Senin kontrol günün ne zamandi unuttum, normalde 30 dan sonra 15 gunde 1 cagiriyor. Ve bana rutin disi birsey olursa bekleme cik gel demisti. Sana da demesi gerekirdi alla alla sasirdim simdi.
canım sen bu sonuçlarınla aile hekimine git sana yazar antibiyotik. reçetesiz olmaz. yüksek çıkmış ama bu tahlil bir hafta mı oldu dedin yaptıralı? bir daha isteyebilir aile hekimin ilaç yazmak için.
neden bu kadar ihmal ettin canım ya yüksek çıkmış.
aile hekimindende randevu bulmak zulm ya lanet olsun bu istanbula geldim geleli adam akıllı muayene olamıyorum randevu gereiyor onuda en az bir kaç gün önceden randevu almak gerekiyor. trabzondayken istediğim anda aile sağlığına gidip muayane oluyordum. Kimse randevun varmı randevusuz muayene yok demiyordu.
Aslında bu kadar geç kalmadım bir önceki muayenem değilde ondan önceki yani neredeyse 2 ay olacak, ta ozmndan bu durum var. hatırlarsanız rapor almıştım ozmnda test yaptırmıştım enfeksiyon vardı yine antibiyotik istedim tek kullanımlıktan vermişti. Tek kullanımlık geçirmiyor ve ben odur budur bu ağrıyı çekiyorum. O dönemde sadece hafiflemişti tamamen iyileşmedi. Kasım 20 deki muayenemde de yine bahsettim aşağıdan ağrım olduğunu enfeksiyon vardı birde siz bebeğin poposunun baskı yaptığını söylemiştiniz dedim. Yine aynı ilaçtan verip bulunsun sende idrarda yanma olursa kullanırsın demişti. İdrarda yanma olmuyor diye belirttim. İdrarda yanma hissetmiyorum alt tarafta baskı ve acı var. Artık yürüyemez duruma geldim. Bildiğiniz penguen gibi yürüyorum.
şu kartuş ağdaları ısıtıcı makine var ya o var bende, bacaklar 10 dakikada bitiyor onunla.
lazere bende niyetlenicem ama bazı sağlık problemlerim var o yüzden doktoruma danışmam lazım. özellikle özel bölge için lazer yaptırmayı çok istiyorum, bıktım artık ya. bitmez bu kadınların çilesi
Günaydın kızlar biz de bugün kontrole gideceğiz inşallah her şey yolundadir.3.hamileligim ama yine de çok heyecanlanıyorum.Masallah kızım karnimda bir sağa bir sola tekmeler savuruyor.
Günaydın kızlar biz de bugün kontrole gideceğiz inşallah her şey yolundadir.3.hamileligim ama yine de çok heyecanlanıyorum.Masallah kızım karnimda bir sağa bir sola tekmeler savuruyor.
Günaydın hanımlar Bu kız beni tekmeleyip duruyor. Ama öyle böyle değil karnım nasıl geriliyor anlatamam hatta acıyor. Yarın kontrolümüz var çok merak ediyorum sağlığını kilosunu. Birde nst ye girer miyim artık.
Günaydınlar. Bugün kontrolüm var. Geçen hafta gittiğimde haftaya 32.hafta bitecek yine gel demişti. Sigortalı çalışmadığımı biliyo niye ısrarla çağırdı acaba? Bu haftanın özelliği ne kızlar acaba kan sulandırıcıyı mı kesicez?
Neyse gideyim severim bol bol gitmeyi
Kızlar alttan çok sancım var yürüyemiyorum geçen hafta tahlil vermiştim bir türlü gidip alamadım sonuçları hekimlikten sıra almadan aile hekimliğinden sonuç alınabilirmi yoksa randevu almak gerekirmi. Anlayan arkadaşlar e devlette görüntüleyebildiğim sonuçlarıma bi bakabilirmisiniz rica etsem.
