Tek hayalim 2.ye cok iyi bir abla olup onunla oyunlar oynayacak ve ben de yemek bulasik temizlik rahat rahat yapabilecegim
Cok mu utopik oldu ki
Benim kv disardan sert görünür, yuksek sesle konuştuğu icin de bazi insanlar kv min bagirdigini sanip alinirlar dahi.
Ama görüntüsünün aksine pamuktur.
Ben cok severim kv mi.
Zamaninda cok cekmis kv sinden,
Anlatır bazen gözleri yaşarır kiyamam.
Annem vefat edeli 16 ay oldu
Annem sagken boyle kiskanclik duygum yoktu.
Cunku bizde annemle hergun konuşur yazisirdik.
Arkadasa kimseye ihtiyacim olmazdi annem yeterdi bana. Ama o yok ve benim kimsem de yok iste
Demek istedigim kv mi ben cok sevdigim icin, ee annem de artik yasamadigi için beni de arasin kizi gibi diye sacma sapan triplerle kendi kendime küsüp kendi kendime de barışıyorum onun haberi olmadan :)
Kiskaniyorum derken de iyi kalpli olarak kiskaniyorum fesatca değil:)))
Sanırm cogu kıskanıyor canimBiliyorum canım takılıyorum
Annecıgın nurlar içinde yatsın , kendını hiç yanlız hıssetme bizler ne güne duruyoruzbiz uzak sayılmayız hem ,nezaman ıstersen bana gel ben gelırım lafta söylemıyorum ciddiyim ,3 sene aydınlı subede çalıştım hergün gittim geldim ,
Ayrıca kv konusunda helal olsun demekki düzgün bir insanmıski sevıyosun , kendı yasadıklarını gelinine yaşatmamış ,benım kv de çok cekmıs , 2 oglu var ben büyükle evlıyım ve kayınpeder vefat edelı bayag olmus, ogullarına çok aşık , benı çok kıskandı evlendıkten sonra , bende pek alttan alan bir tip değilim ,boşanma raddesıne bile gelmişliğimiz vardır annesı yüzünden 6sene bitti evlılıgımız , yüzyüze görsen melek gibi insan dersın ama sevmedım sevemıyorum bir türlüde sevemıcem sanıırm
Sanırm cogu kıskanıyor canimayni duygulari besliyoruz
Kanamam oldu , de hastaneye gel bakayım dedi, acil sezatyan kararı aldıP Prensescann öncelikle hayırlı olsun. İnşallah hemen toparlar normal sürece girersiniz. Merak ediyorum merakımı mazur gör. Sezaryen mi oldun? Suni sancı mı aldın. Açılma olmuş muydu. Olduysa kaç cm ? Doğumdan sonra sütün hemen geldi mi. Ve adını ne koydunuz
Kanamam oldu , de hastaneye gel bakayım dedi, acil sezatyan kararı aldı
Suyum da iyiydi açılmam da yoktı
31+3 te doğdu bebeğim
Süt çok lazımmış ama baya az geliyor , bebeğin midesine küçülmedir hortumla süt gönderiyorlar
Demir takviyesi olarak ne kullanıyosun peki , onu merak ettim
dr biliyor değilmi anemi olduğunuBana da günde iki tane yazmış, içmesemmi ki bu kadar yükleme oluyorsa
Demir takviyesi olarak ne kullanıyosun peki , onu merak ettim
büyük olandan aldımKıslar mustelanın hangi şampuanını alıyoruz kafam karıştı benim. büyük olanı mı alıcaz?
diğeri de yenidoğan köpük şampuan diyor, kafam karıştı.
Eki Görüntüle 2564769
Eki Görüntüle 2564770
Ohooo ozaman hic sokma yanına yabancı birilerini hem kayinvaldene ayıp olur hem boşa masraf bende hiç tanımadığım birini okadar yakın istemiyorum açıkçası uzak olsak ailelerimize mutlaka düşünürdümBenimde kayınvalidem ebe, o yardımcı olur emzirme konusunda diye düşünüyorum ama daha çok düşündüğüm kısım doğum anıydı, dediğin gibi doktorun ebesi daha yardımcı olabilir, netten banu çiftçinin videolarını izlemiştim daha önce, ıkınma nefes egzersizi falan oradan destek alırım olmadı
Hastanedeyim, nts den ciktim sira bekliyorum.Çok fazla antibiyotik kullanmıyorum ama vucüttaki bakteri dirençli .
sırasıyla 3ünüde koyuyorum cnm.
