2020 Şubat Anneleri

Bende yarın sabah gidicem senle günümüz aynı benimkide 2 kg olmuştur tekmelerdende belli güçlendiği zaten
Masallah gözün aydın hep güzel haberlerle gel doktodan
Şeker ne durumda
Sabah ben de gidiyorum hastaneye.
Cok heyecanliyim.
Bu sefer yüzünü gormek nasip olur insallah.
Oh ohhh masallah.
Cok harika.
Kilosu cok cok iyi.
200 gr fark normal zaten.
Bahar icin 3 kg demisti 2825 dogmustu mesela.
En sonki iki kontrol arasi kac gr almis oglusun canim?
Benim tam 2 hafta, 2 kg beklemiyorum ama 300 gr almis midir diye merak ediyorum.
Haslanmis yumurtayi asla sevmem kayisi,rafadan ve yagda severim ama aylardir hergün tam pismis yiyorum,kaşar,ceviz Allah Allah diyorum:))) bebege kilo yapan seylerin basinda bunlar geliyormus ya.

Allah rahmet eylesin . Cennet mekanı olsun inşallah . Bende yarın annemi görmeye Ankara’ya gideceğim . Çok korkuyorm onu ne halde göreceğimi bilmiyorum. Yanında ablam babam falan var , babam beni arayıp gelsen iyi olur dedi. Demezdi. Aylardır hastanede güzel annem o kadar değişti ki. Hayat çok acımasız. İnsanı herşeye alıştırıyor. Hamileliğimde hiç yanımda yoktu. Doğumumda hayatta olacak mi onu bile bilmiyorum. Aklım beynim dondurulmuş gbi. Allah sabrını artırsın. annem hayatta. Senin ne yaşadığını bilemem ama korkusu bile yetiyor insana. Kaybetme korkusu

Cnm sanada çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ağrılarım azalsın inşallah. Hergün kullanıyorum cnm. Nidicardı bana da günde 3 defa yazmıştı ama ben 2 kere kullandım. Ne için olduğunu anlamamıştım kullanma talimatında kan akışı felan yazdığından çok önemsemedim aşırı ilaç içiyorum diye 2 kere kullandım. Ama bugün sancıyı azaltıcı ve riski önleyici olduğunu öğrendim. Gerek görüldüğünde 4 tane kullanılabiliniyor dedi.Az öncede Nst için sancı var diye yazdı ve nidicardı 4 e çıkaralım pazartesiye kadar dedi

Rabbim annene sifa versin sizede dayanma gücü versin canim insallah en kisa surede bu kotu gunleriniz biter

Sevgi karsilikli oluyor canim.
O boyle olmasa ben de olmazdim.
Saygi sart, saygi olmazsa gecim olmaz ve başlar kavgalar eşle, Allah herkesin evinde huzuru eksik birakmasin.

Allah cektirmesin,
Allah size bagislasin.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.

Ben burada cok cok ustten yaziyorum bu konuyla alakali ki kimse etkilenmesin diye.
Halbuki içimde kopanlari yazsam kucuk emrahi olurum buranın.

Anneni gittiginde bol bol op kokla..

1750 gr dı cnm. 300 gr civarı almış oldu ama geçen haftaki cihazla bu akşamki cihaz farklıydı. Boyuda fl değerine göre 43 cm görünüyor.

kilo için muzlu sütü çok öneriyorlar sütğn içine muzu ezip yemeyi. Bende son haftalarda peynirli yumurta kırıp kırıp yiyorum her sabah bazen 2 tane hatta

Benimde kayınvalidem ebe, o yardımcı olur emzirme konusunda diye düşünüyorum ama daha çok düşündüğüm kısım doğum anıydı, dediğin gibi doktorun ebesi daha yardımcı olabilir, netten banu çiftçinin videolarını izlemiştim daha önce, ıkınma nefes egzersizi falan oradan destek alırım olmadı

Nts kagidi yanindaysa resmini atabilir misin buraya canim?

Masallah canim gayet guzel kilosu bende peyniri cok tuketiyorum ya gunde 2 yumurta yiyorsam hakkini vererek peynir de yerim hatta kahvalti sonrasi keyfi peynir yerim umarim.abartmiyorumdur en son kilo yapar bana diye dolaba koyyorum ve yemiyorum

G GULCIN_87 canim allahim sana sabir versin ya inan cok üzülüyorum sana ya bir an once bu yolu hayirlisiiyla tamamlasanda kurtulsan acilarindan

Inşallah canım Allah razı olsun inşallah hepiniz hayırlısıyla tamamlayalım bu süreci.

Çok teşekkür ederim canım Allahım sana da tez sifa versin inşallah. Doktorun baya ilgili anladığım kadarıyla. Ne dediyse kullan. Ben de artık kasılmalar için nidicarti kullanayim diyorum. Ben sürekli almıyordum. Bana çok çok önce yazmıştı ataklar düşüğe sebep olur kasılma ypar diye. Ama öyle kasılma vs olmad i bende. O yüzden içmemiştim. Artık bu sıralar galiba ihtiyaç duyacağım. Sen pazartesiden sonra bırakacak mısın doktor tam olarak ne zama kadar kullanmanı istedi

37-38 e kadar devam pazartesiye kadar dozunu 4 e çıkar dedi kasılmalar azalırsa tekrar 3 e düşürecek sanırım

Nts kagidi yanindaysa resmini atabilir misin buraya canim?
Çok fazla antibiyotik kullanmıyorum ama vucüttaki bakteri dirençli .

sırasıyla 3ünüde koyuyorum cnm.

Eklentiler

• AB3E437F-2070-47E9-9CA4-38A2C6042173.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 0CEDC858-8DFB-45D6-BDC5-0481D40CE2C8.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 0CD1F653-E9AF-42BC-B3B0-BE9EE900F91A.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 38
Çok fazla antibiyotik kullanmıyorum ama vucüttaki bakteri dirençli .

sırasıyla 3ünüde koyuyorum cnm.
Sırayla olmadı resimler 1. Deki bu akşamki 2. Olan Geçen hafta cuma ilk çekildiğim 3. Nstde Cumartesi çekildiğim

Masallah canim gayet guzel kilosu bende peyniri cok tuketiyorum ya gunde 2 yumurta yiyorsam hakkini vererek peynir de yerim hatta kahvalti sonrasi keyfi peynir yerim umarim.abartmiyorumdur en son kilo yapar bana diye dolaba koyyorum ve yemiyorum
Bende peynir erimişin dışında hiç yemem hamileliğimin başlarında pek yiyemedim. Ama 5. Aydan sora eşimin sayesinde yumurtanın içinde yiyebildiğimi farkettik ve odur budur bol bol tüketmeye çalışıyorum

Arkadaşlar ben bu forumda artık yorum yapmayacağım rahat olabilirsiniz. Lütfen bu konuyu kapatın diğer arkadaşların bundan etkilenmesini istemiyorum. Hepinize hayırlı doğumlar herşey gönlünüzce olsun.
Noldu kız nereye kırmayın birbirinizi hamişler

Alper tunga öldü mü ısız ajun kaldı mı gibi olmuş sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…