yavrum benimGünaydın herkese ❤
gece kızım yanımızda uyudu ateşi vardı biraz yine. yatağın köşesinde yatmak zorunda kaldım tabii her tarafım tutuldu. niye eşimi uyandırıp kızın yatağına göndermediysem artık uyku sersemi aklıma gelmedi.
burun göz çeşme gibi, hafif ateş de devam ediyor. bugün okula göndermedim ama yarın da gidemezse çok üzülecek. yeni yıl partisi var, arkadaşına yeni yıl kartı yaptık heyecanla okula gitmeyi bekliyo. iyileşeyim diye itirazsız yemeğini yiyip ilacını içiyo kıyamam
Cok sukur kuzummay o ne kız hiç duymadım öyle bişey
herkesin rüyasına giricem bu gidişle, kendinize isim buldunuz bana da bulmak göreviniz oldu artık
çok geçmiş olsun o kadar yorma kendini bu halde.
zevkler uyuşmayınca eşya seçmek de çok zor olur.
çok sevindim canım demiştim sana önemli sancılar değildir belki diye. önemli olan rahim ağzı uzunluğu ve açıklık olmaması. şimdi stres yapmadan gününü bekle bakalım40. haftayı geçebilir bile bak gör.
Hahah ay evet ya buna bende çok şaşırdım bizim Bursalılar iyice kopmuş yani insan anlamazmı hasta olmayıp hiç mi belirti yaşamadı acaba beynim yandımillet hamile oldugunu anlamiyor valla nasil bisey anlamadim
Tekmeleri tekmeleridemi hissetmemiş bende bi şokHahah ay evet ya buna bende çok şaşırdım bizim Bursalılar iyice kopmuş yani insan anlamazmı hasta olmayıp hiç mi belirti yaşamadı acaba beynim yandı
kızımda hiç aklıma gelmedi ya. ama bu sefer bende ufak bi hediye istiyorum. çok seviyorum doktorumu. belki çiçek çikolata yolların klasik olarak.Kızlar dr unuza doğumdan sonra birşey hediye edecek misiniz?
Ben kızımda askeri hastanede doğum yaptığım için o gün nöbetçi tanımadığım bir dr girmişti doğuma, hiç bir şey yaptırmadım haliyle
Ama şimdi özel hastaneye gidiyorum ve gittiğim dr umu çok seviyorum doğumda ne olur bilinmez ama ilgisinden memnun kalırsam teşekkür amaçlı birşey almak isterim çikolata vs
Sivil hastanelerde bu sistem nasıl acaba ne alınır veya alınır mı
ah bir içse. çok yemek seçiyorKıyamam tavuk suyu çorba içir toplar biraz
bende çok severim ya Can ismini çok güzel gerçekten Can işte daha ötesi var mıhaaha cani dusunun kuzum erkek kardesimin adi can,dunyanin en tatli zeki kibar cocugudur
yavrum benimbende gondermedim bugun , persembeye kadar gonderme dedi doktor,
yarin 1_2 saatligine olsada gotur bari cocuk uzulmesin heves ediyolar
Ya ne kadar güzel konuşmuş, keşke hepimize öyle ebeler denk gelse.. Verdiğin bilgiler için teşekkürler canımBirde doğum zamanı masaj yaptığını rahat geçmesi için elinden geleni yaptığını istersem daha öncesinde beğendiğim bir müzik ezgi vb telefonuma yükleyip doğum zamanı onu açabileceğini. İstersem illa yatmak zorunda olmadığımı ayaktada doğum yaptırabileceğini sen nasıl rahat edersen dedi. Yine tavsiye olarak yanınızda eşinle ikinşzden başka kimse olmasın oda ya gelip soru soruyolar yok ne kadr açıklık oldu vs hamileyi bu gerginleştirebiliyor olumsuz etki yapıyor dedi. Zaten doğum çok saatte alabilşyor. Doğum sorasıda ben bir süre odada eşiniz ve bebeğinizle başbaşa kalmanızı isterim dedi. Dedim aahh bende aynı şeyleri istiyordum. Anneler gelirlersede ben onlara anlatır aşağıya kantine felan yollarım dedi
tövbe bismillah yamillet hamile oldugunu anlamiyor valla nasil bisey anlamadim
