Cekirdegi kabiz mi yapiyomus hic duymadimHemen gidip sıkayım bari narbi ara çok yiyordum da bu ara nedense yemiyorum. Çekirdeğinden de korkuyorum kabız yapar diye suyunu sıkayım en azından
benim de 2 defa girdi kramp ayaklarla dizden aşağı kısıma.. d vitaminim bitmiş ondanmış, hepsi magnezyum olmuyo yani bence bir de ona baksınlar istersen. d vit damla kullanıyorum 1 aya yaklaşık henüz girmedi..Magnezyum kullanmıyorum canım ben. Az önce yazdım doktoruma belki verir diye vermedi minoset kullan dedi birde süt ürünlerini arttır dedi. Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum o yüzden sadece süt ürünlerini arttırıcam.
İyi geceler kızlar. Bugün iyi geçirmiştim yani kendimce sıkıntısız geçtiydi ama Muayene oldum nstde yine sancı var karnım yine sertti. Nst yi çeken ebe durumumu bilmiyordu sonucu görünce oda şaşırdı sen kaç haftalıktı dedi söyleyince şaşırdı dedim böyle böyle. bide bunlara ekstradan başka birşey daha eklendi bebeğimin boğazında kordon varmış tek kordon şuan. Çözülebilirmişte kordon eğer tek kordon olursa boyunda boyu uzunsa kordonun normal doğum olur dedi eğer çift kordon olursa normal doğum olamazmış. Cuma tekrar kontrole gideceğim haftayada başka doktora daha görünücem medikal parka gidicem
Bilmiyorum ki sert ya yapar diye kendi kendime düşündüm benCekirdegi kabiz mi yapiyomus hic duymadimsifa olsun bol kan yapsin
Dr undan magnezyum yazmasını iste canım kramplara birebirKızlar benim bacaklarıma acayip kramp giriyo ya3 gün önce sol bacağıma girmişti daha onun acısı geçmeden bu sabh sağ bacağıma girdi
Yazmıyor canım söyledim şikayetimi süt ürünlerini arttır dediDr undan magnezyum yazmasını iste canım kramplara birebir
Tatlım Begüm e ne veriyorsun takviye olarak bana da atar mısın kaçırmışımvitaminli gıda takviyesi bu canım, çinko olması lazım evet şu an evde yok bakamadım ama internetten bakabilirsin. herhangi bir katkı yok, geçen kış hep kullandım. tadı da güzel ikinci kaşığı istiyor hep.
magnezyum kullanıyorsun değil mi?
yine de olabiliyor çok normal, bana da bazen gece uyurken oluyor çok fena ya.
hemen kendini erken doğum diye şartlama düşünme bunları canım, bu şekilde olup zamanını bile geçen o kadar kişi var ki. kızım karnımı delip çıkacak sanırdım, hele son haftalar daha fena oluyor. korkma o gerinmelerden onlar normal. sancıların için de sık sık takip altında olursun muhtemelen, açıklık olmadıkça su gelmedikçe endişelenme, stres yapma.
çok düşündün tabii rüyana girdi, komik rüyaymış allahtan
Benim kızım Kasım 11 gözüküyordu, 3 Kasım’da geldi minnoşum yani tam 40. Haftanın ilk günüAdetimin ilk gununu baz aldigimizda 19 subat cikiyo zaten ama hani bi de haftasina gore gelisimi onden gittigi icin her kontrolumde o tarih dusuyo bende bi onceki gittigimde 14 subatti mesela dunki hesaplamalara gore 11 subata dusmus. Evet o tarihler tahmini zaten tutmuyo cogundabende doktorun soyledigin tarihten 10 gun sonra gelmisim dunyaya mesela
30+0 da 1530 gr di hic küçük demedi 33+1 de 2200 gr di tam gününde dedi hiç öne gecmedik ama bizdekızlar 30 haftalık muayenemizde bebeğim 1464gr dı, normal mi, dr biraz küçük dedi
benimki biraz küçük demekki30+0 da 1530 gr di hic küçük demedi 33+1 de 2200 gr di tam gününde dedi hiç öne gecmedik ama bizde
Banada hep tahmini tarihten once gelcekmis gibi geliyo bakalim hayirlisiBenim kızım Kasım 11 gözüküyordu, 3 Kasım’da geldi minnoşum yani tam 40. Haftanın ilk günüüstelik iri bir bebek de değildi 3090 gr doğdu
Oğlum Allah nasip ederse adetime göre 26 Şubat gözüküyo ama sanki şubat 12-15 gibi gelecek diye hisleniyorum
Amin cnm sağolCok gecmis olsunn canimm. Insallah tekrar cikmaz sancinn.
