Benim 1 saat 140-150 arasi oluyor habire.Kızlar Merhaba
Dün endokrin doktoruna gittim bir haftalık şeker ölçüm sonuclarimla birlikte .
Çok yüksek arada 210 190 falan var diyetisyene tekrar git diyetini duzenlesin ama bu şekilde devam ederse haftaya insülin başlayacak.
Artık kafama takmıyorum şekeri baslayacaksa başlasın böyle daha fazla stres oluyorum.
Bu arada benim de yemekten 1 saat sonrası sonuclarimi yazmamı istedi. Ağzına attığın ılk lokmadan sonra bir saat dedi
Evet cnm bende en baştan beri vardı eski doktorum sık sık takip edip test istiyordu şuanki doktor bunu çok önemsemedi. Bende herseferinde dile getirmekten çekiniyordum artık. Ama son 1 aydır artık işkence oldu.Canım idrarını yaparken orta idrarı alıyorsun bir de kaba değdirmeden yapıyorsun değil mi? Yanlışlıkla bir kere değdirerek yaptım diye değerler fırlamıştı benim. İstanbulda neredesin, aile hekimliğini başvurarak daha az yoğun olan bir sağlık ocağıyla değiştirsen? Ben maltepe tarafındayım benim gittiğim aile hekimliğinde randevu bile yok hep boş oluyor, direk girip şikayetimi anlatıyorum 5 dakikada çözülüyor işim.
YEKTA61 canım çok yüksek çıkmış o ağrı o yüzden bence bende yaşadım bu kadar yüksek değildi değer fitil falan verdi 1 kere kullandım ama akıntım çok oldu korktum 2. Kullanmadım ve kullandıktan sonra rahattım aslında tekrar başladı bi ağrı baskı kullansam mı dedim 2. Ciyi gerçi ben kumda döküyomuşum sanada fitil verebilir tek kullanımlık saşeler bendede pek işe yaramadı
Sağlık ocakları istanbulda zor gerçekten ama ben hiç randevu almadan gittim aşı için gittiğimde kan tahlilleride yaptırdım girişimi doktor yaptı hep sende gidip hemşirenle konuş doktor giriş yapar randevuyla uğraşma bence gebesin ve bi önceliğin vardır eminim ki çok geçmiş olsunnn
bnm lokosıt 10 cıktı ama dr bol bol su dedi ama senn biraz daha yuksek bı gorun dr ye bnce cnm
Yekta bence de gidip bikere daha idrar ver. Kabın içine elini değdirme durumunda vs çok yüksek çıkabiliyo. Mesela kapıyı tuttun sonra kabı içerden tuttun diyelim o bakteriler kaba geçiyo. Bi kişi daha yazmış ben de üstüne basayım dedim. İnşallah yanılmıştır. Bana da olmuştu çünkü.
Öyleyse de korkma inşallah çabuk geçer
Şimdi okudum önceden de varmış. Sen yine de akşam gidince bi daha verirsin zaten.evet su için diyolar ama ilaçsız geçmiyor. Akşam gitcem inş cnm
Kızlar Merhaba
Dün endokrin doktoruna gittim bir haftalık şeker ölçüm sonuclarimla birlikte .
Çok yüksek arada 210 190 falan var diyetisyene tekrar git diyetini duzenlesin ama bu şekilde devam ederse haftaya insülin başlayacak.
Artık kafama takmıyorum şekeri baslayacaksa başlasın böyle daha fazla stres oluyorum.
Bu arada benim de yemekten 1 saat sonrası sonuclarimi yazmamı istedi. Ağzına attığın ılk lokmadan sonra bir saat dedi
bence mutlaka antibiyotik kullanman lazım bu kadar zaman geçmediyse. ve değerlerin de yüksek. niye çekiniyorsun ki şikayetin varsa üstüne basa basa söyleyeceksin doktora, onlar da yanılabilir.sağol cnm
haftaya cuma 32+0 olduğumda gidecektim haftaya cuma en son 20 sinde felan gitmiştim. Onuda mecbur çalışabilir raporu vermek için çağırdı yoksa soraki haftaya atardı yine beni :S
aile hekimindende randevu bulmak zulm ya lanet olsun bu istanbula geldim geleli adam akıllı muayene olamıyorum randevu gereiyor onuda en az bir kaç gün önceden randevu almak gerekiyor. trabzondayken istediğim anda aile sağlığına gidip muayane oluyordum. Kimse randevun varmı randevusuz muayene yok demiyordu.