canım yani bu konuda pek yardımcı olamam ben sanırım çünkü yılbaşında dışarda olmayı sevmem ben pek. alkol de alsak evde oluruz biz genelde her yılbaşında.Kizlar bana fikir verin yarin yilbasi izmirdeyiz. Esimle oyle disari cikar dolaniriz dedik cunku o namaz kiliyor alkol hic almiyor bende hamilelikten alkol almiyorum hic boyle hersey dahil otele gidip kisi basi 400-500 vermenin anlami yoktu insanlar o paralari alkole veriyor aslinda. Kayinvalidem de bizi evlerine davet etmis benim ailem biz eltimin ailesi eltimler falan hep beraber onlarda oturalim yilbasi kutlayalim 5 aile diye. Ama ben seneye bebekten cikmam heralde disari bebisi brakip seneye evde oluruz diye bu yolnasi disari cikalim istiyorum. Hava da biraz soguk ama alkolsuz ne yapabiliriz ki disarda
Allah buyuk bakalim nasip canim tutcazdir diye umuyorumbastan uyariyorum seniama kova olursa isler degisir ,,en azindan oglak inadi olmaz ,
kovalarda cok özgur ruhlular elimizde nasil tutucaz nasil zaptedicez bakalim
canim yazamadi. Dun ama iyiki o dolabi almissin en ideal oydu sevindim gule gule kullaninKızlar size birşey danışıcam. Dün hastaneden sora ikeaya uğradık bebeğe dolabını alalım dedik. Eşim yürüyebilecekmisin diye sordu zorlansamda mevzu hem şke bebiş dolabı olunca eşime yürürüm yürürüm dedim. Beğendiğimiz bir dolap vardı aşağıdaki resimdekiyle çok benzer ama stokta kalmamış. Oanda da başka bir dolaba karar veremedik. kararsızlık çok kötü bişey. Sora evde düşündüm dolap değilde şifonyermi alsam. Ama askı olmuyor bu sefer. Dolapta alsak şifonyerde alsak yatak odamdaki şifonyerin yerine koyacağız bebeğin yatağı yanımda olacağı için eşyalarına kolay erişmem lazım. Dolabıda küçük tercih etmemizin sebebi yerimiz yok evimiz küçük bizi 2-2,5 yıl idare etmesi lazım sora kendi evimize çıkınca odasını yapıcam. O sebeple alacağım şeyin bizi bu kadar süre idare etmesi gerek seneye felan tekrar dolap alamayız. eğer şifonyeri alırsam yanına birde bebeğin bakım malzemelerini koymak için bu servisliktende alıcam. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Okun olduğu yerde şifonyerimiz var yanında aynalı. Bebeğimin beşiğini yatağımın yanına koyucam komidini alıcaz ordan. Yatak odasının dolabı küçük odada ütü masası ve çamaşır askımızda orda alanı küçük başka bişey sığmaz.
Bunlarda dolapla şifonyer tecrübeli anneler hangisinin kullanışlı olduğunu daha iyi anlar.
Eki Görüntüle 2570451
canim cok gecmis olsun sizede insallah ilerlemez de atlatir bir an onceiyi pazarlar kızlar ❤
bu haftasonum hiç iyi geçmedi ya.
dünden beri içimde bir sıkıntı var, gece doğru düzgün uyuyamadım.
bugün de kızımın ateşi var 38 çok değil ama azıcık çıksa dayanamıyor kolu kanadı kırılıyor sanki. ilaç verdim rahatlasın diye. yeni yıla hasta giricez sanırım.
temizlik yaptım bi de bugün evim o kadar tozluydu ki kızım da ben de tozda hemen hapşuruyoruz. biraz temizlik yapayım dedim ama tövbe bismillah bir yerlerim sakatlanmış gibi bir hale geldim yani. yorulunca çok hareket edince bebeğin hareketlerini de çok hissedemiyorum iyice sinirim bozuluyor.
sıcak bir duş iyi gelecekti şimdi de sular gitti
bu haftasonu bi kötüydü yani ya allah beterinden korusun da
gecmis olsun canim hersey yolundaymis sevindim senin adina senin ufaklik sanki size süpriz yapcak gibiGunaydin kizlar dr um yine ameliyattaymis. Nst ye bagliyim suan ve ebe yine uzatti sureyi sancim cikiyo yine
ay canim bizim haberimiz yokdu dun nereye girdiysek kalabalik dedik herkes mi aliyor meger indirim varmis bize tesaduf olduYol sonu diye indirimde canım herşey tam zamanında bakıyorsunuz
Ay kiyamam yaa gonder bari yarin canim ya icinde kalmasin kizin nasil heyecanlidir o simdiGünaydın herkese ❤
gece kızım yanımızda uyudu ateşi vardı biraz yine. yatağın köşesinde yatmak zorunda kaldım tabii her tarafım tutuldu. niye eşimi uyandırıp kızın yatağına göndermediysem artık uyku sersemi aklıma gelmedi.
