2020 Şubat Anneleri

bende beşiğini çilekten aldım ama yatağını almadım orada var aslında yatak ama yaylı mı sünger mi bilemedim keşke önerdikleri yatağı alsaydım

Ben de ilk etapta yatağını almadım iyice araştırıp öyle alacağım dedim. Baktım çok da araştırarak anlamıyorum hangisini iyi nasıl olsun sonradan eşimi gonderdim gitti aldı geldi bi tane yatak ölçüye uygun. Inşallah senin tercihin en guzeli olur yavrun için.

Aynen bende araştırayım dedim. Araştırdım ama her kafadan ses çıkıyor anlamadım da açıkçası. Hepimizin tercihleri onların sağlığı için.

Bende vajinadan kullandım ama çok sık idrar yaptığıö için etkili oluyormu bilemiyorum birde akıntı yapıyormu kullandığınız zaman
Olur canım o gerekeni alıyor demişti benim doktorum fazlasını akıntı olarak atıyor dışarıya

Sırtının karnına dönük olduğunu nasıl anlıyorsun peki :) ay ben bişey anlamıyorum ya

Sırtı karnıma yapışık olduğunda dışarıdan gözüküyor ritmik hıçkırıklar eşimde elini koyarak hissedebiliyor. Sırtını döndüğü zaman içerden içerden geliyor birtek ben hissediyorum :)

Ben park yatak kullanmadim cnm ilk 7 8 ay elektirikli besik vardi ona sigmayinca oda takiminin besigini kullandm hala da onu kullaniyoruz 4 yasinda

Anladım canım çok teşekkürler Biraz daha araştıralım bizde bakalım

Ben samsuna gidiyorum, biz erbaada oturuyoruz. Tokata gidiş geliş yapmak yerine samsunu tercih ettim bu sefer

kızlar merhaba

yatak tercihiniz ne oldu yaylı, sünger, lateks

bebekler için en iyisi sert olması mı yaylı yatakları önermiyorlar pek hala yatak seçemedim
Oğlumda ilk aylar park yatağın üst kısmında yün yatakta yatırmıştım, daha sonra alt kısım için yarı ortopedik yatak almıştık e bebekten, kızıma sepet beşik aldık sünger ince bir yatağı var ilk zamanlar onda yatar. Sonra abisinin park yatağına yatar

Haftaya cumartesi döneceğim Afyona. O güne kadar kendi doktoruma gidemem malesef Hatay Reyhanlı’da da kadın doğumcu bulabilirsek ne ala . Ben yine de çarşambaya kadar bir daha muayene olmaya çalışacağım

Banada sağlık ocağındaki ebe çantanı hazirladinmi diye sordu bı panikledi ama eksiğin kalmadı yıkayıp utuledin demi dedi evet onları hallettim deyince cantanida hazırla artık dursun hazırda dedi bı tuhaf oldum bende öyle deyince

Biz ayrintili usg de su icip cisini yaptigini gormustuk bizim bebisin canim yani anne karninda surekli su ictikleri icin haliyle idrar torbasinin dolu olmasi normal ama ne kadarda bir bosaltmalari gerekiyo o konuda hic bir fikrim yok bir daha ki muayenende dr na hatirlat bir daha bakip incelesin

Kizlar ben yarin hastane cantasini hazirlamaya baslayacagim ilk basta yikanacak olanlari yikayip kurutup utuleyecegim tecrubeli anneler yardimci olursaniz sevinirim
Çantaya koyulacaklar
Anne icin
Pijama takimi, gecelik,sabahlik, corap, terlik, emzirme atleti, emzirme sutyeni, kulot, gogus pedi, ped, gogus ucu kremi
Bebek icin
Hastane cikisi, yedek 5 li takim, bez , islak havlu, her ihtimale karsi biberon, battaniye 2 adet
Bunun disinda koymamiz gereken bir sey var mi ve bebek icin yanimiza kac adet bez almamiz gerek ? Bir de yalanci emzigi ilk etapta yanimiza almamiz gerekir mi bulunsun mu cantada ?

Bence biberon yerine bebek kaşığı almalısın ben öyle yapıyorum emzik koymuyorum bebek için çarşaf da alıyorum oradaki beşiğe sermek için bez 10 tane filan yeter bebek için ağız mendillerinden de al eğer mama vermek zorunda kalırsan ihtiyacın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…