2020 Şubat Anneleri

Gecen sene 2 yada 3 kisiydik koca bina da 800 900 geldi hep vala isinmiyordu ufoyla destek veriodum yatak odasinda felan

Sanada çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı inşallah

Haklısın canım ama kafama takmadım desem yalan olur. İnşallah bugece uyuyabılırım
haklısın tatlım bir süre aklından çıkmayacaktır ama önleminizi aldınız artık inşallah bir daha böyle bir şey olmaz, elinden geldiğince düşünmemeye çalış

Gecen sene 2 yada 3 kisiydik koca bina da 800 900 geldi hep vala isinmiyordu ufoyla destek veriodum yatak odasinda felan
sadece ufo yaksan daha mantıklıymış vallahi

29+5 asiri nefesim kesildi bugun kizlar ders anlatirken nefes nefese kaldim asiriii. Simdi de daraliyorum nefesim yetmiyor panikatak fln degil ama zor nefes aliyorum
Geçmiş olsun cnm bebisler büyüdükçe ic organlara ciğerlere doğru baskı yapıyorlar. Korkma burnundan nefes al 2-3 snye tut yavas yavaş ağızdan ver uzanarak yaparsan daha geniş nefes alirsin.
Bazen mide asidide sıkıştırıyor nefesi soda ya da bir iki yudum soğuk süt rahatlatıyor dene bir olmadı danışırsın doktoruna.

P Prensescann canım nasılsın? her şey yolunda mı oğlunun durumu nasıl, merak ettim seni.
P Prensescann canım bebişin nasıl sen nasılsın
Sahra- Çok sevindim
G GULCIN_87 senden de güzel haberler alalım inşallah
P Prensescann nasıl oldu paşan
Merhaba arkadaşalr
Oğlum hala yoğun bakımda , 7 gün bitti ben de giderek bitiyorum
Öyle üzülüyorum onun orda olmasına , benim sıcavık kollarıma ihtiyacı var diye düşünüyorum içim yanıyor ellerindeki iğne izlerini morlukları gördükçe
Ciğerlerindeki sekresyonu ve iltihabı temizlemeye çalışıyorlar , çok yoğun bir şekilde doluymuş yavrumun ciğeri , ne illet ne menem birşey miş , mukustan öte yapışkan ve berbat birşey ...
Solunum cihazına bağlı yavrum , sütünü ağızdan küçük boru ile direk mideye veriyorlar , kuzum emme refleks yapıyor beni istiyor ...
Öyle içinizi duygularımla karartmak istemem,
Rabbim sizlere zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ciğerlerindeki iltihap neden olurmuş? İnşallah hızlıca temizlenir. Kilosu artıyor dimi?
Çok zor ama bugünler geçicek beraber eve gidiceksiniz inşallah.
İçimiz kararmaz sen yaz,dualarla destek olalım. Adını ne koymuştunuz?

Oyle dusunme sakin hepimiz merak ediyoruz seni yazabildigin zamanlar yaz. Zor bir surec ama bunlarda gececek insaAllah kuzunla birlikte evinize gideceginiz gunlerde gelecek

Rabbim yavruna şifa versin canım yoğun bakımın 7 dakikası da 7 saati de 7günü de çok zordur bilirim ama ne yavrular uzun uzun kalıp sağlıkla annelerine kavuşuyor hiç kötü düşünme siz de yakında kavuşacaksınız inşallah.içimiz neden kararsın biz sizi merak ediyoruz elimizden birşey gelmez ama dua ederiz

Allah razı osun

Mahir'ine sağlıkla kavuşup evinize gideceginiz gün tez zamanda gelir inşallah.
Ne desek icindeki hisler baki ama bizlerle paylaş lutfen, yanindayiz dualarimizla.
Allah kalbine ferahlık versin.

Kıyamam ona yaa Rabbim sağlıkla çıkmayı nasip edicek canım çok yakında senin koynunda olucak dualarımız seninle Sütün ona şifa olsun biran evvel iyileşsin yuvanıza neşe getirsin

P Prensescann Canım kalben dualarım seninle. Oğlun u sağlıkla alacaksın kucağına. Nolur yaz biz dua eder destek oluruz. Elimizden keşke daha baska bir şey gelse. Rabbim büyük. Moralini nolur yüksek tut. Sütun şifa olsun. Eve getirdiğinde o morluklar geçip gidecek ve eskiye dönüp baktığında çok şükür neler atlattık deyip daha da güçlü anne ogul olacaksıniz. Yakın o günler ınanıyorum.

günaydın kızlar 32+0 dık dün kilomuz 1400 gr boyumuz 40 cm bebeğimin karın çevresi geriden gidiyomuş. aslında herşey yolunda gözüküyor kordon kan akışı kafa büyüklüğü suyum falan çok güzel. doktor diyor neden böyle bu bebek bendede bi rahatlık ki sormayın olsun hocam doğunca büyütürüz diyorum bende 2600 gr doğmuşum.
geçen hafta gittiğimizde 1100 grdı bir haftada 300 gr almış. böyle giderse alır inşallah çocuğum ya

Canımbenım okadar çok hamıle duası alıyorsun Allah’ın iznıyle çıkıcak minik yakışıklı yoğun bakımdan ozaman hiç indirmezsin kucağından arayı kapatırsınız Cuma vakti çok dua ettim sanada oğlunada,

Bence de çok güzel bir gelişme bu. Çok şükür. Kilosu az gibi görünse de 1 haftada bu kadar alması harika bir gelişme. Daha da büyüyecek annesi Güzel gelişmelere tanık olalim günler geçtikçe

sakın öyle düşünme, sadece iyi şeyleri paylaşarak burada bir şey paylaşmış sayılmayızki. fırsat buldukça anlat duygularını, elimizden somut olarak bir şey gelmez belki ama dua ederiz, konuşuruz içini ferahlatırız biraz belki.
günlerce yoğun bakımda kalıp sonra sapasağlam büyüyen o kadar bebek var ki, senin oğlun da öyle olacak inan. dualarımız hep sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…