2020 Şubat Anneleri

Ellerim ve topuklarımda aksi gbi hic yok totom ve bacaklarim zaten dr onlarida istemisti ama ozelde cok tutuyo diye onlarida yrin sabah ac karnina gdip saglik ocginda baktircam cnm.peki kolestaziyi belirleyen hangi deger biliyomusun bana idrar kültürü yapildi bilirubin direkt indirekt ve totale bakildi idrarda hersey normal cikti safra asidi mi acaba yarin cikacak olan sonuc bilmiyorum

Benim eşim de denizcilik mezunu ama o sektörde değil.
Aklımıza gelen isimler: Barbaros, Rüzgar, Poyraz, Yunus, Kuzey, Çakabey, Turgut, Denizhan, Bora, Boran.
Senin eşin nerden mezunmuş merak etti :)

Senin 2. Sanirim dimi canim ilkinde de bu kadar buyumus muydu gobek
evet ilkinde de aynen boyleydi herkes sorardi ikizmi diye,bukadar genislemis olmama ragmen catlagim yok cok sukur , cok az bacak ustumde oda ilk hamileligimde saf gibi lieraci sadece gobegime surmustum simdi heryerime suruyorum,

ayy su alican kazansada rahatca uyusam

Bi dahaki kontrolde ayın ikisini sorucam bakalım ne dicek doktor yazarım buraya da

Ben hic krem surmuyorum hicbiryerime. Suresim hic gelmiyor. Sureyim mi ki var evde bio oil ve lierac almistim ilk aylar. Gobek eskiye donuyor mu dogumdan sonra iniyor mu hemen

Kac kg aldin ilk hamileliginde hepsini verdin mi suan kac kg aldin cnm

Evet canım kaynana bile olsa razıyım benim kocam da oğlak film filan izlerken benden önce ağlar asla kin tutamaz kalbi çok yumuşaktır kalbini sevdiğim

Sonunda bebişimin dolabını aldık ama çok yoruldum bu modeli istiyorduk kartaldakinde yoktu dün bugün diğer dolap içinde kartala gittik oda olmayınca ümraniyedeki ikeaya geçtik orda beğendiğimizi bulduk eşim hafta içi kurcak inşallah. Bu modeli ilerde resimlerdeki oda yapmak istediğimden beğenmiştik yemi eve geçince aynı dolaptan bir tane daha ve diğer parçalarını alıcaz inşallah.

Eklentiler

• 456ABC43-94F4-499B-A49A-91C6A0F7C48E.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 33B0A566-97DB-4079-AF3B-681F4B27FDB3.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 33
  • F44901F9-EF7A-4BBD-B692-7FEAC1DCD4B3.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 37
  • CBEAF9A2-0908-4215-8F67-E4A28E8638CB.webp
    35 KB · Görüntüleme: 39
  • 930C935C-6AE7-4E50-9A7F-F97403AC8A8F.webp
    40 KB · Görüntüleme: 36
  • AB61FF97-4A19-4D41-90A3-81A66E56E43B.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 32
Gözün Aydın canım gayet güzel

hahahah bende onu bekliyorum ama Cemreyi birinci yapacaklar, hep sinsiler kazanır bu hayatta zaten sinir oldum

Ben hic krem surmuyorum hicbiryerime. Suresim hic gelmiyor. Sureyim mi ki var evde bio oil ve lierac almistim ilk aylar. Gobek eskiye donuyor mu dogumdan sonra iniyor mu hemen
yok canim hemen duzelmiyor vucudun toplamasi sikilasmasi 6 ay fln buluyor diyebilirim ,en azindan bende oyle oldu,ilk hamileligimde 20 kilo aldim sonra 25 kilo verdim 2 ssne sonra tamamen fit haldeydim ,simdide 64le basladim 12 kilo aldim,emzirmek toparlamaya cok yardimci oluyor,
kremi hep surdum ben canim tabi tercih meselesi ama vucudumda oyle leke kalsin istemiyorum ,annem 3 cocuk dogurmus mesela cok var catlagi ,surmesem bende belki oyle olabilirdim

güzel günlerde kullanın canım

Gobek bir anda sonuyor ya farkli duruyor mu? Boyle elastik gibi fln. Gobegin eski hale donmesi icin ne yapmak gerek kuzum. Gitgide sisiyor ben cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…