Kiz benim 10 kg nereye gitmis belli senin 9 kilo nerdeGobus bu kadar ama gel gor ki kendimi 250 kg gibi hissediyorum
Ellerim ve topuklarımda aksi gbi hic yok totom ve bacaklarim zaten dr onlarida istemisti ama ozelde cok tutuyo diye onlarida yrin sabah ac karnina gdip saglik ocginda baktircam cnm.peki kolestaziyi belirleyen hangi deger biliyomusun bana idrar kültürü yapildi bilirubin direkt indirekt ve totale bakildi idrarda hersey normal cikti safra asidi mi acaba yarin cikacak olan sonuc bilmiyorumAyy topuklar, kenarlar fırt fırt tatlı tatlı di mi? Ellerin ne durumda? Ursactive iyi geliyo merak etme.
Bi de yarın sonuçların normal çıksa bile kaşıntın devam ediyosa 3-4 gün sonra tekrar karaciğer değerlerine (alt / ast) baktır. Çünkü çoğunlukla önce kaşıntı coşuyo, değer de sonradan yükselebiliyomuş.
Senin 2. Sanirim dimi canim ilkinde de bu kadar buyumus muydu gobekiyice kamyon gibi olucazama emzirirken yediklerimize dikkat edersek biraz yuruyus biraz diyet eskisi gibi oluruz
Komidinin ustundeki damat tras setinin aynisida bnde varGobus bu kadar ama gel gor ki kendimi 250 kg gibi hissediyorum
Kızlar benim sevgili kocacığım Deniz ismini eledi.....
Bugun biraz sıkıştırdım.
Artık karar ver, cok sıkıldım muallakta kalmaktan dedim.
100 kişiye sorsalar bu adamın oglunun adi nedir deseler 90 i Deniz mi der diyor. Çok klişe işte kaptan adamin Deniz adinda oglu olur. Arkadaslarindan bile cokmus ogluna koyan vs vs vs.
O zaman Ömer mi koyucaz adını dedim, ben Ömer olsun demiyorum ama Deniz de koymak istemiyorum dedi.
yeb4 sen esine bi liste verecektin, hazırsa buraya da yazsana. Eger yeni isim onerim olmazsa Ömer olsun diyip kapaticam bu isim konusunu.
evet ilkinde de aynen boyleydi herkes sorardi ikizmi diye,bukadar genislemis olmama ragmen catlagim yok cok sukur , cok az bacak ustumde oda ilk hamileligimde saf gibi lieraci sadece gobegime surmustum simdi heryerime suruyorum,Senin 2. Sanirim dimi canim ilkinde de bu kadar buyumus muydu gobek
Bi dahaki kontrolde ayın ikisini sorucam bakalım ne dicek doktor yazarım buraya da37den itibaren bebek artık doğuma hazırdır deniyor ama kimi doktor da ne kadar beklerse o kadar iyi diyor. Bakalım doktorum ne derse o olur ve bebeğin kilosu, gelişimi nasıl olur bilinmez ama benim doktor en son randevumuzda 38i görsek yeterli demişti. Aynen benim çevrem de hep 36,37,38.haftalarda doğum yaptı.
Ben hic krem surmuyorum hicbiryerime. Suresim hic gelmiyor. Sureyim mi ki var evde bio oil ve lierac almistim ilk aylar. Gobek eskiye donuyor mu dogumdan sonra iniyor mu hemenevet ilkinde de aynen boyleydi herkes sorardi ikizmi diye,bukadar genislemis olmama ragmen catlagim yok cok sukur , cok az bacak ustumde oda ilk hamileligimde saf gibi lieraci sadece gobegime surmustum simdi heryerime suruyorum,
ayy su alican kazansada rahatca uyusam
Kac kg aldin ilk hamileliginde hepsini verdin mi suan kac kg aldin cnmevet ilkinde de aynen boyleydi herkes sorardi ikizmi diye,bukadar genislemis olmama ragmen catlagim yok cok sukur , cok az bacak ustumde oda ilk hamileligimde saf gibi lieraci sadece gobegime surmustum simdi heryerime suruyorum,
Evet canım kaynana bile olsa razıyımGecmis olsun yaaa
Kiyamam, boyle hastayken insan bir yakinini nasil ariyor ilgilensin çocukla diye dimi.
