Ama ben normal muanedede anlamıyorum yüzü neresi falan ölçüm yapıyo o kadarBenim doktorumda hiç renkli göstermedi bende hep bu konudan şikayetçiyim ben yüzünü gördüğüm resimleri hep başka bi hastanede gördüm. Doktordan cok memnunum bide renkli göstersebi kere söyledim pozisyonu uygun değil dedi fln kaldı öyle
Cnm benim kan sonucum da gecen ay 8.9 du. Dogumdan sonra zor olur kan takviyesi veirriz artmazsa dedi doktor. Bir ay boyunca her aksam bir nar yedim suan 10.0. Kan ilaclari bile arttiramadi. 3 ay kan ilaci kullandim hic artmadi.Evet kanım düşük de idrar sonucunu anlamadım
Yaa ben ilacı günde iki defa kullandığım hale bu kasar düşük nar yicem canım çok sağolCnm benim kan sonucum da gecen ay 8.9 du. Dogumdan sonra zor olur kan takviyesi veirriz artmazsa dedi doktor. Bir ay boyunca her aksam bir nar yedim suan 10.0. Kan ilaclari bile arttiramadi. 3 ay kan ilaci kullandim hic artmadi.Zeyf te soylemis her aksam bir nar ye yiyebiliyorsan.
maşallah 4 kilo üstü de cidden zor olur doğurmak ya anne karnında kilo alsın istiyoruz ama isteklerimize de dikkat etmek lazımBenim oğlum beklenen tarihte doğdu ama kendiliğinden değil. 4 kiloyu geçince suni sancıyla başlattı doktor doğumu
İdrarla ilgili bişey görmedim ben bidaha atarsan bakaymEvet kanım düşük de idrar sonucunu anlamadım
Aynen iri olunca kıyafetlerin hepsi de küçük geldi 3-6 aylara başladık ilk haftadanmaşallah 4 kilo üstü de cidden zor olur doğurmak ya anne karnında kilo alsın istiyoruz ama isteklerimize de dikkat etmek lazım
ben 42. haftada doğurmama rağmen 3500 doğdu kızım. ama boyu uzundu 53 cm doğdu. nasıl sığmış karnıma allahım bu nasıl mucize demiştim
Enfeksiyon var. Eser miktarda da protein çıkmış.selozy bunlar canım
Var gibi canim.ya silik cikmis 1 2 gun sonra tekrar yap benceKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Bendede çıkmıştı biraz enfeEnfeksiyon var. Eser miktarda da protein çıkmış.
Bendede enfeksiyon 29 du doktorum bişey söylemedi bende önceden bakmıştım tabiki sonuçlara:)ama dedim biraz enfeksiyon gözüküyor dedim hamilelerde zaten biraz gözükür demiştiselozy bunlar canım
Kizlar bizim pasa erken dogacak sanirim hem hareketleriyle karnimi cok geriyo resmen cikarin beni buradan diye hem de gece wc sık sık uyandigim icin karnimi kontrol ediyorum gece tas gibiydi ama bende hala tık yok hic hissetmiyorum ne kasilma ne sanci ne agriruyamda da dogurucaktim yuruyerek gidiyorum dogumhaneye ebeler ortami hazirliyo ayakta bekliyorum onlari oturup dogurmam kalmisti bi cok sakindim siradan bir insan gibi esimde dogum yaparken gormus suda doguruyomusum bebek bogulacak diye dr u dovmus akilli sabah sabah cok gulmustum anlatinca
Evet canim nardan o zaman yemeye devammZeyf su yazdigina o kadar katiliyorum ki. Bu ay hee aksam 1 nar yedim. Esim hazirladi soydu hep mutfak halisi full nar izlerikanim 8.9-9 du cok uzulurdum ilaclarla yukselmezdi bu ay 10.0 cikti kanim doktorla cok sevindim. Nardan heralde diyordum onayladin beni.
Evet silik çıkmış daha çok yeni 3 4 gün sonra başka marka al öyle dene bendede öyle olmuştuKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
Benim pasa da oyle cikcam diyo resmenEşlerde etkilenmeye başladı bizden, benimkide komşunun 2 yaşındaki erkek çocuğu kabuslarına girmiş, bizim kızdan uzaklaştırmaya çalışıyormuş çocuğu rüyasındaBende geçen haftalara göre huzursuzum canım ama bence doğuma yaklaştığımız için böyle sanırım. Bugün doktor kontrolü vardı herşey yolunda dedi. Ama bizim kız içeride resmen isyanda, ittiriyor gerdiriyor uykumdan sürekli uyanıyorum, bir midem azıma geliyor bir çişim geliyor. Son ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum :)
Aynen iri olunca kıyafetlerin hepsi de küçük geldi 3-6 aylara başladık ilk haftadan
Benim pasa da oyle cikcam diyo resmencisi hic sorma serum verilirkende paso wc gittim ebe diyo ee az once gitmistin sanki keyfimden gidiyorum sanane cisimin kahyasi misin arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?