onun instagram hesabı yoktu diye hatırlıyorum canım. kimsenin iletişimi yoktur o yüzden muhtemelen.Kizlar aranizda A Alisdendef ile iletişimde olan var mi?
Gecenki tatsizliktan bu yana gruba yazmiyor
Yoklugu belli oluyor.
Instagramda eklemistiniz birbirinizi ya, hani oradan iletisimde olaniniz varsa diye merak ettim. Inşallah geri gelir aramiza
Biz normalde iki isime karsiyiz kari koca olarak.Karabatak bizimde isim belli değil oyuzden ne yastık ne çikolata nede kapı süsü tamam değil bizde Deniz olsun diyoruz ama illaki ekleme yapalım erkek olduğu belli olsun diyoruz ne versek bilemedik Deniz Alp bende düşünmustum en uygun o gelmişti ama bizim soyadimizla uymuyor
Deniz Arda versek diye düşünüyoruz şuan
Kizlar Deniz Arda nasıl sizce öneriniz varmı Denizin yanına ege efe yiğit Kaan Tuna vs bunları dusunmedik hiç Arda nin da pek anlamı yok halife yazmışlar birkaç yerde ama değil sanırım asa yer gösteren çubuk yazıyor çoğu yerde
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün, kilosu iyi çabuk toparlar.Kızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Biz o olaydan sonra konustuk ben mesaj attim ona ozeldeb ama cok kararliydi yazmayacagim bir daha dediKizlar aranizda A Alisdendef ile iletişimde olan var mi?
Yoklugu belli oluyor.
Instagramda eklemistiniz birbirinizi ya, hani oradan iletisimde olaniniz varsa diye merak ettim. Inşallah geri gelir aramiza
Kizlar aranizda A Alisdendef ile iletişimde olan var mi?
Yoklugu belli oluyor.
[/QUOTE@Alisden ile özelden yazisiyorum instagrami yoktu şuan Erzurum'a geri döndü evet bende yokluğunu hissediyorum kimseye huzursuzluk vermek istemediği için artık yazmayacagini belirtti olayın bu şekilde sonuçlanacağını hiç tahmin etmediğini ama işte herkesin hassas dönemleri oluyor umarım geri döner A Alisdendef gerçekten yokluğu çok belli
Canim butcenizi en iyi sen bilirsin biz ne desek bosKızlar kafam allak bullak çok üzgünüm aşırı bunaldım. Yatış olursa kaç gün kalıcam hastanede doğum nasıl olacak hem erken hem sezeryan olursa ayrı herkafadan da ayrı ses çıkıyor doğum sorası küvez olursa belki günlerce kalıcak altından nasıl kalkacağız. Devlet hastanesine gideyim diyorum sıra bulamıyoruz acilden girsek dedim ekşiye biraz baktım çok kötü yorumlar çaresiz kaldım
QUOTE@Alisden ile özelden yazisiyorum instagrami yoktu şuan Erzurum'a geri döndü evet bende yokluğunu hissediyorum kimseye huzursuzluk vermek istemediği için artık yazmayacagini belirtti olayın bu şekilde sonuçlanacağını hiç tahmin etmediğini ama işte herkesin hassas dönemleri oluyor umarım geri döner A Alisdendef gerçekten yokluğu çok belli[/QUOTE]Kizlar aranizda A Alisdendef ile iletişimde olan var mi?
Yoklugu belli oluyor.
Onu benim yerime esim yapiyo sagolsunKızlar şu son bir kaç gündür ben belirgin şekilde ağırlaştım sanki. nefes nefese kalıyorum. biraz önce sadece kahvaltı masasını topladım makineye yerleştirdim ve nefes alamayacak gibi oldum.
oturdum tansiyonuma baktım 11-7 çıktı benim hep 10-6 dır normal tansiyonum. ama nabız 117 çıktı, nabız yüksek çıktı tabii nefes nefese kalınca. anladımki bu haftalardan itibaren artık zorlanmaya başlayacağız. o yüzden kalan işlerimi bir an önce halletmem lazım. çantamı da hazırlayacağım.
