- Emoji Skoru
- 32.162
- Puanlar
- 548
Aç radyonu koy bir çay canım halimize şükredelimGunaydin kizlar
Bugun hic keyfim yok nedense mutsuz bir sekilde uyandim
Elektrik de mi yok oh mis bir de mum yakBilmiyorumruhum bunaliyo ☹ elektriklerimizde kesildi sinir oldum hic canim kahvalti hazirlamak istemiyo oglumda tekmelerini geciriyo yine cigerime cigerime canim yaniyo
Bu şekilde de sürekli rahime baskı yapıyor vurduğu uer acıyor resmenDönenlerde rahatsız ediyor oğlan makat gelişti hiç dönmedi böyle tekme yemedim .kız baş aşağı canımı çıkarıyor. Karnımı oyuyor sürekli.
Titretiyor resmen değil miAyyy aynı ben. Tekmeleri karnımda değil rahim ağzında hissediyorum tamamen. Hiç dönmedi daha
Kiz guldumElektrik de mi yok oh mis bir de mum yak
Evet , millet karnında hisseder ben altta hissediyorum tekmeleriGözün aydın canım, çok şükür oğlunun kilosu iyiymiş kısa zamanda çıkar yoğunbakımdan inşallah. Bol bol su iç ve uyumaya çalış sütün olsun, şu an oğlun için yapacağın en önemli şey bunlar. Ben de oğlumu 33 haftalık doğum yaptım uzun süren sarılık dışında başka sıkıntımız olmamıştı. Kısa sürede de toparlamıştı gelişimi, senin bebişin de kısa sürede hepimizinkini geçecek göreceksinhep birlikte sağlıkla evinize kavuşun inşallah sakın kendini üzme herşey düzelecek sadece biraz zaman
Benimki de makat gelişti son kontrolde, ben de uzun süre oturunca rahatsız oluyorum tekmeleri de genelde alt tarafa atıyor ve acıtıyor minik yaramaz
Evet evet çok garip bi his oluşuyorTitretiyor resmen değil miben de şok etkisi yaratıyor
Evet canım gündüz o bir terapi varsa bir de kitabını al eline mum mümkünse kokulu olsun en romantiğindenKiz guldumgunduz mu yakiyim mumu koydum cay gelin icelim tek sarmiyo
Allah yardimcin olsun canimEvet canım gündüz o bir terapi varsa bir de kitabını al eline mum mümkünse kokulu olsun en romantiğindenvalla çaya hayır demezdim hatta yerinde olmayı da isterdim şu an ev heryer heryerde bile diyemeyeceğim kadar dağınık Ufaklık peşimde büyük ödev soruyor ben ev toplamaya çalışıyorum
Aynen canim benimde eksime oluyo ozellikle yemeklerden sonraBenimde bi acısı yok ama şişiyor Yaa oda çok fena canım ya benimde ağrılarım oluyor ama şükür iyi durumda şuan senin dediğin gibi kist de tetikliyor Sağ Salim almak nasip olsun kucaklarımıza inşallah meleklerimizi ya birde bu ara benim akşamları çok bulantım oluyor
aynı soruyu sormak için girdim şu an tam :) @KARABATAK_ ?@KARABATAK_ naptın?
Bende kenarda beklimaynı soruyu sormak için girdim şu an tam :) @KARABATAK_ ?
Ay o beter ya canımAynen canim benimde eksime oluyo ozellikle yemeklerden sonra
Bızım kızların boyları aynı kiloları arasındada 60 gr varGünaydın kızlar. Dün kontrole gittik 1291 g 39 cm olmuş Gökçe'mizo sertleşmeleri anlattım hatta doktorun yanında da oldu karnımın bir yerinde yumurta gibi bir kabarma ve semsert oluyor. Evet kasılma dedi hatta rapor yazayım 3 hafta 32 de izne ayıralım seni dedi. Ben çalışmayı düşünüyordum ama mecbur ayrılcam bu gidişle. Raporu şimdilik istemedim masabaşındayım zaten 1 hafta daha gözlemleyelim düzenli olursa 20 dk da bir gibi hemen beni ara dedi. Alttan muayene etti bi sorun yok rahim boyu iyi dedi.
@KARABATAK_ naptın?
aynı soruyu sormak için girdim şu an tam :) @KARABATAK_ ?
Kızlar anca şimdi yazabiliyorum.Bende kenarda beklimyazmismi diye girdiydim
MasaAllah canim kilosu cok guzelKızlar anca şimdi yazabiliyorum.
Nts de sanci 2,3 defa cikti.
Dr a normalde evde surekli o sancidan oluyor dedim.
Dinlenemedigin için etkisi oluyordur dedi.
Eger aralıksız olmaya baslarsa erken doğum olur o yuzden bekleme gel hastaneye dedi.
Arada yoklama şeklinde devam ederse 3 hafta sonra gel kontrole dedi. (Once nts yine)
42 cm
2035 gr.
32+3 bugun.
Ama 32+5 cıktı.
Yuzum düştü korktum dr da anladi tabi.
Cunku normalde hep 2 gun geriden gelirdik duzenli olarak.
Sekerden mi diye sorunca yok, sat a +5 -5 fark gayet olasi ve normal bisey dedi.
Kilosuna sasirmadim diyemicem 1800 bekliyordum acikcasi.
30+3 de 1520 gr di.
Kasilmalar yüzünden progestanin bas donmesi yapmayan emsalini yazdi.
Sabah aksam icicem onu.
Kalsiyum suda eritilen oldugu icin kullanmiyorum dedim, onemli dedi ve agizdan cignemeli seklinde verdi.
Kan sulandiriciyi da 1 hafta sonra icme artik dedi.
64 kilo olmuşum
Bahar da toplam 4 kg almistim,
Bunda simdiden 4 kilo aldım bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?