Evet cnm o ilacı devamlı hastanede verdiler ama bnde taşikardi olduğu için evde kullanmam için vermediler hastanede bile nabzım hemen 100lere geldi canım.Ama bu sancıyı yarın dr uma diyicem demek ki ikimizin ki farklı oluyor canım benm aniden gelip ani şeklde geçti akşam saniyelik sürdü geçti ama çok feciydi bağırarak uyandım bakalım ne diyicek ilaç verrse mecbr kullanıcam nst ye de giricem bakalm yne sancı çıkıcak mıcnm kasıkta ağrı bende de oluyor ama 1-2 dakikalık değil ve birden çok şiddetli olacak şekilde değil. Önce karnım geriliyor göğsümün altında baskı oluyor sora kasıkta oluyor yrm saat 40 dk kadr sürdüğü oldu geçen cumartesi proluton depot iğnem vardı vurulacağım. Hemen gittik onu vurulduk o iyi gelmişti gece uyandığımda yine kasığımda ağrı vardı. Sonrası zaten doktorum çağırdı pazartesi nidicard kullanıyordum onu 4 e hatta 6 ya kadar kullanabileceğimi söyledi şimdilik 4 kullanıyorum birden yüklenme olmasın diye. Sana böyle ilaç verdimi cnm erken doğumu önlemek için
Bence cok asiri kilo alimi yok cnm. Bende 11 kg aldim ki 31 haftadayim daha 2 hafta var aramizda. Bebisimde 29. Haftada 1466 ydi 32 de gitcem muhtemelen 2000 olmustur. Doktor hersey normal demisti. Cok kucuk farklar. Hic panik yapma bence. 2.5 alti riskli dedigin gibi riskli grupta degilsiKızlar dün kontrolüm vardı kızım 10 gün önden gidiyor 2200 kilo olmuş. Ben tam 15 kilo almışım başından beri şekerim olduğu için ve ilk doğumumu da erken yaptığım için çok korkuyorum dikkat ediyorum şekerim kontrol altında ama kilo almayı durduramıyorum iştahım çok açık hep. Vajinal ultrasonla baktı sen baya ağrı çekiyorsun bebek çok baskı yapıyor aşağıya makat gelişli olduğu için dedi rahim ağzı uzunluğu 2,9cm dedi 2,5 altı riskliymiş. Sanki biraz suratı asıldı gibi geldi bana ciğer geliştirici iğne yapalım dedi. Bir sorun yok değil mi dedim yok iyi sağlıklı gayet, erken doğum görünmüyor dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var, çok panik yaptım üzüldüm, yine oğlumdaki yaşadığım şeyleri yaşayacağım gibi geliyorsabahtan beri de yine alt tarafa tekmeler atıyor canım acıyor artık
Seviyo çünkü koltukta uyusunSalona niye gidip yatiyo kiz gece kalkip
rahim ağzı uzunluğu normal ve kilosu da aşırı fazla değil sanki. tam olarak haftan nedir? ben en son 32+3 te gittim benim de kilosu 2200 gramdı bana hiç fazla demedi canım. yani aşırı fazla gelmedi bana sankiKızlar dün kontrolüm vardı kızım 10 gün önden gidiyor 2200 kilo olmuş. Ben tam 15 kilo almışım başından beri şekerim olduğu için ve ilk doğumumu da erken yaptığım için çok korkuyorum dikkat ediyorum şekerim kontrol altında ama kilo almayı durduramıyorum iştahım çok açık hep. Vajinal ultrasonla baktı sen baya ağrı çekiyorsun bebek çok baskı yapıyor aşağıya makat gelişli olduğu için dedi rahim ağzı uzunluğu 2,9cm dedi 2,5 altı riskliymiş. Sanki biraz suratı asıldı gibi geldi bana ciğer geliştirici iğne yapalım dedi. Bir sorun yok değil mi dedim yok iyi sağlıklı gayet, erken doğum görünmüyor dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var, çok panik yaptım üzüldüm, yine oğlumdaki yaşadığım şeyleri yaşayacağım gibi geliyorsabahtan beri de yine alt tarafa tekmeler atıyor canım acıyor artık
