- 19 Temmuz 2019
- 712
- 916
- 103
- 35
30. cüz kaldı , Pazar akşamına kadar . Pazar akşam hatim duası yapılacak . Amin sağol Allah razı olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah rabbim size sabır versin söyleyecek söz bulamıyorum.Yasin okurum cüz de ne eksikse okurum sabır diliyorum
Canım çok geçmiş olsun dediğin gibi bir türlü güvenemiyorum bu hastahaneler e ama sonra pişman olmamak içinde gözlem altında olman daha iyi bence Rabbim yardımcın olsun inşallahGün içinde durumum aynıydı sürekli yattım. 45 dk önce geldik hastaneden biraz mesafe olduğu için zaman alabiliyor. Karında yine sertlik var nst çektirdik ilki düzgün olmadı ikincisinde yine sancılar vardı ama 50-30 o civarlarda böyle nereye kadar gitcek dedi bende 36 yı en azından atlatsak dedim 2 hafta daha. alttan açıklığa bakmak istedi bir sorakinde bakalım dedim. Hastaneye mesafemizi geliş gidişimizi sordu bebeğin kordonuna baktı yrn yine gel durumuna göre yatış olabilir dedi tabi bizböyle bişeyde beklemiyorduk o şaşkınlıkla doğum içinmi gözlem içinmi tam konuşamadık bide biz 2 . Nstye gittiğimizde yeni hastalar geldi bekleyenler vardı kapıda konuştuk. Ne yapacağımızı şaşırdık gözlem içinde olsa geceliği 500 tlymiş 5 gece kalsak en az 2500 tl normal doğum 1750 sezeryan 1950 ymiş başka hastaneye gidicez hem haftasonuna denk geldik hem kafamız karışmasın diye vazgeçmiştim başka doktora görünmekten çoğu iyi doktorlarında randevuları full dolu gözüküyordu devlettekilerde aynı şekilde 2 hafta soralara sıra ancak vardı. Yalovada halam var Başhemşirelik ve yakın zamanda il sağlık müdürü yardımcılığı yaptı onu aradım Ordaki doktorları tanıyor ona durumu anlattım yrn muayenemi olucam gözlem amaçlı ise yatış istemicem ona göre halama haber edicem haftaiçine randevu ayarlayacak ordaki iyi bir doktora görüneceğim.
Ya canım çok geçmiş olsun sen içini ferah tut daha küçük doğan bebekler bile toparlanıyor seninkinin kilosuda güzel bir an önce toparlanıp gelecektir meleğin yanına dualarım seninle ve tüm arkadaşlarlaKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Canım hayırlı olsun Doğumun inşallah yakın zamanda bebeğin kucağında dönersin evine Allah im onu korusunKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Canım ya bebeğin ömürlü olsun sana da geçmiş olsunKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Kızlar spinal sezaryanla epidural sezaryen aynı şey mi rahat mı ağrısı falann nasıl oluyor blen araştıran var mı , benim şuan normal doğum gözüküyor herşey uygun ama beni aşırı korkuttular Kars la ilgili bir durum
Merhaba hanımlar. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim. Annem vefat etti . İyileşemedibebeğimi görmeye ömrü vefa etmedi. Gitti güzel annem.mekanı cennet olsun. Buraya bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sizden ricam olacaktı. Okuyabilen cüz yada Yasin okuyabilirse Allah rızası için. Hepinizin ayrı meşgalesi var biliyorum Doğum öncesi okuyamayanın canı sağolsun. O kadar daraldım ki ancak Buraya yazabilirdim. İnsan böyle günde seçiyor dostu , samimiyeti. En yakınlarımızdan bekledik vefayı. Çok kötü çok zor günler . Allah herkesin yardımcısı olsun
Kızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Canım hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşacağanız günler olsun.Dualarımız sizlerleKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah kilosu çok güzel ki içini ferah tut arkadaşımın ikizleride girdi 10 güne çıktı kilosu bu kadar bile değildi içini ferah tut güçlü dur bebiş senden daha güçlü şuan annesi dualarımız sizinleKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Hoşgeldin panikcimSelam sevgili Şubat anneleri.
Birkaç arkadaşım da burdayken ben de eksik kalmayayım dedim Şubat'a programlı gebe kalmış biri olarak :)
Geriye dönük çok şey okuyamadım ama takip ettiğim kadarıyla doğumlar beklenenden erken oluyo Ocak ve Şubat grubunda niyeyse. Erken doğan bebişlere sağlık, güç, kuvvet, annelerine de sabır ve bol süt diliyorum bu vesileyle.
Aranızda hastane çantası hazır olan var mı? Yoksa da ne zaman hazırlamak lazım? Üşeniyorum gaza ihtiyacım var :)
Canım bak sen de bana yazmıştınKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Canım gözün aydın hayırlı olsun. Haftası da kilosu da çok güzel. Görümcemin ikizleri 31 de doğmuştu 2000 bile yoktu kiloları şimdi çok şükür 4 yaşında topaç gibiler. Bugünler de gelip geçecek sağlıkla alacaksın kucağına inşallah dualarım seninleKızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Tebrik ederim canim.Kızlar 34 artı 2 güne kadar dayanabildim. Dün akşam sezeryana alındım. Bebeğim 2200 doğdu ve solunum sıkıntısı var kuvoze aldilar. Ciğer iğnesi vurulmuştu 1 hafta öncesinde. Dua edin ne olur yalvaririm. Çok ihtiyacım var. Nolur kızlar. Yavrumu sağlıkla alayim kucağıma. Bu arada hiç okuyamadım sayfaları herkes inşallah sağlıklı ve bebisleri iyidir. Allahi m sizlerin bebeklerinizi korusun ve annelerinin güçlü kuzuları olsunlar.
Harika gelismeler.Canım bak sen de bana yazmıştın
O günlerde çok ama çok kötüydüm
16 . Günümüz bugün ve oğlum toparladı binlerce şükür
31+3 ye doğdu benim yavrum , ciğerleri enfeksiyon doluydu , sekresyonları atamıyordu , entübe halde , göbek değilinden hortumlamserum veriyorlardı , elleri kolları iğnelerden mosmor , ayakları oksijensizlşkten mosmor du ve ben benden bir hafta sonra doğuranlara bile özeniyordum ...
Şimdi oğlum az da olsa emmeye başladı ve haftaya taburculuk planlıyorlar binlerçe şükür
Senin bebeğin benimkinden büyük maşallah ve rahat ol bizimkinin ciğerinden daha kötü değildir emin ol, benim kanamam olduğu içim oğlum kan da yutmuş be gerçekten ciğerleri için Dr iyi hiç bir şey söylemiyordu
rabbiö sana ferahlık , bebeğine şifa , sütüne bereket versin
İyi bir süt sağma makinası edin ...
Biz hastane tipi kiraladık şimdilik ve çok işimi gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?