2020 Şubat Anneleri

onun instagram hesabı yoktu diye hatırlıyorum canım. kimsenin iletişimi yoktur o yüzden muhtemelen.
ufak bir tatsızlık yüzünden gitmesine bende üzüldüm ama kendi öyle tercih etti bana göre de gereksiz yere kırıldı gitti keşke gitmeseydi ama

Biz normalde iki isime karsiyiz kari koca olarak.
O yuzden zaten tum bu keşmece.
3 harfli diye han veya alp dusundum ben sadece. Esime kalsa onlari da istemiyor ek
Zaman ilerledikce mevcut isimleri de begenmemeye basladi paşam. Bazen diyorum ona, sen nasil benle evlenmeye karar verdin :))))
Ben kararsiz o benden de kararsiz. En kotu karar bile kararsızlıktan iyidir diyorum ve artik sec diyorum. Dur beni heycanlandirma ben bulucam bi isim diyip kapatiyor konuyu.
Ailesinden etkilenirse Ömer koyacak
Yoksa yuksek ihtimal Deniz koyacaktir.
Artik oyle bi noktadayim ki
Ömer de Deniz de bir benim icin ve sadece karar verilip artik nokta konsun istiyorum bu mevzuya.

Bu arada Deniz e ek olarak sesli harfle baslayan bi isim secin bence. daha kolay soyleniyor sanki.

Denizhan(birlesik diye olabilir sessizle de baslasa)
Deniz Alp
Deniz Arda

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün, kilosu iyi çabuk toparlar.

Biz o olaydan sonra konustuk ben mesaj attim ona ozeldeb ama cok kararliydi yazmayacagim bir daha dedi

Canim butcenizi en iyi sen bilirsin biz ne desek bos ama hem yatis hem dogum masrafli olur baya guvenebildiginiz hic mi devlet ya da arastirma hastanesi falan yok ?

QUOTE@Alisden ile özelden yazisiyorum instagrami yoktu şuan Erzurum'a geri döndü evet bende yokluğunu hissediyorum kimseye huzursuzluk vermek istemediği için artık yazmayacagini belirtti olayın bu şekilde sonuçlanacağını hiç tahmin etmediğini ama işte herkesin hassas dönemleri oluyor umarım geri döner A Alisdendef gerçekten yokluğu çok belli[/QUOTE]

Onu benim yerime esim yapiyo sagolsun ben geceleri uyuyamiyorum ki dogru duzgun artik

Kizlarcim bu arada ben 5 kilo almisim
Kizimda 4 kilo almistim toplamda.
Sanirim 6 kilo ile doguma giderim bu sefer.
Kizima hamileyken evde bebek yok prenses modunda ohh bol bol dinlenip keyif yapabildiğim icin acıkmıyordum.
Bu sefer cok enerji harcadığım icin, kizim ile hop oturup hop kalktigim icin cok acikiyorumm.
Ve acikcasi sekerin çıkacağını bilsemde icim cok kiyildikca yiyorum biseyler. Saatli ilerlemiyorum son zamanlarda. 65 kiloyum 158 boyla

Şimdiden liste yapıyorum doğumdan sonra yiyilebilecekler listesi
Sezeryandan sonra toparlanma süren ne kadar sürdü canım aylarca sürüyomuş sanırım ama ayağa kalman bebekle ilgilenmen falan ne kadar sürdü benim kafam allak bullak oldu da
Yok canım aylarca sürmüyor merak etme, en fazla 2 hafta sürer. Belki ilk hafta zorlanırsın ama sonra ayaklanıyorsun
Benim esim pskolojik olarak hic cinsellige yanasmiyor kizlar sizinde boyle mi acaba haftalar oldu :) bugun konustum cinsellik bebege zarar vermez normal dogumu kolaylastirirmis diye bana ben kendimi degisik hissediyorumm utaniyorum dedi
Bize doktor yasakladı bir önceki kontrolde tabi buna en çok ben sevindim. Hamileliğin başından beri hiç isteğim yok
Gülçin canım geçmiş olsun, haftası da kilosu da çok iyi maşallah. İnşallah solunum sıkıntısını da kolayca atlatır da sağlıkla döner yuvanıza. Hiç üzülme benim oğlum 33+2 de doğdu solunum sıkıntısı yaşamadık ama sarılıktan dolayı yattı küvözde, o zaman geçmeyecek gibi geliyor ama geçip gidiyor büyüyorlar

ama cnm 36. haftada zaten normal zamanında doğmuş sayılıyor üzülmene gerek yok

teknik olarak çok farklı değil diye biliyorum ben ilkini öyle yaptım omuriliğinden iğne vuruyorlar uyuşuyor ben çok memnun kalmıştım kısmetse 2. öyle olcağım

Bol limonlu tavuk suyu iç canım hatta bulabilirsen köy tavuğu daha iyi olur
koy tavugu zor cnm ama anneme gidip dinlensem hic fena olmayacak sanirim
ozelden konusuyoruz canim bizde ara ara geri gelmeyecegini belirtti insallah dogumdan sonra gelir ama aramiza
bende ayni ya mutfak toplamada aksamlari cogu zaman esim yapio saolsun bende kalan giden olursa yapiyorum bulantilarim esnasinda cok yardimci oldugu icin aliskin bulasik ayarlamaya sudan gecirip makineye dizer saolsun bende bazen uckagitcilik yaptigim olmuyo deil oflaya puflaya oda ben yaparim sen yat diyo
Cok ideal cnm ya takma sen dogurunca verirsin bence ben 10 kilo aldim birde dikkat ettim halde daha 1 ay var umarim 2 kilo daha ekler bitirrim bu isi

sağlıkla büyüsün bebeğin arkadaşım teez zamanda alasın kucağına

Canım artık yenidoğan hizmetleri ücretsiz hastaneyle konuşmadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…