Sen kac kgsun suan canimSeni bekleyim canım zaten ben versem bile Kars a kargolar çok geç geliyor
69 şuanSen kac kgsun suan canim
Rabbim yardımcımız olsunAynen benimde gece uyutmuyor çoğunzaman yürüryüş de yapıyorum ama fayda yok
Anladim canim sana L mi olur xL mi ben sana soylerim gelince kaliplari darmis cunku. Bana ins olur xL69 şuan
annelerin destek olması çok güzel çok şanslısın. annem başka şehirde, k.valide yakında ama onun da zerre desteği yok işler hazırlıklar konusunda. allahtan eşim elinden geldiğince yardım ediyor sağolsun. ama yine ev işi yemek vs mecbur yapıyorum. bugün o kadar ütü çok ağır geldi, anladım ki ayakta kalınca ya da çok oturunca benim kasık kitleniyor. ölüyorum ağrıdan şu an.Cnm bugun aynini bizde yaptik. Ama ben yapmadimm valla sagolsunlar iki annem. Biri benm utuyu biri evinden getirdigini masanin bir yarisini o bir yarisini digeri kullanarak yapti. Nevresimlere kadar herseyi utulediler. Bende etrafta takimlari eslestirme yaptim. Ustlerini ortmedim ama raf icin kaydirmaz birsey aldim onun ustune koydum. Belki sonra orterim ustlerini suan dolaplarinda ama dolaplarinda kapklari acik havalaniyor mobilya koktuklarindan. Cok az eksigim kaldi ama gercekten cok masrafli. Bir de ben calistigim icin esimden para istemiyorum cogu zaman buldukca internetten soyluyorum. Kredi kartimla. Onla biryere gidip birsey aldik mi oduyor o. Bu ay sadece 2bin tl bebege harcamisim hala daha harcicam. Bir de bana gecen para biriktiriyormusun bu kadar ders verip dedibende ona artik her aldigimi bak bunu aldim bu kadar diye soyluyorum. Iki gunde 400 tl harcamisim gene. Kan ilacim, yorgan, pijama, bebege birkac sey derken. Nasil biriktiriyim aklima geldikce netten soyluyorum uygun buldukca herseyi. Iviri ziviri bitmiyor ki. O bebek arabasi, bebek odasi, kiyafetle hersey bitti sandi. Bitmedi mi hala diyor . Kiyamiyorum da iki is yapiyordu suan tek kendi isine dondu butcesi sarsildi haliyle ona yansitmiyorum masraflari pek ama birikmez de bu kosulda :)
Ben çok çok uzun zamandır gitmiyordum o yüzden çok utandım bugün
Hayır canım alttan bakmıyo da yinede pantolonu aşağıya doğru çekince rahatsız oluyorum ben. O yüzden her ay gitmeden önce alıyorum mutlaka
Canım ben zaten kuaförde çalışmıştım kendim biliyorum ağda yapmayı ilk başlarda gidiyordum da hatta sonra eve makina aldım hep kendim yaptım. Gittiğim yer bildiğim kuaför temizlik konusunda şüphem yok yani ama bir dahaki sefere evden kendi makinamı götürüp direk onu kullanmasını isteyebilirim aslında zaten toplamda ya 4 kez giderim ya 5 kezbugünü atlattım ya rahatladım
Bende geçen ay yarı görür yarı görmez aldım ama bu ay hiç görmüyorumilk gitmeyi atlattım gerisi gelir diye düşünüyorum
Aynen canım biliyorum göbeğim engel banasen işi biliyorsun o zaman doğumdan sonra kendin yaparsın :) aslında bende kendim yapabiliyorum ama büyük rahatlık kuaförde yaptırmak. evde işim yoksa vaktim varsa yaparım. bacaklarımı hep kendim yaparım zaten 10 dakika sürüyor da özel bölge biraz zor. hele şimdi iki çocukla herhalde hayatta evde yapamam :)
Canım inşllh yolunda gider herşey ve bebeğin iyice güçleninceye kadar kalırKizlar iyi geceler cok cok teşekkür ederim guzel dualariniz iyi niyetleriniz icindoktor birakmadi hastanede yatiyorum bir iki gün sanci önleyici ilaç serum yapiliyor bebege ciger geliştirici igne yapildi Allah korusun her ihtimale karsi eger rahim boyunda kisalma görülmezse eve gönderecekler dilegim dualarım 35 - 36 lari gecirmek
Amin, cok saol canim.@KARABATAK_ üzüldüm durumuna canım. Rabbim yardımcın olsun. İnşaAllah bir kolaylık çıkar
Canim neden ihmal ettin bu kadar uzun zaman sen ya.Kızlar alttan çok sancım var yürüyemiyorum geçen hafta tahlil vermiştim bir türlü gidip alamadım sonuçları hekimlikten sıra almadan aile hekimliğinden sonuç alınabilirmi yoksa randevu almak gerekirmi. Anlayan arkadaşlar e devlette görüntüleyebildiğim sonuçlarıma bi bakabilirmisiniz rica etsem.
