2020 Şubat Anneleri

Kızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.

Canım çok geçmiş olsun dediğin gibi bir türlü güvenemiyorum bu hastahaneler e ama sonra pişman olmamak içinde gözlem altında olman daha iyi bence Rabbim yardımcın olsun inşallah

Ya canım çok geçmiş olsun sen içini ferah tut daha küçük doğan bebekler bile toparlanıyor seninkinin kilosuda güzel bir an önce toparlanıp gelecektir meleğin yanına dualarım seninle ve tüm arkadaşlarla

Canım hayırlı olsun Doğumun inşallah yakın zamanda bebeğin kucağında dönersin evine Allah im onu korusun

Canım ya bebeğin ömürlü olsun sana da geçmiş olsun sen çok çok güçlü bir anneydin eminim bebeğin de senin kadar güçlü ve biran önce kendini toparlayıp gelecek annesinin yanına dualarım sizinle canım.

Spinal omurilik zarının içine, epidural zarın hemen dışına yapılıyor. Ben 3 kere spinal ameliyat geçirdim, ilk 2 sinde hiç bir ağrı olmadı ama sonuncusunda yapan anestezicinin başarısızlığından sanırım 7 günlük bir ağrım oldu. O da kötü ama korkulacak bir ağrı değil, birisi boynuna ve başına inanılmaz bir baskı yapıyormuş gibi ağrıyor migren gibi tanımlanabilir sanırım bazende iğnenin yapıldığı yere vuruyor ama bu ağrı tamamen 0 açıyla yatınca kesiliyor, hafif açıyla biraz dik yatarsan bile tekrar başlıyor. Spinal ameliyatlardan sonra hemşireler 30 derecelik açıyla yatırıyorlar seni ilk 2 gün, ağrı varsa o zorluyor. Ne kadar bol kafein alırsan ağrı azalıyor. Spinalden sonra ağrı yaşadığım için normal doğumu epiduralsiz denemeye çalışacağım ama olurda sezaryen olursa bunca yaşadığım şeye rağmen spinalle yapılmasını istiyorum mesela, o kadar korkma yani

Selam sevgili Şubat anneleri.

Birkaç arkadaşım da burdayken ben de eksik kalmayayım dedim Şubat'a programlı gebe kalmış biri olarak :)

Geriye dönük çok şey okuyamadım ama takip ettiğim kadarıyla doğumlar beklenenden erken oluyo Ocak ve Şubat grubunda niyeyse. Erken doğan bebişlere sağlık, güç, kuvvet, annelerine de sabır ve bol süt diliyorum bu vesileyle.

Aranızda hastane çantası hazır olan var mı? Yoksa da ne zaman hazırlamak lazım? Üşeniyorum gaza ihtiyacım var :)

Allah rahmet eylesin, Işıklar içinde yatsın annen...

Gülçincim gerçekten çok güzel mücadele ettin ve dayandın bu zamana kadar lütfen kendini hiç üzme, kararından endişe etme. Kilosu ve haftası yeterince iyi, umarım bir an önce çıkıp kollarına kavuşacak bebeğin

Canım hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşacağanız günler olsun.Dualarımız sizlerle

Canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah kilosu çok güzel ki içini ferah tut arkadaşımın ikizleride girdi 10 güne çıktı kilosu bu kadar bile değildi içini ferah tut güçlü dur bebiş senden daha güçlü şuan annesi dualarımız sizinle

Hoşgeldin panikcim
Benimde çantam hala hazır değil bebişin kıyafetlerini bi posta yıkayıp ütüleyip yerleştirmiştim.
Dün akşam bi posta daha yıkadım salonda kuruyolar şuan.
Hepsi kurusun ütüleyip önümüzdeki hafta içi bu çanta işini komple halledicem.
Bebiş sürpriz yapıp erken gelse ona sürpriz olacak cıplak kalack
Tez canlı biri olarak nasıl 35 haftaya bıraktım bu işi bilmiyorum

G GULCIN_87 canım kavuşmuşsun meleğine gözün aydın hiç korkma kilosu gayet iyi geçenlerde forumdan bi arkadasımda 2300 doğum yaptı. Şuan bebişi 2700 falan oldu benim görümcemde 2300 doğurmuş oğlu 4 yaşında allahın izniyle pozitif düşün sen beslersin onu büyür allah analı babalı büyütmek nasip etsin güzel mutlu günleriniz olsun inşallah

Canım bak sen de bana yazmıştın
O günlerde çok ama çok kötüydüm
16 . Günümüz bugün ve oğlum toparladı binlerce şükür
31+3 ye doğdu benim yavrum , ciğerleri enfeksiyon doluydu , sekresyonları atamıyordu , entübe halde , göbek değilinden hortumlamserum veriyorlardı , elleri kolları iğnelerden mosmor , ayakları oksijensizlşkten mosmor du ve ben benden bir hafta sonra doğuranlara bile özeniyordum ...
Şimdi oğlum az da olsa emmeye başladı ve haftaya taburculuk planlıyorlar binlerçe şükür
Senin bebeğin benimkinden büyük maşallah ve rahat ol bizimkinin ciğerinden daha kötü değildir emin ol, benim kanamam olduğu içim oğlum kan da yutmuş be gerçekten ciğerleri için Dr iyi hiç bir şey söylemiyordu
rabbiö sana ferahlık , bebeğine şifa , sütüne bereket versin
İyi bir süt sağma makinası edin ...
Biz hastane tipi kiraladık şimdilik ve çok işimi gördü

Canım gözün aydın hayırlı olsun. Haftası da kilosu da çok güzel. Görümcemin ikizleri 31 de doğmuştu 2000 bile yoktu kiloları şimdi çok şükür 4 yaşında topaç gibiler. Bugünler de gelip geçecek sağlıkla alacaksın kucağına inşallah dualarım seninle

Tebrik ederim canim.
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.
Sen saglikla hayirlisiyla dunyaya getirdin evladini, artik uzulmek yok!!
Simdi iyilesmeye ve toparlanmaya bak canim benim
35.haftasinda dunyaya geldi bebeğin,
Maşallah, hersey güzel olacak.

Harika gelismeler.
Cok sevindim inan okurken gozlerim doldu doldu.
Anneler ne kadar gucluyuz aslinda bir o ksdar da kirilgan dimi.
Evinize gideceginiz gun hemencik gelir insallah.
Eve bi girin saglikla, gerisi cok huzurlu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…