2020 Şubat Anneleri

2 gündür oğlumun ateşi vardı boğazlar fena olmuş. Bu gece terle attı çok şükür ilaç içirmek ayrı bir dert zaten. Doktorla başta pazarlık yapıyor. İğne istemiyorum antibiyotik istemiyorum diye
Bi de ben kardeşli hayata hazırım sen iki çocuklu hayata hazır mısın dedi bana dün. Ben şok

Cok gecmis olsun, cok güçlü bi salgin varmis.

Masallah, ne kadar da bilmis bilmis konusuyorlar :)))

Gecmis olsun canim yeni nesil cok gormemek lazim

Gunaydin kizlarr
Oglumu gormeme cok az kaldi p.tesi saat 1 de kontrolumuz var uzun zamandir gormuyodum cok ozledim ve boyu,kilosu kac oldu cok merak ediyorum ama bayagi buyudu sanirim sigamiyo artik karnima nasil geriyo karnimi anlatamam artik tekmeler yerine karin germe hareketlerimiz var bol miktarda

28. Haftamda benide 1 ay sora çağırmıştı
28,32,34,36 devam edicek sanirim benimki
29,32,35 olarak çağırdı beni, hala 2 haftaya inmedi yani, kişinin durumuna göre ayarlıyor doktorlar, yakın zamanda görmesine ihtiyaç duyduğu bir durum varsa çağırır sanırım

Ben şimdiye kadar hep 3 haftada bir gittim. Geçen cuma idi kontrolüm 28. Haftadaydık ocak başında gelin dedi, yani 31e faln denk gelicek belki o zamn gittiğimizde 2 haftada bire düşürür bilemiyorum
[/QUOTE]
30+3 e kadarki kontroller ayda birdi.
Sonraki 2 hafta demisti ama 32+3 de gittigimde hersey yolunda giderse 3 hafta sonra gel dedi
Ben 30 da gitmiştim 34 de gideceğim
Günaydın kızlar

En son 29+6 da gittim 31+6 da çağırdı. Durumuma göre 32 de çalışabilir ya da çalışamaz raporu verecek.
Çok teşekkür ederim herkese

günaydın benimde öyle cnm 32. haftada gel dedi 32 den sonra 2 hafta bir geleceksin dedi

Günaydın, herkese iyi haftasonları, umarım iyisinizdir

biz dün akşam atladık köy evine geldik, sobayı yaktık ohh mis aslında kışın pek gitmiyorum ev soğuk diye ama havalar güzel bu aralar. bir de buranın ardiyesinde kızımın bütün büyük eşyaları. anne yanı beşik, küvet, puseti vs her şeyi burda. artık onları da alıp dönerim. hazır dursunlar, ne olur ne olmaz.

allahtan hepsini saklamışım, bir daha onları da aldığımı düşünemiyorum, bu sefer batardık herhalde

Günaydın kızlar. Hepinize güzel haftasonları diliyorum.

Bende dün akşam muayene oldum. Doktor çok iyi şeyler söylemedi. Muayene sırasında karnım yine çok sertti. Sancınvar senin dedi nst istedi. Nst de de sancı çıktı. Hiç belli olmaz suyun heran gelebilir dedi. Zaten aşağıya doğru çok baskı hissediyorum. Tekar idrar verdim enfeksiyon çok azalmış ama çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum dedim. Bebek baskı yapıyor gelmeye çalışıyor dedi:s Eğer suyun gelirse hemen haber edip hastaneye gelirsiniz dedi. Kullandığım ilaçlara devam. İyi olan tek şey bebeğimin durumu. İnşaAllah bir kaç hafta daha atlatabilirim

Son düzenleme:
Selamlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
Bende dün başlayan sürekli olmayan ama geldiğinde inanılmaz rahatsız eden bir bel ağrım var haftaya doktora gidicem inşallah o zamana kadar sürmez sürerse hafta içi gidicem mecbur
Sizde bel ağrısı oluyor mu? Tam olarak ortası da değil belimin çukurunun sağına doğru bir ağrı

37ye kadar dayansa kuzucuk ne guzel olur ama sukur ki bebisin iyi canim

Dogumunu normal dusunen anneler doktorunuzla bu konuyu konusup fikrinizi soylediniz mi ? Dr nuz cati muayenesi yapacagini soyledi mi soylediyse kacinci haftanizda olacaksiniz biliyor musunuz ? Doktorum bana dogumla ilgili hic bir sey soylemedi ve sormadi bu zamana kadar ayrintili usg yi ceken doktor,asm deki hemsire bile sordu kendi doktorum hic girmedi bu konuya sadece ilk zamanlar konusu acilmisti tek dedigi sey 38. Haftanda cati muayenesi yapacagim ona gore karar veririz demek oldu

Geçmiş olsun canım stres yapma zamanında gelir inşallah bende yürüyüş yapınca alta baskı yapıyor doktor bişey demedi normal dedi .
ayaklarını havaya dik sık sık dinlen maşallah bebiş iyiymiş
Pozitif düşünmeye çalış

Kremi surerken cok fazla gogus ucunu uyarma canim dogumu tetikliyomus gogus ucunun uyarilmasi bende kasinti yok ama sut geliyo sari sari sevinsem mi uzulsem mi bilemedim aldigim gogus pedini actim kullaniyorum valla

Ben şimdiye kadar hep 3 haftada bir gittim. Geçen cuma idi kontrolüm 28. Haftadaydık ocak başında gelin dedi, yani 31e faln denk gelicek belki o zamn gittiğimizde 2 haftada bire düşürür bilemiyorum

Çok teşekkür ederim herkese
[/QUOTE]
Benimde 2 haftaya düştü canım 28 de gittim 30 da şimdi 32 de gidicem a

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah zamanını bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…