2020 Şubat Anneleri

Ne kadar süre kaynatmak gerekiyor biberonu canım? Bir de plastiği erimiyor değil mi?

Kızlar süt saklama poşeti lazım mı hastane için, ben hemen işe başlamayacağım için pompa almadım, işe başlarken alacağım ama poşeti bilemedim lazım olunca alınır dedim ama size sorayım

Kizlar benim karnim ara ara sertlesiyo yine p.tesiden beri dikkat ediyorum karnima ama hala ne bir agri ne bir sanci sizin gibi hicbir sey hissetmiyorum p.tesi tekrar gidicem nst ye alip sancima bakacak dr yine cikacak sanci sanirim normalde aci esigim yuksektir kolay kolay aci hissetmem acaba o yuzden mi gelen sancilari hissetmiyorum ben yaa cok tuhaf degil mi

Ne kadar süre kaynatmak gerekiyor biberonu canım? Bir de plastiği erimiyor değil mi?
yok erimez canım, kaynayan suyun içine at, bir iki dakika şöyle her tarafına gelsin su güzelce kaynasın yeterli olur.

Kızlar süt saklama poşeti lazım mı hastane için, ben hemen işe başlamayacağım için pompa almadım, işe başlarken alacağım ama poşeti bilemedim lazım olunca alınır dedim ama size sorayım
eğer makineyi zaten alacaksan doğumdan önce almanı öneririm, burada bir kaç kez daha yazmıştım bunu hatta. doğumda sütüm hemen gelmedi, 3 gün sonra geldi. kızımı sürekli emzirerek ve makineyle sağarak sütüm geldi yavaş yavaş. o yüzden hemen lazım olabiliyor.

tam tersi süt aşırı gelip bebek ememeyince de fazlasını çekmek gerekebilir. süt saklama poşetini de alabilirsin, uzun süre durabilir o bir şey olmaz.

Hay Allah ya kuzum gerçekten senin hissetmemen de çok ilginç ya olsun biz güzel düşünelim güzel olsun inşallah

ben çok doğum sancısı yaşamadım, doğumdan bir gece öncesi hafif yaşadım, belden kasıklara doğru böyle hani ishal olursun da karnın ağrır ya, öyle bir sancı ve düzenli gelir. seninkiler muhtemelen yalancı sancılardır ama için rahat etmezse yarın gir nstye.

Yarın okulda son günüm .
Pazartesi ayrılıyorum artık ,erken olacak ama çok zorlanıyorum .Raporla bi şekilde yaz tatilini getirmeye çalışacağım
Yarın velilerim ve çocuklarım veda gibi babyshower gibi bişey yapacak
Sonrasında inşallah hazırlıklara daha çok yoğunluk verceğim

Psidan ilk eğer inşallah bol bol sutumuz gelirse colostrumu fazla geleni buzluğa atiyorlarmis ve bebek asi oldugunda hasta olduğunda onu veriyorlarmış ebe bana bu şekilde bilgi verdi birde dediki bu sakladiginiz sutlerde gece sagarsan gece gündüz sagarsan gündüz ver.Gece ile gündüz sütü farklı oluyor sonra gündüz sütünü gece verirsen uyumaz dedi ben makine de aldım poşette inşallah bol bol gelir sutumuz sağar stoklariz.Zaten herseyde stokcu bı yapım var umarım sütü de abartmam

Kizlar göbek deliğiniz ne durumda benimki resmen fırladı yerinden grip çok kötü yaptı oksururken iyice canım yanıyor resmen göbek deliğimi bastirip öyle oksuruyorum tamamen dışarı çıktı.Gobek fıtığı filan mı oldum acaba
Şikayet etmek istemiyorum ama midem de çok kotu nasıl yanıyor yemek borum yara resmen ne yesem aynı uyutmuyor.Artik rennie süt hicbirsey banamisin demiyor.Dogru mu acaba mide yanınca saçlı doğacağı bizim oğlanın heralde beline geldi saçları,hayır bizde hep kel dogmusuz saçsız kime çektiyse

Sık sık emziririm ilk başta sağmaya ihtiyacım olmaz diye düşündüm ama bilemedim bak şimdi, bir düşüneyim ben bunu en iyisi, fiyatı da var ya ilk etap da almayayım eylülden sonra işe başlarsam bakarım demiştim
Hangi marka öneriyorsunuz kızlar, ebebekin kendi ürünü güzel diye okumuştum, medelayı duydum, avent beğenen de çok beğenmeyen de, siz neler aldınız, neleri kullandınız

Karnima bakmadigim surece anlamiyorum hicbir sey hissetmiyorum cunku dr um p.tesi cagirdi daha gideli 4 gun oldu agrim olmadigi icin bende p.tesiyi bekliyorum

Bir de bu yalanci sancilarin orani kac oluyo acaba benimki 50 lerde geziyodu p.tesi gunu yalanci sanci da o kadar cikar mi

morkoltuk valla sen çok pratiksin gibi geliyor bana bravo Instagram'da filan da takip ediyorum arkadaş ortamına da katiliyorsun,hatta bu arada ev aldın ,tasidin yerleştin, cantanda hazır bravo valla avcundan su içmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…