2020 Şubat Anneleri

yavrum benim bende gondermedim bugun , persembeye kadar gonderme dedi doktor,
yarin 1_2 saatligine olsada gotur bari cocuk uzulmesin heves ediyolar

Bir de kayinvalidemlerle haftada 1-2 muhakkak gorusuyoruz. Bugun mesela gun var onlara gitcem aksam dersten sonra 9da 11-12 ye kadar kesin oturururz hem. Yarinda eve kapanmak istemiyorum iki gun ust uste. Hava da soguk ama yapcak birsey de cok yok gibi. Burda bir avm de konser var ona mi gitsek yarin ki mavibahceye

Cok sukur kuzumm

millet hamile oldugunu anlamiyor valla nasil bisey anlamadim
Hahah ay evet ya buna bende çok şaşırdım bizim Bursalılar iyice kopmuş yani insan anlamazmı hasta olmayıp hiç mi belirti yaşamadı acaba beynim yandı

kızımda hiç aklıma gelmedi ya. ama bu sefer bende ufak bi hediye istiyorum. çok seviyorum doktorumu. belki çiçek çikolata yolların klasik olarak.

eğer bizim memleketten hediyelik organik çay ya da bal getirtebilirsem dayıma söyleyip belki öyle bişey de olabilir

Kıyamam tavuk suyu çorba içir toplar biraz
ah bir içse. çok yemek seçiyor

haaha cani dusunun kuzum erkek kardesimin adi can,dunyanin en tatli zeki kibar cocugudur
bende çok severim ya Can ismini çok güzel gerçekten Can işte daha ötesi var mı
benim gıcık kocam bakalım ne beğenecek.

yavrum benim bende gondermedim bugun , persembeye kadar gonderme dedi doktor,
yarin 1_2 saatligine olsada gotur bari cocuk uzulmesin heves ediyolar

gönderme gerekirse cuma da gönderme iyice toparlasın.
olmadı öyle yapıcam canım servisle gideriz biraz durur ben alır getiririm geri. içinde kalmasın.

Ya ne kadar güzel konuşmuş, keşke hepimize öyle ebeler denk gelse.. Verdiğin bilgiler için teşekkürler canım

kızlar safra asıdı refersan aralığı kaç olmalı bnm 10.8 çıkmıs anlamadım nsl cıkmıs dr m yurt dısında onada atamıyorum

canım yani bu konuda pek yardımcı olamam ben sanırım çünkü yılbaşında dışarda olmayı sevmem ben pek. alkol de alsak evde oluruz biz genelde her yılbaşında.

eşim enstürman da çalıyor, hazır canlı müziğimiz var :) bazen sevdiğimiz arkadaşlarımızla bazen ailecek evde güzel vakit geçiriyoruz öyle. dışarda tanımadığımız insanlar, gereksiz gürültü vs tarzım değil zaten pek. o yüzden biz bu yıl da evdeyiz.

ama senin içinden çıkmak geliyorsa çık. seneye neredeyse bir yaşında olacaklar belli olmaz annene bırakır çıkarsın neden çıkamayasın.

bastan uyariyorum seni ama kova olursa isler degisir ,,en azindan oglak inadi olmaz ,
kovalarda cok özgur ruhlular elimizde nasil tutucaz nasil zaptedicez bakalim
Allah buyuk bakalim nasip canim tutcazdir diye umuyorum
canim yazamadi. Dun ama iyiki o dolabi almissin en ideal oydu sevindim gule gule kullanin
canim cok gecmis olsun sizede insallah ilerlemez de atlatir bir an once
Gunaydin kizlar dr um yine ameliyattaymis. Nst ye bagliyim suan ve ebe yine uzatti sureyi sancim cikiyo yine
gecmis olsun canim hersey yolundaymis sevindim senin adina senin ufaklik sanki size süpriz yapcak gibi
Yol sonu diye indirimde canım herşey tam zamanında bakıyorsunuz
ay canim bizim haberimiz yokdu dun nereye girdiysek kalabalik dedik herkes mi aliyor meger indirim varmis bize tesaduf oldu
Ay kiyamam yaa gonder bari yarin canim ya icinde kalmasin kizin nasil heyecanlidir o simdi

Bizde disarda kutlayan daha dorusu yilbasi kutlayan birisi deiliz cnm ya sana yardimci olmayi cok isterdim ama sen bence bu sene esinle degerlendir seneye kv ne gidersin

Bende pek sevmiyorum yılbaşı dışarda olmayı birde bende bu sene çıksak mı dedim sonra herkes içtiği için o gün bebeğime çarparlar falan diye korkarım kalabalıktan pimpirikliyim biraz o yüzden dışarda çocuklu aile mekanları olabilir sizin için

Biz de oğlanlara ranza aldık büyük markalar mahalle arasındaki marangozlardan daha uygundu

Valla banada hala oyle geliyo 40i beklemez sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…