Kizlar her okuyan o kadar tembihlediki korkudan giremedim etkilenmek istemiyorum bende.. benimde dogumum subat sonu mart basi gibi ama bebeklerim ikiz oldugu icin bir ay erken bekliyoruz malum erken gebelik riski tasiyoruz.. burda lutfen hepimiz birbirimize destek olalim.. biz mart annelerin grubunda genelde etkindim ama kendimi buraya yakinda goruyorum insallah ocak ayinda bana supriz yapmazlarAynen Merve deyince girdim okudum hakkaten çıkdırmışlar ama siz sakin olun Şubat anaları burda tecrübeli çok anne var yardımc olacağız birbirimize
Evet spinal sezaryen istiyorum ama bakalım. Son zamanlarda bikaç arkadaşım normal doğumda problem yaşadı, bebek açısından riske girmek istemiyorum. Benim açımdan sorun değil bağıra bağıra doğururum da, oksijensiz kalma vakaları ürkütüyo beni. özel eğitim öğretmeni olduğum için mesleki deformasyondan belki de :)
20.02 de güzel tarih ama balık burcu istemiyoruz :)) biz özellikle kova burcu olsun diye ayarlı tüp bebek yaptık.
Ay canım meslektaşım çok iyi anlıyorum seni
Çocuklarımı her kucakladığımda allahım sen beni böyle sınama diyorum
Cehalet mutlulukmuş kesinlikle gebelik kaygılarımda anladım
derinin sarkmamasi cabuk toparlanmasi icin korse takmanin cok faydasi oluyormus ben takamamistim bunalmistim ama takanlar var canimGobek bir anda sonuyor ya farkli duruyor mu? Boyle elastik gibi fln. Gobegin eski hale donmesi icin ne yapmak gerek kuzum. Gitgide sisiyor ben cok korkuyorum
Bende aynen mont almadım yaa daha sonra giyemicem diye.Bende havalar sogudu ama montlarin onu acik geziyorum. Esim nont alalim dedi dedim ne gerek var xxl falan alcaz. 1bucuk ay sonra dogum var bu surede en fazla 10-15 kere giyerim gerek yok dedim. Idare etmeye calisiyorum. Hatta bugun kendime pantolon aldim 3 hamile pantolonum vardi bunu normal pantolon aldim dusukbel giycem cok yakisti hemde hamilelik oncesi bedenim kumas pantolon normalde arabel gibi ben dusuk bel yapcamhamilelik oncesi bedenime zor da olsa sigiyorum bacak ve basenden de almisim ama az. Hamile koyafet ve pantolonlarima aciyorum zaten cok sevmedim pantolonlarimi sanki duscek gibiler hep hic rahat degil ag kismi surekli dusuyor belimi mi ayarlayamadim acaba
BilmiyorumKiz benim 10 kg nereye gitmis belli senin 9 kilo nerde
Barış ismi çok tatlı duruyor bence barış koyun çok güzelya eşin çok abarttı bu isim mevzusunu bee ne olacak yani bir karar verecek o kadar
benim eşim sadece bi isme takıktı vazgeçti tamam şimdi bul diyor da bakalım ona beğendirmek zor olacak mı seninkine diyorum da benimki farklı değil bence
liste de sayılmaz ama aklıma gelenler,
Batu
Mete
Barış
Tuna
Atakan
Uraz
Mert
geçmiş olsun size de canım
aynen öyle sürekli hastalık oluyor ama gerçekten seneye daha iyi olacak emin ol. ilk sene böyle oluyor ne yazıkki.
gerekirse doğuma yakın göndermezsin riske atmazsın.
o kadar yoruldumki bugün, afedersin ancak söyleyerek betimleyebilirim, bütün dünyanın yükü vajinamda sanki. öyle ağrıyor yani başka türlü anlatamadım
Doruk ve Can'da güzel yakışır diğerlerine göreBarışı bende çok sevdim ama sanırım eşimin uyuz olduğu biri var yok dedi püff kendi uyuz haberi yok
Doruk ve Can güzel onları da düşündüm, hepsini yazıyorum artık içinden seçicek beyfendi.
Itü, Denizhan benim de listemdeydi.Benim eşim de denizcilik mezunu ama o sektörde değil.
Aklımıza gelen isimler: Barbaros, Rüzgar, Poyraz, Yunus, Kuzey, Çakabey, Turgut, Denizhan, Bora, Boran.
Senin eşin nerden mezunmuş merak etti :)
dunyanin duzeni valla cok basarilicocuktu yazik olduyat canım yat Alican birinci olamadı dedim ben sana.
bende yatayım bari yatağıma kadar yürüyebilirsem
iyi geceler herkese
gunaydin canim ,bugun eceyi gormeye gidicemGunaydin kızlar
Ayyy cok heyecanli ne guzel, kacta?gunaydin canim ,bugun eceyi gormeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?