Sabah ben de gidiyorum hastaneye.Bende yarın sabah gidicem senle günümüz aynı benimkide 2 kg olmuştur tekmelerdende belli güçlendiği zaten
Masallah gözün aydın hep güzel haberlerle gel doktodan
Şeker ne durumda
Oh ohhh masallah.Kaburgasının altında benim gibi ağrı hisseden arkadaşta temkinli olsun. Onun doktoru normal demişti ama ne olur ne olmaz.
Buarada bebişimin kilosu 2060 gr olmuş ve keyfi yerinde çok sevimliydi tombik yanaklı. 200 aşağı yukarı oynayabilir dedi kilosu
Allah rahmet eylesin . Cennet mekanı olsun inşallah . Bende yarın annemi görmeye Ankara’ya gideceğim . Çok korkuyorm onu ne halde göreceğimi bilmiyorum. Yanında ablam babam falan var , babam beni arayıp gelsen iyi olur dedi. Demezdi. Aylardır hastanede güzel annemTek hayalim 2.ye cok iyi bir abla olup onunla oyunlar oynayacak ve ben de yemek bulasik temizlik rahat rahat yapabilecegim
Cok mu utopik oldu ki
Benim kv disardan sert görünür, yuksek sesle konuştuğu icin de bazi insanlar kv min bagirdigini sanip alinirlar dahi.
Ama görüntüsünün aksine pamuktur.
Ben cok severim kv mi.
Zamaninda cok cekmis kv sinden,
Anlatır bazen gözleri yaşarır kiyamam.
Annem vefat edeli 16 ay oldu
Annem sagken boyle kiskanclik duygum yoktu.
Cunku bizde annemle hergun konuşur yazisirdik.
Arkadasa kimseye ihtiyacim olmazdi annem yeterdi bana. Ama o yok ve benim kimsem de yok iste
Demek istedigim kv mi ben cok sevdigim icin, ee annem de artik yasamadigi için beni de arasin kizi gibi diye sacma sapan triplerle kendi kendime küsüp kendi kendime de barışıyorum onun haberi olmadan :)
Kiskaniyorum derken de iyi kalpli olarak kiskaniyorum fesatca değil:)))
Geçmiş olsun canım ya. Ağrılar olunca keyif alınmıyor seni anlıyorum ama gene de sen kendini yorma. Anladığım kadarıyla çok yoruyorsun kendini bırak esin geldiğinde yardim etsin sana o açsın bazayi falan. Allah korusun kendimizi korumamız lazım yoksa pişman oluruz kendi hatamız olursa. Bundan sonra biraz tembellik yap artık hakediyoruz haftamız gereği. Bu arada ben de nidicart içtim az önce. Doktorum çok önceden kasılmalar için vermişti aşağıya baskı oluyor dediğimde yazmıştı. Bugün ben de kasildiigmi hissediyorum o yüzden içtim. Sen her gün mu kullanıyorsun nidicarti ve gün-de kaç kere kullanıyorsun? Ilacın üzerinde 3 defa tok karnına diye yazılmış.
