Canım geçmiş olsun. Perşembe benim oğlan da öyleydi ateş kusma 2 gün sürdü. 3 gün antibiyotik kullandık ama boğazları fena çok acıyor diyo iştah yok. Allah şifa versin tüm kuzularımıza. Sana da geçmiş olsun canım bol bol yat dinlen.Selam kızlar ,4 gündür neler cekiyorum bir bilsenizela 3 gün önce gece sabaha kadar yaklaşık 10 defa fln kustu yatak döşek değiştim sabaha kadar kaç defa,bulantı ishal iştahsızlık , antobıyotik fln verdi doktor, dün sabaha karşı ben çok kötü oldum serum takıldı, 1 yudum su bile içemıyorum 2 gündür berbat durumdayım
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versn size
Canım Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah benimde bugün eşim rahatsızlanmış gece beni sabah aradı üzülmeyeyim diye işteydi ama tabi gittik öğlenden sonra yine gidicez ne olucak bilmiyorum Rabbin bütün hastalara şifa versin
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
sağol tatlım ya çocuklar daha dayanıklı inan ama anne yüreği işte insan dayanamıyor. kendine çok dikkat et yat dinlen bir şey yapma sakın. bir kaç güne tamamen toparlanırsınız inşallah.
kaç tane evladın olursa olsun hayat arkadaşı başka bir şey gerçekten. inşallah gönlünden geçenler gerçekleşir de baban için üzülmek zorunda kalmazsın. gerçekten insanın elinden daha fazlası gelmeyince de çok üzülüyor ama napıcaksın canım senin de bir ailen var, sorumlulukların var
onu dinleme sen ayda bir bi kadın ayarla olmaz mı kabul etmez mi?
Çok geçmiş olsun cnm zor günler rabbim yardımcın olsun
Çok çokk geçmiş olsun Allah şifa versin
Canım geçmiş olsun. Perşembe benim oğlan da öyleydi ateş kusma 2 gün sürdü. 3 gün antibiyotik kullandık ama boğazları fena çok acıyor diyo iştah yok. Allah şifa versin tüm kuzularımıza. Sana da geçmiş olsun canım bol bol yat dinlen.
Amin cnm
Amin cnm evet aynen öyle oluyor acıtıyorAllah yardımcın olsun canım inşallah daha gelmez bebeğin biraz daha büyür biraz daha dayanırsınızAh bu erken doğum riski beni de geriyor ve bugün benmde sağ kasığıma ağrı giriyor saniyelik ve bağırtıcak kadar çok ağrıdan bağırıyorm hemen geçiyor senn demi böyle canım ? çok korkuyorum.
Yarına inşallah güzel haberler alırız canım ve doğumun olmaz daha
Akşama gideceğim cnm 9 gibi. Doktorum akşamları oluyor bu hastanede 7.30-11 arası
Çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin biran önce iyileşin inşaAllah ama bu hastalığınen çabuk toparlayan bol sıvı tüketimi su içemesenizde meyve suyu için ben meyve suyu çok içerdim o baya iyi gelirdiSelam kızlar ,4 gündür neler cekiyorum bir bilsenizela 3 gün önce gece sabaha kadar yaklaşık 10 defa fln kustu yatak döşek değiştim sabaha kadar kaç defa,bulantı ishal iştahsızlık , antobıyotik fln verdi doktor, dün sabaha karşı ben çok kötü oldum serum takıldı, 1 yudum su bile içemıyorum 2 gündür berbat durumdayım
Amin cnm inşaAllahcanim rabbim yardimcin olsun insallah biraz daha durur da sikintisiz kucagina alirsin
gunaydin amin canim benimde kalmadi hatta cantami hepsini hazirladm 2 haftadir hazirda bekliyorum
Lcw den aldim ben cnm daha sonra yikayip evdr kulanabilmek icin
Gecmis olsun canim yaa cok kotu olmus ikinizinde hastalanmasi
Çok geçmiş olsun inşaAllah önemli birşeyi yokturCanım Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah benimde bugün eşim rahatsızlanmış gece beni sabah aradı üzülmeyeyim diye işteydi ama tabi gittik öğlenden sonra yine gidicez ne olucak bilmiyorum Rabbin bütün hastalara şifa versin
Doktorda öyle dedi canım vücut susuz kalırsa çok tehlikeli diye içebıldiğimiz kadar bişeyler içmeye calısıyoruzAmin cnm
Amin cnm evet aynen öyle oluyor acıtıyor
Akşama gideceğim cnm 9 gibi. Doktorum akşamları oluyor bu hastanede 7.30-11 arası
Çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin biran önce iyileşin inşaAllah ama bu hastalığınen çabuk toparlayan bol sıvı tüketimi su içemesenizde meyve suyu için ben meyve suyu çok içerdim o baya iyi gelirdi
Amin cnm inşaAllah
Çok geçmiş olsun inşaAllah önemli birşeyi yoktur
Canım keşke bu seferlik kadın tutuverseydiniz aenşn yükün sana yeter zatenSelam kızlar.
