20.02 olunca kova oluyor ,bende o tarihte istiuorumEvet spinal sezaryen istiyorum ama bakalım. Son zamanlarda bikaç arkadaşım normal doğumda problem yaşadı, bebek açısından riske girmek istemiyorum. Benim açımdan sorun değil bağıra bağıra doğururum da, oksijensiz kalma vakaları ürkütüyo beni. özel eğitim öğretmeni olduğum için mesleki deformasyondan belki de :)
20.02 de güzel tarih ama balık burcu istemiyoruz :)) biz özellikle kova burcu olsun diye ayarlı tüp bebek yaptık.
Ömer iyidir ÖmerKızlar benim sevgili kocacığım Deniz ismini eledi.....
Bugun biraz sıkıştırdım.
Artık karar ver, cok sıkıldım muallakta kalmaktan dedim.
100 kişiye sorsalar bu adamın oglunun adi nedir deseler 90 i Deniz mi der diyor. Çok klişe işte kaptan adamin Deniz adinda oglu olur. Arkadaslarindan bile cokmus ogluna koyan vs vs vs.
O zaman Ömer mi koyucaz adını dedim, ben Ömer olsun demiyorum ama Deniz de koymak istemiyorum dedi.
yeb4 sen esine bi liste verecektin, hazırsa buraya da yazsana. Eger yeni isim onerim olmazsa Ömer olsun diyip kapaticam bu isim konusunu.
anammmmm 20 subat balikmiss20.02 olunca kova oluyor ,bende o tarihte istiuorum ☺
Kızlar benim sevgili kocacığım Deniz ismini eledi.....
Bugun biraz sıkıştırdım.
100 kişiye sorsalar bu adamın oglunun adi nedir deseler 90 i Deniz mi der diyor. Çok klişe işte kaptan adamin Deniz adinda oglu olur. Arkadaslarindan bile cokmus ogluna koyan vs vs vs.
O zaman Ömer mi koyucaz adını dedim, ben Ömer olsun demiyorum ama Deniz de koymak istemiyorum dedi.
yeb4 sen esine bi liste verecektin, hazırsa buraya da yazsana. Eger yeni isim onerim olmazsa Ömer olsun diyip kapaticam bu isim konusunu.
AhahahBakalım benimki ne dicek. 12 veya 14 şubat da olur aslında.
Benim doğum tarihim 01.02 :) Belki kendiliğinden anasına hediye paketi olarak çıkar gelir
Gecmis olsun yaaaBen de yarın aile hekimine bir gideceğim ağrıdan sızıdan ufaklıkla bile ilgilenemedim bugün
Kızzzzzz öyle demeeeeeee.anammmmm 20 subat balikmiss
Icine mi doguyo gizben sana diyorum ömer koyucaksiniz diye ☺
Cok kisaymis kiz listeKızlar bu benim isim listemdi belki beğendiklerniz olur
Erkek bebek isimleri
Mete han
Bilge Kaan
Buğra
Cihangir
Süleyman
Beyazıt
Bulut
Ayaz
Cihan
Doğan
Batuhan
Alperen
Eymen
Mehmet Alp
Oğuz Alp
Selçuk
Tahir
Barış
Agah
Tunç
Eymen
Taha
Zeyd
Umut
Gökay
Utku
Çağan
Gökberk
Olcay
Göktuğ
Kaan Alp
Server
Çelebi
Eralp
Ergün
Bilge alp
Bilge kağan
Bilgehan
Gencer
Timuçin
Mehmet Sami
Semih
Anıl Taha
Yavuzhan
Cüneyt
Güney
Alptekin
Cihangir koymayı çok isterdim ama Atalay ismine karar verdik eşimleKızlar bu benim isim listemdi belki beğendiklerniz olur
Erkek bebek isimleri
Mete han
Bilge Kaan
Buğra
Cihangir
Süleyman
Beyazıt
Bulut
Ayaz
Cihan
Doğan
Batuhan
Alperen
Eymen
Mehmet Alp
Oğuz Alp
Selçuk
Tahir
Barış
Agah
Tunç
Eymen
Taha
Zeyd
Umut
Gökay
Utku
Çağan
Gökberk
Olcay
Göktuğ
Kaan Alp
Server
Çelebi
Eralp
Ergün
Bilge alp
Bilge kağan
Bilgehan
Gencer
Timuçin
Mehmet Sami
Semih
Anıl Taha
Yavuzhan
Cüneyt
Güney
Alptekin
Benimde kardesim 21 subat balikGecmis olsun yaaa
Kiyamam, boyle hastayken insan bir yakinini nasil ariyor ilgilensin çocukla diye dimi.
Kızzzzzz öyle demeeeeeee.
