Amin canım hepimize de inşallahRabbim ikinizede şifa versin kızlar sağlıcakla zamanımda doğum nasip etsin.
Yol sonu diye indirimde canım herşey tam zamanında bakıyorsunuzGunaydin kizlar dun gun boyu salon icin koltuk baktik ve ben gun sonunda berbat haldeydim zaten grip ve oksurek vardi iyice artirdindogum olmadan alalim dedik çünkü oturma grubum yirtilmaya basladi salonu oturma odasina alip salona yeni bir takim almak niyetim ama esimle hic birseyde hem fikir olamadik cook sacma seyler beğenio ya bogup atasim vardi o derece suan da oksurmekden bogazlarm berbat halde
kızımda özelde bir doktora gidiyordumKızlar dr unuza doğumdan sonra birşey hediye edecek misiniz?
Ben kızımda askeri hastanede doğum yaptığım için o gün nöbetçi tanımadığım bir dr girmişti doğuma, hiç bir şey yaptırmadım haliyle
Ama şimdi özel hastaneye gidiyorum ve gittiğim dr umu çok seviyorum doğumda ne olur bilinmez ama ilgisinden memnun kalırsam teşekkür amaçlı birşey almak isterim çikolata vs
Sivil hastanelerde bu sistem nasıl acaba ne alınır veya alınır mı
ay o ne kız hiç duymadım öyle bişeyAy Ebru şu ism olayınız benim rüyama girdi
Size isim bulmuşum rüyamda mettah mı neydi
çok geçmiş olsun o kadar yorma kendini bu halde.Gunaydin kizlar dun gun boyu salon icin koltuk baktik ve ben gun sonunda berbat haldeydim zaten grip ve oksurek vardi iyice artirdindogum olmadan alalim dedik çünkü oturma grubum yirtilmaya basladi salonu oturma odasina alip salona yeni bir takim almak niyetim ama esimle hic birseyde hem fikir olamadik cook sacma seyler beğenio ya bogup atasim vardi o derece suan da oksurmekden bogazlarm berbat halde
çok sevindim canım demiştim sana önemli sancılar değildir belki diye. önemli olan rahim ağzı uzunluğu ve açıklık olmaması. şimdi stres yapmadan gününü bekle bakalımAlinti yapamadim kizlar hepinize tesekkur ederim, ciktik hastaneden cok sukur dr um icimi rahatlatti korkmana gerek yok bunlar cok onemli sancilar degil zaten oyle olsaydi gecen haftadan beri dogururdun dedi2 hafta sonra tekrar kontrole cagirdi, rahim agzi uzunluguma da cok iyi kisalma yok dedi. Tahmini dogum tarihine de 21 subat dedi 40 haftayi baz alarak ama tabi 37den sonra heran gelebilir dedi oglum tam dayisi olacak sanirim kardesimde 21 subat dogumlu
Kıyamam tavuk suyu çorba içir toplar birazGünaydın herkese
gece kızım yanımızda uyudu ateşi vardı biraz yine. yatağın köşesinde yatmak zorunda kaldım tabii her tarafım tutuldu. niye eşimi uyandırıp kızın yatağına göndermediysem artık uyku sersemi aklıma gelmedi.
burun göz çeşme gibi, hafif ateş de devam ediyor. bugün okula göndermedim ama yarın da gidemezse çok üzülecek. yeni yıl partisi var, arkadaşına yeni yıl kartı yaptık heyecanla okula gitmeyi bekliyo. iyileşeyim diye itirazsız yemeğini yiyip ilacını içiyo kıyamam
Valla masallah ins soyledigi gbi olur ozendimKartal Soğanlık özel birlik hastanesi . Aslında hastane pek iyi değil yani 1. Sınıf bir hastane değil ama ebe hanım 4 ay önce başlamış daha önce ankaradaymış orda eğitimler felanda almış orta yaş biri hastane içi öyle lüks konforlu felan değil doktorum orda olduğu için oraya gidiyorum. Tabi eğer gerçekten söyledikleri gibi ilgilenirse ekstradan para vermek gerekirmi de bilmiyorum. Eşimle konuştuk oda gerçekten söylediği gibi yaparsa ve elinden geleni yaptığına tatmin olursam bende vermeyi düşündüm dedi.
Ben böyle bir şey düşünmüyorum ama yapılıyor benim gittiğim doktor çok popüler hediye gönderen cok oluyor instagramdan da paylaşıyor kadın ama ben gerek duymuyorumKızlar dr unuza doğumdan sonra birşey hediye edecek misiniz?
Ben kızımda askeri hastanede doğum yaptığım için o gün nöbetçi tanımadığım bir dr girmişti doğuma, hiç bir şey yaptırmadım haliyle
Ama şimdi özel hastaneye gidiyorum ve gittiğim dr umu çok seviyorum doğumda ne olur bilinmez ama ilgisinden memnun kalırsam teşekkür amaçlı birşey almak isterim çikolata vs
Oyyyyy ponçikkkkkGünaydın herkese ❤
gece kızım yanımızda uyudu ateşi vardı biraz yine. yatağın köşesinde yatmak zorunda kaldım tabii her tarafım tutuldu. niye eşimi uyandırıp kızın yatağına göndermediysem artık uyku sersemi aklıma gelmedi.
burun göz çeşme gibi, hafif ateş de devam ediyor. bugün okula göndermedim ama yarın da gidemezse çok üzülecek. yeni yıl partisi var, arkadaşına yeni yıl kartı yaptık heyecanla okula gitmeyi bekliyo. iyileşeyim diye itirazsız yemeğini yiyip ilacını içiyo kıyamam
haaha cani dusunun kuzum erkek kardesimin adi can,dunyanin en tatli zeki kibar cocugudurbana kalsa koyucam da eşime beğendirmeye çalışıyorum
ayy çok heyecanlı yaagüzel haberlerle gelin inşallah canım. ben de perşembe görücem isimsiz oğlumu
ilk dogumumda doktoruma küba purosu ve viski hediye etmistikKızlar dr unuza doğumdan sonra birşey hediye edecek misiniz?
Kızımın dogumundan sonra nedense nasip olmadi halbuki niyetim vardi.Kızlar dr unuza doğumdan sonra birşey hediye edecek misiniz?
Gunaydin kizlar dun gun boyu salon icin koltuk baktik ve ben gun sonunda berbat haldeydim zaten grip ve oksurek vardi iyice artirdindogum olmadan alalim dedik çünkü oturma grubum yirtilmaya basladi salonu oturma odasina alip salona yeni bir takim almak niyetim ama esimle hic birseyde hem fikir olamadik cook sacma seyler beğenio ya bogup atasim vardi o derece suan da oksurmekden bogazlarm berbat halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?