Rabbim annene sifa versin sizede dayanma gücü versin canim insallah en kisa surede bu kotu gunleriniz biterAllah rahmet eylesin . Cennet mekanı olsun inşallah . Bende yarın annemi görmeye Ankara’ya gideceğim . Çok korkuyorm onu ne halde göreceğimi bilmiyorum. Yanında ablam babam falan var , babam beni arayıp gelsen iyi olur dedi. Demezdi. Aylardır hastanede güzel annemo kadar değişti ki. Hayat çok acımasız. İnsanı herşeye alıştırıyor. Hamileliğimde hiç yanımda yoktu. Doğumumda hayatta olacak mi onu bile bilmiyorum. Aklım beynim dondurulmuş gbi. Allah sabrını artırsın. annem hayatta. Senin ne yaşadığını bilemem ama korkusu bile yetiyor insana. Kaybetme korkusu
Renki değil siyah beyaz cihazları çok iyi değil doktor iyi ama hastane iyi değil maalesef küçük bir hastane
Sevgi karsilikli oluyor canim.Maşallah canim ne guzel duygular besliyorsun inan imrendim sana anneni kaybetmen ayri uzucu kv sevgin cok guzel rabbim sana guc kuvvet versin kv hic sevgisini görmedim hic kavgam da olmadi 7 yildir ama gel gor ki o beni cekemio ve hep arkamdan konustuklari gelir kulagima ben de hic duymamis gibi yapar mesafeli bir sekilde görüşürüm sevgi yok ama saygiliyimdir
Allah cektirmesin,Allah rahmet eylesin . Cennet mekanı olsun inşallah . Bende yarın annemi görmeye Ankara’ya gideceğim . Çok korkuyorm onu ne halde göreceğimi bilmiyorum. Yanında ablam babam falan var , babam beni arayıp gelsen iyi olur dedi. Demezdi. Aylardır hastanede güzel annemo kadar değişti ki. Hayat çok acımasız. İnsanı herşeye alıştırıyor. Hamileliğimde hiç yanımda yoktu. Doğumumda hayatta olacak mi onu bile bilmiyorum. Aklım beynim dondurulmuş gbi. Allah sabrını artırsın. annem hayatta. Senin ne yaşadığını bilemem ama korkusu bile yetiyor insana. Kaybetme korkusu
Sabah ben de gidiyorum hastaneye.
Cok heyecanliyim.
Bu sefer yüzünü gormek nasip olur insallah.
Oh ohhh masallah.
Cok harika.
Kilosu cok cok iyi.
200 gr fark normal zaten.
Bahar icin 3 kg demisti 2825 dogmustu mesela.
En sonki iki kontrol arasi kac gr almis oglusun canim?
Benim tam 2 hafta, 2 kg beklemiyorum ama 300 gr almis midir diye merak ediyorum.
Haslanmis yumurtayi asla sevmem kayisi,rafadan ve yagda severim ama aylardir hergün tam pismis yiyorum,kaşar,ceviz Allah Allah diyorum:))) bebege kilo yapan seylerin basinda bunlar geliyormus ya.
Benimde kayınvalidem ebe, o yardımcı olur emzirme konusunda diye düşünüyorum ama daha çok düşündüğüm kısım doğum anıydı, dediğin gibi doktorun ebesi daha yardımcı olabilir, netten banu çiftçinin videolarını izlemiştim daha önce, ıkınma nefes egzersizi falan oradan destek alırım olmadıCanım mesela Nuray diye bir doktor varmış onun sürekli çalıştığı var bu kişi tabikide her gebeye çağırınca gidiyor ama benim demek istediğim yani senin doktorun o doulayla daha önce tanismismi mesela benim sahsi doktorum doğum anında şuan eminimki mevcut ebelerle daha iyi iletişimde olur daha önce hiç görmediği bir ebedense ama tabikide sen doğum öncesi ve emzirme döneminde eminim yanında biri olduğu için daha rahat edebilirsin.Benim ihtiyacım olmayacak kendi yengem ebe bir sıkıntım olursa ondan destek alırım diye düşünüyorum
Nts kagidi yanindaysa resmini atabilir misin buraya canim?Cnm sanada çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ağrılarım azalsın inşallah. Hergün kullanıyorum cnm. Nidicardı bana da günde 3 defa yazmıştı ama ben 2 kere kullandım. Ne için olduğunu anlamamıştım kullanma talimatında kan akışı felan yazdığından çok önemsemedim aşırı ilaç içiyorum diye 2 kere kullandım. Ama bugün sancıyı azaltıcı ve riski önleyici olduğunu öğrendim. Gerek görüldüğünde 4 tane kullanılabiliniyor dedi.Az öncede Nst için sancı var diye yazdı ve nidicardı 4 e çıkaralım pazartesiye kadar dedi
Masallah canim gayet guzel kilosu bende peyniri cok tuketiyorum ya gunde 2 yumurta yiyorsam hakkini vererek peynir de yerim hatta kahvalti sonrasi keyfi peynir yerim umarim.abartmiyorumdur1750 gr dı cnm. 300 gr civarı almış oldu ama geçen haftaki cihazla bu akşamki cihaz farklıydı. Boyuda fl değerine göre 43 cm görünüyor.
