2020 Şubat Anneleri

Tamam,cok gecmis olsun canim.
Yarın başlarsın hemen
sağol cnm

Senin kontrol günün ne zamandi unuttum, normalde 30 dan sonra 15 gunde 1 cagiriyor. Ve bana rutin disi birsey olursa bekleme cik gel demisti. Sana da demesi gerekirdi alla alla sasirdim simdi.
haftaya cuma 32+0 olduğumda gidecektim haftaya cuma en son 20 sinde felan gitmiştim. Onuda mecbur çalışabilir raporu vermek için çağırdı yoksa soraki haftaya atardı yine beni :S


aile hekimindende randevu bulmak zulm ya lanet olsun bu istanbula geldim geleli adam akıllı muayene olamıyorum randevu gereiyor onuda en az bir kaç gün önceden randevu almak gerekiyor. trabzondayken istediğim anda aile sağlığına gidip muayane oluyordum. Kimse randevun varmı randevusuz muayene yok demiyordu.

Aslında bu kadar geç kalmadım bir önceki muayenem değilde ondan önceki yani neredeyse 2 ay olacak, ta ozmndan bu durum var. hatırlarsanız rapor almıştım ozmnda test yaptırmıştım enfeksiyon vardı yine antibiyotik istedim tek kullanımlıktan vermişti. Tek kullanımlık geçirmiyor ve ben odur budur bu ağrıyı çekiyorum. O dönemde sadece hafiflemişti tamamen iyileşmedi. Kasım 20 deki muayenemde de yine bahsettim aşağıdan ağrım olduğunu enfeksiyon vardı birde siz bebeğin poposunun baskı yaptığını söylemiştiniz dedim. Yine aynı ilaçtan verip bulunsun sende idrarda yanma olursa kullanırsın demişti. İdrarda yanma olmuyor diye belirttim. İdrarda yanma hissetmiyorum alt tarafta baskı ve acı var. Artık yürüyemez duruma geldim. Bildiğiniz penguen gibi yürüyorum.
 
Aynen valla bende bıktım şu kılı tüyü az çıkan yada hiç çıkmayan insanlara acayip özeniyorum
 
Günaydınlar. Bugün kontrolüm var. Geçen hafta gittiğimde haftaya 32.hafta bitecek yine gel demişti. Sigortalı çalışmadığımı biliyo niye ısrarla çağırdı acaba? Bu haftanın özelliği ne kızlar acaba kan sulandırıcıyı mı kesicez?
Neyse gideyim severim bol bol gitmeyi
 
bnm lokosıt 10 cıktı ama dr bol bol su dedi ama senn biraz daha yuksek bı gorun dr ye bnce cnm
 
bnmde sabah sıpanın tekmesıyle uyandım :) hosuma da gdıyo o agrısı bıle ama bı huzursuzluktan vurmasında varsın ıyıyse tekmlesin bizi :)
 

Canım idrarını yaparken orta idrarı alıyorsun bir de kaba değdirmeden yapıyorsun değil mi? Yanlışlıkla bir kere değdirerek yaptım diye değerler fırlamıştı benim. İstanbulda neredesin, aile hekimliğini başvurarak daha az yoğun olan bir sağlık ocağıyla değiştirsen? Ben maltepe tarafındayım benim gittiğim aile hekimliğinde randevu bile yok hep boş oluyor, direk girip şikayetimi anlatıyorum 5 dakikada çözülüyor işim.
 
Yaaa bişeyin kalmamış masallah duygulandimmm 31 haftalık olmuşsunuz kuzum yaaa
 
YEKTA61 canım çok yüksek çıkmış o ağrı o yüzden bence bende yaşadım bu kadar yüksek değildi değer fitil falan verdi 1 kere kullandım ama akıntım çok oldu korktum 2. Kullanmadım ve kullandıktan sonra rahattım aslında tekrar başladı bi ağrı baskı kullansam mı dedim 2. Ciyi gerçi ben kumda döküyomuşum sanada fitil verebilir tek kullanımlık saşeler bendede pek işe yaramadı
Sağlık ocakları istanbulda zor gerçekten ama ben hiç randevu almadan gittim aşı için gittiğimde kan tahlilleride yaptırdım girişimi doktor yaptı hep sende gidip hemşirenle konuş doktor giriş yapar randevuyla uğraşma bence gebesin ve bi önceliğin vardır eminim ki çok geçmiş olsunnn
 
gunaydin canim ayni vala doktora sordum banaa bunlar hep.boyle dedi
Kızlar günaydın ☀

Bugün bir kalktım her tarafım süt olmuş bu kadar erken başlıyormuydu ya bu süt gelme olayı?
Olabilir canim bende henüz belirti yok oglumda emzirmeye basladigimda o hallerde uyaniyordum
 
Kızlar Merhaba
Dün endokrin doktoruna gittim bir haftalık şeker ölçüm sonuclarimla birlikte .

Çok yüksek arada 210 190 falan var diyetisyene tekrar git diyetini duzenlesin ama bu şekilde devam ederse haftaya insülin başlayacak.

Artık kafama takmıyorum şekeri baslayacaksa başlasın böyle daha fazla stres oluyorum.

Bu arada benim de yemekten 1 saat sonrası sonuclarimi yazmamı istedi. Ağzına attığın ılk lokmadan sonra bir saat dedi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…