ya doktor tek kullanımlık olandan vermişti yanma felan olursa kullan diye geçen hafta kullandım etkili olmadı:SAmin, cok saol canim.
Canim neden ihmal ettin bu kadar uzun zaman sen ya.
Yarin sabah dr a git mutlaka.
Epitel,lökosit cok yuksek cikmis.
Antibiyotik baslaman gerek.
Ihmal etme emi?
doktora yazdım bakalım cvp yazacakmıAmin, cok saol canim.
Canim neden ihmal ettin bu kadar uzun zaman sen ya.
Yarin sabah dr a git mutlaka.
Epitel,lökosit cok yuksek cikmis.
Antibiyotik baslaman gerek.
Ihmal etme emi?
Tamam,cok gecmis olsun canim.augmentin veya pyeloseptil antibiyotik kullanmak gerekir enfeksiyon fazla çıkmış yazmış daha bişey demedi. reçetesiz alabilirmiyiz yazdım.
Senin kontrol günün ne zamandi unuttum, normalde 30 dan sonra 15 gunde 1 cagiriyor. Ve bana rutin disi birsey olursa bekleme cik gel demisti. Sana da demesi gerekirdi alla alla sasirdim simdi.Doğru düzgün çağırmıyor serap hanımda yoğunluktan sanırım. Eski doktorumun hastanesini aradım yrn akşam 7.30-11 arası hastanedeymiş ona gidicem yrn. doktordan yana bi yüzüm gülemedi:S
canım sen bu sonuçlarınla aile hekimine git sana yazar antibiyotik. reçetesiz olmaz. yüksek çıkmış ama bu tahlil bir hafta mı oldu dedin yaptıralı? bir daha isteyebilir aile hekimin ilaç yazmak için.augmentin veya pyeloseptil antibiyotik kullanmak gerekir enfeksiyon fazla çıkmış yazmış daha bişey demedi. reçetesiz alabilirmiyiz yazdım.
dualarım seninle canımKizlar iyi geceler cok cok teşekkür ederim guzel dualariniz iyi niyetleriniz icindoktor birakmadi hastanede yatiyorum bir iki gün sanci önleyici ilaç serum yapiliyor bebege ciger geliştirici igne yapildi Allah korusun her ihtimale karsi eger rahim boyunda kisalma görülmezse eve gönderecekler dilegim dualarım 35 - 36 lari gecirmek
şu kartuş ağdaları ısıtıcı makine var ya o var bende, bacaklar 10 dakikada bitiyor onunla.Aynen canım biliyorum göbeğim engel banabana da evde bacak almak zor geliyo zaten onun için bi makinam bile yok kuaförde sir yaptırıyorum gerektiğinde de jiletle üstünden geçiyorum öyle idare ediyorum işte. Lazer makinam var ama onu da bi düzenli yapamadım şimdi çocuktan sonra yaparım inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?