- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
İnşallah canım , kucağıma geleceği günleri dört gözle bekliyorumSelam kızlar,
Canım evet evde durmak belki biraz sıkıcı ve zor ama aklına güzel seyler getir, olumlu düsünmeye calıs. Belki kitap okuyabilir, dizi izleyebilirsin. İstersen önerilerde bulunabilirim.insallah zaman su gibi gecer sorunsuzca kucagımıza alırız bebisleri iyi düsünelim iyi olsn
Ben de gribim + boğazım çok fena yanıyor burnum tıkalı nefes alamıyorumm..bayadır hasta olmuyorum diye diye kendime nazar ettim. Adaçayı ile gargara yapıyorum biraz rahatlatıyor ama baş ağrısı ve halsizlik de mevcut. Napıyorduk kızlar :/ yarın bi kbb ye mi gitsem napsam.. pastil aldm bikaç kez ama o konuda da pek emin değilim alabiliyo muyduk acaba.
yeb4 bu arada senin bebise de gecmis olsun ya ins kısa sürede toparlar, nasıl bir salgınmıs bu yıl böyle ya :-(
Son olarak P Prensescann hayırlı olsun kuzum bebis dünyaya gelmis, hic moral bozmak yok inanıyorm kısa sürede yanına gelecektir bebisn, cok sükürki büyük bir saglık sorunu yok annesiHerhangi bir ihtiyacın olursa elimden geleni yapmaya hazırım, Ankaradayım ben de.
Canım Çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah meleğin bekler vaktiniİyi pzarlar hepinize
Ben yine iyi değilim kızlar moralman artık çöküyorum.
Dün akşam yine ağrım oldu kasığımdan ve kaburgamın altından sırtıma doğru. Proluton depot iğnem vardı onu gidip vurulduk acilde rahatlattı. gece uyandığımda yine kasığımda sızlama vardı. Sabah sancım yoktu ama aşağıya baskı çok var. Ben bişey yazmadan Doktorum kendisi aradı çok şaşırdım. Nasıl oldun dedi böyle böyle dün çok sancım oldu iğneyi vurulunca rahatlattı dedim. yrn için çağırdı dua edin banada bebeğim daha çok küçük. Erken doğmasın
Sanada geçmiş olsun cnm.ister istemez içten içe canın sıkılıyordur ben grip oldum diye bu kadar sıkıldı canım seni düşünemiyorum Allah sabır versin bence zamanında gelecek miniKboşunasıkmış olacaksın canını. Güzelce kucağına aldığın anlatı hayal et ufaklıkla konuş ben onların bizden dahagüçlü olduğuna inandım sanki ve ilaç gibi bize de iyi geliyorlar
Evet günde 2 kere kullanıyorumMagnezyum kullanıyor musun
İnan hiç birşey yapmıyorum tüm gün yatıyorum yemekten yemeğe kalkıyorum birde tuvalete buna rağmen sancı ve baskı olması çok moralimi bozuyor.Canim korkma seni cok iyi anlıyorum inşallah yarın kontde dinlen ilaçlarını al bol su iç diyip evine gönderecek zamanında gelecek kuzularımız. Büyüdükçe alanları daraliyor benim minikte yer degistirirken canim acıyor bazen.. her canimin acısı sancı değil diye motive edip sakinlestiriyorum kendimi. Yatakta pozisyon degistiriyorum ya da evin icinde az yürüyorum azalıyor
Benimde doktorum yurt dışına gitti bu hafta ki kont.
de nst bakilacak gerek gorulurse orda ki baska doktor kont edecek ayin 30 unda gelecek kendi doktorumuz böyle işte canim benim durumda Allaha emanet minikler yüreğimizi ferah tutmaya çalışıcaz zor biliyorum ama sakin olmaya çalış kuzum
Selam kızlar,
Canım evet evde durmak belki biraz sıkıcı ve zor ama aklına güzel seyler getir, olumlu düsünmeye calıs. Belki kitap okuyabilir, dizi izleyebilirsin. İstersen önerilerde bulunabilirim.insallah zaman su gibi gecer sorunsuzca kucagımıza alırız bebisleri iyi düsünelim iyi olsn
Ben de gribim + boğazım çok fena yanıyor burnum tıkalı nefes alamıyorumm..bayadır hasta olmuyorum diye diye kendime nazar ettim. Adaçayı ile gargara yapıyorum biraz rahatlatıyor ama baş ağrısı ve halsizlik de mevcut. Napıyorduk kızlar :/ yarın bi kbb ye mi gitsem napsam.. pastil aldm bikaç kez ama o konuda da pek emin değilim alabiliyo muyduk acaba.
