2020 Şubat Anneleri

Benim oğlumda 2 hafta ilerden gidiyor canım ama dr şekerden hiç şüphelenmedi Şekerimde normal çıktı zaten genetik dedi baba bayağı uzun 1.90 bende çok uzun değilim gerçi 168 im dr bize bağladı

Evet kar yapmadı bir türlü mikroplar kırılsın yağmur bile ara ara yağıyor. Ateşsiz acısız atlatsın bıcırık inşallah
Allah kolaylık sağlık versin sende üzme canını toparlar inşallah bir kaç güne
Geçmiş olsun canım

Sağol canım ben pek anlamiyorum

aynen bende oyle canim kisiden kisiye gore degisiyor demekki ,

Esim, ben , kv , esimin teyzesi ve eskiya dunyaya hukumdar olmaz oturdugum yerde uyuyorum resmen suan sıkıntı bastı ay atesim cikti gercekten elim ayagim yaniyo kisin isinamayan benn

cok sagol canimbenim insallah

Esim, ben , kv , esimin teyzesi ve eskiya dunyaya hukumdar olmaz oturdugum yerde uyuyorum resmen suan sıkıntı bastı ay atesim cikti gercekten elim ayagim yaniyo kisin isinamayan benn
hamilelik menopozla aynidir derler ,banada durup durup ter bosaliyor anneannem gibi oldum iyice diyorum

Kizlar ya hamilelik o kadar garip birsey ki deli gibi yuruyorum 10 gundur 10 gunde 2 kg almisim tartilmiyordum tartildim. + kac ile devam ediyorsunuz

Eklentiler

• 8EE88BF1-CF1B-4FC1-A593-17949C5CC63A.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 28
MasaAllah kuzucugaa bizim ki artik surpriz dogunca gorecegiz yuzunu plasentasi uzerinde oldugu icin yuzunu kapatiyo goremiyoruz ☹

Teşekkür ederiz

hamilelik menopozla aynidir derler ,banada durup durup ter bosaliyor anneannem gibi oldum iyice diyorum

Ben evde kombiyi açtırmıyorum ya, yeni yıla hasta gireceğiz benim yüzümden Çok sıcak oluyor ama dayanamıyorum

İyi bari bende mustela almıştım
Kızım da bübchen kullanmıştım ondan da memnundum gerçi

Kizlar ya hamilelik o kadar garip birsey ki deli gibi yuruyorum 10 gundur 10 gunde 2 kg almisim tartilmiyordum tartildim. + kac ile devam ediyorsunuz
5 kilo aldim cnm .Ben ekmek ve hamur işi çok tüketmiyorum. 2.hamileliğimde de 8 kilo almistim.Simdi 3. hamileligim nasip olursa yine 8 kilo ile bitiririm gibi gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…