Cnm muhakkak durumu doktoruna söylemelisin hazırlıkları bitircem derken ya aniden suyun gelirse. Ben mesela doğumun erken olması ihtimaline karşı ilaç kullanıyorum ayrıca bebek için ciğer geliştirici aşı yapıldı. Eğer böyle bir riskin varsa bebeğin için kötü bir durum. Solunumunun gelişmesi lazım. Yoksa Allah korusun çok uzun zaman kövezde kalırBenim de alt kasıklarımda ağrı oluyor birazcık ayakta kalsam benim de yanımda kimse yok canım dinlenebildiğin kadar dinlenmeye çalış ben de doktora gitmeye korkuyorum neden dersen yatman lazım diyecek büyük ihtimal ama böylr devam ederse doktora söyleyeceğim mecburve daha hazırlıklarım tam bitmedi... Ben artık yemek haricinde ev işlerini bıraktım eşim yapabildiği kadarını yapıyor sağolsun napalım biraz daha dayanacağız
Endişe etme olabilir ama belirgin şekilde hareketleri azalırsa muhakkak doktoruna söylemen gerekir. Muayene olur rahatlarsın. Kontrol ne zaman?Benim 2 gündür karnım çok yumuşak bebeğin hareketleride güçsüzleşti seyrekleşti korkmaya başladım ağrım falan yok ama normal mi
Ne güzel bıcır bıcır hareket ediyodu korkmalımıyım ya
Pazartesiydi daha yeni herşey normaldi rahim ağzı uzunluğu suyu falan bugün birazdaha hareketli düne bakarak günde 10 dan fazla ediyo doktor 10 dan fazlaysa endişe etme demişti ama bilemedim haftaya giderim böyle devam ederse yada cumartesi normaldir tabide bi doğursam rahatlıcam artıkEndişe etme olabilir ama belirgin şekilde hareketleri azalırsa muhakkak doktoruna söylemen gerekir. Muayene olur rahatlarsın. Kontrol ne zaman?
Kizlar dun kitap siparisi verdim hamilelikle ilgili. Sonra da biraz arastirirken e kitap sayfalri buldum ucretsiz. Bir tanesini cok kullanisli buldum hatta bir kitap indirdim modern bebek bakimi kitabin ismi dun okumaya basladim telefondan o kadar guzel bir kitap ki bebegin ilk dogumundan itibaren yapilan testleri yasanabilecek hastaligim sebeplerini hangi kanin ne icin alindigini herseyi anlatiyor. Sarilik konusu benim cok dikkatimi cekti cok guzel aydinlandim. 0-12 ay arasi sureci anltiyor ben suan hastaneden cikma kismina geldim kitapta. Indirmek isteyenler icin ornek sayfalari birakiyorum. Site ismi burdan verilir mi bilmiyorum ama ozelden yazarim.
ya canım senin de bu enfeksiyon nelere sebep oldu böyle ya. yanılmıyorum di mi her şey o enfeksiyonun bir türlü geçmemesiyle başladı sanırım? işte ufak deyip önemsememezlik etmemek lazım kesinlikle. sen bir de dinlenmen gerekirken baza falan kaldırıyorsun aman aman korkutmak için demiyorum da şakaya gelmez artık bu haftalardan sonra. otur evinde dinlen sakın iş yapma, gerekirse kadın tutarsın yarım gün gelir siler süpürür.Cnm muhakkak durumu doktoruna söylemelisin hazırlıkları bitircem derken ya aniden suyun gelirse. Ben mesela doğumun erken olması ihtimaline karşı ilaç kullanıyorum ayrıca bebek için ciğer geliştirici aşı yapıldı. Eğer böyle bir riskin varsa bebeğin için kötü bir durum. Solunumunun gelişmesi lazım. Yoksa Allah korusun çok uzun zaman kövezde kalır
Canım çok geçmiş olsun hani derler ya canınıza birleyen olmamış gelen mala gelsin ama tabi insan bir şok yaşıyor ve uzun süre çıkamıyor helede hamileyken kimsenin başına gelmesin böyle şeylerGünaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Evelsigün gece eve hırsız girdi , telefonlar cüzdanlar gitti, 2 gündür hiç iyi değilim ,ilk defa böyle birşey yaşadım
Canım bana da gönderir misinKizlar dun kitap siparisi verdim hamilelikle ilgili. Sonra da biraz arastirirken e kitap sayfalri buldum ucretsiz. Bir tanesini cok kullanisli buldum hatta bir kitap indirdim modern bebek bakimi kitabin ismi dun okumaya basladim telefondan o kadar guzel bir kitap ki bebegin ilk dogumundan itibaren yapilan testleri yasanabilecek hastaligim sebeplerini hangi kanin ne icin alindigini herseyi anlatiyor. Sarilik konusu benim cok dikkatimi cekti cok guzel aydinlandim. 0-12 ay arasi sureci anltiyor ben suan hastaneden cikma kismina geldim kitapta. Indirmek isteyenler icin ornek sayfalari birakiyorum. Site ismi burdan verilir mi bilmiyorum ama ozelden yazarim.
