2020 Şubat Anneleri

Evet agiz mendilini yazmayi unutmusum tesekkurler hmm carsaf hic aklima gelmemisti cok sagol

Evet agiz mendilini yazmayi unutmusum tesekkurler hmm carsaf hic aklima gelmemisti cok sagol
Kendin için de yastık kılıfı alabilirsin bir de sabahlarım inceyse hırka mımkoysan ben hırka koyayım diyorum hiç kışın Doğum yapmadım tecrübesizim kış konusunda

Kendin için de yastık kılıfı alabilirsin bir de sabahlarım inceyse hırka mımkoysan ben hırka koyayım diyorum hiç kışın Doğum yapmadım tecrübesizim kış konusunda
Annem polar uzun sabahlik almis yumus yumus onu alicam canim kisin hic isinamam zaten kalin bi seyler lazim yanima

Ped diye yazdim canim normal ped arti arkadaslarin onerdigi depend 2sini de koyacagim
Ya siz şimdi böyle konuşurken farkettim ki ben daha henüz hiç birşey almamışım Emzirme südyeni biberon emzik ped şampuanı kremi hiç biri yok henüz hep erkenmiş gibi geliyor daha vakit varmış gibime geliyor ama siz böyle yazınca telaşlanıyorum

Anne çantası için önerim eğer sezeryan vs olursa 2-3 gün kalman gerekebilir haliyle banyo yaparsın havlu koymakta fayda var, hastane illa ki verirside evden götürmek daha iyi olur sanki
Emzik ilk günler pek önermiyor emzirme danışmanları yinede sen bilirsin elbet
Bebeği tekerlekli beşiğe koyuyorlar ya ben evden çarşaf götürüp sermiştim bebişimin ağzı yüzü değsin istemedim o beşiğe öyle düşünürsen sende bir çarşaf koy derim
Bez kaç adet gider ben unutmuşum bir paket atıcam çantaya
Ha birde bebeğin doğumdan hemen sonra giyeceği şeyleri ben kilitli poşete koyup üzerine “doğumhaneye gidecek olan takım” yazacağım
Kızımda kayınvalidem bilemedi hangi takım olduğunu koca çanta doğumhaneye geldi
İnternetten gördüm çok hoşuma gitti

Ben de hiç birşey ayarlamadım şadece konuşuyorum bu ay sonu inşallah

Evet bunu bende gormustum nette bende boyle yapacagim canim diger onerilerin icinde cok tesekkur ederim

Kızlar çocuğuna bu yataklardan kullananlar var mı kullanışlı mı küçük oğlana bundan alayım diyorum onun park yatak da bebeğe kalsın

Eklentiler

• 2AB8254F-8E14-4CCC-8898-FF153623765A.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 26
7 aylik olduk artik tetikte olmamiz gerek heran bence bir de o telasla canta derdimiz olmasin ya

Ben samsuna gidiyorum, biz erbaada oturuyoruz. Tokata gidiş geliş yapmak yerine samsunu tercih ettim bu sefer
Samsun kaç saat. Bugün erbaadan bir bayan vardı sıkıntılıymış hamileliği Mehmet beye gelmeye karar vermiş. 17 haftalık hamileydi ama benim kadar göbeği vardı . Her gören kilon yok diyor bana 67 kiloyum ne zayıflığı diyorum 38-39 haftaların bir an önce gelmesini istiyorum çok zorlanıyorum artık.

Bende oyle dusunuyorum vaktinden once gelmesin lutfen ama hep saglamci olmusumdur hayatta planli programli yasarim her seyimi onceden hazir ederim kafam cok rahat oluyo oyle olunca
Evet en güzeli o aslında ben daha bebek arabasına da karar veremedim ya

Ne güzel ya çoğunu bitirmişsin bende bi trendyol yapayım en iyisi
Yarin da gogus ucu kremini,alt acma bezini ve depend alicam insaAllah disari ciktigimda ates olceri en sona biraktim sut sagma makinesinide dogumdan sonra dusunuyorum duruma gore hareket edecegim insaAllah bol bol sutlerimiz ve guzelce emen bebislerimiz olurr cook aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…