2020 Şubat Anneleri

Ayyy nasıl anlatıcam bilemedim kıvamlı beyaz yani ama etrafı ıslaktı canım benim senindemi öyle oldu
Evet evet canım hatta bir süreden beri öyle ıslaklık çok oluyor ya bende korkuyorum aslında normaldir muhtemelen ama dünki top gibiydi ya

hahha durum okadar vahim diyosun
insallah canim ilk sene bizi zorluyor biraz ,hastaliklari birbirimize satip durmasak bitecekte ,
sekerim baris cok guzel urazda hos bir isim , doruk nasil? can? kerim? hakan?

bu kadar çok derin düşününce işin içinden çıkamıyoruz isim konusunda gerçekten. eşim en sonunda düz Ali koycam o olcak dedi neyse bi karara bağlayalım artık kız doğacaklar nerdeyse.

hasta oluyorlar canım ya kaçınılmaz bir durum. ilk kez kalabalık ortama giriyor, ve biri hastaysa sınıfta hemen kapıyorlar.

sen 2020 ikinci dönemde mi düşünüyordun? benek eve yeni geldiğinde çocuğu okula göndermeyi pek uygun bulmuyor uzmanlar aslında, sanki o geldi hadi sen okula der gibi hissediyorlarmış.

ikisiyle başa çıkabilecek misin o da var tabii. ama haftanın üç günü oyun grubu gibi bişey olabilir aslında. normalde eylülde başlasa daha iyi yaşı da tam uygun olur.

hahha durum okadar vahim diyosun
insallah canim ilk sene bizi zorluyor biraz ,hastaliklari birbirimize satip durmasak bitecekte ,
sekerim baris cok guzel urazda hos bir isim , doruk nasil? can? kerim? hakan?
Barışı bende çok sevdim ama sanırım eşimin uyuz olduğu biri var yok dedi püff kendi uyuz haberi yok
Doruk ve Can güzel onları da düşündüm, hepsini yazıyorum artık içinden seçicek beyfendi.

seneye eylulde ver canim,

benim isminde Hilal

Montlarima sigabiliyorum cok sukur ama yurumekten korkuyorum artik bir sey olacak diye zaten ayakta duruncada agrilarim oluyo su son aylari da kazasiz belasiz atlataydik iyiydi benim hamile pantolonum 38 beden cok rahat oluyo canim dusmuyo da

Buarada ben 3 ay dolunca ombremi yeniletmistim. Simdi tekrar sarilari cogaltmak istiyorumm kizlar. Bebek dogumca 5-6 ay kuafore gitmem diye dusunuyorum boya icin. Yani bebegimi birakiyim da 3-4 saat boyatiyim diye dusunmem. Dersler icin birakirim tek bebisimi aksi halde vicdanim rahatsiz olabilir. O yuzden saclarimi tekrar boyatmak istiyorum. Dipten olmayacak. Ombre gibi gene ama aradaki siyahlari da sari agirlikli yapcaz. Sonra da kesim yapariz. Sizce sorun olur mu doktora da soracagim ama boyanin zarari var mi bu aylarda dipten olmadikca????

Bende 38 e kadar bari beklesek diye teklifle gtcem kolestaz cikarsa ama bnce cikcak ayaklarim cok kaşınıyo cnm ya

Ayy topuklar, kenarlar fırt fırt tatlı tatlı di mi? Ellerin ne durumda? Ursactive iyi geliyo merak etme.
Bi de yarın sonuçların normal çıksa bile kaşıntın devam ediyosa 3-4 gün sonra tekrar karaciğer değerlerine (alt / ast) baktır. Çünkü çoğunlukla önce kaşıntı coşuyo, değer de sonradan yükselebiliyomuş.

Su yazdiklarinin aynisini dusunuyor ve soyluyorum ben de.
Oyun grubu seklinde ilerlemem imkansiz.
Ev ile oyun grubunun oldugu yer mesafe olarak uzak ve git gel yapmak bebekle zor, hamileyken de zordu hafta sonlari esimle gittik birkac kez.
Kres konusunda dedigim gibi arkadasimin tecrubelerini aktarmasıyla ve bazi ogutleriyle fikrim degisir gibi oldu. Ama benim kararim 2020 eylul de krese baslamasi. Hem o zamana kadar da oglan bayagi buyumus olacak.
Evde 2 bebek tabiki zorlayacak ama sirf bu sebepten kizimi krese vermem asla. Derdim Bahar in keyifli zaman gecirmesi akranlariyla paylaşması zamanini vs. Gerci ekonomik olarak da hazirandan sonra bayagi rahatlicaz o da var bi yandan :))))
Barışı bende çok sevdim ama sanırım eşimin uyuz olduğu biri var yok dedi püff kendi uyuz haberi yok
Doruk ve Can güzel onları da düşündüm, hepsini yazıyorum artık içinden seçicek beyfendi.
Begendigimiz isimlerin cogu ayni seninle.
Sonucta bi adi olacak oglanlarin..

Beni goren guluyor ne ara buyudu bu kadar diyor son 4 hafta. Bir anda cikti 4 hafta once birsey yoktu belli belirsizdi yeni yeni simdi 35-36 haftalik gibiyim.
Gobus bu kadar ama gel gor ki kendimi 250 kg gibi hissediyorum

Eklentiler

• P_20191229_235707_vHDR_On_HP_1_1_1.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 87
sen eylülde ver derim ben canım. hem biraz küçük şu an hem de alışma sürecinde yanında olman gerekiyor. 3 buçuk yaşında verdim ben ve 1 ay alışsın diye çok uğraştım. her çocuk bir değil tabii ama ne yapacağı da belli olmaz.

yaza kadar zorluk, sonra hastalıklar azalacak, dışarı rahat çıkabileceğiz. evde bile oyalamak yazın daha kolay. havuza at oynasın en bayıldıkları şey :)

ben buldukça yazıyorum canım, fırsat bulduğum bir an son listemi yazarım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…