2020 Şubat Anneleri

MasaAllah ne guzel buyumus kuzucuk nst de maalesef yatiyosun sirt ustu karnina 2 adet yuvarlak cihaz bagliyolar ondan bebegin kalp atislarini ve sancin var mi yok mu o bakiliyo videolardan izledigim bu sekildeydi
Yan yatabiliyorum ama sırt üstü olmuyo. Yük belime bindiğinden herhalde. Napcam bilmiyorum.
Bikaç yastıkla gideyim
Omuriliğe dönükken hissetmez miyim ?
Öğleden sonra Dr a gitmeyi planlıyorum ya , acayip gerildim bu kadar azalması canımı çok sıkıyor
Tabi stres yapacağına git , en iyisi.
Evet ben bazı pozisyonlarda az hissediyorum, bence normal

Maşallah canım çok sevindim . Benimde yarın kontrol var inş. 2 kiloyu geçmiştir . Yazını okudukça bende heyecanlandım. Bende yatınca zor kalkıyorum. Nst çok hoşuma gidiyor o esnada tekme atıyor oda kalabalıksa kimin karnı çatlamış ona dikkat ediyorsun

Benimki çatlamadı, bakarlarsa nazara göze gelmeyelim?
Şu noktadan sonra çatlarım ama, hissediyorum. Canımız sağolsun :)
Vallahi çok az kaldı

Benimde değerlerim buna yakın ama aile hekimi bu değerlerle gerek görmeyebilir kadın doğum doktorun demişti, geçen ay tek kullanımlık ilaçtan kullanmıştım, kendi doktorumda tekrar sormadı, bu gidişimde tekrar sorsam mı acaba, ciddi bir şey midir bu

Hayırlı günler kızlar. Doktora gittim dün. doktor bebegin baş aşağı döndüğünü ve normalden daha asagiya indiğini söyledi. Bugun yeni 30. Haftaya girdim. Erken dogum olabilir dedi ve progesteron verdi günde 2 defa kullaniyorum. Ve dinlenmemi söyledi. Böyle bisey başına gelen var mi?

Benimkide gündüz hic hareket etmio ama aksam saolsun hic durmuyor cnm sen bi gorun icin rahat deilse

Maaşallah kuzuya
Nstde kızımda sola da yatırdılar sırt üstü de hazırla kendini

İlk hamileliğimde yaşadım , son 2 ay hep yattım , tuvaletten tuvalete kalktım sadece , yatabıldıgın kadar yatmaya çalış sende , oturmak değil yatıcaksın ,

Sabaha karşı bir uyandım atletim ıslanmış , bir baktımkı sol göğsümden süt gelmiş , az buzda degıl bayağı bir gelmişti , ılk hamılelıgımde yaşamamıstım böyle birşey ,
aaaa ciddi misin hiç başıma gelmedi benim de ilk gebelikte. bir damla bile gelmemişti. demekki olabiliyo hazırlıklı olayım bende. ama benim kızımda doğumdan sonra da ilk üç gün sütün gelmemişti. bakalım bunda nasıl olur.

ancak doktor yorum yapabilir canım bilemedim ki sadece referans değerlerine bakarak yorum yaptım, yüksek çıkmış ama yektanın şikayeti de var ağrısı çok.
bir dahaki gidişinde sen için rahatlasın diye idrar kültürü isteyebilirsin tekrar zor bişey değil sonuçta.

çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et mutlaka dinlen iş yapma. daha iki gün önce yazdı Sahra- arkadaşımız da aynı durumda şu an. inşallah dayanır bebişleriniz zamanında gelir, dualarım sizinle

İlk hamileliğimde yaşadım , son 2 ay hep yattım , tuvaletten tuvalete kalktım sadece , yatabıldıgın kadar yatmaya çalış sende , oturmak değil yatıcaksın ,
Peki kaçıncı haftanızda asagiya indi ve kaçıncı haftanizda dogum yaptiniz? Erken dogum olup kuvezde kalmasindan korkuyorum

selozy maşallah ya doğsa doğar şu an yani hiç sorun olmadan, 2 kiloyu geçmiş :) tabii doğmasın da allah korusun şaka yapıyorum

nst ilk gidişlerde güzel gelmişti bana da, ama doğumum çok geç kalınca 3 günde bir giriyordum, hatta doktor bazen beğenmiyordu ard arda giriyordum. hemşire bazen yan bazen sırt üstü yatırıyordu, çok zorlanıyordum bazı pozisyonlarda. o yüzden nstyi hiç sevmiyorum

