2020 Şubat Anneleri

Benimde idrar yollarımdq enfeksiyon var. Lökosit 40 41 çıkıyor. Karnım taş gibi semsert enfeksiyon yüzünden mi acaba. 4 te kontrolüm var ilk bunu sorcam doktoruma. İki haftadır karnım çok sert dicem
Benm daha öncede hamileliğimin başında enfeksynm vardı antibiyotikte kullandım suda eritmeli antbytkte kullandım geçmişti. Bu sefer hiç belirti vermedi idrarda yanma vs yaşamadım direk karnım taş gbi oldu ve gittikçe artmaya başladı ağrımaya başladı karnım o gn hemen doktoruma yazdm ve nst ye bağladılar beni ve hastaneye yatışım oldu. Sende ihmal etme ve doktoruna söyle mtlaka tedbirini alırsın ve için rahat eder. Hastanede tahlilim nasıl çktı blmyrm hep doktor inceledi bana sonuç vermediler ama kültür testide yapıldı o henüz çkmadı inşallah oda temiz çkar kültürde de bşey çkarsa konuşalm demşti dktrm bakalım noluck kontrlm de geldi.

Grig salgını çokmuş bu sıralar.
Inşallah şu 1 ayda bulaşmaz

Benimde idrarımda enfeksiyon çıkıyor uzun zamandır, bir kere Monurol kullandım, geçen hafta tekrar tahlil yaptı bir haftalık antibiyotik tedavisi verdi, dün bitti, kontrolde söyleyeceğim bakalım geçmiş mi, ama benim hiç şikayetim yok ağrı, yanma falan yaşamıyorum, 3 litreye yakın su içiyorum, sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum ütülüyorum falan, anlayamadım sebebini, dış etkenlerden bağımsız olduğunu düşünmeye başladım artık, ama doktor erken doğum falan demedi bana, öyle şeyler düşünmemeye çalışıyorum

Erken dogum riski olmasi icin sanirim enfeksiyonun yuksek olmasi ve azaltilamiyor olmasi gerekiyor.
Cok su tuketmek full hijyen de kafi degil demek ki bu enfeksiyon icin. Hamilelikte sik olan bir durum galiba.

Canım ben bol su içtiğim halde böyleyim hamilelikte kortizon kullanmak zorundayım otoımmum olan lupus hastalığım var bağışıklığı baskılamak zorundayız fazla çalışırsa iyi değil bebek için ama baskılayınca da böyle oluyor. Lupusta devamlı enfeksyn yapıyor crp hep yksek antibiyotikte kullanıyrdm sık sık ama işte aniden gelişen kasılma sertliklere de yol açtı malesef

Neyseki az kaldi canim, son duzlukteyiz.
INŞALLAH kavuşacağız mis kokulu meleklerimize

@KARABATAK_ Canım senn doktorun ne diyor bu kasılmalar sertlikler için ?
Is yapmayip dinlenmelisin ama bunu diyemiyorum dedi gulumseyerek. Kizimin nasil bi afacan olduğunu görüyor kontrollerde
Dedigi sey şu; duzenli hale gelirse cik gel hastaneye. Aksi halde boyle boyle gececek zaman. Bos buldugun heran dinlenmeye calis dedi.
Mg sabah aksam aliyordum zaten. Ek olarak progestanin muadili bir ilaca baslatti sabah aksam o da. Onun etkisi mi bilmiyorum ama kasilmalar aynen devamsada karnimin tas gibi olmasinin sayisi ciddi oranda azaldi.

Tabi ki canım senin dnlenmen biraz daha zor minnoş bir kızın da var :)
Bana da doktor dnlenmemi istirahat etmemi söyledi bende evde devamlı yatyrm sıkılsam da yatmaya devam evde dolanıyorum sıkıldıkça ama bşey yaptığımda yok
Çok sevindm kasılmalarınn azalmasınaBenmde hastaneden çktığımdan beri ve antbytkte kullanıyorm sayısı oldukça azaldı ama hiçte olmuyor diyemem zaten bu haftalarda da az da olsa olurmuş.

Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin yavruna biran önce kavuşun inşaAllah.

Çok geçmiş olsun cnm sağlıvakla zamanında kabuşalım benişlerimize inşaAllah şifalar diliyorum sanada

ay canım çok çok geçmiş olsun. bütün olumsuzluklar üst üste gelmiş hem şeker, hem enfeksiyon.. evet dediğin gibi enfeksiyon başlı başına erken doğum nedeni.. Rabbim şifa versin inşallah

Çok çok geçmiş olsun canim Allahim kuzuna şifa seninde gönlüne ferahlık güç versin
Tabiki iyi kötü anımızı burda paylasacaz düşünme öyle yoldaş destek oluyoruz birbirimize.
Dualarımız bebisinle seninle canim

Doguruyorum sandimmm bir an rahmime nasil bir sanci kasilma girdi anlatamam 2 buklum oldum megersem gaz sancisiymis 2 gundur yine wc cikamiyorum cok siskin hissediyorum kendimi

Kizlar bende kaç gündür griptim hepinize geçmiş olsun diyorum benimde birkaç gündür karnım çok sert çok sıkıntı yaşıyorum gribe baglimi bebek büyüyor diyemi bilmiyorum.Bugun doktor kontrolum vardı doktorum normal olduğunu söyledi magnezyum vermiyordu ama kendim basladim ben sıkıntım çok olunca rahatlatiyorsa devam et dedi.
Oğlan iyice baş aşağı pozisyona geçmiş elleri yuzunde sığmıyordu daha buzulmus sokmuş kafasını doğru düzgün resim alamadik.
33+1 dik bugün 43 cm 2200 gr di doğum için 20 ocaktan itibaren bekleyeceğiz dedi

Birde idrar tahlilini eğer sağlık ocağında yaptırıp enfeksiyon gözüken varsa ve şikayeti yoksa benim doktorum onu onemsemiyor idrar saatlerce bekliyor diyor herkeste enfeksiyon var steril şartlarda alınmıyor diyor.Ben bundan önce kültür de yaptırmıştım negatif çıkmıştı

Evet bende doktoruma sağlık ocağı raporunu götürdüm baksın diye, bakmadı bile, onlarınki güvenilir değil ben burada baktıracağım dedi, acaba özel hastane diye mi yapıyor diye kısa bir düşündüm ama 3 liraymış tahlil adamın günahını aldım diye utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…