Günaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Evelsigün gece eve hırsız girdi , telefonlar cüzdanlar gitti, 2 gündür hiç iyi değilim ,ilk defa böyle birşey yaşadım
Daha iyiyim canim.Canım kasılmaların nasıl oldu? Magnezyum bana iyi geldi baya azaldı. Bu hafta daha dinç hissediyorum hem kendimi
Hay Allah ya Allah korusun karşılaşmasının demiGünaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Evelsigün gece eve hırsız girdi , telefonlar cüzdanlar gitti, 2 gündür hiç iyi değilim ,ilk defa böyle birşey yaşadım
Ay şok oldum okuyunca gozlerim fal taşı gibi portledi.Günaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Geçmiş olsun canım. Gece gece çok kötü Allah korumuş sizi. Kızın nasıl farketmedi demi? Yavrum bilirse etkilenir, korkar.
Hay Allah ya Allah korusun karşılaşmasının demi
Ay şok oldum okuyunca gozlerim fal taşı gibi portledi.
Büyük geçmiş olsun canim benim yaa.
Telefonlar yatak odasi komidinin orada miydi ?
Nasil girmis ya hirsiz?
Eviniz kacinci kat?
Kilitlemiyor muydunuz dis kapiyi ustten?
Allah im korumuş sizleri
Allah im inanamiyorum yaa.Sağol canımbenım, 1. Kattayız kapı kitliydi ama açmış , adam gelip odadan almış eşimle benım başımızda duran telefonları, dün gecede korkudan uyuyamadım , sersem gibiyim şuan,
Allah kımseye yasatmasın valla sizde kapılarınızı çamlarınızı kitlenin muhakkak ihmal etmeyen
inanamıyorum yaa çok geçmiş olsunSağol canımbenım, 1. Kattayız kapı kitliydi ama açmış , adam gelip odadan almış eşimle benım başımızda duran telefonları, dün gecede korkudan uyuyamadım , sersem gibiyim şuan,
Allah kımseye yasatmasın valla sizde kapılarınızı çamlarınızı kitlenin muhakkak ihmal etmeyen
Allah im inanamiyorum yaa.
Bizim ev 10.katta aliskanlik ustten hep kitliyorum. Ama kilitliyken bile girmis baksana
Caniniza kiziniza zarar gelmedigi icin sadaka verin canim.
Nasil profesyonelseler çıt sesi yapmadan girebiliyorlar adiler.
inanamıyorum yaa çok geçmiş olsun
insan çok korkar etkilenir tabii ya. nasıl duyurmadan o kilitli kapıyı açıp girdi üstelik yatak odasına kadar ya inanılır gibi değilbir daha yaşatmasın allah çok geçmiş olsun canım benim.
Cnm çok geçmiş olsun çok korkmuşsundrSağol canımbenım, 1. Kattayız kapı kitliydi ama açmış , adam gelip odadan almış eşimle benım başımızda duran telefonları, dün gecede korkudan uyuyamadım , sersem gibiyim şuan,
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Geçmiş olsun cnm siz evdeyken mi girdiGünaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Canim cok gecmis olsun rabbim tekrar yasatmasin ya en korktugum sey size birsey olmamis. Şükür kiGünaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?