gerçekten lacivertle hiç alakası yokmuşBana gelen buEki Görüntüle 2569319
canım paylaştığım videoyu bi izle istersen, hatta herkes izlesin.selam kızlar benim bebeğim 32. haftada 1400 grdı (gerçi ben 32den küçük olduğunu düşünüyorum ama doktor öyle dediği için öyle kabul ettim artık)
bebeğim kilo alsın diye özellikle bişeyler yiyip içiyomusunuz
et balık yiyorum biraz süt ürünlerinde sıkıntım var ama onuda pekmezli süt,ayran falan içiyorum
geçen gittik 1100dü bir hafta sonra tekrar gittik(32de) 1400 olmuştu yani 1 haftada 300 gr almıştı
şimdi haftaya 34. haftamda gidicem inşallah büyümüş olur 2 kilo falan olmuş olsa daha ne isterim
haklısın fotoğrafta koyu lacivert gibi görünüyor. yaptıkları gerçekten ayıp hele sonra seni engellemeleri, pes yani.Kızlar herkese merhaba iki yaşında kızım olduğu için çok sık giremiyorum bir yandan eksikleri bitirmeye çalışıyorum.dün oğluma hast. Çıkışı sipariş verdiğim ürün geldi hüsran uğradım bn lacivert renk istemiştim onlar bana füme gönderdiler lacivert alt tonlu antrasitmiş güyaçok üzüldüm 210 TL ödedim tulum şapka ve battaniyeye aman dikkat edin benm gibi kandırılmayın değişime yapmıyorlar isme özel ürünmüş felan. Gebeyim uğraşmak istemiyorum yoksa bilirdim bn onlara yapıcaklarımı geri zekalılar engellediler bide beni
Dün gerçekten çok üzüldüm helal etmiyorum kandırdılar resmen kaç kere sordum laci mi diye konsept yapmıştım bende laci giyicektim az para değil tekrar bişeyler yapamam sağlık olsun diyorum ama sonradan benim gibi birilerini kandırsınlar istemiyorum ne hayallerle sipariş veriyoruz para kolay kazanılmıyor sonuç hüsran.gerçekten lacivertle hiç alakası yokmuş
ama bozma moralini sağlık olsun
insanları kandırıyolar böyle gerçekten hamile hamile hakkına giriyolar
32+0daydım canım 10 gün ileri görünüyor ultrason fotolarında, ciğer geliştiriciyi tedbir amaçlı yaptırıyor, bizim her kontrolde erken doğum konusunda pimpirikli olduğumuzu görüncerahim ağzı uzunluğu normal ve kilosu da aşırı fazla değil sanki. tam olarak haftan nedir? ben en son 32+3 te gittim benim de kilosu 2200 gramdı bana hiç fazla demedi canım. yani aşırı fazla gelmedi bana sankierken doğum riskin yok dediyse neden ciğer geliştirici iğne yapalım dedi acaba?
diyetine dikkat et sen az az ve sık ye, sağlıklı şeyler ye. zor ama az kaldı dayan, bence zamanında gelecek tüm bebişlerimiz inşallah
Bence çok kötü değil canım hiç bozma moralini güle güle kullansın kuzum. Modeli de çok güzelmiş çok yakışır paşamBana gelen buEki Görüntüle 2569319
40 içinde yaptırıcazOğlu olacak anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz
Sordunuz mu hiç bir doktora
Ben haftasında yaptırırım diye düşünüyordum
Kızımın doktoruna sordum 2 aylık olsun öyle yapalım dedi hem bebek küçük kendine gelsin hem de cerrah daha rahat hareket eder dedi
çok sağol canımcanım paylaştığım videoyu bi izle istersen, hatta herkes izlesin.
tıbbi bir durum söz konusu değilse yani mesela damarlarda direnç olan ya da benim gibi kordonunda tek damar eksik olanlar için kilo takibi önemli, ama bu tip sorunlar yoksa çok da önemli bir kriter değilmiş bak, bu doktorun videoları çok hoşuma gidiyor. benim doktorum da hep bu görüşte. bebeğin kilosu tamamen genetik bir durum.
