Benim kendi doktorum 35 haftada gel dedi yarın 34+0 ım 35+3 te gidcez sanırım eşimin boşluk durumuna göre ayarlıyoruz :) daha var yani :)YEKTA61
İnşallah korktuğun olmaz bu ağrılar da sadece enfeksiyona bağlıdır
G gamzeli_bebis
Yok gamzelim aramadım bugün kesin gidemicem belki daha sonra. Dün nstde her şey yolundaydı aradan biraz geçsin dedim :)
Senin kontrol ne zaman?
Cnm üzüldüm yaptıklarını sen ne hevesle yaptırdın onları. Bende ilk defa sıkıntı yaşadım farklı farklı yerlere kapı süsü magnet ve anahtarlık yaptırıyorum. Hepsinin parasınıda peşin ödedimki erken yollasınlar sıkıntı olmasın anahtarlıklar oazartesi kargolanması gerekirken hala kargolanmadı 2 gün önce yazdığımda babaannesinin vefat ettiğini salı günü kargoya verileceğini söylemişti. Magnetlerde abisi rahatsızlanmış o yapıyormuş bi kaç güne gelecek dedi biraz önce resim arttı süslemesi kalmış bugün süsleyip yrn kargolanacakmış. Kapı süsüde sabah geldi ama tekrar para istendi yanlış girilmiş sisteme kargoyu geri verdik sistemden yazılınca tekrardan gertireceklermiş
[/QUOT
Bende bu olaydan sonra ince eleyip sık dokuyorum canım kapı ssü ve anahtarlık yaptırıyorum bende bir çok sayfa ile görüştüm en son gizem hanım diye bir bayanla tanıştım 10 tane anahtarlık kapı süsü 100 TL anlaştık yarısı şimdi diğer yarısını ürün resmi atınca göndericem ipleri felan ben seçtim inş. Bunda bir sıkıntı çıkmaz
Sezeryan benim o yüzden de korktum aslında pzt yi bekleyeyim mi gideyim mi bilemedimCocuk doğum pozisyonuna girmişse normal ağrıması çok yorma kendini
Biz eşimle hazırladık canım artk ufak tefek şeyler kaldı biberon ve emzik kaynatmak gibi ve çay kaşığı da koyucam mama kabı almıştm cam kapaklı gene de yanıma koyucam. Lazım olmasn inşallah ama ynede koyucam yanıma.kızlar bebişlerin kıyafetleri yıkanıp ütülendimi?
hastane çantasını ne zaman hazırlamayı düşünüyosunuz
topuk kanı mevzusunu unuttum ya.Doğumdan sonra çocuk doktoru ziyarete gelecek ilk kontrollerini yapacak allah korusun zaten topuk kanında sıkıntı olsa o hafta içinde arıyorlar aileyi bilgilendirmek için
Haftası dolduğunda kimi istiyorsan ona kontrole gidiyorsun
Bizim çocuk doktorumuz da başka hastanede
Ben hiç sevmiyorum doğum yapacağım hastanenin doktorlarını hastane çıkışı bile kendi doktorumuza gidebilirim gerçi gidersem hoca kovabilir benien pimpirikli anne benmişim gibi davranıyor hep bana
canım deterjan kullanma neden kullanıyorsun ki henüz içi boş bir biberon. suda kaynat bütün mikroplar ölür gider. biberonu, süt sağma makinesinin çıkarılabilir parçalarını vs ben hep kaynatmıştım.kıyafetlerinin hepsini geçen haftalarda yıkamıştım. Hastane takımlarını heves ettiğim için geçen gün kendim ütüledim. Diğerini kayınvalidem ütüledi dolabını bi kaç gün içinde eşim alacak inşallah. Oyüzden katlamamıştık masanın üstünde örtülü duruyorlar. Hastane çantası için kayınvalideme kumaş aldırtıp keseler diktirdim . Bebeğin giyeceklerini koydum içlerine ama valize henüz yerleştiremedim benim pijiler eksik bugün kargoya verildş yrn gelecek bebğin bezide işyerimde adres orayı yazmıştım eşip uğrayıp alcak. Birde biberon için deterjan alamadım onun da yıkanıp hazır edilmesi lazım tecrübelş anneler onu nasıl yıkayanilirim?
canim niye okadar uzuluyosun allah baska dert vermesin ,bence antrasit cok guzel bir renk,ben cok severim ,fotograflarda flnda sadece ton farki varmis gibi durur ,bence tulum bu sekilde gayette cok guzel cok yakisicak kuzuyaDün gerçekten çok üzüldüm helal etmiyorum kandırdılar resmen kaç kere sordum laci mi diye konsept yapmıştım bende laci giyicektim az para değil tekrar bişeyler yapamam sağlık olsun diyorum ama sonradan benim gibi birilerini kandırsınlar istemiyorum ne hayallerle sipariş veriyoruz para kolay kazanılmıyor sonuç hüsran.
