biz ekstra yanıyoruz o tamam da havalar da hiç aralık havası değil. üç kıştır burada kar yağmadı yüksekler dışında şehre yağamadı yani. Begüm heyecanla kar yağmasını bekliyor, yılbaşı ağacını kurucaz ama kar yağmadı diyor kıyamamSorma canım bende yanıyorum evde bıgün 30’a düşürdüm kombiyi ama iyi içerisi kendim tişörtle dolanıyorum gece nerdeyse sıcaktan çıplak yatıyorum yine de boynum ıslak kalkıyorum çok sıcakkkkk
vücut ısımız fazla demekki hamilelikte. yazın doğuranlar nasıl dayanıyor yaa ben kızımı da kışın doğurdum vallahi düşünemiyorum yazın ortasında kendimi bu haldeBende öyleyim üstten cam açık oturuyorum bütün gün akşamları kapatıyorum hatta salonun peteği açık kalmış cam açık 1 saat önce farkettim Kapattım bakalım banada kaç gelicek kısa kollu kapriyle oturuyorum
Benim ev merkezi sistem 5 e kadar ayarı var yatarken sona alıyorum el değmiyo ev genel olarak sıcak oluyo zaten ama balkona çık buz gibi hava oluyo
Gecen sene çalışıyodum akşamları açıyoduk en fazla su dahil sıcak su ve ısınma 179 tl ödedik bu sene nasıl olucak acaba bakalım
Çok geçmiş olsun canım. rabbim korumuşHepınıze çok teşekküresederım kızlar çok sağolun
İnşaAllah iyi olursun cnm bebeğini zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim
Her şey güzel olacak inşallah. Bence de kalan vakti hastanede geçirmek zor olsa da içinin rahat olmasını sağlıycağı için daha iyi olcak. Kalan günler ataksız ve sancısız su gibi akıp geçsin :)
Canım şu anda hastanede olman daha güvenli bence de. En uygun zamanda sağlıkla gelsin kuzun
Sende rahatsızlanmıssın sanırım nasıl oldun?
Iyi akşamlar kızlar gecmisi cok okuyamadim hastananede yatan erken doğum riski olup evde yatan tedavi gören, eli kalbinde bebişini sağlıkla bekleyen tüm hamiş arkadaşlarım geçmiş olsun sağ selamet huzurla kucağımıza alalım inşallah
Bende gecen hafta cuma ciktim hastaneden 10 gün kadar kaldim idrar yolu enfeksiyonu gecmis şükür sanci da günde bir yada iki kez çıkınca birakti doktorum. Ama asil korktugum rahim boyunun kısalması yatak istiharati şartı ile evdeyim annem geldi memleketten.
Allahim 36-37 haftalari atlatirim insallah
of çok zor bi durum korkusu , geömiş olsun
Canım İyi ki uyanmamışsınız çok geçmiş olsun.
Sevindim canım. Benim de kayınvalidem her gün yemeğe çağırıyor sağ olsun. Pek yorulmuyorum sayesinde. İyi ki varlar
Cok gecmis olsun canim
Çok çok geçmiş olsun cnm Allah korusun sizi ve evinizi
Çok geçmiş olsun canım. rabbim korumuş
22 çok mu kısa oluyomuş canım? bana pazartesi 38 normal dedide kaç riskli acabaKızlar dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sahra canım benim de rahîm agzim kısalmış 22 mm ölçtü doktor. Senin kaç çıktı? Dinlen bol bol yat. Ben bu yüzden yatıyorum magnezyum veriliyor hastanede yaptığım süre içinde azar azar makineye bagli. Dun aksamdan suana kadar toplamda 356.8 ml verildi 1000 ml nin. Hastane koridorunda yürümek bile yasak. Inşallah senin bebişin de diğer tüm bebisler de benim bebişim de sağlıkla ve vaktiyle gelir
Aynen herkes üşüyor ben yanıyorum ama çocuklar için akşamları yakıyoruz kombiyiAralık ayı bitecek şu havaya bakın yacamları açtım yine de yanıyorum. eşim diyor ki o kadar da değil seni ateş basıyor herhalde diyor. sizde de böyle bir durum var mı kızlar? ben normalde üşüyen biriyimdir, geceleri uyurken bile terliyorum.
