- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Saol canim 3 aylik hamileyken de gecirmisdim oda beterdi ama ilac vermislerdi bu sefer vermiyorlar malesef cekecegim meyve yiyorum az da bal yedim zorla umarim kalkarim ayaga bir an once bogazim agrimiyor şükürçok geçmiş olsunhamileyken grip olmak çok zor ya. kendini zorlayarak da olsa ıhlamur iç biraz yavaş yavaş. bal zencefil karıştır ye. bol meyve ve su.
bir de boğazın ağrıyosa pastil alabilirsin günde 3-4 tane.
Saol canim deneyecegim.birazdan icmeyi umarim cikarmam her yerim sızlıyorGeçmiş olsun cnm zencefilli limonlu çay içebilirsin zencefil bulantıya da iyi geliyor
2.bebisimizde geldiKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
haklısın canım artık hepimiz olabildiğince dikkat etmeliyiz.Cnm biliyorum kızın var ama artık kendini fazla yorma ve olabildiğinde ayakta durmamaya çalış
Tmm cnmhaklısın canım artık hepimiz olabildiğince dikkat etmeliyiz.
sende bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et olur mu.
selimle bahadir guzel degil bence canim,ben deniz ismini cok seviyorum biliyosun ama ömerde guzel ,onceligim deniz alp ama bence siz omer koyucaksinizKizlar bizim oğlanın adi halen yok,
Erken dogsa kac gun suresi var kimlik cikartmanin?
Bilgisi olan var mi?
Gecici kimlik belgesi yerine gecen kagit veriliyordu onceden hatirladigim kizimdan, ama neticede adini yazdirip bekliyorsun.
Oglanin adi yok, sinir oldum iyce.
Esimin teyzesi kapi susu ve kurabiye yapiyor hastane icin. Ama adi belli degil diye isim bolumu tamamlanmamis, diyo ki artik koyun da bitireyim hazir olsunlar.
2 isim arasinda karar veremiyor esim.
Ben cekildim aradan.
Kizimda soz hakki benimdi, oglanda son soz esimin.
Onun da rızası gonlu olsun istiyorum cunku.
Aileler ömer olsun diyor.
Esim Deniz Alp veya Ömer den birini seçecek buyuk ihtimal.
(Bahadır cok mu kotu bi isim,kulaga hic mi hos gelmiyor ki.)
Selim ismini de onermistim daha once.
((Erdem i elemek zorunda kaldik, eskiye ait bi hikayesi varmis ben onu unutmusum kardesim hatirlatti))
Esimin sececegi iki isim;
Ömer
Deniz Alp
Önerdiğim baskaca isimler;
Selim
Bahadır
parol ic vucut agrin icin canim bol ihlamur icinKizlar herkese gunaydin ben 3 gun kasiklarimda sancinin sonunda dun oksurek ve aksam berbat bir sekilde gribe cevirdim sabaha kadar uyuyamadim doktor ilac da vermiyor bitki cayi da icemem midem bulanio kisaca geberiyorumher yerim sizliyor oturup aglarmi insan ya o derecedeyim
Hoşgeldi bebişimiz grubumuzun 2. Bebeği hayırlı olsun canım canını sıkma kilosu gayet güzel dualarımız hep sizinle Rabbim bu zor günleri bir an önce atlamayı nasip etsin inşallah herşey çok güzel olacak sağlıkla kucağına alacaksın minnakını sen çok güçlüsün az kaldıKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
sence biz ne koyucazselimle bahadir guzel degil bence canim,ben deniz ismini cok seviyorum biliyosun ama ömerde guzel ,onceligim deniz alp ama bence siz omer koyucaksiniz☺
Canım çok sevindimCanım bak sen de bana yazmıştın
O günlerde çok ama çok kötüydüm
16 . Günümüz bugün ve oğlum toparladı binlerce şükür
31+3 ye doğdu benim yavrum , ciğerleri enfeksiyon doluydu , sekresyonları atamıyordu , entübe halde , göbek değilinden hortumlamserum veriyorlardı , elleri kolları iğnelerden mosmor , ayakları oksijensizlşkten mosmor du ve ben benden bir hafta sonra doğuranlara bile özeniyordum ...
Şimdi oğlum az da olsa emmeye başladı ve haftaya taburculuk planlıyorlar binlerçe şükür
Senin bebeğin benimkinden büyük maşallah ve rahat ol bizimkinin ciğerinden daha kötü değildir emin ol, benim kanamam olduğu içim oğlum kan da yutmuş be gerçekten ciğerleri için Dr iyi hiç bir şey söylemiyordu
rabbiö sana ferahlık , bebeğine şifa , sütüne bereket versin
İyi bir süt sağma makinası edin ...
