Kızlar merhaba, bugün kontrolümüz vardı sata göre 32+6 ancak bebeğin gelişimi yaklasik 10-12 gün ileriden gidiyor kilosu 2300kusur boyu yaklaşık 47 cm, şekerden şüphelendi tokluk kan verdim yarın çıkacak kilosu ve boyu gerçekten şekerden şüphelenecek kadar abartılı mi kızlar sizlerinki nasıl canım sıkıldı bu duruma
Kızlar merhaba, bugün kontrolümüz vardı sata göre 32+6 ancak bebeğin gelişimi yaklasik 10-12 gün ileriden gidiyor kilosu 2300kusur boyu yaklaşık 47 cm, şekerden şüphelendi tokluk kan verdim yarın çıkacak kilosu ve boyu gerçekten şekerden şüphelenecek kadar abartılı mi kızlar sizlerinki nasıl canım sıkıldı bu duruma
33+0 gittiğimde 2200 dü kilosu herhangi bişey demedi normal herşey dedi haftanla uyumlu hatta dedi boyuda 46 cm di aynı sayılır neden öyle demişki doktorun bana kilosu az geldi hatta normal dimi dedim özellikle herşey normal dedi
Bugün çantamın son eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıktım, ebebek indirim reyonuna daldığınızda sosyete pazarı abonesi teyzeler gibi doğru yerlere bakmayı başarırsanız 14 tl ye tulum bulmak mümkündü. 2 tane aldım :)
Çok yoruldum Deniz bile yoruldu. Bi de hazır yedim hemen tansiyonum çıktı. Bugün iptalim
Ben bugün AVM ye gittim sadece markete girdim güya ebebekte neler var bakarım diye gitmiştim belim catladi asla göze alıp gidemedim bosveeer dedim çıktım imkansizmis hazırlığı bu zamanlara bıraksak gerçektende.
ama eşyalar hala dolabinda bir türlü valize yerlestirmiyorum valizim ogrenciligimden kalma belkide oyuzden yenisini almadim,yıkadım ama içimden gelmedi içine örtü serip artık toparlayim biran önce
33+0 gittiğimde 2200 dü kilosu herhangi bişey demedi normal herşey dedi haftanla uyumlu hatta dedi boyuda 46 cm di aynı sayılır neden öyle demişki doktorun bana kilosu az geldi hatta normal dimi dedim özellikle herşey normal dedi
Kızlar bizim mahallede bi tıp merkezi gibi bi yer vardı muayenesi 35 tl gidim bakim bi dedm
Günüyle uyumlu çıktı lokumum kilosu 2230 olmuş boy 45 cm suyu herşeyi iyi dedi.
Cok şükür
Yüzünü siyah beyaz göstermeye çalıştı biraz ama uras beyimizin sol eli yüzündeydi
Elini yediğim
Doktordan doktora bekadan farkedıyor ya ılgınc, bende vitamın ıcıyorum ama hem kaburgalarımda hem aşagıda agrım oldugu için sabah akşam verdı magnezyumu ondan sonra rahat ettim, magnezyum çok önemli
eğer son adet tarihimize göre hesaplanan tahmini doğum tarihinde doğuran bir anne varsa hemen çıksın konuşsun, çünkü o bulunmaz bir nimettir
o imzamızdaki tarihler asla tutmuyor canım. hepimiz en azından 37’ye kadar dayanalım yeter. hatta 40 haftayı bile geçebilirsin benim gibi, o zaman bu yazdığımı unutma yine konuşuruz .
bir dahaki kontrolünde her şeyi sakince sorarsın doktoruna rahatlarsın hem.
Kızlar bizim mahallede bi tıp merkezi gibi bi yer vardı muayenesi 35 tl gidim bakim bi dedm
Cok şükür
Yüzünü siyah beyaz göstermeye çalıştı biraz ama uras beyimizin sol eli yüzündeydi
Elini yediğim
Ayy ne güzel maşallah paşaya canım renklimi bakıyolar ya ben detaylıdan beri hiç görmedim yüzünü doktora söylemesem göstermicek bi kere denedi elini ayağını gördüm yüzünü göstermedi şansıma o kadar her muanede bakıyo çoğu arkadaşların doktorları benimkini niye bakmıyo yaa
Cok şükür
Elini yediğim
Ayy ne güzel maşallah paşaya canım renklimi bakıyolar ya ben detaylıdan beri hiç görmedim yüzünü doktora söylemesem göstermicek bi kere denedi elini ayağını gördüm yüzünü göstermedi şansıma o kadar her muanede bakıyo çoğu arkadaşların doktorları benimkini niye bakmıyo yaa
Benim doktorumda hiç renkli göstermedi bende hep bu konudan şikayetçiyim ben yüzünü gördüğüm resimleri hep başka bi hastanede gördüm. Doktordan cok memnunum bide renkli gösterse bi kere söyledim pozisyonu uygun değil dedi fln kaldı öyle
şu yıldızlınin grisini mağazadan almıştım çok güzel görünüyor yumuşacık ona güvenerek 2 tane daha aldım canım ama deseni farklı biri bulutlu olandan diğeri de başka desen ama bulamadım bitmiş sanırım
Ah ahh. Bzde dogalgaz yok havalar 10 derece evde yarim kolluyla geziyorum ins hasta olmam. Kanimda 9-10 arasi. Ben yazin bile battaniyesiz yatamazdimmm
Sukur yalniz degilmisim banada dr um ayri bir ilac olarak hic vermedi ictigim vitaminin icinde var sadece magnezyum. Sorgulamaya baslamistim artik bu durumu burda cogu arkadas kullaniyo cunku magnezyum
Kizlar ozellikle kani dusuk olanlar hazir mevsimindeyiz bol bol nar tuketmeye calisin 12ydi gecen ay kanim bu ay deli gibi nar yedim 13e cikmis dr baya iyi kanin dedi normalde gunde 1 tane iciyodum kanim dusuk olmadigi icin artik gun asiri ic dedi kan ilacini
Zeyf su yazdigina o kadar katiliyorum ki. Bu ay hee aksam 1 nar yedim. Esim hazirladi soydu hep mutfak halisi full nar izleri kanim 8.9-9 du cok uzulurdum ilaclarla yukselmezdi bu ay 10.0 cikti kanim doktorla cok sevindim. Nardan heralde diyordum onayladin beni.