zor bir gebelik geçirdin son zamanlarında ama az daha sabır canım, bir şey olmayacak allahın izniyle sen korkma hep sakin durmaya çalış. sürekli kontrol altında olduğun için korkulacak bir durum olmayacak inşallah.İyi pzarlar hepinize
Ben yine iyi değilim kızlar moralman artık çöküyorum.
Dün akşam yine ağrım oldu kasığımdan ve kaburgamın altından sırtıma doğru. Proluton depot iğnem vardı onu gidip vurulduk acilde rahatlattı. gece uyandığımda yine kasığımda sızlama vardı. Sabah sancım yoktu ama aşağıya baskı çok var. Ben bişey yazmadan Doktorum kendisi aradı çok şaşırdım. Nasıl oldun dedi böyle böyle dün çok sancım oldu iğneyi vurulunca rahatlattı dedim. yrn için çağırdı dua edin banada bebeğim daha çok küçük. Erken doğmasın
Kızlar bu aralar kusma ishal salgını var sanırım, kızım da sabahtan beri kusuyordu çocuk acil servisine götürdüm. ana baba günü aciller önümüzde 30 kişi vardı. neyse çabuk sıra geldi hemen bi iğne verdi doktor, uygulaması zor oldu tabii de hızlı etki ediyor allahtan. şimdi biraz daha iyi.
siz de dikkat edin büyük küçük herkes hasta bu aralar.
Kusma yok canım ishal var şu an probiyotik damla başladımsize de geçmiş olsun canım, götürdün mü doktora. ilaç olarak bişey kullanıyor musun? bana motilium verdi.
zor bir gebelik geçirdin son zamanlarında ama az daha sabır canım, bir şey olmayacak allahın izniyle sen korkma hep sakin durmaya çalış. sürekli kontrol altında olduğun için korkulacak bir durum olmayacak inşallah.
inşaAllah cnm hep olumlu düşünmeye çalışsamda bazen kendime hakim olamıyorum bianda dağılıyorum. Özellikle böyle kendimi hiç yormadığım halde ağrı sancı olduğundasürekli yatıyorum zaten niye sancı oluyor
Magnezyum kullanıyor musuninşaAllah cnm hep olumlu düşünmeye çalışsamda bazen kendime hakim olamıyorum bianda dağılıyorum. Özellikle böyle kendimi hiç yormadığım halde ağrı sancı olduğundasürekli yatıyorum zaten niye sancı oluyor
Cok geçmiş olsun canım kuzunaKızlar bu aralar kusma ishal salgını var sanırım, kızım da sabahtan beri kusuyordu çocuk acil servisine götürdüm. ana baba günü aciller önümüzde 30 kişi vardı. neyse çabuk sıra geldi hemen bi iğne verdi doktor, uygulaması zor oldu tabii de hızlı etki ediyor allahtan. şimdi biraz daha iyi.
Canim korkma seni cok iyi anlıyorum inşallah yarın kontde dinlen ilaçlarını al bol su iç diyip evine gönderecek zamanında gelecek kuzularımız. Büyüdükçe alanları daraliyor benim minikte yer degistirirken canim acıyor bazen.. her canimin acısı sancı değil diye motive edip sakinlestiriyorum kendimi. Yatakta pozisyon degistiriyorum ya da evin icinde az yürüyorum azalıyorİyi pzarlar hepinize
Dün akşam yine ağrım oldu kasığımdan ve kaburgamın altından sırtıma doğru. Proluton depot iğnem vardı onu gidip vurulduk acilde rahatlattı. gece uyandığımda yine kasığımda sızlama vardı. Sabah sancım yoktu ama aşağıya baskı çok var. Ben bişey yazmadan Doktorum kendisi aradı çok şaşırdım. Nasıl oldun dedi böyle böyle dün çok sancım oldu iğneyi vurulunca rahatlattı dedim. yrn için çağırdı dua edin banada bebeğim daha çok küçük. Erken doğmasın
Hadi gozun aydin bu da bittiSonunda hastane çantamı hazırladım ufak tefek eksikleri kaldı sonradan hallolabilir şeyler
Sağol canım ya bir yüktü banaHadi gozun aydin bu da bitti
İyi pzarlar hepinize
ister istemez içten içe canın sıkılıyordur ben grip oldum diye bu kadar sıkıldı canım seni düşünemiyorum Allah sabır versin bence zamanında gelecek miniKboşunasıkmış olacaksın canını. Güzelce kucağına aldığın anlatı hayal et ufaklıkla konuş ben onların bizden dahagüçlü olduğuna inandım sanki ve ilaç gibi bize de iyi geliyorlar
Çarşamba kontrolüm var konuşucam bu detaylarıKızlar ocakta hastane ücretlerine zam gelecek ya hiç konuştunuz mu doktorunuzla ya da hastaneyle ücret konusunu
Biz 30unda bugün ödesek diye bir sorcaz kabul ederler inş.
Ay sanırım ben yakalandım ona, dün ishaldim, bugün ne var ne yok çıkardım, halsiz halsiz yatıyorum, yarın okul var inşallah geçici bir şeydir yarın düzelirim, hiç doktora gidecek halim de yok, serum takacaklar saatlerce hastanedeKızlar bu aralar kusma ishal salgını var sanırım, kızım da sabahtan beri kusuyordu çocuk acil servisine götürdüm. ana baba günü aciller önümüzde 30 kişi vardı. neyse çabuk sıra geldi hemen bi iğne verdi doktor, uygulaması zor oldu tabii de hızlı etki ediyor allahtan. şimdi biraz daha iyi.
Evet canim.can yakan tekmeleri cok oluyor benim kizin daHanımlar Fırat Ali bugün öyle bir tekme attı ki çığlık attım resmen . Böyle can yakacak kadar atıyor muydu ya ? İlk defa yaptı bir de arka arkaya üç kez . Yarın 31+0 olacak nasipse. Bu zamanlarda böyle acıtan hamleler nomal mi
Bende buyuk boy kilitli buzdolabi posetine koydum hepsini ayirdim tek tek cok duzenli oldu ve pratik dedigin gibi icinin gozukmesi guzel oluyo istedigini aramadan direk alicaksin cantadanBen de sonunda yıkadım aldığım kıyafetleri anca yavaş yavaş ütülerim hazırlarım die düşündüm. Şimdiden bile ağırlaştım çünkü. Matik olarak boron kullandım içeriği çok temiz çünkü. Yumuşatıc temiz içerikli bulamadım evde kendi yaptığım yumoşu kullandım mis gibi lavanta koktu ama hafif bir koku tabi. ( bir bardak beyaz sirke , yarım çay bardağı karbonat ve sevdiğiniz bir yağ. Ben %100 lavanta yağ kulşandım) temzi içerik arayanlara önerilir. Bebeişlerimiz alerjik olmasın.. Tuhafiyeden de kese aldım şeffaf keseler oluyor ya ucuz onlardan. Hastane çantasına keselere ayırıp koymayı düşünüyorum içi gözüküyor hem. Sizlere de fikir olsun. Çok araştırdım paylaşmak istedim
Bir de ebebekte şubat indirimi olacak mı ya bebek arabası puset ve oto koltuğunu şubata bırakmıştık olur die ama bugün mağzadaki adam olmayabilir dedi. Çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?