Benim koca balık burcundan, mukemmel biridir. Balik,oglak ve akrep burçlarına karsi cok onyargiliydim ben de. (Çoğu kişinin ikizlere oldugu gibi ) ama esimle beraber yiktim bu onyargimi. ((Ben ve kizim da ikizler burcundaniz bu arada))
Icine mi doguyo giz
20.02 olunca kova oluyor ,bende o tarihte istiuorum ☺
Kaan, yeğenimin adıCok kisaymis kiz listebizde esim Kaan Alp dedi oyle kaldi ben kizla ilgilendigim icin hic erkek ismi dusunmemistim
ya eşin çok abarttı bu isim mevzusunu bee ne olacak yani bir karar verecek o kadarKızlar benim sevgili kocacığım Deniz ismini eledi.....
Bugun biraz sıkıştırdım.
cok gecmis olsun ebrucugum hastaliklar bizide mahfetti, bu okul hem iyi ayni zamanda tehlikeli ,surekli hasta ,banada getiriyor bende hasta gibiyim yine,
oksurmekten kemiklerim agriyor dayanamadim artik parol ictim, uzan soluna dogru hareket eder canim.biz yorulunca onlarda keyifli olmuyor
Ahahah38 haftalık oluyo o tarihlerde bebişlerimiz sanırım, aslında doğum için normal olur değil mi? Yakınlarım hep o haftalarda doğum yaptı gayet sağlıklı bebekleri siz nasıl düşünüyosunuz
Bende havalar sogudu ama montlarin onu acik geziyorum. Esim nont alalim dedi dedim ne gerek var xxl falan alcaz. 1bucuk ay sonra dogum var bu surede en fazla 10-15 kere giyerim gerek yok dedim. Idare etmeye calisiyorum. Hatta bugun kendime pantolon aldim 3 hamile pantolonum vardi bunu normal pantolon aldim dusukbel giycem cok yakisti hemde hamilelik oncesi bedenim kumas pantolon normalde arabel gibi ben dusuk bel yapcamKarnim sisti tas gibi oldu wc cikamiyorum Allahimm sana geliyorummm sisman olan insanlarin Allah yardimcisi olsun nasil hareket edebiliyolar ya asiri sis olmayan karnimla yuvarlaniyorum resmen top gibi ordan oraya oyy ooyy
Gecmis olsun yaaa
Kiyamam, boyle hastayken insan bir yakinini nasil ariyor ilgilensin çocukla diye dimi.
Kızzzzzz öyle demeeeeeee.
Benim koca balık burcundan, mukemmel biridir. Balik,oglak ve akrep burçlarına karsi cok onyargiliydim ben de. (Çoğu kişinin ikizlere oldugu gibi ) ama esimle beraber yiktim bu onyargimi. ((Ben ve kizim da ikizler burcundaniz bu arada))
Icine mi doguyo giz
Abartan varsa emin olabilirsin o eşim degil benimdir. Çünkü israrla esimin icine sinen ve onun istedigi isim olsun diye tum uğraşım. Adalet duygum cok benim. Kizimda soz bana aitti, cok rahat koydum ismini. Bayiliyorum adına kuzumun.ya eşin çok abarttı bu isim mevzusunu bee ne olacak yani bir karar verecek o kadar
benim eşim sadece bi isme takıktı vazgeçti tamam şimdi bul diyor da bakalım ona beğendirmek zor olacak mı seninkine diyorum da benimki farklı değil bence
liste de sayılmaz ama aklıma gelenler,
Batu
Mete
Barış
Tuna
Atakan
Uraz
Mert
geçmiş olsun size de canım
aynen öyle sürekli hastalık oluyor ama gerçekten seneye daha iyi olacak emin ol. ilk sene böyle oluyor ne yazıkki.
gerekirse doğuma yakın göndermezsin riske atmazsın.
o kadar yoruldumki bugün, afedersin ancak söyleyerek betimleyebilirim, bütün dünyanın yükü vajinamda sanki. öyle ağrıyor yani başka türlü anlatamadım
Bende 38 e kadar bari beklesek diye teklifle gtcem kolestaz cikarsa ama bnce cikcak ayaklarim cok kaşınıyo cnm yaEvet kolestaz doğurmadan tamamen geçmese de ilaçla dizginlenebiliyo ama yine de 40ı beklemiyorlar. Zaten beklense de kolestazı olan 40dan önce doğuruyomuş. :)
Benim dr kolestaz teşhisinden önce de 40ı bekleme taraftarı değildi zaten de 2 şubat'a yani 37+3e de erken diyebilir.
Emaan sağlıkla ve 21 ocaktan sonra gelsin de gerisi çok önemli değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?