende mi alsam bilemedim
Kargoya verilmis buarada bugun canim. Bakalim ister bekle bana gelmesini ister soyle yorumlara bakarak aldim bende.Merve2407 canım tremdyol dan aldığın pijama geldi mi çok aşırı güzel yorum var bende mi alsam bilemedim
Bende aynı durumdayım . Bakacak kimse Yok diye düşünüp duruyordum . Bıraktım Artık . Allah bi hale yola koyar güç verir . Evet Korkuyorum endişeliyim ama düşünmek daha da bunaltıyorBeni cok zor gunler bekliyor.
Ne bi annem ne bi ablam var gelebilecek.
Ne de kuzen vs.
Umarim esim yillik izninden alabilir is yerinden, yoksa halim duman. Ayaklanana kadar kizimla ilgikenecek biri sart çünkü.
Hastanede 2 gun ref olarak esimin teyzesi gelecek(kesin degil ayarlayabilirse gelecek,yoksa tek olcam hastanede)
Evde de kv ile esim ilgilecek kizimla bu surecte.
Eve gelince ben, 2 gun daha durabilir kv, cunku o da annesine bakıyor kalamaz daha fazla.
Uzun lafin kisasi dogumdan itibaren 4-5 gun sonra yanliz kalacagim. Sezeryani istememe sebebim ssvd yi arzu etme nedenim buydu. Ama dr um onay vermedi durumumdan dolayi.
Maddi durumum iyi olsa 1 ayligina eve oyun ablasi alirdim o zaman hersey çözülmüş olurdu.
Allah o günler geldiginde insallah kolaylik verir bana, bize
Seni bekleyim canım zaten ben versem bile Kars a kargolar çok geç geliyorKargoya verilmis buarada bugun canim. Bakalim ister bekle bana gelmesini ister soyle yorumlara bakarak aldim bende.
Ilkse korkma, ben ilkinde de yanlizdim cunku.Bende aynı durumdayım . Bakacak kimse Yok diye düşünüp duruyordum . Bıraktım Artık . Allah bi hale yola koyar güç verir . Evet Korkuyorum endişeliyim ama düşünmek daha da bunaltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?