Yaaa elektrik benim bu hafta sinirlerimi gerdi bana da 150 tl geldi 8-5 zaten işteyim127 tl elektrik faturası gelmiş,
2+1 evimiz.
Sizlere kac geldi bu ay?
Sinir olmamak elde değil,
150 hastane 50 ilaclar tuttu bugun.
Kizima oglana bez islak mendil alt acma vs hepsini bir alacaz o da 350 tl tutuyo.
Su gibi para gidiyor, ama su gibi gelmiyor bu paralar
Evet canim birde moralim bozuldu benim kontrolde. Dr, spinal ile alma taraftari bu defa.MasaAllah canim kilosu cok guzelbuyuyo minik guzel bir sekilde sancin icinde suanlik onemli bir sey soylememis cok sukur takip edeceksin sadece olabildiginde dinlenmeye calis artik cok az kaldi mutlu sona
Eviniz 3+1 mi?Yaaa elektrik benim bu hafta sinirlerimi gerdi bana da 150 tl geldi 8-5 zaten işteyim
Valla bu devirde kazanmasi zor ama bi kiymeti yok paranin geldigi gibi akip gidiyo kalmiyo elde avucta dogru duzgun Allah sonumuzu hayr eylesin hele 2 cocuk, 3 cocuklu olanlara daha cok yardim etsin sizlerin masrafi daha cok127 tl elektrik faturası gelmiş,
2+1 evimiz.
Sizlere kac geldi bu ay?
Sinir olmamak elde değil,
150 hastane 50 ilaclar tuttu bugun.
Kizima oglana bez islak mendil alt acma vs hepsini bir alacaz o da 350 tl tutuyo.
Su gibi para gidiyor, ama su gibi gelmiyor bu paralar
Valla nasıl 4 kilo almayı başardın. Benım haftam senden iki hafta geri ben şimdiden 13 kilo aldım. Bravo valla. Onun iki kg zaten bebişinmişKızlar anca şimdi yazabiliyorum.
Nts de sanci 2,3 defa cikti.
Dr a normalde evde surekli o sancidan oluyor dedim.
Dinlenemedigin için etkisi oluyordur dedi.
Eger aralıksız olmaya baslarsa erken doğum olur o yuzden bekleme gel hastaneye dedi.
Arada yoklama şeklinde devam ederse 3 hafta sonra gel kontrole dedi. (Once nts yine)
42 cm
2035 gr.
32+3 bugun.
Ama 32+5 cıktı.
Yuzum düştü korktum dr da anladi tabi.
Cunku normalde hep 2 gun geriden gelirdik duzenli olarak.
Sekerden mi diye sorunca yok, sat a +5 -5 fark gayet olasi ve normal bisey dedi.
Kilosuna sasirmadim diyemicem 1800 bekliyordum acikcasi.
30+3 de 1520 gr di.
Kasilmalar yüzünden progestanin bas donmesi yapmayan emsalini yazdi.
Sabah aksam icicem onu.
Kalsiyum suda eritilen oldugu icin kullanmiyorum dedim, onemli dedi ve agizdan cignemeli seklinde verdi.
Kan sulandiriciyi da 1 hafta sonra icme artik dedi.
64 kilo olmuşum
Bahar da toplam 4 kg almistim,
Bunda simdiden 4 kilo aldım bile.
3+1 ama canım salon ve küçük oda kapalı bende anlamadım valla geçim çok zorEviniz 3+1 mi?
Gerci evde de yoksunuz tum gun.
Nasil oluyor 150 tl yaa.
Ben yemedim sen ye der gibi bu faturalar resmen.
Yazik günah.
Iyi hatirlattin, bu ay exrta fırını calistirdim birkac defa. Kizima kek, kurabiye yaptim.Valla bu devirde kazanmasi zor ama bi kiymeti yok paranin geldigi gibi akip gidiyo kalmiyo elde avucta dogru duzgun Allah sonumuzu hayr eylesin hele 2 cocuk, 3 cocuklu olanlara daha cok yardim etsin sizlerin masrafi daha cokben her gun duzenli olarak ev supururum, firini en az ay da 1,2 kez acarim, neredeyse her gun ya da en kotu 2 gunde bir camasir makinesi calisir bize 80 tl geldi bu ay. Acaba beyaz esyalariniz mi cok yakiyo kizlar ? Tabi kombiyi yakmaya basladiysaniz o da elektrige yansiyo biz daha 3 gun once basladik dogalgazi yakmaya onumuzdeki ay bize de bi 90 100 arasi gelir diye dusunuyorum elektrik. Bir de ben tukettigim miktara bakiyorum faturada 25 30 tl si zaten sirf dagitim bedeli,vergisi carti curtu oluyo
Moralini yuksek tut canim az kaldi saglikla alacaksin kucagina bebisini Allah verir bir sekilde kolayligini. Esin ne is yapiyodu canim devlettekilere degismediyse 10 gun , ozelde calisanlara 3tu 5 e cikartmislar babalik izni veriyolar dogumdan sonra onu kullanir yasal hakki sonucta bir de bu seneden kalma iceride hic izni var mi ?Evet canim birde moralim bozuldu benim kontrolde. Dr, spinal ile alma taraftari bu defa.
10 gun iyi bakilman gerek dedi, bende mumkun degil 2,3 gun sonra ayaga kalkmam sart dedim. Kimse yok kv de kalamaz onun da sorumlulukları var epey. Bakalim artik Esim insallah izin alabilirde kızımın sorumlulugu onda olursa en azindan daha az yorulurum hic değilse.