buraya yaz sıkıldıkça sohbet ederiz zaman geçer :)Evet daha huzurluyum hastanede. Inşallah zamanla aynı şeyleri düşünürüm sıkılmam daha cicim günlerim bunlarYan odalardan bebek sesi geliyor sanırım kucaklarina alanlar oluyor. Içim gidiyor :) Allahım hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah
Sorma canım bende yanıyorum evde bıgün 30’a düşürdüm kombiyi ama iyi içerisi kendim tişörtle dolanıyorum gece nerdeyse sıcaktan çıplak yatıyorum yine de boynum ıslak kalkıyorum çok sıcakkkkkAralık ayı bitecek şu havaya bakın yacamları açtım yine de yanıyorum. eşim diyor ki o kadar da değil seni ateş basıyor herhalde diyor. sizde de böyle bir durum var mı kızlar? ben normalde üşüyen biriyimdir, geceleri uyurken bile terliyorum.
bir iki güdür kombiyi kapattım ama geceleri de soğuk evde çocuk var. eşim gidip açıyor ben gidip kapatıyorumdaha bir ay bile doğru düzgün açmadık 160 lira da fatura geldi ohh yandan yandan bakalım napıcaz bu zamlarla bu kış
Canım çok geçmiş olsun hani derler ya canınıza birleyen olmamış gelen mala gelsin ama tabi insan bir şok yaşıyor ve uzun süre çıkamıyor helede hamileyken kimsenin başına gelmesin böyle şeyler
Cnm çok geçmiş olsun çok korkmuşsundr
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun cnm siz evdeyken mi girdi
Canan_Ela gecmis olsun canim nasil oldi nerden girmis
Canan_Ela çok geçmiş olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Canim cok gecmis olsun rabbim tekrar yasatmasin ya en korktugum sey size birsey olmamis. Şükür ki
aynen ya çocuklara çok zülüyorum kızım karanlıkta biniyor servise geçen erken bırakmış okula kimsede yokmuş kokrmuş karanlıktı ben açtım ışıkları dediGünaydın
Kızımı okula yolladım
Ay bu sabah karanlık oluşu beni mahvediyor enerjimi alıyor ya
Neyse çalışma hayatında son 5 gün sonra 37 alıp ayrılıyorum
of çok zor bi durum korkusu , geömiş olsunGünaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Evelsigün gece eve hırsız girdi , telefonlar cüzdanlar gitti, 2 gündür hiç iyi değilim ,ilk defa böyle birşey yaşadım
Canım İyi ki uyanmamışsınız çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Sevindim canım. Benim de kayınvalidem her gün yemeğe çağırıyor sağ olsun. Pek yorulmuyorum sayesinde. İyi ki varlarDaha iyiyim canim.
(Kv geldi sali gunu. Kizimla full o ilgileniyor o yuzden de epey dinlendim. )
Bende öyleyim üstten cam açık oturuyorum bütün gün akşamları kapatıyorum hatta salonun peteği açık kalmış cam açık 1 saat önce farkettim Kapattım bakalım banada kaç gelicek kısa kollu kapriyle oturuyorumAralık ayı bitecek şu havaya bakın yacamları açtım yine de yanıyorum. eşim diyor ki o kadar da değil seni ateş basıyor herhalde diyor. sizde de böyle bir durum var mı kızlar? ben normalde üşüyen biriyimdir, geceleri uyurken bile terliyorum.
bir iki güdür kombiyi kapattım ama geceleri de soğuk evde çocuk var. eşim gidip açıyor ben gidip kapatıyorumdaha bir ay bile doğru düzgün açmadık 160 lira da fatura geldi ohh yandan yandan bakalım napıcaz bu zamlarla bu kış
Cok gecmis olsun canimGünaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Çok çok geçmiş olsun cnm Allah korusun sizi ve eviniziGünaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?