2020 Şubat Anneleri

Dönenlerde rahatsız ediyor oğlan makat gelişti hiç dönmedi böyle tekme yemedim .kız baş aşağı canımı çıkarıyor. Karnımı oyuyor sürekli.
Bu şekilde de sürekli rahime baskı yapıyor vurduğu uer acıyor resmen bi de her şekil de rahatsız ediyor demekki

Evet , millet karnında hisseder ben altta hissediyorum tekmeleri doktor bişey dedi mi peki ?

Kiz guldum gunduz mu yakiyim mumu koydum cay gelin icelim tek sarmiyo
Evet canım gündüz o bir terapi varsa bir de kitabını al eline mum mümkünse kokulu olsun en romantiğinden valla çaya hayır demezdim hatta yerinde olmayı da isterdim şu an ev heryer heryerde bile diyemeyeceğim kadar dağınık Ufaklık peşimde büyük ödev soruyor ben ev toplamaya çalışıyorum

Allah yardimcin olsun canim

Aynen canim benimde eksime oluyo ozellikle yemeklerden sonra

YEKTA61 kaburga altındaki ağrı sancıymış dikkat edin demişsin ya neyin sancısıymış? Çoğu yazışmayı kaçırdım da. Benim aynı yerde aylardır ağrım var ben hep gaz sancısı olduğunu düşündüm çünkü yemeklerden sonra artıyo sabaha geçmiş oluyo. Başka bi neden aramamıştım, seninki niyeymiş? Doğum sancısı mıymış?

Bızım kızların boyları aynı kiloları arasındada 60 gr var aynı gıdıyolar maşallah , çok ağrın varsa zorlama kendini istersen , tabi izne nekadar geç ayrlırsan okadar iyi ama kendinide cok zorlama derim

aynı soruyu sormak için girdim şu an tam :) @KARABATAK_ ?
Bende kenarda beklim yazmismi diye girdiydim
Kızlar anca şimdi yazabiliyorum.
Nts de sanci 2,3 defa cikti.
Dr a normalde evde surekli o sancidan oluyor dedim.
Dinlenemedigin için etkisi oluyordur dedi.
Eger aralıksız olmaya baslarsa erken doğum olur o yuzden bekleme gel hastaneye dedi.
Arada yoklama şeklinde devam ederse 3 hafta sonra gel kontrole dedi. (Once nts yine)

42 cm
2035 gr.
32+3 bugun.
Ama 32+5 cıktı.
Yuzum düştü korktum dr da anladi tabi.
Cunku normalde hep 2 gun geriden gelirdik duzenli olarak.
Sekerden mi diye sorunca yok, sat a +5 -5 fark gayet olasi ve normal bisey dedi.

Kilosuna sasirmadim diyemicem 1800 bekliyordum acikcasi.
30+3 de 1520 gr di.

Kasilmalar yüzünden progestanin bas donmesi yapmayan emsalini yazdi.
Sabah aksam icicem onu.
Kalsiyum suda eritilen oldugu icin kullanmiyorum dedim, onemli dedi ve agizdan cignemeli seklinde verdi.

Kan sulandiriciyi da 1 hafta sonra icme artik dedi.
64 kilo olmuşum
Bahar da toplam 4 kg almistim,
Bunda simdiden 4 kilo aldım bile.

MasaAllah canim kilosu cok guzel buyuyo minik guzel bir sekilde sancin icinde suanlik onemli bir sey soylememis cok sukur takip edeceksin sadece olabildigince dinlenmeye calis artik cok az kaldi mutlu sona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…