2020 Şubat Anneleri

benim de 2 defa girdi kramp ayaklarla dizden aşağı kısıma.. d vitaminim bitmiş ondanmış, hepsi magnezyum olmuyo yani bence bir de ona baksınlar istersen. d vit damla kullanıyorum 1 aya yaklaşık henüz girmedi..

Canım ya inşallah sağlıcakla vaktinde gelsin bebiş

Tatlım Begüm e ne veriyorsun takviye olarak bana da atar mısın kaçırmışım
Redoxon kids bitirdik bizde ama içinde karmin varmış kullanmayacağım bitti bende yeni takviye arıyorum sambucol alacaktım

Benim kızım Kasım 11 gözüküyordu, 3 Kasım’da geldi minnoşum yani tam 40. Haftanın ilk günü üstelik iri bir bebek de değildi 3090 gr doğdu
Oğlum Allah nasip ederse adetime göre 26 Şubat gözüküyo ama sanki şubat 12-15 gibi gelecek diye hisleniyorum

Banada hep tahmini tarihten once gelcekmis gibi geliyo bakalim hayirlisi

Bugün çantamın son eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıktım, ebebek indirim reyonuna daldığınızda sosyete pazarı abonesi teyzeler gibi doğru yerlere bakmayı başarırsanız 14 tl ye tulum bulmak mümkündü. 2 tane aldım :)
Çok yoruldum Deniz bile yoruldu. Bi de hazır yedim hemen tansiyonum çıktı. Bugün iptalim

Cok gecmis olsunn canimm. Insallah tekrar cikmaz sancinn.
YEKTA61 csnm sana da gecmis olsunnnn.
@GULCIN_87 nasilsin cnm hastane ortami nasil alistin mi neler yapiyorsun bakalm
Amin cnm sağol
Amin cnm inşaAllah dediğin gibi kurtarır kendinş
Hay allah ya , sık sık git doktora canım ,sezeryan normal farketmez sağlıklı Doğusunda hayırlısıyla , sende gün içinde takip et hareketlerını canım,
3 gün sonra tekrar çağırdı cuma tekrar gidicem cnm. Hem eğitim araştırma devlet hastanesine hem daha iyi bir özele de muayene olmayı düşünüyoruz cnm
İnşaAllah cnm çözülür çok zor çünkü hepsi üst üste geldi
Çok şükür cnm şimdiye kadar iyi gelişti ama kordondan dolayı artık sorun olurmu bilmiyorum doktor kan dolaşımınım yavaşlayabileceğini
söyledi
Canım ya inşallah sağlıcakla vaktinde gelsin bebiş
Amin cnm inşaAllah

Bende bugün zor durdurdum kendimi int sitesine girince de çıkamıyor insan 10 tane faln yazlık bady aldım 2 elbise aldım toplam 14 parça ürün almışım ama çok uygundu gerçekten inş gelince de beğenirim hepsini

çok geçmişolsun canım Rabbim korktuğunu uğratmasın inşallah

Tatlım Begüm e ne veriyorsun takviye olarak bana da atar mısın kaçırmışım
Redoxon kids bitirdik bizde ama içinde karmin varmış kullanmayacağım bitti bende yeni takviye arıyorum sambucol alacaktım
gıda takviyesi bu canım, bildiğin keçiboynuzu şurubu :) dr. carob, eczanelerde var.

Son eksiklerimi tamamlamak üzere dışarı çıktım ama fenayım artık dayanamadım oturdum eşimi bekliyorum alacak beni. hala bitiremedim deli olucam ya bi terlik ve taç bulamadım koca şehirde. bir de pijama alacaktım bir tane daha onu da istediğim gibi bulamadım.

ama mustelanın setini tamamladım sonunda ya boşuna o kadar internetten bakıp bakıp indirim beklemişim vallahi eczanede daha ucuz 500 ml şampuan, pişik kremi ve losyon 160 liraya aldım. internette indirimdeki sitelerde de en az bu kadardı zaten.

gerçekten köşe bucak dolaşınca internetten daha uyguna geliyor çoğu şey ama işte enerji olsa
normalde çok takılmam ama ilk kez bi taç ve terliğim süslü olsun dedim onu da bulamıyom internetteki modeller de çok dandikmiş gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…