burun göz çeşme gibi, hafif ateş de devam ediyor. bugün okula göndermedim ama yarın da gidemezse çok üzülecek. yeni yıl partisi var, arkadaşına yeni yıl kartı yaptık heyecanla okula gitmeyi bekliyo. iyileşeyim diye itirazsız yemeğini yiyip ilacını içiyo kıyamam
Hahah ay evet ya buna bende çok şaşırdım bizim Bursalılar iyice kopmuş yani insan anlamazmı hasta olmayıp hiç mi belirti yaşamadı acaba beynim yandı
Yok artik...millet hamile oldugunu anlamiyor valla nasil bisey anlamadim
Bizde disarda kutlayan daha dorusu yilbasi kutlayan birisi deiliz cnm ya sana yardimci olmayi cok isterdimKizlar bana fikir verin yarin yilbasi izmirdeyiz. Esimle oyle disari cikar dolaniriz dedik cunku o namaz kiliyor alkol hic almiyor bende hamilelikten alkol almiyorum hic boyle hersey dahil otele gidip kisi basi 400-500 vermenin anlami yoktu insanlar o paralari alkole veriyor aslinda. Kayinvalidem de bizi evlerine davet etmis benim ailem biz eltimin ailesi eltimler falan hep beraber onlarda oturalim yilbasi kutlayalim 5 aile diye. Ama ben seneye bebekten cikmam heralde disari bebisi brakip seneye evde oluruz diye bu yolnasi disari cikalim istiyorum. Hava da biraz soguk ama alkolsuz ne yapabiliriz ki disarda
Bende pek sevmiyorum yılbaşı dışarda olmayı birde bende bu sene çıksak mı dedim sonra herkes içtiği için o gün bebeğime çarparlar falan diye korkarım kalabalıktanKizlar bana fikir verin yarin yilbasi izmirdeyiz. Esimle oyle disari cikar dolaniriz dedik cunku o namaz kiliyor alkol hic almiyor bende hamilelikten alkol almiyorum hic boyle hersey dahil otele gidip kisi basi 400-500 vermenin anlami yoktu insanlar o paralari alkole veriyor aslinda. Kayinvalidem de bizi evlerine davet etmis benim ailem biz eltimin ailesi eltimler falan hep beraber onlarda oturalim yilbasi kutlayalim 5 aile diye. Ama ben seneye bebekten cikmam heralde disari bebisi brakip seneye evde oluruz diye bu yolnasi disari cikalim istiyorum. Hava da biraz soguk ama alkolsuz ne yapabiliriz ki disarda
Biz de oğlanlara ranza aldık büyük markalar mahalle arasındaki marangozlardan daha uygunduAllah buyuk bakalim nasip canim tutcazdir diye umuyorum
canim yazamadi. Dun ama iyiki o dolabi almissin en ideal oydu sevindim gule gule kullanin
canim cok gecmis olsun sizede insallah ilerlemez de atlatir bir an once
gecmis olsun canim hersey yolundaymis sevindim senin adina senin ufaklik sanki size süpriz yapcak gibi
ay canim bizim haberimiz yokdu dun nereye girdiysek kalabalik dedik herkes mi aliyor meger indirim varmis bize tesaduf oldu
Ay kiyamam yaa gonder bari yarin canim ya icinde kalmasin kizin nasil heyecanlidir o simdi
Valla banada hala oyle geliyoAllah buyuk bakalim nasip canim tutcazdir diye umuyorum
canim yazamadi. Dun ama iyiki o dolabi almissin en ideal oydu sevindim gule gule kullanin
canim cok gecmis olsun sizede insallah ilerlemez de atlatir bir an once
gecmis olsun canim hersey yolundaymis sevindim senin adina senin ufaklik sanki size süpriz yapcak gibi
ay canim bizim haberimiz yokdu dun nereye girdiysek kalabalik dedik herkes mi aliyor meger indirim varmis bize tesaduf oldu
Ay kiyamam yaa gonder bari yarin canim ya icinde kalmasin kizin nasil heyecanlidir o simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?