2020 Şubat Anneleri

annelerin destek olması çok güzel çok şanslısın. annem başka şehirde, k.valide yakında ama onun da zerre desteği yok işler hazırlıklar konusunda. allahtan eşim elinden geldiğince yardım ediyor sağolsun. ama yine ev işi yemek vs mecbur yapıyorum. bugün o kadar ütü çok ağır geldi, anladım ki ayakta kalınca ya da çok oturunca benim kasık kitleniyor. ölüyorum ağrıdan şu an.

eksiklere gelince bitmez o eksikler hep öyledir :) ikincide daha kolay eğer büyük eşyaları saklarsan. ben öyle yaptım, çok masrafımız olmadı. bakım ürünleri ve kendime bir kaç şey kaldı sadece.

eşini düşünmen çok güzel ama bu ikinizin çocuğu ve kazandığınız harcadığınız ortak sonuçta, çocuğunuza harcıyorsunuz. inşallah çok zorlanmadan halledersiniz canım, bu dönemde kenara para koymak biraz zor. biz de çok sıkıştık, arabanın da bakıma gitmesi lazım her şey üst üste geldi bakalım artık bir şekilde olacak, sağlık olsun da.

sen işi biliyorsun o zaman doğumdan sonra kendin yaparsın :) aslında bende kendim yapabiliyorum ama büyük rahatlık kuaförde yaptırmak. evde işim yoksa vaktim varsa yaparım. bacaklarımı hep kendim yaparım zaten 10 dakika sürüyor da özel bölge biraz zor. hele şimdi iki çocukla herhalde hayatta evde yapamam :)

@KARABATAK_ üzüldüm durumuna canım. Rabbim yardımcın olsun. İnşaAllah bir kolaylık çıkar

Kızlar alttan çok sancım var yürüyemiyorum geçen hafta tahlil vermiştim bir türlü gidip alamadım sonuçları hekimlikten sıra almadan aile hekimliğinden sonuç alınabilirmi yoksa randevu almak gerekirmi. Anlayan arkadaşlar e devlette görüntüleyebildiğim sonuçlarıma bi bakabilirmisiniz rica etsem.

Eklentiler

• sonuç2.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 76
  • sonuç1.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar iyi geceler cok cok teşekkür ederim guzel dualariniz iyi niyetleriniz icin doktor birakmadi hastanede yatiyorum bir iki gün sanci önleyici ilaç serum yapiliyor bebege ciger geliştirici igne yapildi Allah korusun her ihtimale karsi eger rahim boyunda kisalma görülmezse eve gönderecekler dilegim dualarım 35 - 36 lari gecirmek

Aynen canım biliyorum göbeğim engel bana bana da evde bacak almak zor geliyo zaten onun için bi makinam bile yok kuaförde sir yaptırıyorum gerektiğinde de jiletle üstünden geçiyorum öyle idare ediyorum işte. Lazer makinam var ama onu da bi düzenli yapamadım şimdi çocuktan sonra yaparım inşllh

Canım inşllh yolunda gider herşey ve bebeğin iyice güçleninceye kadar kalır dualarım seninle

@KARABATAK_ üzüldüm durumuna canım. Rabbim yardımcın olsun. İnşaAllah bir kolaylık çıkar
Amin, cok saol canim.
Canim neden ihmal ettin bu kadar uzun zaman sen ya.
Yarin sabah dr a git mutlaka.
Epitel,lökosit cok yuksek cikmis.
Antibiyotik baslaman gerek.
Ihmal etme emi?

Amin, cok saol canim.

Ihmal etme emi?
ya doktor tek kullanımlık olandan vermişti yanma felan olursa kullan diye geçen hafta kullandım etkili olmadı:S

Amin, cok saol canim.

Ihmal etme emi?
doktora yazdım bakalım cvp yazacakmı

augmentin veya pyeloseptil antibiyotik kullanmak gerekir enfeksiyon fazla çıkmış yazmış daha bişey demedi. reçetesiz alabilirmiyiz yazdım.

Doğru düzgün çağırmıyor serap hanımda yoğunluktan sanırım. Eski doktorumun hastanesini aradım yrn akşam 7.30-11 arası hastanedeymiş ona gidicem yrn. doktordan yana bi yüzüm gülemedi:S

Doğru düzgün çağırmıyor serap hanımda yoğunluktan sanırım. Eski doktorumun hastanesini aradım yrn akşam 7.30-11 arası hastanedeymiş ona gidicem yrn. doktordan yana bi yüzüm gülemedi:S
Senin kontrol günün ne zamandi unuttum, normalde 30 dan sonra 15 gunde 1 cagiriyor. Ve bana rutin disi birsey olursa bekleme cik gel demisti. Sana da demesi gerekirdi alla alla sasirdim simdi.

augmentin veya pyeloseptil antibiyotik kullanmak gerekir enfeksiyon fazla çıkmış yazmış daha bişey demedi. reçetesiz alabilirmiyiz yazdım.
canım sen bu sonuçlarınla aile hekimine git sana yazar antibiyotik. reçetesiz olmaz. yüksek çıkmış ama bu tahlil bir hafta mı oldu dedin yaptıralı? bir daha isteyebilir aile hekimin ilaç yazmak için.
neden bu kadar ihmal ettin canım ya yüksek çıkmış.

dualarım seninle canım

şu kartuş ağdaları ısıtıcı makine var ya o var bende, bacaklar 10 dakikada bitiyor onunla.
lazere bende niyetlenicem ama bazı sağlık problemlerim var o yüzden doktoruma danışmam lazım. özellikle özel bölge için lazer yaptırmayı çok istiyorum, bıktım artık ya. bitmez bu kadınların çilesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…