Cok gecmis olsun, cok güçlü bi salgin varmis.2 gündür oğlumun ateşi vardı boğazlar fena olmuş. Bu gece terle attı çok şükürilaç içirmek ayrı bir dert zaten. Doktorla başta pazarlık yapıyor. İğne istemiyorum antibiyotik istemiyorum diye
Bi de ben kardeşli hayata hazırım sen iki çocuklu hayata hazır mısın dedi bana dün. Ben şok
Gecmis olsun canim yeni nesil cok gormemek lazim2 gündür oğlumun ateşi vardı boğazlar fena olmuş. Bu gece terle attı çok şükürilaç içirmek ayrı bir dert zaten. Doktorla başta pazarlık yapıyor. İğne istemiyorum antibiyotik istemiyorum diye
Bi de ben kardeşli hayata hazırım sen iki çocuklu hayata hazır mısın dedi bana dün. Ben şok
28. Haftamda benide 1 ay sora çağırmıştı
28,32,34,36 devam edicek sanirim benimki
29,32,35 olarak çağırdı beni, hala 2 haftaya inmedi yani, kişinin durumuna göre ayarlıyor doktorlar, yakın zamanda görmesine ihtiyaç duyduğu bir durum varsa çağırır sanırım
Cnm ben başından beri öyle 2 haftada bir gdyorum artk haftada bir görmek ister herlde ama bnm braz riskli dye de olablr ondandr dr un bu tutumu ama interntte de bilgi olrk bu aylarda 15 gnde bir dr un çağırması gerekirmş. Sende erken gdeblrsn canım.
30+3 e kadarki kontroller ayda birdi.
Sonraki 2 hafta demisti ama 32+3 de gittigimde hersey yolunda giderse 3 hafta sonra gel dedi
Ben 30 da gitmiştim 34 de gideceğim
Çok teşekkür ederim herkeseGünaydın kızlar
En son 29+6 da gittim 31+6 da çağırdı. Durumuma göre 32 de çalışabilir ya da çalışamaz raporu verecek.
günaydın benimde öyle cnm 32. haftada gel dedi 32 den sonra 2 hafta bir geleceksin dediGüzel anneler, 28. haftadan itibaren doktora iki haftada bir çağırılan ya da giden var mı? Sanırım 28 den 36. haftaya kadar iki haftada bir gidilmesi gerekiyomuş ama doktorum 28de gittiğimizde 32de gelin dedi, sizde bu şekilde 2 haftada bir giden var mı merak ettim
Sağol canım bakalım gittiğimizde bize de öyle dicek mi demezse de giderim artık bengünaydın benimde öyle cnm 32. haftada gel dedi 32 den sonra 2 hafta bir geleceksin dedi
insan merak ediyor bugün çok tekme attı, ya da hiç tekme atmadı ne oldu bi şeyimi var dieSağol canım bakalım gittiğimizde bize de öyle dicek mi demezse de giderim artık ben
30,33,35,37 sonra doğum bekleyecegiz dedi29,32,35 olarak çağırdı beni, hala 2 haftaya inmedi yani, kişinin durumuna göre ayarlıyor doktorlar, yakın zamanda görmesine ihtiyaç duyduğu bir durum varsa çağırır sanırım
37ye kadar dayansa kuzucuk ne guzel olur ama sukur ki bebisin iyi canimGünaydın kızlar. Hepinize güzel haftasonları diliyorum.
Bende dün akşam muayene oldum. Doktor çok iyi şeyler söylemedi. Muayene sırasında karnım yine çok sertti. Sancınvar senin dedi nst istedi. Nst de de sancı çıktı. Hiç belli olmaz suyun heran gelebilir dedi. Zaten aşağıya doğru çok baskı hissediyorum. Tekar idrar verdim enfeksiyon çok azalmış ama çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum dedim. Bebek baskı yapıyor gelmeye çalışıyor dedi:s Eğer suyun gelirse hemen haber edip hastaneye gelirsiniz dedi. Kullandığım ilaçlara devam. İyi olan tek şey bebeğimin durumu. İnşaAllah bir kaç hafta daha atlatabilirim
Geçmiş olsun canım stres yapma zamanında gelir inşallah bende yürüyüş yapınca alta baskı yapıyor doktor bişey demedi normal dedi .Günaydın kızlar. Hepinize güzel haftasonları diliyorum.
Bende dün akşam muayene oldum. Doktor çok iyi şeyler söylemedi. Muayene sırasında karnım yine çok sertti. Sancınvar senin dedi nst istedi. Nst de de sancı çıktı. Hiç belli olmaz suyun heran gelebilir dedi. Zaten aşağıya doğru çok baskı hissediyorum. Tekar idrar verdim enfeksiyon çok azalmış ama çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum dedim. Bebek baskı yapıyor gelmeye çalışıyor dedi:s Eğer suyun gelirse hemen haber edip hastaneye gelirsiniz dedi. Kullandığım ilaçlara devam. İyi olan tek şey bebeğimin durumu. İnşaAllah bir kaç hafta daha atlatabilirim
Benim de kaşınıyor cnmKızlar göğüs ucum acayip kaşınıyoraz önce yanlışlıkla kanatmışım, başka böyle bi sorun yaşayan var mı yada ne yapmam lazım ? Lansinoh sürdüm ilk defa erken mi daha başlamasa mıydım.
Kremi surerken cok fazla gogus ucunu uyarma canim dogumu tetikliyomus gogus ucunun uyarilmasi bende kasinti yok ama sut geliyo sari sari sevinsem mi uzulsem mi bilemedim aldigim gogus pedini actim kullaniyorum vallaKızlar göğüs ucum acayip kaşınıyoraz önce yanlışlıkla kanatmışım, başka böyle bi sorun yaşayan var mı yada ne yapmam lazım ? Lansinoh sürdüm ilk defa erken mi daha başlamasa mıydım.
Ben şimdiye kadar hep 3 haftada bir gittim. Geçen cuma idi kontrolüm 28. Haftadaydık ocak başında gelin dedi, yani 31e faln denk gelicek belki o zamn gittiğimizde 2 haftada bire düşürür bilemiyorum
Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah zamanını beklerGünaydın kızlar. Hepinize güzel haftasonları diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?