İyi ki uyanmamışsınız, karşılaşmak çok kötü olurdu Allah korumuş, çok geçmiş olsun
çok düşünüp kafanı bununla meşgul etme canım benim insan çok etkilenir ama unutmaya çalış. gelen mala gelsin şükürler olsunki başka bir şey olmadı.Canımbenım çok sağolaynen öyle birimiz görseydik çok kötü olurdu
hamilelik sorun yaşamasak bile bedenen hareketlerimizi kısıtlayan bir süreç. kolay değil vücudumuzun dengesi bile tamamen değişiyor. bak mesela bugün normal şartlarda iş bile demeyeceğim şeyler beni nefes nefese bıraktı ve kasık ağrım oldu.Maalesef cnm öyle oldu başta antibiyotik kullanmış olsaydım iyileşecekti ve süreç bu şekilde olmayacaktı.Normal yaşantımda çok enerjik hareketli ve tezcanlı biriyim. Oyüzden duruma adapte olmakta çok zorlanıyorum.Hastalığımı kabullenemiyoruö hep iyi olcam diye bekliyoruö az iyi hissetsem bişeyler yapasım geliyor. Şimdi kayınvalidem geldi daha yormam kendimi yanımda birinin olması iyi oluyor
Amin canım iyi güzel düşünelim öyle olsunHiç bilmiyorum 22 mm değildi benim önceki günlerde. Çok yakın bir zamanda gene bakmıştı o zaman böyle ölçmedi sıkıntı yok gayet iyi demişti.
Bana ne güzel moral verdin anlatamam. Inşallah bizler de o haftaları görürüz. Nasıl da güzel olur
Ben de çok merak ediyorum nasıl acaba bebeğin durumu? Aklımdan hep geçiriyorum. Inşallah her geçen gün daha iyiye gidiyordur.
Aralık ayı bitecek şu havaya bakın yacamları açtım yine de yanıyorum. eşim diyor ki o kadar da değil seni ateş basıyor herhalde diyor. sizde de böyle bir durum var mı kızlar? ben normalde üşüyen biriyimdir, geceleri uyurken bile terliyorum.
bir iki güdür kombiyi kapattım ama geceleri de soğuk evde çocuk var. eşim gidip açıyor ben gidip kapatıyorumdaha bir ay bile doğru düzgün açmadık 160 lira da fatura geldi ohh yandan yandan bakalım napıcaz bu zamlarla bu kış
Benim doktorumda öyle dedi bu şekilde süreci tamamlamak planımız. Allah hepimize zamanında doğum nasip eylesin.Amin canim inşallahBenim yanlış anlamadiysam 10 ml cnm ama açılma yok kafasını cok dayamış rahim yoluna hastanede bana sanci durdurucu bir ilac verildi ciğer geliştirici iğne yapildi hafta da bir pruloton depot vurulucam ve haftalik kont bu hafta yine ayniydi uzunluk bakalım uzun kalirlarda büyürler inşallah
Hii birde doktor böyle olup 38-39. haftalara gelen cok hastam oldu dedi kendisi riskli gebelik uzmani zaten önce Allaha sonra doktora güveniyoruz iste
hamilelik sorun yaşamasak bile bedenen hareketlerimizi kısıtlayan bir süreç. kolay değil vücudumuzun dengesi bile tamamen değişiyor. bak mesela bugün normal şartlarda iş bile demeyeceğim şeyler beni nefes nefese bıraktı ve kasık ağrım oldu.
senin ekstra dikkat etmen lazım. kayınvaliden de gelmiş çok iyi, tadını çıkar bence otur dinlen hamileliğini yaşa :)
Amin canim inşallahBenim doktorumda öyle dedi bu şekilde süreci tamamlamak planımız. Allah hepimize zamanında doğum nasip eylesin.
