2020 Şubat Anneleri

Kızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
Niye böyle bişey oldu bilmiyorum tekrar hastaneye gidiyorum

Susuz kalmış olabilir mısın? Benim de idrarim o renk oluyor genelde susuz kaldığımdan. Inşallah ciddi birşey değildir canım.

Kızlar muayeneden sonra eve geldim idrarımı yaptım kalktığımda klozet kıpkırmızıydı.
korkma sakin ol, bir sorun olsa muayenede çıkardı zaten. idrar yolu enfeksiyonudur muhtemelen, ağrı acı olmadıysa anlamamışsındır. hemen idrar kültürü alır bakarlar. bizi de haberdar et, güzel haberlerini bekliyoruz

Aaa deme ya.. niyeki acaba.. bildiğin kan kırmızı mı? Poponda bişey var mı? O kanamış olabilir.. iyiydi yani bebek sıkıntı olsa orada derdi yani ne kadar zaman geçti ki?

Benimki çatlamadı, bakarlarsa nazara göze gelmeyelim?
Şu noktadan sonra çatlarım ama, hissediyorum. Canımız sağolsun :)
Vallahi çok az kaldı
Bende çatlamadım ama benden zayıf olup çatlayan çok kişi gördüm. Herkesin vücudunun esnekliği nemi Farklı demekki.

kıpkırmızıydı derken kan gibimi yoksa idrarın rengi mi koyuydu canım belki yediğin bişeyden öyle olmuş olabilir ben pancar yediğimde idrar rengi değişiyor öyle bişey olabilirmi? inşallah ciddi değildir canım

Valla canım bende şaşırdım , çünkü bayag bir gelmişti ama sadece sol göğüsten gelmiş ,

Kızlar bu arada çarşamba 32 bitecek ancak malum beni biliyorsunuz hala kilo almadım. Bebek alıyor çok şükür. Hiç doğum yapacak gibi görünmüyorum göbeğim de yok. Fotoğraflardan görüyorum benim gibi haftası hatta daha düşük olanlar neredeyse göbeği baya baya doğum yapacak gibi kocaman olmuş. Öyle olunca kendimi eksik hissediyorum. Içim geniştir diyorlar öyle bir şey olabilir mi?

Peki kaçıncı haftanızda asagiya indi ve kaçıncı haftanizda dogum yaptiniz? Erken dogum olup kuvezde kalmasindan korkuyorum

Evham yapma bikere insanın korktugu başına gelir canım iyi düşün hep , 7aylıktım şimdiki gibi kafasıyla doğum kanalının başına baskı yapıyordu , aşagıya dogru çok ciddi agrılarım oluyordu , 37+4 de sezeryanla dogum yaptım , ama hep yattım

Z zeynep serdar hiç izin hakkın yok mu 2 gün izin alsan çarş doktorun rapor yazar belki

Hiç riske atma canım. Benim doktorum 14. Haftada daha bu sebepten Gülçin rapor yazacağım sana dedi o günden beri heyetilyim. Zaten yeterince çalışacaksın doğumdan sonra durmayacaksın demişti. Eğer doktorun yazmıyorsa sen dile getir iste. 32 yi bekleme.

doktoruna mesleğini söyledin mi? belki 2 hafta rapor verirdi olmaz mı öyle bir şey? yorucu işin var dinlensen iyi olurdu aslında.
Z zeynep serdar
Kendi doktoruma carsamba günü gideceğim. Belki carsambadan sonra rapor verir. Pazartesi salı calismam gerek ama. Insallah 2 günden bisey olmaz. Elimden geldigince ayaga kalkmamaya çalışırım

Olabilir canim herkesin gobegi kocaman olmuyo bunda kilo alimin olmadigi icinde olur, ic karnin genisse ondan da olur ben 7 kg almama ragmen minik bir karnim var ve boyumda kisa yani esim hatta hep diyo sen hic mi kilo almiyosun nasil 7 aylik hamilesin milletin karni dogurcak gibi duruyo diyo hamileleri gorunce hastanede bebisinin gelisimi guzelse kendini hic dert etme bence bu bi eksiklik degil avantaj hatta

Hastanedeyim idrar verdim idrarımın rengi şuan gayet normal. Zaten enfeksiyonum falan yoktu yeni bakılmıştı.
Nerden boşaldı o kan bilmiyorum
Çok tedirginim

Z zeynep serdar hiç izin hakkın yok mu 2 gün izin alsan çarş doktorun rapor yazar belki
Ben bu sene yeni atandım. 1 sene dolmadan izin hakkım yok. O yüzden izin alamadim malesef. Mazeret iznim vardi onuda taşınırken kullandim. Son 2 gününüde simdi kullandim persembe ve cuma günleri için

önmli bişey degildir cnm bnm arkdasımda da olmustu guzel haberlerle gel inş.

Aynen dogun kanalina dayanmış başı dedi. Benimde vajinamda ağrı oluyor yürürken acaba o yüzden mi? Siz isteyerek mi sezeryan oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…