Allah razi olsun canimm.Biliyorum canım takılıyorum
Annecıgın nurlar içinde yatsın , kendını hiç yanlız hıssetme bizler ne güne duruyoruzbiz uzak sayılmayız hem ,nezaman ıstersen bana gel ben gelırım lafta söylemıyorum ciddiyim ,3 sene aydınlı subede çalıştım hergün gittim geldim ,
Ayrıca kv konusunda helal olsun demekki düzgün bir insanmıski sevıyosun , kendı yasadıklarını gelinine yaşatmamış ,benım kv de çok cekmıs , 2 oglu var ben büyükle evlıyım ve kayınpeder vefat edelı bayag olmus, ogullarına çok aşık , benı çok kıskandı evlendıkten sonra , bende pek alttan alan bir tip değilim ,boşanma raddesıne bile gelmişliğimiz vardır annesı yüzünden 6sene bitti evlılıgımız , yüzyüze görsen melek gibi insan dersın ama sevmedım sevemıyorum bir türlüde sevemıcem sanıırm
Ah su dedikodu olayi ah.Bende sana yazıcaktım dedıkodu konusunu şekerim , benımde arada kulagıma gelıyor hakkımda konustugu fln oyüzden sevmıyorum işte , aslan gibi cıksın karşıma derdını anlatsın vallahı saygı duyarım , korkak gibi arkadan dedıkodu yapana saygı duymam , ben kımle ne sıkıntım varsa düzgün şekilde yüzyüze konusurum , arkadan konusmak bana göre degıl , ay sinirlendım bak yine
Kıskanma hepsınde oluyor paylasamıyolar canım
evet cnm ufoyu tavana bakacak sekilde ve uzakda tutuyorumUfo en garanti ısıtıcılardan da güvenliğinden emin olamıyorum canım. Bu arada ısısı bebeğin kafasına gelecek şekilde asmamaya dikkat et, araştırmalarımda bu konuda uyarıyorlardı.
aynen canim ya dedikodu ahh ahh saniyorki duymuyorum bende de bi huy var sakayla karışık laf sokarimBende sana yazıcaktım dedıkodu konusunu şekerim , benımde arada kulagıma gelıyor hakkımda konustugu fln oyüzden sevmıyorum işte , aslan gibi cıksın karşıma derdını anlatsın vallahı saygı duyarım , korkak gibi arkadan dedıkodu yapana saygı duymam , ben kımle ne sıkıntım varsa düzgün şekilde yüzyüze konusurum , arkadan konusmak bana göre degıl , ay sinirlendım bak yine
Kıskanma hepsınde oluyor paylasamıyolar canım
Rabbim.bol süt versin cnm dinlen uyu ki sutun cok olsun bol su ic rabbim.ordan cikmayida nasip etsin en kisa zamandaKanamam oldu , de hastaneye gel bakayım dedi, acil sezatyan kararı aldı
31+3 te doğdu bebeğim
Süt çok lazımmış ama baya az geliyor , bebeğin midesine küçülmedir hortumla süt gönderiyorlar
Canım Facebook san emzirme akademisine yazsan sana yardımcı olurlar nasıl sağlan gerektiği konusunda filanKanamam oldu , de hastaneye gel bakayım dedi, acil sezatyan kararı aldı
31+3 te doğdu bebeğim
Hastanedeyim, nts den ciktim sira bekliyorum.
Senjnkiyle kiyaslamak icin istemistim cok tsk ederim canimm.
Allah razi olsun canimm.
Yakin sayiliriz aslinda ama imkansiz geliyor gidip gelmek. 1 cocukla zordu 2 çocukla düşünemiyorum bile gezmeyi :)
Ama yazin disarda oyun alani cafe tarzi bi mekanda yakin olan arkadaslarla bi plan yapip tanışmak cok güzel olurdu:)
Ah su dedikodu olayi ah.
Sevgi karşılıklı olursa vardir zaten.
Kotu davranan hic bir kv yi sevecek gelin yoktur.
Keza tersi icinde aybi sey gecerli.
Kotu kalplilere kotuler denk gelse keske dimi.
Kanamam oldu , de hastaneye gel bakayım dedi, acil sezatyan kararı aldı
31+3 te doğdu bebeğim
evet cnm ufoyu tavana bakacak sekilde ve uzakda tutuyorum
aynen canim ya dedikodu ahh ahh saniyorki duymuyorum bende de bi huy var sakayla karışık laf sokarimbiraz beni sevmemesinin sebebi de ben iyiye iyi kötüye kotu derim dobra olunca yalakalik yapmayinca kotu gelinim
Rabbim.bol süt versin cnm dinlen uyu ki sutun cok olsun bol su ic rabbim.ordan cikmayida nasip etsin en kisa zamanda
aynenİy yapıyosun valla içimizde kalıp biz düşüncegımıze şaka fln söyleyelim onlar düşünsün
Neden canim disari cikma ihtimalin varsa gez dolas Biraz kafan dağılırGunaydin kizlar
Bugun hic keyfim yok nedense mutsuz bir sekilde uyandim
Bilmiyorumaynen
Neden canim disari cikma ihtimalin varsa gez dolas Biraz kafan dağılır
Ayyy aynı ben. Tekmeleri karnımda değil rahim ağzında hissediyorum tamamen. Hiç dönmedi dahaBenim yularda canım DÖNMEZ sanırım genelde dönmüyor benim bebiiler bildiğin rajim ağzını tekmeliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?