Kızzzzzz öyle demeeeeeee.
Benim koca balık burcundan, mukemmel biridir. Balik,oglak ve akrep burçlarına karsi cok onyargiliydim ben de. (Çoğu kişinin ikizlere oldugu gibi ) ama esimle beraber yiktim bu onyargimi. ((Ben ve kizim da ikizler burcundaniz bu arada))
Icine mi doguyo giz
Gözün Aydın canım gayet güzelSonunda bebişimin dolabını aldık ama çok yoruldum bu modeli istiyorduk kartaldakinde yoktu dün bugün diğer dolap içinde kartala gittik oda olmayınca ümraniyedeki ikeaya geçtik orda beğendiğimizi bulduk eşim hafta içi kurcak inşallah. Bu modeli ilerde resimlerdeki oda yapmak istediğimden beğenmiştik yemi eve geçince aynı dolaptan bir tane daha ve diğer parçalarını alıcaz inşallah.
hahahahevet ilkinde de aynen boyleydi herkes sorardi ikizmi diye,bukadar genislemis olmama ragmen catlagim yok cok sukur , cok az bacak ustumde oda ilk hamileligimde saf gibi lieraci sadece gobegime surmustum simdi heryerime suruyorum,
yok canim hemen duzelmiyor vucudun toplamasi sikilasmasi 6 ay fln buluyor diyebilirim ,en azindan bende oyle oldu,ilk hamileligimde 20 kilo aldim sonra 25 kilo verdim 2 ssne sonra tamamen fit haldeydim ,simdide 64le basladim 12 kilo aldim,emzirmek toparlamaya cok yardimci oluyor,Ben hic krem surmuyorum hicbiryerime. Suresim hic gelmiyor. Sureyim mi ki var evde bio oil ve lierac almistim ilk aylar. Gobek eskiye donuyor mu dogumdan sonra iniyor mu hemen
güzel günlerde kullanın canımSonunda bebişimin dolabını aldık ama çok yoruldum bu modeli istiyorduk kartaldakinde yoktu dün bugün diğer dolap içinde kartala gittik oda olmayınca ümraniyedeki ikeaya geçtik orda beğendiğimizi bulduk eşim hafta içi kurcak inşallah. Bu modeli ilerde resimlerdeki oda yapmak istediğimden beğenmiştik yemi eve geçince aynı dolaptan bir tane daha ve diğer parçalarını alıcaz inşallah.
Gözün Aydın canım gayet güzel
güzel günlerde kullanın canım
hahahahbende onu bekliyorum ama Cemreyi birinci yapacaklar, hep sinsiler kazanır bu hayatta zaten sinir oldum
yat canım yat Alican birinci olamadı dedim ben sana.banada oyle geliyor ya ,zaten daha fazla dayanamicam uyuyorum artikiyi geceler
Gobek bir anda sonuyor ya farkli duruyor mu? Boyle elastik gibi fln. Gobegin eski hale donmesi icin ne yapmak gerek kuzum. Gitgide sisiyor ben cok korkuyorumyok canim hemen duzelmiyor vucudun toplamasi sikilasmasi 6 ay fln buluyor diyebilirim ,en azindan bende oyle oldu,ilk hamileligimde 20 kilo aldim sonra 25 kilo verdim 2 ssne sonra tamamen fit haldeydim ,simdide 64le basladim 12 kilo aldim,emzirmek toparlamaya cok yardimci oluyor,
kremi hep surdum ben canim tabi tercih meselesi ama vucudumda oyle leke kalsin istemiyorum ,annem 3 cocuk dogurmus mesela cok var catlagi ,surmesem bende belki oyle olabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?