2020 Şubat Anneleri

Cnm muhakkak durumu doktoruna söylemelisin hazırlıkları bitircem derken ya aniden suyun gelirse. Ben mesela doğumun erken olması ihtimaline karşı ilaç kullanıyorum ayrıca bebek için ciğer geliştirici aşı yapıldı. Eğer böyle bir riskin varsa bebeğin için kötü bir durum. Solunumunun gelişmesi lazım. Yoksa Allah korusun çok uzun zaman kövezde kalır

Endişe etme olabilir ama belirgin şekilde hareketleri azalırsa muhakkak doktoruna söylemen gerekir. Muayene olur rahatlarsın. Kontrol ne zaman?

Endişe etme olabilir ama belirgin şekilde hareketleri azalırsa muhakkak doktoruna söylemen gerekir. Muayene olur rahatlarsın. Kontrol ne zaman?
Pazartesiydi daha yeni herşey normaldi rahim ağzı uzunluğu suyu falan bugün birazdaha hareketli düne bakarak günde 10 dan fazla ediyo doktor 10 dan fazlaysa endişe etme demişti ama bilemedim haftaya giderim böyle devam ederse yada cumartesi normaldir tabide bi doğursam rahatlıcam artık

Mervecim telefondan okuyabileceğim bir şey ise ben de hastanedeki zamanlarımı değerlendirmek isterim. Bana yazabilir mısın özelden:)

ya canım senin de bu enfeksiyon nelere sebep oldu böyle ya. yanılmıyorum di mi her şey o enfeksiyonun bir türlü geçmemesiyle başladı sanırım? işte ufak deyip önemsememezlik etmemek lazım kesinlikle. sen bir de dinlenmen gerekirken baza falan kaldırıyorsun aman aman korkutmak için demiyorum da şakaya gelmez artık bu haftalardan sonra. otur evinde dinlen sakın iş yapma, gerekirse kadın tutarsın yarım gün gelir siler süpürür.

Evet daha huzurluyum hastanede. Inşallah zamanla aynı şeyleri düşünürüm sıkılmam daha cicim günlerim bunlar Yan odalardan bebek sesi geliyor sanırım kucaklarina alanlar oluyor. Içim gidiyor :) Allahım hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Evelsigün gece eve hırsız girdi , telefonlar cüzdanlar gitti, 2 gündür hiç iyi değilim ,ilk defa böyle birşey yaşadım
Canım çok geçmiş olsun hani derler ya canınıza birleyen olmamış gelen mala gelsin ama tabi insan bir şok yaşıyor ve uzun süre çıkamıyor helede hamileyken kimsenin başına gelmesin böyle şeyler

Canım bana da gönderir misin

buraya yaz sıkıldıkça sohbet ederiz zaman geçer :)
amin canım inşallah

Aralık ayı bitecek şu havaya bakın ya camları açtım yine de yanıyorum. eşim diyor ki o kadar da değil seni ateş basıyor herhalde diyor. sizde de böyle bir durum var mı kızlar? ben normalde üşüyen biriyimdir, geceleri uyurken bile terliyorum.

bir iki güdür kombiyi kapattım ama geceleri de soğuk evde çocuk var. eşim gidip açıyor ben gidip kapatıyorum daha bir ay bile doğru düzgün açmadık 160 lira da fatura geldi ohh yandan yandan bakalım napıcaz bu zamlarla bu kış

Sorma canım bende yanıyorum evde bıgün 30’a düşürdüm kombiyi ama iyi içerisi kendim tişörtle dolanıyorum gece nerdeyse sıcaktan çıplak yatıyorum yine de boynum ıslak kalkıyorum çok sıcakkkkk

Canım çok geçmiş olsun hani derler ya canınıza birleyen olmamış gelen mala gelsin ama tabi insan bir şok yaşıyor ve uzun süre çıkamıyor helede hamileyken kimsenin başına gelmesin böyle şeyler

Cnm çok geçmiş olsun çok korkmuşsundr
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun cnm siz evdeyken mi girdi
Canan_Ela gecmis olsun canim nasil oldi nerden girmis
Canan_Ela çok geçmiş olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Canim cok gecmis olsun rabbim tekrar yasatmasin ya en korktugum sey size birsey olmamis. Şükür ki

Hepınıze çok teşekküresederım kızlar çok sağolun

Günaydın
Kızımı okula yolladım
Ay bu sabah karanlık oluşu beni mahvediyor enerjimi alıyor ya
Neyse çalışma hayatında son 5 gün sonra 37 alıp ayrılıyorum
aynen ya çocuklara çok zülüyorum kızım karanlıkta biniyor servise geçen erken bırakmış okula kimsede yokmuş kokrmuş karanlıktı ben açtım ışıkları dedi

Günaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Evelsigün gece eve hırsız girdi , telefonlar cüzdanlar gitti, 2 gündür hiç iyi değilim ,ilk defa böyle birşey yaşadım
Canım İyi ki uyanmamışsınız çok geçmiş olsun.
Daha iyiyim canim.
(Kv geldi sali gunu. Kizimla full o ilgileniyor o yuzden de epey dinlendim. )
Sevindim canım. Benim de kayınvalidem her gün yemeğe çağırıyor sağ olsun. Pek yorulmuyorum sayesinde. İyi ki varlar

Bende öyleyim üstten cam açık oturuyorum bütün gün akşamları kapatıyorum hatta salonun peteği açık kalmış cam açık 1 saat önce farkettim Kapattım bakalım banada kaç gelicek kısa kollu kapriyle oturuyorum
Benim ev merkezi sistem 5 e kadar ayarı var yatarken sona alıyorum el değmiyo ev genel olarak sıcak oluyo zaten ama balkona çık buz gibi hava oluyo
Gecen sene çalışıyodum akşamları açıyoduk en fazla su dahil sıcak su ve ısınma 179 tl ödedik bu sene nasıl olucak acaba bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…