Oğlu olacak anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz
Sordunuz mu hiç bir doktora
Ben haftasında yaptırırım diye düşünüyordum
Kızımın doktoruna sordum 2 aylık olsun öyle yapalım dedi hem bebek küçük kendine gelsin hem de cerrah daha rahat hareket eder dedi
Canım benim kızım olucak ama kardeşimin oğlu oldu bu sene ve onlarda 2 aylıkken yaptırdı, iyi bir klinikti yaptırdıkları yer ve hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür sünnet öncesi bebeği baya bi uyutmadılar sonra iğnesini yaptılar hemen arkasından emzirmesini istediler ve o esnada uyudu uyuşuncada hiç bişey anlamadı sünnetinden. Ne dikiş ne bişey yoktu 4 5 gün bardak kapatarak bantladık sonrada iyileşti. Yani bana sorarsan 2 3 aylıkken yaptırmak daha mantıklı hem bebek toparlamış olur biraz kendini
Al bendende o kadar hiç mi elim bişeye gitmez yiyip içip yatıyorum dicem ama yatmıyorum oturuyorum ayaklarımı uzatıyorum ohh ama en yfak bişey yapmada başlıyo ağrılar
Benimde müsait site içinde ama köpek çok bakkala bile tek gidemiyorum eşimin gelmesini beklemem lazım oda yorgun geliyo kıyamıyorum bakalım nasıl olucak
Yatıyorumu bende lafın gelişi söyledim canım zaten 12 de faln uyanıyorum daha nereme yatayım ama özellikle şu 4 günkü kadar dışarı çıkmadığım olmamıştı uzun zamandır neyseki yarın buranın pazarı gidip pazarlanırım hemde yürüyüş yapmış olurum havam değişir
Alarmla birlikte maalesef gozlerim oldugu icin uyaniyorum en nefret ettigim seylerden de bir tanesidir alarm sesi bir de esimin uykusu agirdir ben durtup kapat demeden duyupta kapatmaz genelde
Alarmla birlikte maalesef gozlerim oldugu icin uyaniyorum en nefret ettigim seylerden de bir tanesidir alarm sesi bir de esimin uykusu agirdir ben durtup kapat demeden duyupta kapatmaz genelde
Ahh sorma aynı dertten muzdaribiz Birde benimki bazen alarmı kurar teli şarja takar sonra gece kalkıp salona yatar madem o alarmı duymucaksın bana neden işkence ediyosun demi
Selam kızlar biraz önce aniden sancı girip uyandım yaa off neden byle oluyor korkuyorm artk cuma kontrolüm var inşallah o zamana dayanırım benm gbi kasıklarına ani sancı gren var mı ??? Uyandırdı beni ayağa frladım bağırarak eşimde hemen uyandı saniyeler içinde geçti beş altı saniye sürmüştür ama fena can yaktı... YEKTA61
cnm senn de byle mi hala dr ne dedi eğer byleyse
YEKTA61
evet direnç vardı ama en son kaybolmuştu.tekrar bakılması lazım sanırım. yeb4
30.hafta gibi bakılmıştı, haftada 150 gr alsa 2700 filan doğar herhalde hiç dert değil,zayıf olsun. Ben beslenememe durumundan korkuyorum arasimmmm
bikaç saniyeliğine girip kaybolan kasık sancısı bende de var ve zıplatıyo, ve nstde hiç sancı çıkmadı.o sanırım rahim kaslarının gerilmesine bağlı bişey,kontrol altında ol tabi ama sakin ol.
Ahh sorma aynı dertten muzdaribiz Birde benimki bazen alarmı kurar teli şarja takar sonra gece kalkıp salona yatar madem o alarmı duymucaksın bana neden işkence ediyosun demi
YEKTA61
evet direnç vardı ama en son kaybolmuştu.tekrar bakılması lazım sanırım. yeb4
30.hafta gibi bakılmıştı, haftada 150 gr alsa 2700 filan doğar herhalde hiç dert değil,zayıf olsun. Ben beslenememe durumundan korkuyorum arasimmmm
bikaç saniyeliğine girip kaybolan kasık sancısı bende de var ve zıplatıyo, ve nstde hiç sancı çıkmadı.o sanırım rahim kaslarının gerilmesine bağlı bişey,kontrol altında ol tabi ama sakin ol.
Gece beni çok korkuttu baya sancı olunca doğum mu oluyr dye eşimle panikledik yarn dr a sorucm bakalım bnm nst de hep sancı var cnm gerçi durdurdular ama bkalım yrn bşy çıkıcak mı
Gece beni çok korkuttu baya sancı olunca doğum mu oluyr dye eşimle panikledik yarn dr a sorucm bakalım bnm nst de hep sancı var cnm gerçi durdurdular ama bkalım yrn bşy çıkıcak mı
Devamlı olmayan hiçbi sancıdan korkma zaten, o geçici sancılar haftamız ilerlediği için artık normal.
Sen risk altındasın diye panikliyosun anlıyorum sürekli olursa beklemez gidersiniz hemen
Canım kırmak istemem ama daha önce arkadaşlar da bahsetti şu yediğimiz şeyleri yazmasak artık, senin yazdığın çoğu şey şekeri olan benim gibi arkadaşlar için yasak
kızlar bide bi şey danisacagim size benim evim dogalgaz ve bütün odalar açık kızıma bere ve atkı yapayım dedim annemde bebek küçük olur dışarı çıkmazsın lazım olmaz,çıkarsan da normal zibinlarin icinde kulah var onu takarsin battaniyeye sararsin dedi.Siz ne düşünüyorsunuz yapsam mi 10 15 taneye yakın külah var zıbın aldım onların icinde
Oğlu olacak anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz
Sordunuz mu hiç bir doktora
Ben haftasında yaptırırım diye düşünüyordum
Kızımın doktoruna sordum 2 aylık olsun öyle yapalım dedi hem bebek küçük kendine gelsin hem de cerrah daha rahat hareket eder dedi
eğer bir sağlık sorunu olmazsa inşallah bende erken düşünüyorum, annem de buradayken 1 aylıkken falan yaptırırız sanırım doktora da sorup tabii. ama tüm doktorlar ve yaptıranlar hep bebekken öneriyor zaten.