2020 Şubat Anneleri

Biliyorum canım takılıyorum
Annecıgın nurlar içinde yatsın , kendını hiç yanlız hıssetme bizler ne güne duruyoruz biz uzak sayılmayız hem ,nezaman ıstersen bana gel ben gelırım lafta söylemıyorum ciddiyim ,3 sene aydınlı subede çalıştım hergün gittim geldim ,
Ayrıca kv konusunda helal olsun demekki düzgün bir insanmıski sevıyosun , kendı yasadıklarını gelinine yaşatmamış ,benım kv de çok cekmıs , 2 oglu var ben büyükle evlıyım ve kayınpeder vefat edelı bayag olmus, ogullarına çok aşık , benı çok kıskandı evlendıkten sonra , bende pek alttan alan bir tip değilim ,boşanma raddesıne bile gelmişliğimiz vardır annesı yüzünden 6sene bitti evlılıgımız , yüzyüze görsen melek gibi insan dersın ama sevmedım sevemıyorum bir türlüde sevemıcem sanıırm

Sanırm cogu kıskanıyor canim ayni duygulari besliyoruz

Sanırm cogu kıskanıyor canim ayni duygulari besliyoruz

Bende sana yazıcaktım dedıkodu konusunu şekerim , benımde arada kulagıma gelıyor hakkımda konustugu fln oyüzden sevmıyorum işte , aslan gibi cıksın karşıma derdını anlatsın vallahı saygı duyarım , korkak gibi arkadan dedıkodu yapana saygı duymam , ben kımle ne sıkıntım varsa düzgün şekilde yüzyüze konusurum , arkadan konusmak bana göre degıl , ay sinirlendım bak yine
Kıskanma hepsınde oluyor paylasamıyolar canım

Kanamam oldu , de hastaneye gel bakayım dedi, acil sezatyan kararı aldı
Suyum da iyiydi açılmam da yoktı
31+3 te doğdu bebeğim
Süt çok lazımmış ama baya az geliyor , bebeğin midesine küçülmedir hortumla süt gönderiyorlar

Sen sık sık sağmaya devam et canım şuan senin sütünden daha iyi hiç birşey gelemez kuzucuga, biliyorum kafana takıyosundur ama kendını üzmemeye calıski sütün artsın , en cok üzüntü sütü engelliyor cnku, İnşallah hemen toparlasın kollarına gelsin bebişin saglıkla

Ohooo ozaman hic sokma yanına yabancı birilerini hem kayinvaldene ayıp olur hem boşa masraf bende hiç tanımadığım birini okadar yakın istemiyorum açıkçası uzak olsak ailelerimize mutlaka düşünürdüm

Çok fazla antibiyotik kullanmıyorum ama vucüttaki bakteri dirençli .

sırasıyla 3ünüde koyuyorum cnm.
Hastanedeyim, nts den ciktim sira bekliyorum.
Senjnkiyle kiyaslamak icin istemistim cok tsk ederim canimm.
Allah razi olsun canimm.
Yakin sayiliriz aslinda ama imkansiz geliyor gidip gelmek. 1 cocukla zordu 2 çocukla düşünemiyorum bile gezmeyi :)
Ama yazin disarda oyun alani cafe tarzi bi mekanda yakin olan arkadaslarla bi plan yapip tanışmak cok güzel olurdu:)
Ah su dedikodu olayi ah.
Sevgi karşılıklı olursa vardir zaten.
Kotu davranan hic bir kv yi sevecek gelin yoktur.
Keza tersi icinde aybi sey gecerli.
Kotu kalplilere kotuler denk gelse keske dimi.

Ufo en garanti ısıtıcılardan da güvenliğinden emin olamıyorum canım. Bu arada ısısı bebeğin kafasına gelecek şekilde asmamaya dikkat et, araştırmalarımda bu konuda uyarıyorlardı.
evet cnm ufoyu tavana bakacak sekilde ve uzakda tutuyorum
aynen canim ya dedikodu ahh ahh saniyorki duymuyorum bende de bi huy var sakayla karışık laf sokarim biraz beni sevmemesinin sebebi de ben iyiye iyi kötüye kotu derim dobra olunca yalakalik yapmayinca kotu gelinim
Rabbim.bol süt versin cnm dinlen uyu ki sutun cok olsun bol su ic rabbim.ordan cikmayida nasip etsin en kisa zamanda

Canım Facebook san emzirme akademisine yazsan sana yardımcı olurlar nasıl sağlan gerektiği konusunda filan

Aynen öyle , bize bulaşmasınlar

geçmiş olsun arkadaşım tez zamanda kucağına alman dileğiyle bebeğinin

İy yapıyosun valla içimizde kalıp biz düşüncegımıze şaka fln söyleyelim onlar düşünsün

Günaydın kızlar. Dün kontrole gittik 1291 g 39 cm olmuş Gökçe'miz o sertleşmeleri anlattım hatta doktorun yanında da oldu karnımın bir yerinde yumurta gibi bir kabarma ve semsert oluyor. Evet kasılma dedi hatta rapor yazayım 3 hafta 32 de izne ayıralım seni dedi. Ben çalışmayı düşünüyordum ama mecbur ayrılcam bu gidişle. Raporu şimdilik istemedim masabaşındayım zaten 1 hafta daha gözlemleyelim düzenli olursa 20 dk da bir gibi hemen beni ara dedi. Alttan muayene etti bi sorun yok rahim boyu iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…