Biz hastane tipi kiraladık şimdilik ve çok işimi gördü
iciyorum cnm gunde 3 defa aliyorumparol ic vucut agrin icin canim bol ihlamur icin
kiyamam yaasence biz ne koyucaz
daha ortada ikiye indirebildiğim bir liste bile yok
ama eşime bir kağıda yazıp vermeyi düşünüyorum. herhalde artık ortak bir noktada buluşuruz.
kızım da diyor ki adı olmasın ben ona kardeşim derim
Gozun aydin canim dualarimiz sizinle biran once yavrucuguna kavusacaksin saglikla insaAllahKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Cok cok cokkkkk gecmis olsun.Kizlar herkese gunaydin ben 3 gun kasiklarimda sancinin sonunda dun oksurek ve aksam berbat bir sekilde gribe cevirdim sabaha kadar uyuyamadim doktor ilac da vermiyor bitki cayi da icemem midem bulanio kisaca geberiyorumher yerim sizliyor oturup aglarmi insan ya o derecedeyim
Elaiciyorum cnm gunde 3 defa aliyorum
kiyamam yaabizde de henuz isim yok ben ela istiyorum esim ırmak bence benim dedim olacak gibi
Bende bu hafta bitirdim yıkama işini haftaya çanta hazırlıcam bence acele etmiyorum psikolojik olarak zamanında gelecek nasılsa daha var diyip etken çağırmıyım diye totem yaptımHoşgeldin panikcim
Benimde çantam hala hazır değil bebişin kıyafetlerini bi posta yıkayıp ütüleyip yerleştirmiştim.
Dün akşam bi posta daha yıkadım salonda kuruyolar şuan.
Hepsi kurusun ütüleyip önümüzdeki hafta içi bu çanta işini komple halledicem.
Bebiş sürpriz yapıp erken gelse ona sürpriz olacak cıplak kalack
Tez canlı biri olarak nasıl 35 haftaya bıraktım bu işi bilmiyorum
Evet benimde kaburgalara baskı yapıyor iyice büyüdü hissediyorum hareketleri bile can yakmaya başladı miniğiniyiyim canım benim. gece biraz zor uyudum ama iyiyim. gaz da sıkıştırmış olabilir, nefesim çok daraldı. bu haftadan itibaren zor zamanlar başlıyor, çok hızlı büyüyorlar ve yerlerine sığmadıkları için hareketleri çok zorluyor.
rahim de büyümeye devam ettikçe geriliyor karnımız iyice. o kadar şey karnımıza nasıl sığıyor ya resmen mucize
YEKTA61 Başka bir doktor görüşü her zaman iyidir, ama o da yatmanı önerirse mutlaka yat bencede canım, önlem olur ve için rahat olur.
Camım çok şükür taburcu planları bile yapılmaya başlanmışCanım bak sen de bana yazmıştın
O günlerde çok ama çok kötüydüm
16 . Günümüz bugün ve oğlum toparladı binlerce şükür
31+3 ye doğdu benim yavrum , ciğerleri enfeksiyon doluydu , sekresyonları atamıyordu , entübe halde , göbek değilinden hortumlamserum veriyorlardı , elleri kolları iğnelerden mosmor , ayakları oksijensizlşkten mosmor du ve ben benden bir hafta sonra doğuranlara bile özeniyordum ...
Şimdi oğlum az da olsa emmeye başladı ve haftaya taburculuk planlıyorlar binlerçe şükür
Senin bebeğin benimkinden büyük maşallah ve rahat ol bizimkinin ciğerinden daha kötü değildir emin ol, benim kanamam olduğu içim oğlum kan da yutmuş be gerçekten ciğerleri için Dr iyi hiç bir şey söylemiyordu
rabbiö sana ferahlık , bebeğine şifa , sütüne bereket versin
İyi bir süt sağma makinası edin ...
Biz hastane tipi kiraladık şimdilik ve çok işimi gördü
İnşallah canım sende sağlıkla evine bebeğinle gidersin dualarımız seninleKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Deniz Alp çok güzelKizlar bizim oğlanın adi halen yok,
Erken dogsa kac gun suresi var kimlik cikartmanin?
Bilgisi olan var mi?
Gecici kimlik belgesi yerine gecen kagit veriliyordu onceden hatirladigim kizimdan, ama neticede adini yazdirip bekliyorsun.
Oglanin adi yok, sinir oldum iyce.
Esimin teyzesi kapi susu ve kurabiye yapiyor hastane icin. Ama adi belli degil diye isim bolumu tamamlanmamis, diyo ki artik koyun da bitireyim hazir olsunlar.
2 isim arasinda karar veremiyor esim.
Ben cekildim aradan.
Kizimda soz hakki benimdi, oglanda son soz esimin.
Onun da rızası gonlu olsun istiyorum cunku.
Aileler ömer olsun diyor.
Esim Deniz Alp veya Ömer den birini seçecek buyuk ihtimal.
(Bahadır cok mu kotu bi isim,kulaga hic mi hos gelmiyor ki.)
Selim ismini de onermistim daha once.
((Erdem i elemek zorunda kaldik, eskiye ait bi hikayesi varmis ben onu unutmusum kardesim hatirlatti))
Esimin sececegi iki isim;
Ömer
Deniz Alp
Önerdiğim baskaca isimler;
Selim
Bahadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?