Ben İnternet alışverişini sık sık yaparım ama ilk defa başıma böyle birşey geldi defaetle sormama rağmen renk konusunu istediğim renk gönderdiler örnek olarak birde dalga geçiyorlar benimle resmen örnek resimde antrasitmiş insanı en çok bu üzüyor karşılarında salak varmış gibi.haklısın fotoğrafta koyu lacivert gibi görünüyor. yaptıkları gerçekten ayıp hele sonra seni engellemeleri, pes yani.
işte bu yüzden instagramdaki sayfalardan alışveriş yapmıyorum, güvenemiyorum. bildiğim tanıdığım insanlarsa yapıyorum sadece.
ama gerçek hali de kötü değil gerçekten, hoş bir renk bence. isimli olduğu için biraz fazla para verdin sanırım. ben hastane çıkışını eminönünden 80 liraya almıştım. böyle biraz süs püs ve isim olayları eklenince çok fiyat bindiriyorlar.
kesinlikle ucuzda değilmiş zaten ama olsun belki doğuma kadar içine sinen başka bişey bulursun çarşıda mağazada uygun fiyatlı onu alırsın sende canım ben ilk doğduğunda giyeceği takımı samanpazarından aldım ankaradayım 35 40 tl gibi bişey verdim fiyonklu tulum mavili eldiveni şapkası içindeydi o tarz lacivertlide vardır mutlaka istersen resmini atarım sana hem beyaz daha çok yakışır diye düşünüyorum bebişlere.beyaz üstüne lacivert desenli fiyonk falanDün gerçekten çok üzüldüm helal etmiyorum kandırdılar resmen kaç kere sordum laci mi diye konsept yapmıştım bende laci giyicektim az para değil tekrar bişeyler yapamam sağlık olsun diyorum ama sonradan benim gibi birilerini kandırsınlar istemiyorum ne hayallerle sipariş veriyoruz para kolay kazanılmıyor sonuç hüsran.
Canımm çok teşekkür ederim inşallah lacivert üzerine hayal kurunca ve bu renk görünce sok oldum ama inşallah en büyük sıkıntımız bu olur32+0daydım canım 10 gün ileri görünüyor ultrason fotolarında, ciğer geliştiriciyi tedbir amaçlı yaptırıyor, bizim her kontrolde erken doğum konusunda pimpirikli olduğumuzu görünceinşallah akıllı uslu beklerler de zamanında gelirler
Bence çok kötü değil canım hiç bozma moralini güle güle kullansın kuzum. Modeli de çok güzelmiş çok yakışır paşam
Hamileyiz stres yapmayalım diyoruz onlarda faydalanıyor bu durumdan yinede ifşa sayfalarına yaz için rahat etmeyecekse artık nasibimiz böyleymiş diyorum ben böyle durumda ama buda kötü degilki zaten aynı rengi tutturmamiza imkan yok keyfine bak bununlada konsept olur hiç farketmez bu takım tonlarinda birkaç bişey daha ilistir lacivertlerinin içineDün gerçekten çok üzüldüm helal etmiyorum kandırdılar resmen kaç kere sordum laci mi diye konsept yapmıştım bende laci giyicektim az para değil tekrar bişeyler yapamam sağlık olsun diyorum ama sonradan benim gibi birilerini kandırsınlar istemiyorum ne hayallerle sipariş veriyoruz para kolay kazanılmıyor sonuç hüsran.
Ben çok fazla dışarı çıkamıyorum canım çıktıkça bakıyorum bir tane beyaz tulumu var hasta için almıştım süsülü bişey olsun istemiştim. Benm içinde erkek bebeklerde süs en fazla isim çok fazla abartıyı sevmiyorumkesinlikle ucuzda değilmiş zaten ama olsun belki doğuma kadar içine sinen başka bişey bulursun çarşıda mağazada uygun fiyatlı onu alırsın sende canım ben ilk doğduğunda giyeceği takımı samanpazarından aldım ankaradayım 35 40 tl gibi bişey verdim fiyonklu tulum mavili eldiveni şapkası içindeydi o tarz lacivertlide vardır mutlaka istersen resmini atarım sana hem beyaz daha çok yakışır diye düşünüyorum bebişlere.beyaz üstüne lacivert desenli fiyonk falan
hastane çıkış fotolarındada internetten isimli aldım ama henüz gelmedi bakim benimki nası gelcek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?