bir iki güdür kombiyi kapattım ama geceleri de soğuk evde çocuk var. eşim gidip açıyor ben gidip kapatıyorumdaha bir ay bile doğru düzgün açmadık 160 lira da fatura geldi ohh yandan yandan bakalım napıcaz bu zamlarla bu kış
Yazın doğurmak öyle zor ki doğurmak değil de hamileliğin son zaman larında olmak şişuorsun sıcaktan mahvoluyorsun nefes almak bile çok zor oluyor hele de sıcak bir memleketteysenbiz ekstra yanıyoruz o tamam da havalar da hiç aralık havası değil. üç kıştır burada kar yağmadı yüksekler dışında şehre yağamadı yani. Begüm heyecanla kar yağmasını bekliyor, yılbaşı ağacını kurucaz ama kar yağmadı diyor kıyamaminşallah bu yıl yağar, mevsimleri mahvettik vallahi
vücut ısımız fazla demekki hamilelikte. yazın doğuranlar nasıl dayanıyor yaa ben kızımı da kışın doğurdum vallahi düşünemiyorum yazın ortasında kendimi bu halde
doğalgaz faturası bu sene herkesi şok edecek. millet daha kasım ayında isyan bayraklarını çekti. çok zam geldi çok.
geçen yıl en fazla 240 lira ödemiştik, bu yıl daha 15 gün doğru düzgün yakmadık 160 lira gelmiş.
Vala bende usuyen biriyim sicak basiyor bana da benn aciom cam kapi esim dondum nereyi açtın gene diyo bu arada dogalgaz bana ilk 180 geldi 2. Ay 470 geldi yeni bina ustum bos altimda ona gore yakio evimde buyuk rekor bende anlicaniz sizinkiler bal kaymakAralık ayı bitecek şu havaya bakın yacamları açtım yine de yanıyorum. eşim diyor ki o kadar da değil seni ateş basıyor herhalde diyor. sizde de böyle bir durum var mı kızlar? ben normalde üşüyen biriyimdir, geceleri uyurken bile terliyorum.
bir iki güdür kombiyi kapattım ama geceleri de soğuk evde çocuk var. eşim gidip açıyor ben gidip kapatıyorumdaha bir ay bile doğru düzgün açmadık 160 lira da fatura geldi ohh yandan yandan bakalım napıcaz bu zamlarla bu kış
Amin canim inşallahKızlar dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sahra canım benim de rahîm agzim kısalmış 22 mm ölçtü doktor. Senin kaç çıktı? Dinlen bol bol yat. Ben bu yüzden yatıyorum magnezyum veriliyor hastanede yaptığım süre içinde azar azar makineye bagli. Dun aksamdan suana kadar toplamda 356.8 ml verildi 1000 ml nin. Hastane koridorunda yürümek bile yasak. Inşallah senin bebişin de diğer tüm bebisler de benim bebişim de sağlıkla ve vaktiyle gelir
çok çok geçmiş olsun, annen de gelmiş çok güzel. sakın kendini yorma, az zamanımız kaldı şöyle 3-4 haftayı atlatırsak her şey çok güzel olacak. iyi hissedip kendini yoracak şeyler yapma sakın. tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallahIyi akşamlar kızlar gecmisi cok okuyamadim hastananede yatan erken doğum riski olup evde yatan tedavi gören, eli kalbinde bebişini sağlıkla bekleyen tüm hamiş arkadaşlarım geçmiş olsun sağ selamet huzurla kucağımıza alalım inşallah
Bende gecen hafta cuma ciktim hastaneden 10 gün kadar kaldim idrar yolu enfeksiyonu gecmis şükür sanci da günde bir yada iki kez çıkınca birakti doktorum. Ama asil korktugum rahim boyunun kısalması yatak istiharati şartı ile evdeyim annem geldi memleketten.