Ahh canimm ben normalde 4 degil 10 alirdim da seker sebebiyle kontrollu ilerledigim icin 4 simdilik.Valla nasıl 4 kilo almayı başardın. Benım haftam senden iki hafta geri ben şimdiden 13 kilo aldım. Bravo valla. Onun iki kg zaten bebişinmiş
YEKTA61 kaburga altındaki ağrı sancıymış dikkat edin demişsin ya neyin sancısıymış? Çoğu yazışmayı kaçırdım da. Benim aynı yerde aylardır ağrım var ben hep gaz sancısı olduğunu düşündüm çünkü yemeklerden sonra artıyo sabaha geçmiş oluyo. Başka bi neden aramamıştım, seninki niyeymiş? Doğum sancısı mıymış?
Benim bir de evde buyuk 4+1 supur supur bitmiyoIyi hatirlattin, bu ay exrta fırını calistirdim birkac defa. Kizima kek, kurabiye yaptim.
Demek ki firin bu kadar fark ettirdi.
80 iyiymis valla :)
Kızlar anca şimdi yazabiliyorum.
Nts de sanci 2,3 defa cikti.
Dr a normalde evde surekli o sancidan oluyor dedim.
Dinlenemedigin için etkisi oluyordur dedi.
Eger aralıksız olmaya baslarsa erken doğum olur o yuzden bekleme gel hastaneye dedi.
Arada yoklama şeklinde devam ederse 3 hafta sonra gel kontrole dedi. (Once nts yine)
42 cm
2035 gr.
32+3 bugun.
Ama 32+5 cıktı.
Yuzum düştü korktum dr da anladi tabi.
Cunku normalde hep 2 gun geriden gelirdik duzenli olarak.
Sekerden mi diye sorunca yok, sat a +5 -5 fark gayet olasi ve normal bisey dedi.
Kilosuna sasirmadim diyemicem 1800 bekliyordum acikcasi.
30+3 de 1520 gr di.
Kasilmalar yüzünden progestanin bas donmesi yapmayan emsalini yazdi.
Sabah aksam icicem onu.
Kalsiyum suda eritilen oldugu icin kullanmiyorum dedim, onemli dedi ve agizdan cignemeli seklinde verdi.
Kan sulandiriciyi da 1 hafta sonra icme artik dedi.
64 kilo olmuşum
Bahar da toplam 4 kg almistim,
Bunda simdiden 4 kilo aldım bile.
Izinleri var epey ama genelde hastane icin kullaniyor onlari :)Moralini yuksek tut canim az kaldi saglikla alacaksin kucagina bebisini Allah verir bir sekilde kolayligini. Esin ne is yapiyodu canim devlettekilere degismediyse 10 gun , ozelde calisanlara 3tu 5 e cikartmislar babalik izni veriyolar dogumdan sonra onu kullanir yasal hakki sonucta bir de bu seneden kalma iceride hic izni var mi ?
Kiz oyle deme, 32+3 e kadar hep 2 gun geriden gelen +4 olunca ve seker gibi buyuk bi sorunun olunca ister istemez korkup uzuluyorsun.@KARABATAK_ yavrum sana yaranılmıyor :)
İnsanlar bebek haftasından ileri olunca mutlu olur. Önemli olan geriden gelmesin. Üç gün büyük olmasının şekerle ne ilgisi olabilir ki. Her şey süpermiş. Gözün aydın :)
Evet bizim sipada hep 5 gun onden gidiyodu en son ne durumdayiz bilmiyorum dr hep iri bebek olcak kafasi da buyuk diyip duruyo babaya cekecek kafasi belli oldu simdiden@KARABATAK_ yavrum sana yaranılmıyor :)
İnsanlar bebek haftasından ileri olunca mutlu olur. Önemli olan geriden gelmesin. Üç gün büyük olmasının şekerle ne ilgisi olabilir ki. Her şey süpermiş. Gözün aydın :)
Teşekkür ederiz, sürekli kaburga altında sancısı olanlar da tedbiren doktoruna görünsün o zaman. Sen nasıl oldun?evet cnm bana doktorum doğum sancısı olduğunu söyledi
Senin yerinde olsam hergun kek ve hamur isi yerdim canim ben.çok sevindim senin adına canım. Vesvese yapma kendine olumlu düşün cnm. Ben hiç dikkat etmiyorum şekere çikolatalı şeyler çok yiyorum buara benimkide tosbik görünüyor şekeri getirmiyorum aklıma
Bende cocuk olduktan sonra hic gitmese ise diye bakiyorum soyle gokten para yagsa kocam evde kalsa ne guzel bir hayallIzinleri var epey ama genelde hastane icin kullaniyor onlari :)
Zaten dogum iznini hafta sonu ile beraber 7 seklinde kullanacak da benim derdim 15 gun ise gitmesin :) bakalim nasipse bunu saglayabilirsem harika olacak. Yoksa ameliyatli olarak Bahar in altını degistirmek korkulu ruyam simdiden
Kiz oyle deme, 32+3 e kadar hep 2 gun geriden gelen +4 olunca ve seker gibi buyuk bi sorunun olunca ister istemez korkup uzuluyorsun.
Dr zaten beni oyle bi cozmus ki daha agzimi acmadan aciklama yapti.
Yoksa seker sorunum olmasa tabiki mutlu olurdum bu duruma.
Evet canım aynı gidiyorlarBızım kızların boyları aynı kiloları arasındada 60 gr varaynı gıdıyolar maşallah , çok ağrın varsa zorlama kendini istersen , tabi izne nekadar geç ayrlırsan okadar iyi ama kendinide cok zorlama derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?