Hafta sonu izmitteydik.
Karma karisigim.
Keyfim de yok moralim de bo.bk....
Babam cok fena grip, maske ile girdik eve eşimle isleri yapabilmek için.
Kv yemek koydu onlari görürdüm babama.
Utu camasir temizlik vs yapabildiğim kadariyla esimin yardimiyla hallettik biseyler ama(((((
Babama diyorum ayda 1 kadin sart diye, basini egip sessiz kaliyor icim gidiyo hasta tek basina sicak corba yapan olsa ah ah.
Evlense hayirli bi insanla nasil mutlu olacagim huzur dolu olacagim.
Koskoca evde 4 kisiydik evlendik annem öldü babam bi basina kaldi off kafayi yicek gibi oluyorum bazen.
Birde benim hastane isim karisti.
Sizlerden fikir almadan karar vermek istemiyorum.
Akil akilda ustundur, belki benim goremedigim seyi bana soylersiniz ve kararimi sizlerin sayesinde daha mantik cercevesinde verebilirim.
Oglen kizimi uyutunca yazacagim.
sağolasın canım, herkesler hasta ya allah tüm hastalara şifa versin inşallah.yeb4 canım senin kızına da geçmiş olsun Allah şifa versin
Kardeşimin 2 bebeğide kullandı gerçekten büyük rahatlık. Hiç birşey olmasa bile sebepsiz ağlama zamanlarında direk susturucuEmzik büyük rahatlık valla inşallah kabul eder de alır çocuklar , kurtarıcı yani
Vallahi ben pazardan aldım atmıştım hatta buraya da resmini. Pembe üzerinde yine pembe renk tüylü bir ponponu var. Ucuz bişey aldım ki en azından giyilmeyecek kadar kirlenirse atarım direk evde giymeye daha iyisini alırım diye düşündümHastane için ev terliği alacağım güzel bişey olsun diyorum nerden alfınız
Evet aynen öyle düşündüm bi pazara bakayımKardeşimin 2 bebeğide kullandı gerçekten büyük rahatlık. Hiç birşey olmasa bile sebepsiz ağlama zamanlarında direk susturucu
Vallahi ben pazardan aldım atmıştım hatta buraya da resmini. Pembe üzerinde yine pembe renk tüylü bir ponponu var. Ucuz bişey aldım ki en azından giyilmeyecek kadar kirlenirse atarım direk evde giymeye daha iyisini alırım diye düşündüm
Çok sağol canımAmin cnm
Amin cnm evet aynen öyle oluyor acıtıyor
Çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin biran önce iyileşin inşaAllah ama bu hastalığınen çabuk toparlayan bol sıvı tüketimi su içemesenizde meyve suyu için ben meyve suyu çok içerdim o baya iyi gelirdi
Amin cnm inşaAllah
Çok geçmiş olsun inşaAllah önemli birşeyi yoktur
Çok geçmiş olsun canım benimKızlar bu aralar kusma ishal salgını var sanırım, kızım da sabahtan beri kusuyordu çocuk acil servisine götürdüm. ana baba günü aciller önümüzde 30 kişi vardı. neyse çabuk sıra geldi hemen bi iğne verdi doktor, uygulaması zor oldu tabii de hızlı etki ediyor allahtan. şimdi biraz daha iyi.
siz de dikkat edin büyük küçük herkes hasta bu aralar.