Allahim 36-37 haftalari atlatirim insallah
Aynen herkes üşüyor ben yanıyorum ama çocuklar için akşamları yakıyoruz kombiyi
ay okuyunca bile sıcak bastıYazın doğurmak öyle zor ki doğurmak değil de hamileliğin son zaman larında olmak şişuorsun sıcaktan mahvoluyorsun nefes almak bile çok zor oluyor hele de sıcak bir memleketteysen
ay sen bu kış yandın deseneVala bende usuyen biriyim sicak basiyor bana da benn aciom cam kapi esim dondum nereyi açtın gene diyo bu arada dogalgaz bana ilk 180 geldi 2. Ay 470 geldi yeni bina ustum bos altimda ona gore yakio evimde buyuk rekor bende anlicaniz sizinkiler bal kaymak
Amin canım benim çok teşekkür ederim inşallahçok çok geçmiş olsun, annen de gelmiş çok güzel. sakın kendini yorma, az zamanımız kaldı şöyle 3-4 haftayı atlatırsak her şey çok güzel olacak. iyi hissedip kendini yoracak şeyler yapma sakın. tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah ❤
ay okuyunca bile sıcak bastı
bizim buranın yazı da aşırı nemli yapış yapış mahvolurdum herhalde. klimayı açıp eve hapsolurdum muhtemelen. ikinciyi de planlı olarak kışa denk getirmeye çalıştım, planım tuttu şükürkışın doğurmanın da zorlukları var ama yaza göre daha iyi bence.
ay sen bu kış yandın desene
faturalar çok konuşulacak bu kış belliki
İyi ki uyanmamışsınız, karşılaşmak çok kötü olurdu Allah korumuş, çok geçmiş olsunAynen öyle bende kızımda normalde çıt sesine uyanırız normalde ama hiç duymadık iyikide uyanmamışız diyorum,
Sende rahatsızlanmıssın sanırım nasıl oldun?
Karşılaşmadık iyiki , sabah uyandığımızda farkettik
22 çok mu kısa oluyomuş canım? bana pazartesi 38 normal dedide kaç riskli acaba
Bana ne güzel moral verdin anlatamam. Inşallah bizler de o haftaları görürüz. Nasıl da güzel olurAmin canim inşallahBenim yanlış anlamadiysam 10 ml cnm ama açılma yok kafasını cok dayamış rahim yoluna hastanede bana sanci durdurucu bir ilac verildi ciğer geliştirici iğne yapildi hafta da bir pruloton depot vurulucam ve haftalik kont bu hafta yine ayniydi uzunluk bakalım uzun kalirlarda büyürler inşallah
Hii birde doktor böyle olup 38-39. haftalara gelen cok hastam oldu dedi kendisi riskli gebelik uzmani zaten önce Allaha sonra doktora güveniyoruz iste
P Prensescann canım nasılsın? her şey yolunda mı oğlunun durumu nasıl, merak ettim seni.
ya canım senin de bu enfeksiyon nelere sebep oldu böyle ya. yanılmıyorum di mi her şey o enfeksiyonun bir türlü geçmemesiyle başladı sanırım? işte ufak deyip önemsememezlik etmemek lazım kesinlikle. sen bir de dinlenmen gerekirken baza falan kaldırıyorsun aman aman korkutmak için demiyorum da şakaya gelmez artık bu haftalardan sonra. otur evinde dinlen sakın iş yapma, gerekirse kadın tutarsın yarım gün gelir siler süpürür.
Ay kıyamam yaaynen ya çocuklara çok zülüyorum kızım karanlıkta biniyor servise geçen erken bırakmış okula kimsede yokmuş kokrmuş karanlıktı ben açtım ışıkları dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?