bu arada horlama probleminiz oluyor mu? asla horlamayan biri olarak ben dün gece siteyi ayağa kaldırmışım eşim öyle diyor
Şimdiden liste yapıyorum doğumdan sonra yiyilebilecekler listesiDikkat edersen almazsin aslinda bunu anladim insan dikkat edince sadece bebek aliyor. Yani hamileyim koyverip yiyeyim yok. Bu arada seker zor sanirimm. Bende sigarayi biraktigim icin zorlandim. Canim istiyor ve hala daha haftada yarim sigara iciyorum. Kendimi hep ara verdim diye telkin ediyorummm. Sende oyle et birgun yiyemedigin seylere kavuscaksin
Yok canım aylarca sürmüyor merak etme, en fazla 2 hafta sürer. Belki ilk hafta zorlanırsın ama sonra ayaklanıyorsunSezeryandan sonra toparlanma süren ne kadar sürdü canım aylarca sürüyomuş sanırım ama ayağa kalman bebekle ilgilenmen falan ne kadar sürdü benim kafam allak bullak oldu da
Bize doktor yasakladı bir önceki kontroldeBenim esim pskolojik olarak hic cinsellige yanasmiyor kizlar sizinde boyle mi acaba haftalar oldu :) bugun konustum cinsellik bebege zarar vermez normal dogumu kolaylastirirmis diye bana ben kendimi degisik hissediyorumm utaniyorum dedi
Gülçin canım geçmiş olsun, haftası da kilosu da çok iyi maşallah. İnşallah solunum sıkıntısını da kolayca atlatır da sağlıkla döner yuvanıza. Hiç üzülme benim oğlum 33+2 de doğdu solunum sıkıntısı yaşamadık ama sarılıktan dolayı yattı küvözde, o zaman geçmeyecek gibi geliyor ama geçip gidiyor büyüyorlarKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Yenidoğan yoğun bakımı devlet ödüyordu kızımın zamanındaBiran önce bebeğine kavuş inşallah cnm. Özeldemi yatıyor bebeğin geceliği nekadar. Bizde her ihtimali değerlendirmemiz lazım altından nasıl kalkıcaz ona göre kredi başvurusu yaparız
aynen ya, benim ,ilki sezeryan olduğu için kaçarım yok mecbur sezeryanBenim de bugün kontrolüm vardı, doktor Şubat'ın 10undan sonra alabiliriz dedi, sezeryan istiyorum zaten, cidden çabuk geçti
Kİzlarrr bugun kontrolum vardi bebegin herseyi normal 2300 olmus 45 cm boyu suyu normal ama baska sorun var bilgilerinize ihtiyaçm vardr ye bnm ayaklarim ve gobegimin yanlari kasiniyo dedim 400 tl lik test istedi eger safra asidi yuksek cikarsa 37 de bebegi almak zorunda kalabiliiz dedi inanalmz uzgunum
teknik olarak çok farklı değil diye biliyorum ben ilkini öyle yaptım omuriliğinden iğne vuruyorlar uyuşuyor ben çok memnun kalmıştım kısmetse 2. öyle olcağımKızlar spinal sezaryanla epidural sezaryen aynı şey mi rahat mı ağrısı falann nasıl oluyor blen araştıran var mı , benim şuan normal doğum gözüküyor herşey uygun ama beni aşırı korkuttular Kars la ilgili bir durum
koy tavugu zor cnm ama anneme gidip dinlensem hic fena olmayacak sanirimBol limonlu tavuk suyu iç canım hatta bulabilirsen köy tavuğu daha iyi olur
ozelden konusuyoruz canim bizde ara ara geri gelmeyecegini belirtti insallah dogumdan sonra gelir ama aramizaKizlar aranizda A Alisdendef ile iletişimde olan var mi?
Yoklugu belli oluyor.
bende ayni ya mutfak toplamada aksamlari cogu zaman esim yapio saolsun bende kalan giden olursa yapiyorum bulantilarim esnasinda cok yardimci oldugu icin aliskin bulasik ayarlamaya sudan gecirip makineye dizer saolsunKızlar şu son bir kaç gündür ben belirgin şekilde ağırlaştım sanki. nefes nefese kalıyorum. biraz önce sadece kahvaltı masasını topladım makineye yerleştirdim ve nefes alamayacak gibi oldum.
oturdum tansiyonuma baktım 11-7 çıktı benim hep 10-6 dır normal tansiyonum. ama nabız 117 çıktı, nabız yüksek çıktı tabii nefes nefese kalınca. anladımki bu haftalardan itibaren artık zorlanmaya başlayacağız. o yüzden kalan işlerimi bir an önce halletmem lazım. çantamı da hazırlayacağım.
bu arada horlama probleminiz oluyor mu? asla horlamayan biri olarak ben dün gece siteyi ayağa kaldırmışım eşim öyle diyor
Cok ideal cnm ya takma sen dogurunca verirsin bence ben 10 kilo aldim birde dikkat ettim haldeKizlarcim bu arada ben 5 kilo almisim
Kizimda 4 kilo almistim toplamda.
Sanirim 6 kilo ile doguma giderim bu sefer.
Kizima hamileyken evde bebek yok prenses modunda ohh bol bol dinlenip keyif yapabildiğim icin acıkmıyordum.
Bu sefer cok enerji harcadığım icin, kizim ile hop oturup hop kalktigim icin cok acikiyorumm.
Ve acikcasi sekerin çıkacağını bilsemde icim cok kiyildikca yiyorum biseyler. Saatli ilerlemiyorum son zamanlarda. 65 kiloyum 158 boyla
sağlıkla büyüsün bebeğin arkadaşım teez zamanda alasın kucağınaKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Canım artık yenidoğan hizmetleri ücretsiz hastaneyle konuşmadınız mıKızlar kafam allak bullak çok üzgünüm aşırı bunaldım. Yatış olursa kaç gün kalıcam hastanede doğum nasıl olacak hem erken hem sezeryan olursa ayrı herkafadan da ayrı ses çıkıyor doğum sorası küvez olursa belki günlerce kalıcak altından nasıl kalkacağız. Devlet hastanesine gideyim diyorum sıra bulamıyoruz acilden girsek dedim ekşiye biraz baktım çok kötü yorumlar çaresiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?