2020 Şubat Anneleri

hamilelik sorun yaşamasak bile bedenen hareketlerimizi kısıtlayan bir süreç. kolay değil vücudumuzun dengesi bile tamamen değişiyor. bak mesela bugün normal şartlarda iş bile demeyeceğim şeyler beni nefes nefese bıraktı ve kasık ağrım oldu.

senin ekstra dikkat etmen lazım. kayınvaliden de gelmiş çok iyi, tadını çıkar bence otur dinlen hamileliğini yaşa :)

Amin canım iyi güzel düşünelim öyle olsun
Dualarla pozitif cümlelerle motive edelim hem kendimizi hem bebisleri.
Bak ne anlatacam hastanede yatarken kizim seninle bir anlasma yapalim dedim 30. Haftaya yeni girmistik.
Içerde kaldığın her bir hafta için sana bir masal kitabi söz dedim iki gün sonra soktor rahim ölçümü yapiyor aaa rahim agzi kendini toparlıyor yükselme var iyi haber şükür dedi hocam biz anlasma yaptik dedim anlattim.. oo cok güzel bende alirim kitap diyor hastanede bir kitap bizden oldu. Sonra taburcu olduk eşim marketten alis veris yapmıştı kasada 4 tane hikaye kitabi hediye etmişler geldi kitaplari salliyor bende anlaşma anlaşmadır kızım bu işaret ne demek herşey senin tam sağlıklı vaktinde gelmen için dedim inşallah öyle olur 35-36 garanti tabi Allahim bilir en güzel zamanini fazlasi olursa tüm kitaplar onun olsun

Ayy aynı ben bende geceleri ateşleniyorum ter içinde kalıyorum soyunuyorum dışarda normalde bu zamanlar çok üşürüm. Şimdilerde hiçüşümüyorum. Dışarda üşümemek çok hoşuma gidiyorda gece ateşlenme ter içinde kalmak kötü oluyor.

Canan_Ela cnm çok çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi gerçekten çok daha kötü şeyler olabilşrmiş. Rabbim yaşatmasın kimseye

Benim doktorumda öyle dedi bu şekilde süreci tamamlamak planımız. Allah hepimize zamanında doğum nasip eylesin.

Rahim ağzı nasıl ölçülüyor kızlar aşağıdan muayene ilemi. Benim doktorum doğuma kadar aşağıdan muayeneye karşı.

Aynen cnm 6,5 aylığa kadar çok rahat geçirdim çok şükür Rabbime. Sorasında başladı ağrılarım. 4. Ayda biraz ağrım olmuştu ozmnda yine enfeksiyondan ama hemen tedavi etmiştik sıkıntısız geçirmiştim.

Benim doktorumda öyle dedi bu şekilde süreci tamamlamak planımız. Allah hepimize zamanında doğum nasip eylesin.
Amin canim inşallah
evet rahim boyu için aşağıdan hizlica cok yakından bakıyorum elle degil ultroson cihazi ile kontrol edicem dedi hemen 5 snye ölçüp söylüyor canim acımadı yani.

Yazın doğurmak öyle zor ki doğurmak değil de hamileliğin son zaman larında olmak şişuorsun sıcaktan mahvoluyorsun nefes almak bile çok zor oluyor hele de sıcak bir memleketteysen
Oğlum 8 Ağustos doğumlu. İzmir sıcağında neler çektim. Son ayım temmuz lohusalığım ağustos

Yaaa siz ne kadar tatlı bir anlaşma yapmışsınız yerim sizin tatlı konuşmanızı yaaa Gercekten nasil da guzel denk gelmis market alisverisi sonrasi kitaplar. Bence de bu bir işaret olmalı. Kızlarımız zamanında sağlıkla gelsinler, anneleri onlar için dayanacak, onlar da uslu dursunlar O zaman ben de kızımla anlaşma yapayım

Rahim ağzı nasıl ölçülüyor kızlar aşağıdan muayene ilemi. Benim doktorum doğuma kadar aşağıdan muayeneye karşı.

Benim şimdiye kadar çok oldu. Aslında tedirgin oluyorum ama rahim ağzını ölçerken en doğru ölçümün alttan olduğunu söylüyor tüm doktorlar. Normal makinede arıyorum 30 çıktıysa alt muayenede düşük çıkabiliyor. Hatta dün doktorum önce her zamanki alttan muayene ederkenki cihazı soktu. Sonra yüzünden anladım. Daha da emin olmak için başka bir aleti soktu çok canım yandı o an. Ama görmem lazım gülçin dedi durumum riskli olmasa yapmazdı. Hiç yapmamıştı. Inşallah tekrar yapmaz. Gerek kalmaz. Inşallah hiç birimize gerek kalmaz. Ben ister istemez geriliyorum. Benim mesela normal doğum yapmış arkadaşlarım doğuma kadar 1 kere bile alttan muayene olmamışlar. Ben aşılama tüp bebek oooo baya alışkınım ama hala hiç sevmediğim şey.

Son düzenleme:
Sahra- Çok sevindim
G GULCIN_87 senden de güzel haberler alalım inşallah
P Prensescann nasıl oldu paşan
Çok teşekkür ederim kizlar

29+5 asiri nefesim kesildi bugun kizlar ders anlatirken nefes nefese kaldim asiriii. Simdi de daraliyorum nefesim yetmiyor panikatak fln degil ama zor nefes aliyorum

Amin çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…