34+0 dan Günaydın arkadaşlar
Bu hafta çanta hazırlıcam inşallahhh dün kıyaferlerin etiketlerini çıkardım makina temizleyicisiyle makinayı temizledim üzerine beyazları yıkadım kimyasal bişey kalmasın diye gün bitti zaten akşamda bebegin kıyafetlerini yıkamaya başlıcam İnşallah gözümde büyüyo o minik şeyler
Bide e bebegin zıbınından bi 20 25 tane almışım ben ya
Bizde bugun biraz daha oyuncak, biberon, biberon temizleme suyu, fircasi falan aldik e bebekten. Kizlar bu gogus altinda gobegim basladigi tumsekligin basladigi yerde surekli aci hissediyorum ben. Sudyenin baslangici olan kisimda. Sizde de boyle olan var mi? Ara ara aciyor orasi bir anda
Rahim buyudugu icin ordaki sinirlere baski yapiyor ve aciyor.benim ilk gebeligimde o aci col olmisti de boyle aciklamisti.yanma tarzzi bir aciydi benimkisi
Bizde bugun biraz daha oyuncak, biberon, biberon temizleme suyu, fircasi falan aldik e bebekten. Kizlar bu gogus altinda gobegim basladigi tumsekligin basladigi yerde surekli aci hissediyorum ben. Sudyenin baslangici olan kisimda. Sizde de boyle olan var mi? Ara ara aciyor orasi bir anda
Bu haftayı da sorunsuz, ağrısız, hastalıksız atlatırız inşallah. hasta olanlara, ağrısı olanlara şifa diliyorum
şöyle bir düşününce çok fazla eksiğim kalmadı, en azından kıyafet açısından hiç eksiğim kalmadı. hepsi yıkandı ütülendi. sanırım artık bende çantamı hazırlasam iyi olur.
Kızlarr herkese güzel haftasonları Emzik vermeyecek misiniz yani ben hemen alıştırmayı düşünüyorum doğrusu biberonda bulunsun diye en küçüğünden alıcam bi tane indirim varken kaçırmayayım diyorum
Ya birde benim çok akıntım oluyor hamilelikte normal biliyorum ama evdeyken neyse de dışarı çıktığımda rahatsız ediyo beni sizde de var mı bu durum nasıl baş ediyosunuz ?
Emzik ihtiyaç olursa bence de verilmeli, aksi durumda parmak emmeye yönelebiliyolar ki o alışkanlığı bıraktırmak çok daha zor.
Emzikle ilgili tek olumsuz durum damak diş yapılarını bozma ihtimalinin olmasıymış.
Doğum sırasında plasenta patladığı anda süt bezleri süt üretmeye başlıyor ,sezertanla hiç alakası yok , doğar doğmaz sık sık emzırıcen bebek emdikçe gelicek
Rahim buyudugu icin ordaki sinirlere baski yapiyor ve aciyor.benim ilk gebeligimde o aci col olmisti de boyle aciklamisti.yanma tarzzi bir aciydi benimkisi
Selam kızlar ,4 gündür neler cekiyorum bir bilseniz ela 3 gün önce gece sabaha kadar yaklaşık 10 defa fln kustu yatak döşek değiştim sabaha kadar kaç defa,bulantı ishal iştahsızlık , antobıyotik fln verdi doktor, dün sabaha karşı ben çok kötü oldum serum takıldı, 1 yudum su bile içemıyorum 2 gündür berbat durumdayım
Selam kızlar ,4 gündür neler cekiyorum bir bilseniz ela 3 gün önce gece sabaha kadar yaklaşık 10 defa fln kustu yatak döşek değiştim sabaha kadar kaç defa,bulantı ishal iştahsızlık , antobıyotik fln verdi doktor, dün sabaha karşı ben çok kötü oldum serum takıldı, 1 yudum su bile içemıyorum 2 gündür berbat durumdayım