2020 Şubat Anneleri

biz ekstra yanıyoruz o tamam da havalar da hiç aralık havası değil. üç kıştır burada kar yağmadı yüksekler dışında şehre yağamadı yani. Begüm heyecanla kar yağmasını bekliyor, yılbaşı ağacını kurucaz ama kar yağmadı diyor kıyamam inşallah bu yıl yağar, mevsimleri mahvettik vallahi

vücut ısımız fazla demekki hamilelikte. yazın doğuranlar nasıl dayanıyor yaa ben kızımı da kışın doğurdum vallahi düşünemiyorum yazın ortasında kendimi bu halde

doğalgaz faturası bu sene herkesi şok edecek. millet daha kasım ayında isyan bayraklarını çekti. çok zam geldi çok.
geçen yıl en fazla 240 lira ödemiştik, bu yıl daha 15 gün doğru düzgün yakmadık 160 lira gelmiş.

Iyi akşamlar kızlar gecmisi cok okuyamadim hastananede yatan erken doğum riski olup evde yatan tedavi gören, eli kalbinde bebişini sağlıkla bekleyen tüm hamiş arkadaşlarım geçmiş olsun sağ selamet huzurla kucağımıza alalım inşallah
Bende gecen hafta cuma ciktim hastaneden 10 gün kadar kaldim idrar yolu enfeksiyonu gecmis şükür sanci da günde bir yada iki kez çıkınca birakti doktorum. Ama asil korktugum rahim boyunun kısalması yatak istiharati şartı ile evdeyim annem geldi memleketten.
Allahim 36-37 haftalari atlatirim insallah

İnşaAllah iyi olursun cnm bebeğini zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim
Her şey güzel olacak inşallah. Bence de kalan vakti hastanede geçirmek zor olsa da içinin rahat olmasını sağlıycağı için daha iyi olcak. Kalan günler ataksız ve sancısız su gibi akıp geçsin :)
Canım şu anda hastanede olman daha güvenli bence de. En uygun zamanda sağlıkla gelsin kuzun
Sende rahatsızlanmıssın sanırım nasıl oldun?
G GULCIN_87 Cnm çok geçmiş tam vaktinde saglikla gelsin bebişin inşallah

Kızlar dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Sahra canım benim de rahîm agzim kısalmış 22 mm ölçtü doktor. Senin kaç çıktı? Dinlen bol bol yat. Ben bu yüzden yatıyorum magnezyum veriliyor hastanede yaptığım süre içinde azar azar makineye bagli. Dun aksamdan suana kadar toplamda 356.8 ml verildi 1000 ml nin. Hastane koridorunda yürümek bile yasak. Inşallah senin bebişin de diğer tüm bebisler de benim bebişim de sağlıkla ve vaktiyle gelir

of çok zor bi durum korkusu , geömiş olsun
Canım İyi ki uyanmamışsınız çok geçmiş olsun.

Sevindim canım. Benim de kayınvalidem her gün yemeğe çağırıyor sağ olsun. Pek yorulmuyorum sayesinde. İyi ki varlar
Cok gecmis olsun canim
Çok çok geçmiş olsun cnm Allah korusun sizi ve evinizi
Çok geçmiş olsun canım. rabbim korumuş

Canlarım çok sağolun allah razı olsun hepınızden

22 çok mu kısa oluyomuş canım? bana pazartesi 38 normal dedide kaç riskli acaba

Aynen herkes üşüyor ben yanıyorum ama çocuklar için akşamları yakıyoruz kombiyi

Anne sutu ile bebege gecen gecmeyen seyler

Eklentiler

• 91FDA861-CA3B-4F75-8498-3C2A172BFB2B.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 92BE4530-9560-466A-9479-3D5EF361BAD4.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 2773C174-0B66-4836-9C54-D7D19AFA26E9.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 654BCCD2-F48D-4F2E-81DC-952ADE8972BD.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 6D16A120-6848-43FA-848F-C9A3D8DEC150.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 37
Yazın doğurmak öyle zor ki doğurmak değil de hamileliğin son zaman larında olmak şişuorsun sıcaktan mahvoluyorsun nefes almak bile çok zor oluyor hele de sıcak bir memleketteysen

Vala bende usuyen biriyim sicak basiyor bana da benn aciom cam kapi esim dondum nereyi açtın gene diyo bu arada dogalgaz bana ilk 180 geldi 2. Ay 470 geldi yeni bina ustum bos altimda ona gore yakio evimde buyuk rekor bende anlicaniz sizinkiler bal kaymak

Amin canim inşallah Benim yanlış anlamadiysam 10 ml cnm ama açılma yok kafasını cok dayamış rahim yoluna hastanede bana sanci durdurucu bir ilac verildi ciğer geliştirici iğne yapildi hafta da bir pruloton depot vurulucam ve haftalik kont bu hafta yine ayniydi uzunluk bakalım uzun kalirlarda büyürler inşallah
Hii birde doktor böyle olup 38-39. haftalara gelen cok hastam oldu dedi kendisi riskli gebelik uzmani zaten önce Allaha sonra doktora güveniyoruz iste

çok çok geçmiş olsun, annen de gelmiş çok güzel. sakın kendini yorma, az zamanımız kaldı şöyle 3-4 haftayı atlatırsak her şey çok güzel olacak. iyi hissedip kendini yoracak şeyler yapma sakın. tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah

Aynen herkes üşüyor ben yanıyorum ama çocuklar için akşamları yakıyoruz kombiyi
Yazın doğurmak öyle zor ki doğurmak değil de hamileliğin son zaman larında olmak şişuorsun sıcaktan mahvoluyorsun nefes almak bile çok zor oluyor hele de sıcak bir memleketteysen
ay okuyunca bile sıcak bastı
bizim buranın yazı da aşırı nemli yapış yapış mahvolurdum herhalde. klimayı açıp eve hapsolurdum muhtemelen. ikinciyi de planlı olarak kışa denk getirmeye çalıştım, planım tuttu şükür kışın doğurmanın da zorlukları var ama yaza göre daha iyi bence.

ay sen bu kış yandın desene
faturalar çok konuşulacak bu kış belliki

Amin canım benim çok teşekkür ederim inşallah

İyi ki uyanmamışsınız, karşılaşmak çok kötü olurdu Allah korumuş, çok geçmiş olsun

22 çok mu kısa oluyomuş canım? bana pazartesi 38 normal dedide kaç riskli acaba

Hiç bilmiyorum 22 mm değildi benim önceki günlerde. Çok yakın bir zamanda gene bakmıştı o zaman böyle ölçmedi sıkıntı yok gayet iyi demişti.

Bana ne güzel moral verdin anlatamam. Inşallah bizler de o haftaları görürüz. Nasıl da güzel olur

P Prensescann canım nasılsın? her şey yolunda mı oğlunun durumu nasıl, merak ettim seni.

Ben de çok merak ediyorum nasıl acaba bebeğin durumu? Aklımdan hep geçiriyorum. Inşallah her geçen gün daha iyiye gidiyordur.

Maalesef cnm öyle oldu başta antibiyotik kullanmış olsaydım iyileşecekti ve süreç bu şekilde olmayacaktı.Normal yaşantımda çok enerjik hareketli ve tezcanlı biriyim. Oyüzden duruma adapte olmakta çok zorlanıyorum.Hastalığımı kabullenemiyoruö hep iyi olcam diye bekliyoruö az iyi hissetsem bişeyler yapasım geliyor. Şimdi kayınvalidem geldi daha yormam kendimi yanımda birinin olması iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…