Aslında bu kadar geç kalmadım bir önceki muayenem değilde ondan önceki yani neredeyse 2 ay olacak, ta ozmndan bu durum var. hatırlarsanız rapor almıştım ozmnda test yaptırmıştım enfeksiyon vardı yine antibiyotik istedim tek kullanımlıktan vermişti. Tek kullanımlık geçirmiyor ve ben odur budur bu ağrıyı çekiyorum. O dönemde sadece hafiflemişti tamamen iyileşmedi. Kasım 20 deki muayenemde de yine bahsettim aşağıdan ağrım olduğunu enfeksiyon vardı birde siz bebeğin poposunun baskı yaptığını söylemiştiniz dedim. Yine aynı ilaçtan verip bulunsun sende idrarda yanma olursa kullanırsın demişti. İdrarda yanma olmuyor diye belirttim. İdrarda yanma hissetmiyorum alt tarafta baskı ve acı var. Artık yürüyemez duruma geldim. Bildiğiniz penguen gibi yürüyorum.
bence mutlaka antibiyotik kullanman lazım bu kadar zaman geçmediyse. ve değerlerin de yüksek. niye çekiniyorsun ki şikayetin varsa üstüne basa basa söyleyeceksin doktora, onlar da yanılabilir.
ben istanbulda da aile hekimine gidiyorum ordayken hasta olunca hiç randevu sistemi görmedim, gidip sıra bekliyodum ve hemen giriyodum çok beklemeden. neden öyle sizin asm acaba?
Benim 1 saat 140-150 arasi oluyor habire.
Dr a gosterdigin sonuclarini paylasabilir misin degerlerini karsilastircam da.
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Hanımlar bebek hareketleri bazen yok oluyor gibi oluyor mu sizde de , iki gün önce fıldır fıldır iken iki gündür var gibi yok gibi , böyle olunca inanılmaz moralim bozuluyor ,,
SiZde stabil mi hep hareketli mi ?
İki saatlik hareketsizlik değil yani , iki gündür çok çok az
Benim gözlemim şöyle bilmiyorum doğru mudur ama bazen bebek poposunu,sırtını dönüyo ve o zaman sadece sert hareketler hissediliyo. Ayakları dönükse her hareketini hissettiğinden iki pozisyon arası fark endişe yaratıyo. Muhtemelen bebe şuan senin omuriliğine doğru çalışıyodur :)Hanımlar bebek hareketleri bazen yok oluyor gibi oluyor mu sizde de , iki gün önce fıldır fıldır iken iki gündür var gibi yok gibi , böyle olunca inanılmaz moralim bozuluyor ,,
Az önce konuştuk doktorumla canı öyle istemiş dediHanımlar bebek hareketleri bazen yok oluyor gibi oluyor mu sizde de , iki gün önce fıldır fıldır iken iki gündür var gibi yok gibi , böyle olunca inanılmaz moralim bozuluyor ,,
Canım bu konuyu ihmal etme korkutmak istemem ama arkadaşım böyle Erken doğum yaptı. Enfeksiyonu ne yaptılarsa geçmemiş 35. Haftada doğum yaptı. Antibiyotik neden kullanmadın. Kendi tercihin mi doktor mu vermedi.cnm dikkat ediyorum ona özelde de verdim devlette de verdim enfeksiyon çıkıyor. Zaten bariz belirtim var kasık ve vajina ağrısından yürüyemiyorum :S Sık idrar ve ağrılı oluyor. Çok fazla olmasının sebebide antibiyotik kullanmadığımdan git gide arttı
Kontrolden çıktık kızım 2100 gram olmuş. Coraspini bugünden sonra içmeyecekmişim. 2hafta sonra çağırdı, daha sonra haftada bire incekmiş.
Bundan sonra her muayenede nst ye giricekmişim, inşallah onda da sırt üstü yatılmıyodur çünkü artık muayene için uzandığımda geri kalkamıyorum, belim engel oluyo. Bugün aha dedim kaldım burda bugün başka hasta da bakamazsınız
Ay nst filan diyince heyecan geldi ciddi ciddi doğurucam galiba
MasaAllah ne guzel buyumus kuzucukKontrolden çıktık kızım 2100 gram olmuş. Coraspini bugünden sonra içmeyecekmişim. 2hafta sonra çağırdı, daha sonra haftada bire incekmiş.
Bundan sonra her muayenede nst ye giricekmişim, inşallah onda da sırt üstü yatılmıyodur çünkü artık muayene için uzandığımda geri kalkamıyorum, belim engel oluyo. Bugün aha dedim kaldım burda bugün başka hasta da bakamazsınız
Ay nst filan diyince heyecan geldi ciddi ciddi doğurucam galiba
Omuriliğe dönükken hissetmez miyim ?Benim gözlemim şöyle bilmiyorum doğru mudur ama bazen bebek poposunu,sırtını dönüyo ve o zaman sadece sert hareketler hissediliyo. Ayakları dönükse her hareketini hissettiğinden iki pozisyon arası fark endişe yaratıyo. Muhtemelen bebe şuan senin omuriliğine doğru çalışıyodur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?