2020 Şubat Anneleri

Bol limonlu tavuk suyu iç canım hatta bulabilirsen köy tavuğu daha iyi olur

Kizlar sabah 7.45 de verdim kan ve idrar verdim idrar sonucum çıktı darisi ptesi kan sonucunaasil onemli olan kan sanirim
Bilirubin normal çıkmış.
Alt ast değerleri sağlık ocaklarında bile bakılabiliyor hatta her izlemde bakılır,sizden biraz fazla ücret istemişler :/

iciyorum cnm gunde 3 defa aliyorum
kiyamam yaa bizde de henuz isim yok ben ela istiyorum esim ırmak bence benim dedim olacak gibi
Ela çok güzel

Evet benimde kaburgalara baskı yapıyor iyice büyüdü hissediyorum hareketleri bile can yakmaya başladı miniğin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimizin
amin hepimizin
benim bazen leğen kemiğimi bile acıtıyor. hani ön yan tarafta kalçamızdaki kemikler var ya leğen kemiğimi orası kafam karıştı şu an, işte tam oraya vuruyor bazen ama bunu neresiyle yapıyor nasıl başarıyor hiç bilmiyorum

Kafasıyla vuruyodur bizimki de yapıyo.
Benim leğen kemğim ağrıyo onun canı nasıl yanmaz diye düşünüyorum.
Demek gerçekten çok korunaklılar :)

Benimkisi de resmen karnimin yanindan sirtima dogru tekme atiyo ayagini ittiriyo nasil beceriyo anlamiyorum oraya kadar uzanmayi ama efsaneler

Biran önce bebeğine kavuş inşallah cnm. Özeldemi yatıyor bebeğin geceliği nekadar. Bizde her ihtimali değerlendirmemiz lazım altından nasıl kalkıcaz ona göre kredi başvurusu yaparız

Vallaa gamzeli bende kendime sasiyorum okadar erkenci davrandim alışverişe başladım arkadaslarimada hep 7 ayda hazır olsun herşey diyordum nasıl kendim hala su çanta işini tamamlamadim aklım almıyor çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi esimde hiç yardım etmiyor gelse yanımda otursa bile yapardım şimdiye bugün yapicaz diye söz verdi bakalım

Kızlar kafam allak bullak çok üzgünüm aşırı bunaldım. Yatış olursa kaç gün kalıcam hastanede doğum nasıl olacak hem erken hem sezeryan olursa ayrı herkafadan da ayrı ses çıkıyor doğum sorası küvez olursa belki günlerce kalıcak altından nasıl kalkacağız. Devlet hastanesine gideyim diyorum sıra bulamıyoruz acilden girsek dedim ekşiye biraz baktım çok kötü yorumlar çaresiz kaldım

Canim kuvez durumunda ucret alinmiyor diye biliyorum. Kardesimin esi devlette dogum yapmisti ve yeğenim ozel bi hastanenin yogun bakımına sevk edildi, kuvezde kaldi epey. Ucret alınmadı hic.

Kafasıyla vuruyodur bizimki de yapıyo.
Benim leğen kemğim ağrıyo onun canı nasıl yanmaz diye düşünüyorum.
Demek gerçekten çok korunaklılar :)
evet muhtemelen kafasıyla vuruyor, bende düşündüm onu nasıl canı yanmıyor diye :) ama gerçekten olabilecekleri en korunaklı yerdeler. allah korusun çok ağır olmayan trafik kazalarında bile bir şey olmuyor onlara. çelikten duvar gibi o kese :)

Benimkisi de resmen karnimin yanindan sirtima dogru tekme atiyo ayagini ittiriyo nasil beceriyo anlamiyorum oraya kadar uzanmayi ama efsaneler
keşke bir kamera olsa da hep izlesek değil mi bende çok şaşırıyorum bazı hareketlerine

kesinlikle daha geç olmadan başlamalısın, bu haftalardan sonra insan o kadar ağırlaşıyor ki, iki adım atsan nefes nefese kalıyorsun. bir ucundan başlayın o gazla hepsi biter kısa sürede :)

Karabatak bizimde isim belli değil oyuzden ne yastık ne çikolata nede kapı süsü tamam değil bizde Deniz olsun diyoruz ama illaki ekleme yapalım erkek olduğu belli olsun diyoruz ne versek bilemedik Deniz Alp bende düşünmustum en uygun o gelmişti ama bizim soyadimizla uymuyor
Deniz Arda versek diye düşünüyoruz şuan

Kizlar Deniz Arda nasıl sizce öneriniz varmı Denizin yanına ege efe yiğit Kaan Tuna vs bunları dusunmedik hiç Arda nin da pek anlamı yok halife yazmışlar birkaç yerde ama değil sanırım asa yer gösteren çubuk yazıyor çoğu yerde

sen henüz ikinci bir doktorun görüşünü almadın canım, belki de yatışa gerek kalmayacak? evde dinlenmeyle bir kaç hafta daha geçecek belki. hemen karamsarlığa kapılma böyle

Canim kuvez durumunda ucret alinmiyor diye biliyorum. Kardesimin esi devlette dogum yapmisti ve yeğenim ozel bi hastanenin yogun bakımına sevk edildi, kuvezde kaldi epey. Ucret alınmadı hic.
Kizlar eger ozel hastaneye devlet Hastanesi eğer yeri yok vs diye yoğun bakıma yonlendirirse yada her halükarda devlet hastanesi gönderdiğinde yoğun bakımdan ücret alınmıyor ama servise çıktığı anda ücret alinmaya başlıyor .Ama özel hastaneye direk giderseniz onda yoğun bakım ücreti alınır

Yazismalarin tamamina hakim olmadigim icin emin olmamakla birlikte yanlis bilgim varsa bagisla, senin sorunun enfeksiyon sonrasi olusan karın sertligine bagli erken dogum riski. Kullandigin ilaclar erken dogumimu onleyici, kontrollerde de nts de sanci çıktığı icin karnında sert oldugu icin yatis verip gozlem yapmak istiyor dr ? Dogru mu biliyorum.
Eger sadece bu kadarsa, bu şekilde olup normal doguma kadar ilerleyen 40 lara ulasan dahi var. Onemli olan rahim agzi uzunlugunun kisalmamis olmasi ve bebegin doğum kanalina baski yapmiyor olmasi diye biliyorum ben.
Kontrol altina alinamayan tansiyon, gelisim geriligi,bebegin kilo aliminin durmasi gibi etkiler olmadıkça bebek de aceleci olmadikca icerde tutuyorlar yatis verip kontrolde oluyorsun 24 saat. Insallah miadina ulaşıp alacaksin kucagina bebegini.
Beyazid anne babasini strese sokuyor ama sonu muhteşem olacak bak gör

Kızlar şu son bir kaç gündür ben belirgin şekilde ağırlaştım sanki. nefes nefese kalıyorum. biraz önce sadece kahvaltı masasını topladım makineye yerleştirdim ve nefes alamayacak gibi oldum.

oturdum tansiyonuma baktım 11-7 çıktı benim hep 10-6 dır normal tansiyonum. ama nabız 117 çıktı, nabız yüksek çıktı tabii nefes nefese kalınca. anladımki bu haftalardan itibaren artık zorlanmaya başlayacağız. o yüzden kalan işlerimi bir an önce halletmem lazım. çantamı da hazırlayacağım.

bu arada horlama probleminiz oluyor mu? asla horlamayan biri olarak ben dün gece siteyi ayağa kaldırmışım eşim öyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…