2020 Şubat Anneleri

minik savaşçın toparlanacak ve sımsıcak kucağına alacaksın inşallah onu..allah sana da güç kuvvet versin .. yavrun sütünle şifa bulsun bir an önce..

Buarada benim hamileligin ilk aylarinda enfeksiyonum vardi. Munorol kullandim gecmemisti. Ama sonra kendiliginden gecti sanirim cok su ictigimden. Yazin 5 litre iciyordum gunde. Simdi 3-4 arasi iciyorumdur esim benim damacanadan icmez damacanayi tek ben iciyorum bir haftada bitiyor. Bir de evde degilim hergun 6-7 saat disardayim enaz disarda da cok su iciyorum ozel derste falan. Ama enfeksiyon tekrarlamis sanirim. Doktor iki tane munorol verdi ic dedi digerini 3 gun sonra ic dedi. Ben bilemedimmm acaba enfeksiyonum yukseldigi icin mi iki tane verdi? Ne sanci ne baska birsey tek sikintim surekli wc ye gitme istegi ama yanma falan hic olmadi. Ben ilk munorolu ictim ardindan cok tuvaletim geldi 2 saat sonra gittim tuvalete. Onun 5-6 saat kalmadi gerekiyormus sanirim. Hic etki etmedi heralde. Ikinciyi yarin iccem

Benim de çok kaşınıyor ablam zeytinyağı sür demişti

Aynı şekilde benimde geçmiş olan idrar yolları enfeksiyonum(antibiyotik kullanmıştık) geçen hafta yapılan idrar tahlilimde yine çıktı.Doktorum senin doktorun gibi 2 tane monurol verdi bir gün arayla içmemi istedi yaptım ama yine senin gibi bende gece yatarken kullanmama rağmen 2 saat sonra çok sıkıştığım için tuvalete gittim.2. İlaçta ise 1 saat dayanabildim.Pazartesi bende doktoruma soracağım işe yaramış mıdır diye.İnşallah geçmiştir.

Güzel anneler, 28. haftadan itibaren doktora iki haftada bir çağırılan ya da giden var mı? Sanırım 28 den 36. haftaya kadar iki haftada bir gidilmesi gerekiyomuş ama doktorum 28de gittiğimizde 32de gelin dedi, sizde bu şekilde 2 haftada bir giden var mı merak ettim

28. Haftamda benide 1 ay sora çağırmıştı

28,32,34,36 devam edicek sanirim benimki

29,32,35 olarak çağırdı beni, hala 2 haftaya inmedi yani, kişinin durumuna göre ayarlıyor doktorlar, yakın zamanda görmesine ihtiyaç duyduğu bir durum varsa çağırır sanırım

Benim de çok kaşınıyor ablam zeytinyağı sür demişti
Umarım bu kaşıntı çatlama yada başka kötü birşeyin habercisi değildir
Ben şimdiye kadar hep 3 haftada bir gittim. Geçen cuma idi kontrolüm 28. Haftadaydık ocak başında gelin dedi, yani 31e faln denk gelicek belki o zamn gittiğimizde 2 haftada bire düşürür bilemiyorum

Cnm ben başından beri öyle 2 haftada bir gdyorum artk haftada bir görmek ister herlde ama bnm braz riskli dye de olablr ondandr dr un bu tutumu ama interntte de bilgi olrk bu aylarda 15 gnde bir dr un çağırması gerekirmş. Sende erken gdeblrsn canım.

Umarım bu kaşıntı çatlama yada başka kötü birşeyin habercisi değildir
Kuruluktan kaşınıyordur canım doğuma bir ay kala zaten gögs ucu kremlerimize başlarız iyice kuruyup kanamasnlr yara olurlr. Bnde şmdi hindstn cevizi yağını gbeğime sürdüğümde brazını ggslerimede sürüyorum kaşıntısını kuruluğunu alıyor. Yakında aldığım lansinoh kreme başlarım.

30+3 e kadarki kontroller ayda birdi.
Sonraki 2 hafta demisti ama 32+3 de gittigimde hersey yolunda giderse 3 hafta sonra gel dedi

Ben 30 da gitmiştim 34 de gideceğim

Günaydın kızlar
En son 29+6 da gittim 31+6 da çağırdı. Durumuma göre 32 de çalışabilir ya da çalışamaz raporu verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…