yeb4 bu arada senin bebise de gecmis olsun ya ins kısa sürede toparlar, nasıl bir salgınmıs bu yıl böyle ya :-(
Son olarak P Prensescann hayırlı olsun kuzum bebis dünyaya gelmis, hic moral bozmak yok inanıyorm kısa sürede yanına gelecektir bebisn, cok sükürki büyük bir saglık sorunu yok annesiHerhangi bir ihtiyacın olursa elimden geleni yapmaya hazırım, Ankaradayım ben de.
Amin cnm inşaAllahCanım Çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah meleğin bekler vaktini
Aa evet sizinki de çok mantıklıBende buyuk boy kilitli buzdolabi posetine koydum hepsini ayirdim tek tek cok duzenli oldu ve pratik dedigin gibi icinin gozukmesi guzel oluyo istedigini aramadan direk alicaksin cantadan
Ben bugun aldim canimm. Avent pompamdan bineron cikti 125 ml falan kucuk ve plastik sanirim. Bir de cam avent 240 ml biberon aldim. Onda 1+ yaziyor ama. Avent pompamdan cikan 0+ sanirim onu acil durum olursa dogunca kullanirimmm.Günaydın kızlar
Ben de ocak annesiyim
27 30 ocak arası olacak doğum
Merve2407 Ben şunu düşünüyorum
Kızımda çok kullanmak zorunda kalmadım aventti onun inşallah bu seferde kullanmak zorunda kalmayız ilerleyen zamanda süt içebilsin diye 250 lik düşünüyorumChicco Natural Feeling Cam Biberon 250 ml 0+ Ay - ebebek
Chicco Natural Feeling Cam Biberon 250 ml 0+ Ay uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
anlayabiliyorum seni insanın morali bozulur cidden ama her zaman daha kötüsünü düşünüp kendini motive edebilirsin. ya daha kötü bir şey olsa allah korusun? yarın doktoruna gittiğinde güzel şeyler duyacaksın inşallah.inşaAllah cnm hep olumlu düşünmeye çalışsamda bazen kendime hakim olamıyorum bianda dağılıyorum. Özellikle böyle kendimi hiç yormadığım halde ağrı sancı olduğundasürekli yatıyorum zaten niye sancı oluyor
sağol canım benimCok geçmiş olsun canım kuzuna
teşekkürler canım, sana da çok geçmiş olsun. ne yazık ki hamileyken pek bir şey kullanamıyoruz parol dışında bu tip hastalıklarda.Ben de gribim + boğazım çok fena yanıyor burnum tıkalı nefes alamıyorumm..bayadır hasta olmuyorum diye diye kendime nazar ettim. Adaçayı ile gargara yapıyorum biraz rahatlatıyor ama baş ağrısı ve halsizlik de mevcut. Napıyorduk kızlar :/ yarın bi kbb ye mi gitsem napsam.. pastil aldm bikaç kez ama o konuda da pek emin değilim alabiliyo muyduk acaba.
geçmiş olsun canım düzelirsin inşallah ama geçmezse ihmal etme git, hamileler için de ilaçlar var sonuçta. kızıma bi iğne yaptılar anında toparlandı.Ay sanırım ben yakalandım ona, dün ishaldim, bugün ne var ne yok çıkardım, halsiz halsiz yatıyorum, yarın okul var inşallah geçici bir şeydir yarın düzelirim, hiç doktora gidecek halim de yok, serum takacaklar saatlerce hastanede
yok canım sütyen varsa gerek yok. evde rahat olsun diye zaten onlar.Kızlar hastane valizimi tamamlamaya çalışıyorumda emzirme atleti gerekli bir şeymi emzirme sütyeni 2 tane aldım zaten üstüne normal atlet giysem nolur. Atletlerim esnek zaten üsttende kolay açılır
Ben normal atlet kullanıyorum lcw nin esnek zatenKızlar hastane valizimi tamamlamaya çalışıyorumda emzirme atleti gerekli bir şeymi emzirme sütyeni 2 tane aldım zaten üstüne normal atlet giysem nolur. Atletlerim esnek zaten üsttende kolay açılır
inşaAllah cnm inşallah güzel zamanlar gelecek dimianlayabiliyorum seni insanın morali bozulur cidden ama her zaman daha kötüsünü düşünüp kendini motive edebilirsin. ya daha kötü bir şey olsa allah korusun? yarın doktoruna gittiğinde güzel şeyler duyacaksın inşallah.