kilo için muzlu sütü çok öneriyorlar sütğn içine muzu ezip yemeyi. Bende son haftalarda peynirli yumurta kırıp kırıp yiyorum her sabah bazen 2 tane hatta
Cnm sanada çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ağrılarım azalsın inşallah. Hergün kullanıyorum cnm. Nidicardı bana da günde 3 defa yazmıştı ama ben 2 kere kullandım. Ne için olduğunu anlamamıştım kullanma talimatında kan akışı felan yazdığından çok önemsemedim aşırı ilaç içiyorum diye 2 kere kullandım. Ama bugün sancıyı azaltıcı ve riski önleyici olduğunu öğrendim. Gerek görüldüğünde 4 tane kullanılabiliniyor dedi.Az öncede Nst için sancı var diye yazdı ve nidicardı 4 e çıkaralım pazartesiye kadar dedi
37-38 e kadar devam pazartesiye kadar dozunu 4 e çıkar dedi kasılmalar azalırsa tekrar 3 e düşürecek sanırımInşallah canım Allah razı olsun inşallah hepiniz hayırlısıyla tamamlayalım bu süreci.
Çok teşekkür ederim canım Allahım sana da tez sifa versin inşallah. Doktorun baya ilgili anladığım kadarıyla. Ne dediyse kullan. Ben de artık kasılmalar için nidicarti kullanayim diyorum. Ben sürekli almıyordum. Bana çok çok önce yazmıştı ataklar düşüğe sebep olur kasılma ypar diye. Ama öyle kasılma vs olmad i bende. O yüzden içmemiştim. Artık bu sıralar galiba ihtiyaç duyacağım. Sen pazartesiden sonra bırakacak mısın doktor tam olarak ne zama kadar kullanmanı istedi
Çok fazla antibiyotik kullanmıyorum ama vucüttaki bakteri dirençli .Nts kagidi yanindaysa resmini atabilir misin buraya canim?
Sırayla olmadı resimler 1. Deki bu akşamki 2. Olan Geçen hafta cuma ilk çekildiğim 3. Nstde Cumartesi çekildiğimÇok fazla antibiyotik kullanmıyorum ama vucüttaki bakteri dirençli .
sırasıyla 3ünüde koyuyorum cnm.
Bende peynir erimişin dışında hiç yemem hamileliğimin başlarında pek yiyemedim. Ama 5. Aydan sora eşimin sayesinde yumurtanın içinde yiyebildiğimi farkettik ve odur budur bol bol tüketmeye çalışıyorumMasallah canim gayet guzel kilosu bende peyniri cok tuketiyorum ya gunde 2 yumurta yiyorsam hakkini vererek peynir de yerim hatta kahvalti sonrasi keyfi peynir yerim umarim.abartmiyorumduren son kilo yapar bana diye dolaba koyyorum ve yemiyorum
Noldu kız nereye kırmayın birbirinizi hamişlerArkadaşlar ben bu forumda artık yorum yapmayacağım rahat olabilirsiniz. Lütfen bu konuyu kapatın diğer arkadaşların bundan etkilenmesini istemiyorum. Hepinize hayırlı doğumlar herşey gönlünüzce olsun.
Oldu mu şimdi Konyalı batırdın bizi ben de gonyalıyımKatiliyorum sana canim burda muhabbet ediyoruz yani konyaliyim ama konyada da cok insan var anlatsan roman olur yani hele trafiği berbat asla sana yol.vermezler yola atlamadigin surece
Alper tunga öldü mü ısız ajun kaldı mı gibi olmuş sorular@Prensescann öncelikle hayırlı olsun. İnşallah hemen toparlar normal sürece girersiniz. Merak ediyorum merakımı mazur gör. Sezaryen mi oldun? Suni sancı mı aldın. Açılma olmuş muydu. Olduysa kaç cm ? Doğumdan sonra sütün hemen geldi mi. Ve adını ne koydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?