Bende hiç anlamıyorum kasılma nasıl oluyo yani daha hiç olmadım sanırımArkadaşlar kasılma nasıl oluyodu tam olarak,
Benim bebek baş geliş göbegimin sağ tarafında poposu vardı gerildikçe ordan geriliyo hıçkırıncada orda hissediyorum
hemen sol kasık tada kasılınca bişeyler oluyo ayağımı orda bilemedim ama göbeğimde çapraz gerilme gibi oluyo bu kasılma mı demek ?
Ocak annelerini takip ediyorum son zamanlarda hiç yazmamıştım oraya gidip mesajı oraya yazmışım yanlışlıkla ben şok
Bu tarif ettiğin bebeğin hareketlerinden dolayı gerilme gibi geldi bana kasılma değil de. Kasılma geldiğinde karnın taş gibi oluyo orada bir güç hissediyorsun ve acıArkadaşlar kasılma nasıl oluyodu tam olarak,
Benim bebek baş geliş göbegimin sağ tarafında poposu vardı gerildikçe ordan geriliyo hıçkırıncada orda hissediyorum
hemen sol kasık tada kasılınca bişeyler oluyo ayağımı orda bilemedim ama göbeğimde çapraz gerilme gibi oluyo bu kasılma mı demek ?
Ocak annelerini takip ediyorum son zamanlarda hiç yazmamıştım oraya gidip mesajı oraya yazmışım yanlışlıkla ben şok
Ohh miss darısı banaBugün itibariyle tüm hazırlıklar tamam
Hastane valizin herşey ile hazır
Çok şükür
Kardeşimin 2 bebeğide kullandı gerçekten büyük rahatlık. Hiç birşey olmasa bile sebepsiz ağlama zamanlarında direk susturucu
Vallahi ben pazardan aldım atmıştım hatta buraya da resmini. Pembe üzerinde yine pembe renk tüylü bir ponponu var. Ucuz bişey aldım ki en azından giyilmeyecek kadar kirlenirse atarım direk evde giymeye daha iyisini alırım diye düşündüm
Bence 1-2 adet koy dursun hatta diğer ay benim ekstra önü düğmeli evde giymek için birşeyler almam gerekecek fark ettim ki hiç önü düğmeli kışlık bişeyim yokKızlar hastane valizimi tamamlamaya çalışıyorumda emzirme atleti gerekli bir şeymi emzirme sütyeni 2 tane aldım zaten üstüne normal atlet giysem nolur. Atletlerim esnek zaten üsttende kolay açılır
Benimde normal pozisyonda canım ama göbeğimin orda poposu vardı en sonBende hiç anlamıyorum kasılma nasıl oluyo yani daha hiç olmadım sanırımbenim bebeğim normal doğum pozisyonundaymış bu durumda ayakları üstte oluyor ve benim hep göbek kısmında oluyor hareketler. Ama şunu düşünüyorum kasılmada göbek hareket eder mi yani ben hep izlediğimde orda ayağı var gibi düşünüyorum o kısım hareket ediyor çünkü kasılma öyle olmaz herhalde
Sabahları bu ara yumuşak ama sonradan sertleşiyo yatana kadar sert hep o harekette acı hissetmiyorum kasılma değil o halde teşekkür ederimmBu tarif ettiğin bebeğin hareketlerinden dolayı gerilme gibi geldi bana kasılma değil de. Kasılma geldiğinde karnın taş gibi oluyo orada bir güç hissediyorsun ve acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?