hepsi hazir canim benimkikızlar bebişlerin kıyafetleri yıkanıp ütülendimi?
hastane çantasını ne zaman hazırlamayı düşünüyosunuz
Suda kaynattim ve kaldirdim cantasina yerleştirdim canim benkıyafetlerinin hepsini geçen haftalarda yıkamıştım. Hastane takımlarını heves ettiğim için geçen gün kendim ütüledim. Diğerini kayınvalidem ütüledi dolabını bi kaç gün içinde eşim alacak inşallah. Oyüzden katlamamıştık masanın üstünde örtülü duruyorlar. Hastane çantası için kayınvalideme kumaş aldırtıp keseler diktirdim . Bebeğin giyeceklerini koydum içlerine ama valize henüz yerleştiremedim benim pijiler eksik bugün kargoya verildş yrn gelecek bebğin bezide işyerimde adres orayı yazmıştım eşip uğrayıp alcak. Birde biberon için deterjan alamadım onun da yıkanıp hazır edilmesi lazım tecrübelş anneler onu nasıl yıkayanilirim?
Cnm ben temzleyici olarak bunu aldım bunnla yıkadım snra da kaynatıcam.kıyafetlerinin hepsini geçen haftalarda yıkamıştım. Hastane takımlarını heves ettiğim için geçen gün kendim ütüledim. Diğerini kayınvalidem ütüledi dolabını bi kaç gün içinde eşim alacak inşallah. Oyüzden katlamamıştık masanın üstünde örtülü duruyorlar. Hastane çantası için kayınvalideme kumaş aldırtıp keseler diktirdim . Bebeğin giyeceklerini koydum içlerine ama valize henüz yerleştiremedim benim pijiler eksik bugün kargoya verildş yrn gelecek bebğin bezide işyerimde adres orayı yazmıştım eşip uğrayıp alcak. Birde biberon için deterjan alamadım onun da yıkanıp hazır edilmesi lazım tecrübelş anneler onu nasıl yıkayanilirim?
Bende bundan alacaktım e bebektende alamadım bir türlü daha öncelikli eksikleri tamamlamaya çalıştımCnm ben temzleyici olarak bunu aldım bunnla yıkadım snra da kaynatıcam.
canım deterjan kullanma neden kullanıyorsun ki henüz içi boş bir biberon. suda kaynat bütün mikroplar ölür gider. biberonu, süt sağma makinesinin çıkarılabilir parçalarını vs ben hep kaynatmıştım.
bu arada valizin içine hastane çıkışı için minicik hurçlar alabilirsiniz, ben öyle yaptım. üzerine yapışkanlı not kağıdıyla yazıcam.
Amşn canım inşallahcanim niye okadar uzuluyosun allah baska dert vermesin ,bence antrasit cok guzel bir renk,ben cok severim ,fotograflarda flnda sadece ton farki varmis gibi durur ,bence tulum bu sekilde gayette cok guzel cok yakisicak kuzuya
Canım allah güç kuvvet versin inşallah sana 36+0 damı alınacak kaç gün var inşallah sağ salim kavuşursunuzKızlar hala hastanedeyim. Bir yandan ataklar bir yandan sanci giderici magnezyum. Her yerim delik deşik. Ağrılarım da dinmiyor mahvetti beni bu Fmf. Doktorum alalım böyle acı çekme dedi. Ben biraz daha dayanmak istiyorum dedim. 36 yi doldurduğum gibi alınacak bebeğim. Inşallah o vakitleri görürüm. Dua edin nolur kızlar Allahım hepimiz için en güzelini en hayırlı zamanı nasip etsin. Bu arada telefonum sıkıntılı internetim var ama çekmiyor o yüzden girsem de mesajların hiç birini okuyamıyorum. Inşallah hepiniz iyisinizdir.
Merak ettik seni canım bizler iyiyiz çok şükür, 36 hafta gayet iyi az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar hala hastanedeyim. Bir yandan ataklar bir yandan sanci giderici magnezyum. Her yerim delik deşik. Ağrılarım da dinmiyor mahvetti beni bu Fmf. Doktorum alalım böyle acı çekme dedi. Ben biraz daha dayanmak istiyorum dedim. 36 yi doldurduğum gibi alınacak bebeğim. Inşallah o vakitleri görürüm. Dua edin nolur kızlar Allahım hepimiz için en güzelini en hayırlı zamanı nasip etsin. Bu arada telefonum sıkıntılı internetim var ama çekmiyor o yüzden girsem de mesajların hiç birini okuyamıyorum. Inşallah hepiniz iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?