Oğlum 8 Ağustos doğumlu. İzmir sıcağında neler çektim. Son ayım temmuz lohusalığım ağustosYazın doğurmak öyle zor ki doğurmak değil de hamileliğin son zaman larında olmak şişuorsun sıcaktan mahvoluyorsun nefes almak bile çok zor oluyor hele de sıcak bir memleketteysen
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, başıma ne geldi bilseniz
Evelsigün gece eve hırsız girdi , telefonlar cüzdanlar gitti, 2 gündür hiç iyi değilim ,ilk defa böyle birşey yaşadım
Aynen ben de 15 Ağustos 2018 de küçük oğlum oldu en büyük de Eylül de olmuştu parmak arası terlikle işe gidiyordumOğlum 8 Ağustos doğumlu. İzmir sıcağında neler çektim. Son ayım temmuz lohusalığım ağustos
Amin canım iyi güzel düşünelim öyle olsun
Dualarla pozitif cümlelerle motive edelim hem kendimizi hem bebisleri.
Bak ne anlatacam hastanede yatarken kizim seninle bir anlasma yapalim dedim 30. Haftaya yeni girmistik.
Içerde kaldığın her bir hafta için sana bir masal kitabi söz dedimiki gün sonra soktor rahim ölçümü yapiyor aaa rahim agzi kendini toparlıyor yükselme var iyi haber şükür dedi hocam biz anlasma yaptik dedim anlattim.. oo cok güzel bende alirim kitap diyor hastanede bir kitap bizden oldu. Sonra taburcu olduk eşim marketten alis veris yapmıştı kasada 4 tane hikaye kitabi hediye etmişler geldi kitaplari salliyor bende anlaşma anlaşmadır kızım bu işaret ne demek herşey senin tam sağlıklı vaktinde gelmen için dedim inşallah öyle olur 35-36 garanti tabi Allahim bilir en güzel zamanini fazlasi olursa tüm kitaplar onun olsun
Rahim ağzı nasıl ölçülüyor kızlar aşağıdan muayene ilemi. Benim doktorum doğuma kadar aşağıdan muayeneye karşı.
Yaaa siz ne kadar tatlı bir anlaşma yapmışsınız yerim sizin tatlı konuşmanızı yaaaGercekten nasil da guzel denk gelmis market alisverisi sonrasi kitaplar. Bence de bu bir işaret olmalı. Kızlarımız zamanında sağlıkla gelsinler, anneleri onlar için dayanacak, onlar da uslu dursunlar O zaman ben de kızımla anlaşma yapayım
Benim şimdiye kadar çok oldu. Aslında tedirgin oluyorum ama rahim ağzını ölçerken en doğru ölçümün alttan olduğunu söylüyor tüm doktorlar. Normal makinede arıyorum 30 çıktıysa alt muayenede düşük çıkabiliyor. Hatta dün doktorum önce her zamanki alttan muayene ederkenki cihazı soktu. Sonra yüzünden anladım. Daha da emin olmak için başka bir aleti soktu çok canım yandı o an. Ama görmem lazım gülçin dedi durumum riskli olmasa yapmazdı. Hiç yapmamıştı. Inşallah tekrar yapmaz. Gerek kalmaz. Inşallah hiç birimize gerek kalmaz. Ben ister istemez geriliyorum. Benim mesela normal doğum yapmış arkadaşlarım doğuma kadar 1 kere bile alttan muayene olmamışlar. Ben aşılama tüp bebek oooo baya alışkınım ama hala hiç sevmediğim şey.
Çok teşekkür ederim kizlarSahra- Çok sevindim
G GULCIN_87 senden de güzel haberler alalım inşallah
P Prensescann nasıl oldu paşan
çok düşünüp kafanı bununla meşgul etme canım benim insan çok etkilenir ama unutmaya çalış. gelen mala gelsin şükürler olsunki başka bir şey olmadı.
Ayy aynı ben bende geceleri ateşleniyorum ter içinde kalıyorum soyunuyorum dışarda normalde bu zamanlar çok üşürüm. Şimdilerde hiçüşümüyorum. Dışarda üşümemek çok hoşuma gidiyorda gece ateşlenme ter içinde kalmak kötü oluyor.
Canan_Ela cnm çok çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi gerçekten çok daha kötü şeyler olabilşrmiş. Rabbim yaşatmasın kimseye
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?