- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
Cok aciklayici olmuş Allah razi olsun google kotu ne varsa yaziyo ani bebek olumleri falan kahroldumins bnmde bari 38 i bekler bn normal dogum istyorum ama kimstte ne varsa artk Hani biraz daha kilo alsa ele avuca gelse bn annemi kaybettim yakin zamanda oyuzden bebegime yetemicem diye endişelerim var birazdaha ele avuca gelse mutlu olurum ins baska sebeplerden kasiniyorumdur seninde rahatlamana cok sevindim darisi basima ins
Evet sıfır eşyalar zaten,pijamalarınla bebek kıyafetlerini bir arada yıkayabilirsin ben öyle yaptım.selam kızlar
bende bebişimin kıyafetlerini yıkadım en son battniyeleri yıkandı şimdi onları asıcam kurusunlar
kuruyanları çarşafın arasına koydum tozlanmasın diye
teyzeleri gelecek ütüsünü yapacaklar
yarında kendi kıyafetlerimi yıkarım onlarda çıksın aradan
doğum çantası bi haftayı geçer yine hazırlamam çünkü hastane çıkış setimizde gelmedi daha
size bi sorum olcak kızlar kendi pijama takımlarınızı falan bebeğin deterjanıylamı yıkadınız
onlarınki sonuçta zararsız oluyo ben organik almıştım acaba onunkiylemi yıkasam diyorum kendiminkileride
Aaaa ne oldu bu kadar hamile merakı galiba buonun instagram hesabı yoktu diye hatırlıyorum canım. kimsenin iletişimi yoktur o yüzden muhtemelen.
ufak bir tatsızlık yüzünden gitmesine bende üzüldüm ama kendi öyle tercih etti bana göre de gereksiz yere kırıldı gitti keşke gitmeseydi ama
ismi ela burcuda oglak olursa allah yardimcin olsun kardeşiciyorum cnm gunde 3 defa aliyorum
kiyamam yaabizde de henuz isim yok ben ela istiyorum esim ırmak bence benim dedim olacak gibi
Duzenli bir sekilde yerlestirirsen sigar heralde canimKizlar az once trendyoldan kabin boy valiz soyledim sigar mi hastane icin kiyafetler?
hahha oluyor sekerim bazen kendi horlamama uyaniyorum hattaKızlar şu son bir kaç gündür ben belirgin şekilde ağırlaştım sanki. nefes nefese kalıyorum. biraz önce sadece kahvaltı masasını topladım makineye yerleştirdim ve nefes alamayacak gibi oldum.
oturdum tansiyonuma baktım 11-7 çıktı benim hep 10-6 dır normal tansiyonum. ama nabız 117 çıktı, nabız yüksek çıktı tabii nefes nefese kalınca. anladımki bu haftalardan itibaren artık zorlanmaya başlayacağız. o yüzden kalan işlerimi bir an önce halletmem lazım. çantamı da hazırlayacağım.
bu arada horlama probleminiz oluyor mu? asla horlamayan biri olarak ben dün gece siteyi ayağa kaldırmışım eşim öyle diyor
Kizlarcim bu arada ben 5 kilo almisim
Kizimda 4 kilo almistim toplamda.
Sanirim 6 kilo ile doguma giderim bu sefer.
Kizima hamileyken evde bebek yok prenses modunda ohh bol bol dinlenip keyif yapabildiğim icin acıkmıyordum.
Bu sefer cok enerji harcadığım icin, kizim ile hop oturup hop kalktigim icin cok acikiyorumm.
Ve acikcasi sekerin çıkacağını bilsemde icim cok kiyildikca yiyorum biseyler. Saatli ilerlemiyorum son zamanlarda. 65 kiloyum 158 boyla
Valla ben kimin kac kilo aldigindan ziyade baska biseyi merak ediyorum. Yani misal 170 boyunda biri suan kac kilo gibi :)neden acaba dusuncemde uzun ince hayal etmistim seni şekerim neden boyle oldu6 kiloya kilo demem burda arkadasin 13 kilo almis 6 kilonun lafimi olur
yerim begumu ya kuzucuksence biz ne koyucaz
daha ortada ikiye indirebildiğim bir liste bile yok
ama eşime bir kağıda yazıp vermeyi düşünüyorum. herhalde artık ortak bir noktada buluşuruz.
kızım da diyor ki adı olmasın ben ona kardeşim derim
Valla ben kimin kac kilo aldigindan ziyade baska biseyi merak ediyorum. Yani misal 170 boyunda biri suan kac kilo gibi :)
Boya gore baZ aliyorum ben hep nedense.
demekki horlamamız normalmiş sevindimhahha oluyor sekerim bazen kendi horlamama uyaniyorum hattaki sen cok kiloda almadin ama yinede eskisi kadar rahat nefes alip veremiyoruz ya yatincada iyice tikaniyoruz,
banada bulasik makinesi bosaltmak ölüm gibi geliyor,egilip kalkmak cok zor birde sen benden 3 hafta öndesin
yok unutmasın diye kağıda yazıp vericem dedimyerim begumu ya kuzucukvallahi ac artik esine su mevzuyu karar verin ebru cok zaman kalmadi kagida yazmak nedir
Garmastan mı almıştın acabahala gogüsucu kremine karar veremedim kizlar,elada lansinoh almistim hicbir ise yaramamisti,sonra eve gelen hemsire bir marka onermisti gidip hemen eczaneden aldirdik o cok iyi gelmisti ama simdi o markayi hatirlamiyorum 4 sene gecti ustunden
Karnim dev gibi oldu benim ya.tabi canm boy onemli ama sen 6 kilo aldiysan dogumdan 2-3 ay sonra baslangic kilondan dahada zayif olursun
Benimkiler Ömer ve emiryok unutmasın diye kağıda yazıp vericem dedim
yoksa konuşarak halledicem tabii hatta bu akşam konuştum. tamam kabul etti, diretmeyecek kendi istediği isimde. ama listemdekileri de beğenmedi onu napıcazbir tek Mete olabilir dedi.
acilen bana erkek ismi bulun aklınıza ne gelirse yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?