Canım benim kızım olucak ama kardeşimin oğlu oldu bu sene ve onlarda 2 aylıkken yaptırdı, iyi bir klinikti yaptırdıkları yer ve hiç sıkıntı yaşamadık çok şükürOğlu olacak anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz
Sordunuz mu hiç bir doktora
Ben haftasında yaptırırım diye düşünüyordum
Kızımın doktoruna sordum 2 aylık olsun öyle yapalım dedi hem bebek küçük kendine gelsin hem de cerrah daha rahat hareket eder dedi
Yatıyorumu bende lafın gelişi söyledim canımAl bendende o kadar hiç mi elim bişeye gitmez yiyip içip yatıyorum dicem ama yatmıyorumoturuyorum ayaklarımı uzatıyorum ohh ama en yfak bişey yapmada başlıyo ağrılar
Benimde müsait site içinde ama köpek çok bakkala bile tek gidemiyorum eşimin gelmesini beklemem lazım oda yorgun geliyo kıyamıyorum bakalım nasıl olucak
Bende uyuyamıyorumUyuyamiyoruummmm
Gece uyuyamiyorum sabah 9da ayaktayimBende uyuyamıyorumama alışkınım zaten gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum
Keşke bende uyanabilsem 9 daGece uyuyamiyorum sabah 9da ayaktayim
Uyuyabiliyosan ne guzel ben sabah bi kere uyaninca bir daha uyuyamiyorum esim ise giderken kalkiyorum sonra ayaktayimKeşke bende uyanabilsem 9 dayada nasılsa 2 ay sonra istesemde uyuyamıycam uyuyayım en iyisi
Ben çok fena bozdum düzenimi yaUyuyabiliyosan ne guzel ben sabah bi kere uyaninca bir daha uyuyamiyorum esim ise giderken kalkiyorum sonra ayaktayim
Alarmla birlikte maalesef gozlerimBen çok fena bozdum düzenimi yabi ara 4 5 oluyodu uyuyasıya. Ben eşim giderkende kalkmadığım için hiç kaçmıyo uykum
Ahh sorma aynı dertten muzdaribizAlarmla birlikte maalesef gozlerimoldugu icin uyaniyorum en nefret ettigim seylerden de bir tanesidir alarm sesi bir de esimin uykusu agirdir ben durtup kapat demeden duyupta kapatmaz genelde
Salona niye gidip yatiyo kiz gece kalkipAhh sorma aynı dertten muzdaribizBirde benimki bazen alarmı kurar teli şarja takar sonra gece kalkıp salona yatar madem o alarmı duymucaksın bana neden işkence ediyosun demi
Gece beni çok korkuttu baya sancı olunca doğum mu oluyr dye eşimle panikledik yarn dr a sorucm bakalım bnm nst de hep sancı var cnm gerçi durdurdular ama bkalım yrn bşy çıkıcak mıYEKTA61 evet direnç vardı ama en son kaybolmuştu.tekrar bakılması lazım sanırım.
yeb4 30.hafta gibi bakılmıştı, haftada 150 gr alsa 2700 filan doğar herhalde hiç dert değil,zayıf olsun. Ben beslenememe durumundan korkuyorum
arasimmmm bikaç saniyeliğine girip kaybolan kasık sancısı bende de var ve zıplatıyo, ve nstde hiç sancı çıkmadı.o sanırım rahim kaslarının gerilmesine bağlı bişey,kontrol altında ol tabi ama sakin ol.
Devamlı olmayan hiçbi sancıdan korkma zaten, o geçici sancılar haftamız ilerlediği için artık normal.Gece beni çok korkuttu baya sancı olunca doğum mu oluyr dye eşimle panikledik yarn dr a sorucm bakalım bnm nst de hep sancı var cnm gerçi durdurdular ama bkalım yrn bşy çıkıcak mı
Canım kırmak istemem ama daha önce arkadaşlar da bahsetti şu yediğimiz şeyleri yazmasak artık, senin yazdığın çoğu şey şekeri olan benim gibi arkadaşlar için yasakSabahin 9unda ciktim 1bucuk saat yurudum geldimm iki simit yedim allah affetsin
Bence gerek yok kafasını da battaniyeye sararsın takımların şapkasıyla yeterli olurkızlar bide bi şey danisacagim size benim evim dogalgaz ve bütün odalar açık kızıma bere ve atkı yapayım dedim annemde bebek küçük olur dışarı çıkmazsın lazım olmaz,çıkarsan da normal zibinlarin icinde kulah var onu takarsin battaniyeye sararsin dedi.Siz ne düşünüyorsunuz yapsam mi 10 15 taneye yakın külah var zıbın aldım onların icinde
İnşallah biraz daha bekler canımGece beni çok korkuttu baya sancı olunca doğum mu oluyr dye eşimle panikledik yarn dr a sorucm bakalım bnm nst de hep sancı var cnm gerçi durdurdular ama bkalım yrn bşy çıkıcak mı
Oğlu olacak anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz
Sordunuz mu hiç bir doktora
Ben haftasında yaptırırım diye düşünüyordum
Kızımın doktoruna sordum 2 aylık olsun öyle yapalım dedi hem bebek küçük kendine gelsin hem de cerrah daha rahat hareket eder dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?