Günaydın hanımlar ☀ Bu kız beni tekmeleyip duruyor. Ama öyle böyle değil karnım nasıl geriliyor anlatamam hatta acıyor. Yarın kontrolümüz var çok merak ediyorum sağlığını kilosunu. Birde nst ye girer miyim artık.
haftaya cuma 32+0 olduğumda gidecektim haftaya cuma en son 20 sinde felan gitmiştim. Onuda mecbur çalışabilir raporu vermek için çağırdı yoksa soraki haftaya atardı yine beni :S
aile hekimindende randevu bulmak zulm ya lanet olsun bu istanbula geldim geleli adam akıllı muayene olamıyorum randevu gereiyor onuda en az bir kaç gün önceden randevu almak gerekiyor. trabzondayken istediğim anda aile sağlığına gidip muayane oluyordum. Kimse randevun varmı randevusuz muayene yok demiyordu.
Aslında bu kadar geç kalmadım bir önceki muayenem değilde ondan önceki yani neredeyse 2 ay olacak, ta ozmndan bu durum var. hatırlarsanız rapor almıştım ozmnda test yaptırmıştım enfeksiyon vardı yine antibiyotik istedim tek kullanımlıktan vermişti. Tek kullanımlık geçirmiyor ve ben odur budur bu ağrıyı çekiyorum. O dönemde sadece hafiflemişti tamamen iyileşmedi. Kasım 20 deki muayenemde de yine bahsettim aşağıdan ağrım olduğunu enfeksiyon vardı birde siz bebeğin poposunun baskı yaptığını söylemiştiniz dedim. Yine aynı ilaçtan verip bulunsun sende idrarda yanma olursa kullanırsın demişti. İdrarda yanma olmuyor diye belirttim. İdrarda yanma hissetmiyorum alt tarafta baskı ve acı var. Artık yürüyemez duruma geldim. Bildiğiniz penguen gibi yürüyorum.
Canım idrarını yaparken orta idrarı alıyorsun bir de kaba değdirmeden yapıyorsun değil mi? Yanlışlıkla bir kere değdirerek yaptım diye değerler fırlamıştı benim. İstanbulda neredesin, aile hekimliğini başvurarak daha az yoğun olan bir sağlık ocağıyla değiştirsen? Ben maltepe tarafındayım benim gittiğim aile hekimliğinde randevu bile yok hep boş oluyor, direk girip şikayetimi anlatıyorum 5 dakikada çözülüyor işim.
Dün misafirim vardı kızlar bide temizlik yaptım bişeyler hazırladım derken gece yattıgımda yemin ederim belim kopuyodu topallıyodum bildiğiniz.
Eşime dedim kalan 2 ay misafir çağırmaya niyetlenirsem bana bunları hatırlat diye
Üstelik gelenle bulaşıkları falan dizdiği servise yardım ettiği halde ben pert
Artık zorlaşıyorrr iş yapmak
YEKTA61
canım çok yüksek çıkmış o ağrı o yüzden bence bende yaşadım bu kadar yüksek değildi değer fitil falan verdi 1 kere kullandım ama akıntım çok oldu korktum 2. Kullanmadım ve kullandıktan sonra rahattım aslında tekrar başladı bi ağrı baskı kullansam mı dedim 2. Ciyi gerçi ben kumda döküyomuşum sanada fitil verebilir tek kullanımlık saşeler bendede pek işe yaramadı
Sağlık ocakları istanbulda zor gerçekten ama ben hiç randevu almadan gittim aşı için gittiğimde kan tahlilleride yaptırdım girişimi doktor yaptı hep sende gidip hemşirenle konuş doktor giriş yapar randevuyla uğraşma bence gebesin ve bi önceliğin vardır eminim ki çok geçmiş olsunnn
Günaydın hanımlar ☀ Bu kız beni tekmeleyip duruyor. Ama öyle böyle değil karnım nasıl geriliyor anlatamam hatta acıyor. Yarın kontrolümüz var çok merak ediyorum sağlığını kilosunu. Birde nst ye girer miyim artık.