2020 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Evelsigün gece eve hırsız girdi , telefonlar cüzdanlar gitti, 2 gündür hiç iyi değilim ,ilk defa böyle birşey yaşadım

Geçmiş olsun canım. Gece gece çok kötü Allah korumuş sizi. Kızın nasıl farketmedi demi? Yavrum bilirse etkilenir, korkar.

Günaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Evelsigün gece eve hırsız girdi , telefonlar cüzdanlar gitti, 2 gündür hiç iyi değilim ,ilk defa böyle birşey yaşadım
Ay şok oldum okuyunca gozlerim fal taşı gibi portledi.
Büyük geçmiş olsun canim benim yaa.
Telefonlar yatak odasi komidinin orada miydi ?
Nasil girmis ya hirsiz?
Eviniz kacinci kat?
Kilitlemiyor muydunuz dis kapiyi ustten?

Allah im korumuş sizleri

Geçmiş olsun canım. Gece gece çok kötü Allah korumuş sizi. Kızın nasıl farketmedi demi? Yavrum bilirse etkilenir, korkar.

Aynen öyle bende kızımda normalde çıt sesine uyanırız normalde ama hiç duymadık iyikide uyanmamışız diyorum,
Sende rahatsızlanmıssın sanırım nasıl oldun?
Hay Allah ya Allah korusun karşılaşmasının demi

Karşılaşmadık iyiki , sabah uyandığımızda farkettik

Sağol canımbenım, 1. Kattayız kapı kitliydi ama açmış , adam gelip odadan almış eşimle benım başımızda duran telefonları, dün gecede korkudan uyuyamadım , sersem gibiyim şuan,
Allah kımseye yasatmasın valla sizde kapılarınızı çamlarınızı kitlenin muhakkak ihmal etmeyen

Allah im inanamiyorum yaa.
Bizim ev 10.katta aliskanlik ustten hep kitliyorum. Ama kilitliyken bile girmis baksana
Caniniza kiziniza zarar gelmedigi icin sadaka verin canim.
Nasil profesyonelseler çıt sesi yapmadan girebiliyorlar adiler.

inanamıyorum yaa çok geçmiş olsun
insan çok korkar etkilenir tabii ya. nasıl duyurmadan o kilitli kapıyı açıp girdi üstelik yatak odasına kadar ya inanılır gibi değil bir daha yaşatmasın allah çok geçmiş olsun canım benim.

Allah im inanamiyorum yaa.
Bizim ev 10.katta aliskanlik ustten hep kitliyorum. Ama kilitliyken bile girmis baksana
Caniniza kiziniza zarar gelmedigi icin sadaka verin canim.
Nasil profesyonelseler çıt sesi yapmadan girebiliyorlar adiler.

AYnen öyle canım zaten o an direk Ela’yı düşündüm kendını fln unutuyorsun ,allah kımseye yaşatmasın

Sağolasın kuzum valla bizde hayret içindeyiz , saat 2de yeni kapı için ölçü almaya gelcekler Allah’a emanetiz valla

Cnm çok geçmiş olsun çok korkmuşsundr

Kizlar dun kitap siparisi verdim hamilelikle ilgili. Sonra da biraz arastirirken e kitap sayfalri buldum ucretsiz. Bir tanesini cok kullanisli buldum hatta bir kitap indirdim modern bebek bakimi kitabin ismi dun okumaya basladim telefondan o kadar guzel bir kitap ki bebegin ilk dogumundan itibaren yapilan testleri yasanabilecek hastaligim sebeplerini hangi kanin ne icin alindigini herseyi anlatiyor. Sarilik konusu benim cok dikkatimi cekti cok guzel aydinlandim. 0-12 ay arasi sureci anltiyor ben suan hastaneden cikma kismina geldim kitapta. Indirmek isteyenler icin ornek sayfalari birakiyorum. Site ismi burdan verilir mi bilmiyorum ama ozelden yazarim.

Eklentiler

• 62388ED1-9ACE-4721-9761-1ACABE6D7681.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 37
  • A64FA183-2529-4502-8FC3-DFC4670F9930.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 37
  • C6109E34-5A7F-4C6E-8F78-9AA2B2ABFA9E.webp
    47 KB · Görüntüleme: 38
Kitap o kadar guzel anlatmis ki bebegin ilk 10 gununun asiri onemli oldugunu. Bir zurafa dogum yaptiktan sonra yavrusu hemen yurumeye baslar diyor. Insan yavrusu muhtac dogar cunku insanlarda gebelik sureci olmasi gerektiginden kisadir yavru gelisimini annenin karninda tamamen tamamlayamiyor bebeklerin kafalari buyuk oluyor ve bu da anne karninda sanciya erken doguma sebep oluyor. Ilk 1 sene bebek icin cok cok onemli zamanlarmis kafa vucut orantisi da olusuyormus

Günaydın güzel anneler hepimiz ağrısız, sızısız günler geçirelim bebişlerimiz vaktinde sağlıkla gelsin inş
G GULCIN_87 canım gelişmelere çok sevindim inş 3 hafta daha durur bebişin karnında vaktinde alırsın kucağına. Dualarım seninle
Canan_Ela canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun

Benim 2 gündür karnım çok yumuşak bebeğin hareketleride güçsüzleşti seyrekleşti korkmaya başladım ağrım falan yok ama normal mi
Ne güzel bıcır bıcır hareket ediyodu korkmalımıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…