Bende hiç belirti yok, ama olabilirmiş normalmiş. Günlüğümde yazıp duruyo :)

Aa gerçektende :) olabilir demişlerdi de bu kadar erken beklemiyordum

Canım hiç moralini bozma Vücudunun düzgün sağlayamadığı bir hormonu dışarıdan alıyorsun sadece, daha da düzenleyecekse hiç çekinmeden alabilirsin. Bir de ben kan ölçümünde bir şey farkettim elimde yemek, tatlı hatta kolonya bulaşığı varsa ölçtüğüm yerde 200 üstü çıkabiliyordu değer yanlıştır bu diyerek elimi yıkayıp hemen ölçtüğümde 140 altı çıkıyordu. Açlık ve tokluk diğer ölçümlerin normal gibi belki seninde eline bir şey bulaşmıştır ölçümden önce. Ya da ölçüme çok yakın yemeye devam ettiysen de yüksek çıkabiliyor, ölçüm yapacağın zaman hemencecik bitirmeye çalış yemeğini :)

hiç bilmiyorum bana öyle denk geliyor heralde girştede suratsız bir bayan sinir sinir konuşuyor kesinlikle muayene olamazsınız diyor.

Hiç uğraşma bence orayla, kesin yakınlarında başka bir sağlık ocağı daha vardır. Doktorunu başka bir doktorla değiştirmek istediğini söyle sağlık merkezine onlar yardımcı oluyorlar.

Sabaha karşı bir uyandım atletim ıslanmış , bir baktımkı sol göğsümden süt gelmiş , az buzda degıl bayağı bir gelmişti , ılk hamılelıgımde yaşamamıstım böyle birşey ,

Aynı gece aynı şeyleri yaşamışız canım Gece yatmadan doktorların doğum videolarına bakıyordum instagramdan, ağlayıp meme arayan bebişler paylaşmışlar birde çok tatlı, kesin rüyama girdi hormonlarım coştu diye düşündüm

çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et mutlaka dinlen iş yapma. daha iki gün önce yazdı Sahra- arkadaşımız da aynı durumda şu an. inşallah dayanır bebişleriniz zamanında gelir, dualarım sizinle
[/QUOTE] ben çalışıyorum ama. 2 günlük izin aldim ama pazartesi tekrar işe baslamam lazım. Işim tüm gün degil öğleye kadar. Ama 4 6 yas kres öğretmeniyim o yuzden biraz yorucu. 32. Haftadan sonra rapor aliniyor 2 hafta daha calismam gerek. Insallah 2 haftada dahada asagi inmez

ben çalışıyorum ama. 2 günlük izin aldim ama pazartesi tekrar işe baslamam lazım. Işim tüm gün degil öğleye kadar. Ama 4 6 yas kres öğretmeniyim o yuzden biraz yorucu. 32. Haftadan sonra rapor aliniyor 2 hafta daha calismam gerek. Insallah 2 haftada dahada asagi inmez
[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım inşallah erkenden gelmeye kalkmaz bebiş. bu durumda doktorunun sana normal istirahat raporu vermesi lazım çalıştığını bilmiyormu? 32. haftadan sonra da çalışamaz raporu alıyorsun Z zeynep serdar

Canım ayni şey benimdd başıma geldi. Bende bugun 30. Haftama yeni girdim. Gecen ay gayet iyiydi rahim uzunluğu ama bu ay kısalmış. Doktor progesteron fitil olarak baslatti gunde 2 defa. Kilosu 1360 gram çıktı ama daha minicik dogum icin. Sizede cok cok gecmis olsun insallah bebislerimiz kuvezde kalmadan vaktinde dogarlar. Gelismelerden benide haberdar ederseniz sevinirim.

Çok geçmiş olsun canım inşallah erkenden gelmeye kalkmaz bebiş. bu durumda doktorunun sana normal istirahat raporu vermesi lazım çalıştığını bilmiyormu? 32. haftadan sonra da çalışamaz raporu alıyorsun Z zeynep serdar
[/QUOTE]
Ben ilçede oturuyorum burda özel bi klinik vardi oraya gittim aciliyetten dolayi. O doktorda rapor veremiyormus. Kendime doktoruma çarşamba günü gidecegim. Daha erken randevu bulamadim malesef. Artik carsamba günü ne der bilmiyorum. Belki rapor verip işe gitmemi uygun görmez.

doktoruna mesleğini söyledin mi? belki 2 hafta rapor verirdi olmaz mı öyle bir şey? yorucu işin var dinlensen iyi olurdu aslında.
Z zeynep serdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…