YEKTA61 csnm sana da gecmis olsunnnn.
@GULCIN_87 nasilsin cnm hastane ortami nasil alistin mi neler yapiyorsun bakalm
Amin cnm inşaAllah dediğin gibi kurtarır kendinşCanim ya allah sabir versin cok kotu bi durum hic hissetmeyip sancı cikmasi insallah dayanacak inanıyoruz hepimizdogum konusuna gelince hangisi hayirlisiysa o olur insallah canim bekle bakalim belki minik kendini kurtarir o kadar hareketlilerki kendilerine kordon dolamayi beceriyorlar
3 gün sonra tekrar çağırdı cuma tekrar gidicem cnm. Hem eğitim araştırma devlet hastanesine hem daha iyi bir özele de muayene olmayı düşünüyoruz cnmHay allah ya , sık sık git doktora canım ,sezeryan normal farketmez sağlıklı Doğusunda hayırlısıyla , sende gün içinde takip et hareketlerını canım,
İnşaAllah cnm çözülür çok zor çünkü hepsi üst üste geldiYEKTA61 canım 1 kordondan bişey olmuyomuş normal hatta ben bugün doğum hikayesi okudum 2 tur dolanmış ve normal doğum yapmış biri,
Doğumun nasıl olduğunun hiç önemi yok zaten kimse riske atmak istemez 3 kez dolanması biraz riskli hemen doğuma alıyolar öyle bi durumdada zaten o yüzden hiç karamsar düşünme riskli zamanlarımızı atlattık çoğumuz zaten inşallah zamanında gelir bebişlermizde her bebekte 1 kez dolanıyodur illaki sonradan çıkanlarda oluyomuş stres yapma hiç bebege yansıtma elinde değil biliyorum ama sık sık git kontrollerine için rahat eder en azından
Çok şükür cnm şimdiye kadar iyi gelişti ama kordondan dolayı artık sorun olurmu bilmiyorum doktor kan dolaşımınım yavaşlayabileceğinicanım biraz zor geçiyor hamileliğin ama az daha sık dişini, en azından bebeğinin sağlığı yerinde ve en önemlisi bu. iki hafta sonra bile doğsalar hiç sorun olmaz büyük ihtimalle. kordonu da söylemiş zaten bir kere dolanması çok sorun değilmiş. doğum şeklini hiç kafana takma, yeterki zamanında sağlıkla doğur gerisi hiç önemli değil.
Amin cnm inşaAllahCanım ya inşallah sağlıcakla vaktinde gelsin bebiş
Bende bugün zor durdurdum kendimiBugün çantamın son eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıktım, ebebek indirim reyonuna daldığınızda sosyete pazarı abonesi teyzeler gibi doğru yerlere bakmayı başarırsanız 14 tl ye tulum bulmak mümkündü. 2 tane aldım :)
Çok yoruldum Deniz bile yoruldu. Bi de hazır yedim hemen tansiyonum çıktı. Bugün iptalim
çok geçmişolsun canım Rabbim korktuğunu uğratmasın inşallahAmin cnm sağol
Amin cnm inşaAllah dediğin gibi kurtarır kendinş
3 gün sonra tekrar çağırdı cuma tekrar gidicem cnm. Hem eğitim araştırma devlet hastanesine hem daha iyi bir özele de muayene olmayı düşünüyoruz cnm
İnşaAllah cnm çözülür çok zor çünkü hepsi üst üste geldi
Çok şükür cnm şimdiye kadar iyi gelişti ama kordondan dolayı artık sorun olurmu bilmiyorum doktor kan dolaşımınım yavaşlayabileceğini
söyledi
Amin cnm inşaAllah
Amin cnm sağolçok geçmişolsun canım Rabbim korktuğunu uğratmasın inşallah
AYNEN :dEvett 4 hafta beklemek çok uzun geliyo insana iki hafta tam kararında bence de36dan sonra da her hafta çağırıyolarmış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?