unutma bebeğin senin üzüntünü stresini gerçekten hissediyor. ona kavuşacağın günü düşün ve hep pozitif olmaya çalış
Sütyen daha rahat geliyor bana iyi atlet almak istemiyodum zatenyok canım sütyen varsa gerek yok. evde rahat olsun diye zaten onlar.
hastanede atlet sütyen giymeyebilirsin bile çok sıcaksa :) birinden biri yeter yani.
Benim atletlerimde esnek rahat kullanıyorum. Banada çok gerekli gelmeside yinede size danışayım dedimBen normal atlet kullanıyorum lcw nin esnek zaten
Allah yardımcın olsun canım inşallah daha gelmez bebeğin biraz daha büyür biraz daha dayanırsınızİyi pzarlar hepinize
Ben yine iyi değilim kızlar moralman artık çöküyorum.
Dün akşam yine ağrım oldu kasığımdan ve kaburgamın altından sırtıma doğru. Proluton depot iğnem vardı onu gidip vurulduk acilde rahatlattı. gece uyandığımda yine kasığımda sızlama vardı. Sabah sancım yoktu ama aşağıya baskı çok var. Ben bişey yazmadan Doktorum kendisi aradı çok şaşırdım. Nasıl oldun dedi böyle böyle dün çok sancım oldu iğneyi vurulunca rahatlattı dedim. yrn için çağırdı dua edin banada bebeğim daha çok küçük. Erken doğmasın
İnşallah canım , kucağıma geleceği günleri dört gözle bekliyorum
Çok teşekkür ederim , sen nerde yapacaksın doğumunu
Geçmiş olsun canmKızlar bu aralar kusma ishal salgını var sanırım, kızım da sabahtan beri kusuyordu çocuk acil servisine götürdüm. ana baba günü aciller önümüzde 30 kişi vardı. neyse çabuk sıra geldi hemen bi iğne verdi doktor, uygulaması zor oldu tabii de hızlı etki ediyor allahtan. şimdi biraz daha iyi.
siz de dikkat edin büyük küçük herkes hasta bu aralar.
Memorial çok konforlu ya orda olmak isterdimCok az kaldı insBebisin büyüyecek ilerde koskocaman olacak bu zamanları insallah gülümseyerek hatirlicaksın ♥
Benim doktorun özel muayenehanesi var anlasmalı oldgu 4-5 hastane var ama en cok memoriali önerdi orası olacak gibi aksilik olmazsa bakalım, daha doğum hakkında detaylı konusmadk hic, haftaya gitcem randevum ctesi 34. Haftaya girerken bi sorcam bakalım nedir nasıldır sistem. Senin medicana da mı olmuştu yanlış mı hatırlıyorum?
Evet canım , benim dr um da üç hastane ile çalışıyorCok az kaldı insBebisin büyüyecek ilerde koskocaman olacak bu zamanları insallah gülümseyerek hatirlicaksın ♥
Benim doktorun özel muayenehanesi var anlasmalı oldgu 4-5 hastane var ama en cok memoriali önerdi orası olacak gibi aksilik olmazsa bakalım, daha doğum hakkında detaylı konusmadk hic, haftaya gitcem randevum ctesi 34. Haftaya girerken bi sorcam bakalım nedir nasıldır sistem. Senin medicana da mı olmuştu yanlış mı hatırlıyorum?
Evet aynı yerde benimde oluyo ara ara şuan bile iki taraftada hafif ağrı var üşütmeden olabilirmi acaba hiç bilmiyorumBizde bugun biraz daha oyuncak, biberon, biberon temizleme suyu, fircasi falan aldik e bebekten. Kizlar bu gogus altinda gobegim basladigi tumsekligin basladigi yerde surekli aci hissediyorum ben. Sudyenin baslangici olan kisimda. Sizde de boyle olan var mi? Ara ara aciyor orasi bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?