2020 Şubat Anneleri

Saol canim 3 aylik hamileyken de gecirmisdim oda beterdi ama ilac vermislerdi bu sefer vermiyorlar malesef cekecegim meyve yiyorum az da bal yedim zorla umarim kalkarim ayaga bir an once bogazim agrimiyor şükür

2.bebisimizde geldi hayirli ugurlu olsun canim saglikla kuvozden ciksin yanina gelsin bebisin insallah , 2200 gayet iyi bir kilo emdikce hemen toparlar iyice

selimle bahadir guzel degil bence canim,ben deniz ismini cok seviyorum biliyosun ama ömerde guzel ,onceligim deniz alp ama bence siz omer koyucaksiniz

parol ic vucut agrin icin canim bol ihlamur icin

Gulcin
Hoşgeldi bebişimiz grubumuzun 2. Bebeği hayırlı olsun canım canını sıkma kilosu gayet güzel dualarımız hep sizinle Rabbim bu zor günleri bir an önce atlamayı nasip etsin inşallah herşey çok güzel olacak sağlıkla kucağına alacaksın minnakını sen çok güçlüsün az kaldı

selimle bahadir guzel degil bence canim,ben deniz ismini cok seviyorum biliyosun ama ömerde guzel ,onceligim deniz alp ama bence siz omer koyucaksiniz☺
sence biz ne koyucaz

daha ortada ikiye indirebildiğim bir liste bile yok
ama eşime bir kağıda yazıp vermeyi düşünüyorum. herhalde artık ortak bir noktada buluşuruz.

kızım da diyor ki adı olmasın ben ona kardeşim derim

Canım çok sevindim çok şükür çok güzel gelişmeler hep dualarımızdasınız inşallaj herşey çok çok güzel olacak bu günleri unutacaksınız siz çok güçlüsünüz inşallah hep güzel haberler alırız böyle

parol ic vucut agrin icin canim bol ihlamur icin
iciyorum cnm gunde 3 defa aliyorum
kiyamam yaa bizde de henuz isim yok ben ela istiyorum esim ırmak bence benim dedim olacak gibi

Gozun aydin canim dualarimiz sizinle biran once yavrucuguna kavusacaksin saglikla insaAllah

Cok cok cokkkkk gecmis olsun.
Insallah hemencecik toparlarsin.

iciyorum cnm gunde 3 defa aliyorum
kiyamam yaa bizde de henuz isim yok ben ela istiyorum esim ırmak bence benim dedim olacak gibi
Ela
Ne kadar harika söylerken.

Bende bu hafta bitirdim yıkama işini haftaya çanta hazırlıcam bence acele etmiyorum psikolojik olarak zamanında gelecek nasılsa daha var diyip etken çağırmıyım diye totem yaptım o yüzden herşeyi ağırdan alıyorum . Ama zorlanacağımı ağırlığımı hesaba katmamışım çok zor ayakta kalmak uzun süre artık

Evet benimde kaburgalara baskı yapıyor iyice büyüdü hissediyorum hareketleri bile can yakmaya başladı miniğin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimizin

Camım çok şükür taburcu planları bile yapılmaya başlanmış
Sağlıkla güzel yuvanıza dönmeniz dileğiyle

İnşallah canım sende sağlıkla evine bebeğinle gidersin dualarımız seninle

Deniz Alp çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…