2020 Şubat Anneleri

Benim 1 saat 140-150 arasi oluyor habire.
Dr a gosterdigin sonuclarini paylasabilir misin degerlerini karsilastircam da.

Evet cnm bende en baştan beri vardı eski doktorum sık sık takip edip test istiyordu şuanki doktor bunu çok önemsemedi. Bende herseferinde dile getirmekten çekiniyordum artık. Ama son 1 aydır artık işkence oldu.

Tuzladayım daha öncede maltepedeydim ama orasıda çok yoğundu burdakilerde çok yoğun

YEKTA61 canim naptin gittin mi dr a?
Aklim sende kaldi geceden beri.

eski doktoruma gidecem cnm soğanlık birlik hastanesinde 19.30-23.00 arası muayenesi oyüzden akşam eşim işten gelince beraber gitcez inş.

16. haftalarımdaykende fazla olmuştu antibiyotik vermişti doktorum ozmn geçmişti. Ama sık sık oluşuyor. Hamilelik öncesinde de ben çok çabuk üşütürdüm enfeksiyon alırdım. Vücudum hassas bu konuda:S

Yekta bence de gidip bikere daha idrar ver. Kabın içine elini değdirme durumunda vs çok yüksek çıkabiliyo. Mesela kapıyı tuttun sonra kabı içerden tuttun diyelim o bakteriler kaba geçiyo. Bi kişi daha yazmış ben de üstüne basayım dedim. İnşallah yanılmıştır. Bana da olmuştu çünkü.
Öyleyse de korkma inşallah çabuk geçer

cnm dikkat ediyorum ona özelde de verdim devlette de verdim enfeksiyon çıkıyor. Zaten bariz belirtim var kasık ve vajina ağrısından yürüyemiyorum :S Sık idrar ve ağrılı oluyor. Çok fazla olmasının sebebide antibiyotik kullanmadığımdan git gide arttı

evet su için diyolar ama ilaçsız geçmiyor. Akşam gitcem inş cnm
Şimdi okudum önceden de varmış. Sen yine de akşam gidince bi daha verirsin zaten.
Hamilelikte enfeksiyona daha açık oluyormuşuz bi de idrar torbasının tam boşalmamasından oluyor.

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

bence mutlaka antibiyotik kullanman lazım bu kadar zaman geçmediyse. ve değerlerin de yüksek. niye çekiniyorsun ki şikayetin varsa üstüne basa basa söyleyeceksin doktora, onlar da yanılabilir.
ben istanbulda da aile hekimine gidiyorum ordayken hasta olunca hiç randevu sistemi görmedim, gidip sıra bekliyodum ve hemen giriyodum çok beklemeden. neden öyle sizin asm acaba?

hiç bilmiyorum bana öyle denk geliyor heralde girştede suratsız bir bayan sinir sinir konuşuyor kesinlikle muayene olamazsınız diyor.

Hanımlar bebek hareketleri bazen yok oluyor gibi oluyor mu sizde de , iki gün önce fıldır fıldır iken iki gündür var gibi yok gibi , böyle olunca inanılmaz moralim bozuluyor ,,
SiZde stabil mi hep hareketli mi ?
İki saatlik hareketsizlik değil yani , iki gündür çok çok az

Benim 1 saat 140-150 arasi oluyor habire.
Dr a gosterdigin sonuclarini paylasabilir misin degerlerini karsilastircam da.

Tabi canım ekleyeyim benim basamak şeklinde olculdu
1. Gün sabah açlık 96 tokluk 138
2. Gün öğle açlık 82 tokluk 158
3. Gün akşam 90 tokluk 135
4. Gun sabah açlık 101 tokluk 210
5. Gün öğle açlık 87 tokluk 125 saat 23.00 104
6. Gün akşam açlık 102 tokluk 191
7. Gün sabah açlık 108 tokluk 174 saat 03.00 116

Bir hafta içinde saat 23.00 ve 03.00 de bir kere ölçüm istedi

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

Sağol canım

Bende değişiyor dün tüm gün hiç durmadı bugün daha sakin az hareket ediyor

Selam kızlar
Oğluşumu gördüm 5 hafta sonra herşey yolunda şükür
1800gr 42cm ve bana benzemiyor artık eminim
Gerçi erkeğe de benzemiyor atayım fotosunu bakın kirpikler dudaklar kız gibi umut beyin
Bu arada adımız kesin artık UMUT
3700 civarı doğar 27 30 ocak arası doğum olur dedi
alttan muayene der diye korktum ağrılarımı söyleyemedim
Haftaya cts gideceğim çalışabilir alacağım 18 ocakta da çalışamaz zamanı geliyor
4 ocağa çağırdı nstye gerek yok dedi şimdilik
Keyfim yerinde yani

Benim gözlemim şöyle bilmiyorum doğru mudur ama bazen bebek poposunu,sırtını dönüyo ve o zaman sadece sert hareketler hissediliyo. Ayakları dönükse her hareketini hissettiğinden iki pozisyon arası fark endişe yaratıyo. Muhtemelen bebe şuan senin omuriliğine doğru çalışıyodur :)

Az önce konuştuk doktorumla canı öyle istemiş dedi
Hareketsiz kaldığı süre çok uzun değilse sıkıntı yoktur dedi

Canım bu konuyu ihmal etme korkutmak istemem ama arkadaşım böyle Erken doğum yaptı. Enfeksiyonu ne yaptılarsa geçmemiş 35. Haftada doğum yaptı. Antibiyotik neden kullanmadın. Kendi tercihin mi doktor mu vermedi.

Kontrolden çıktık kızım 2100 gram olmuş. Coraspini bugünden sonra içmeyecekmişim. 2hafta sonra çağırdı, daha sonra haftada bire incekmiş.
Bundan sonra her muayenede nst ye giricekmişim, inşallah onda da sırt üstü yatılmıyodur çünkü artık muayene için uzandığımda geri kalkamıyorum, belim engel oluyo. Bugün aha dedim kaldım burda bugün başka hasta da bakamazsınız
Ay nst filan diyince heyecan geldi ciddi ciddi doğurucam galiba

Maşallah. Bebiş baya büyümüş sağlıkla gelsin kuzucuk

MasaAllah ne guzel buyumus kuzucuk nst de maalesef yatiyosun sirt ustu karnina 2 adet yuvarlak cihaz bagliyolar ondan bebegin kalp atislarini ve sancin var mi yok mu o bakiliyo videolardan izledigim bu sekildeydi

Omuriliğe dönükken hissetmez miyim ?
Öğleden sonra Dr a gitmeyi planlıyorum ya , acayip gerildim bu kadar azalması canımı çok sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…